Kristinusko ja raamattu suuri huijaus

Saagapolku

Aluksi.
En halua loukata ketään, mutta ajattelen asioista monen kanssa eritavalla, ja se minulle suotakoon :)

Vuonna 325 Rooman keisari Konstantinus järjesti Nicaean kokouksen. Jolloin asetettiin kristillisyyden opit jotka hyödyttäisivät politiikkaa.

Silloin alkoi pikä kristillisen verenvuodatuksen sekä hengellisen huijauksen historia. Vatikaanin sekä Roomalaiskatollisen hallitsema n. 1600 vuoden väkivaltaan ja pelotteluun perustuva hallinta.

Kristin uskon tarkoitus on erottaa ihmiset siitä mitä oikeasti ovat.
Ja alistaa sokeasti johtajien valtaan myytein ja uskomuksilla.

Justin Martyr 100 - 165 AD tiedetään sanoneen, että kun väitämme, että opettajamme Jeesus Kristus syntyi ilman seksuaalista kanssakäymistä. Ristiin naulittiin, kuoli, nousi ensin kuolleista kunnes nousi taivaaseen.
Kerromme aivan samat tarinat, jotka jo olivat aikaisemmin kirjoitettu.

Esimerkiksi.
Horus Egyptin aurinkojumala 3000 BC.
Horuksen synnytti Joulukuun 25. päivänä neitsyt nimeltään Isis Mary.
Sinäpäivänä loisti tähti, jota kolme kuningasta seurasi löytääkseen vastasyntyneen pelastajansa.
Horus kastettiin 30v. jolloin pappeus alkoi. Horuksella oli 12 opetuslasta. Hän kulki veden päällä ja paransi sairaita. Horusta kutsuttiin Jumalan Pojaksi, Valoksi, Hyvä Paimen ym.
Tyfon niminen petti Horuksen ja Hänet ristiin naulittiin. Haudattiin kunnes kolmantena päivänä heräsi kuolleista. Tämä on luettavissa Egyptin hierofyteistä.

Kreikkalaisen Attisin tarina 1200 BC on aivan sama.
Kreikkalaisen Dionysiksen tarina 500 BC aivan sama.
Persian Mithran tarina 1200 BC aivan sama.
Jeesuksen tarina 30 AD aivan sama.

Kristin usko ja raamattu on vain ja ainoastaan koottu, jotta kansaa on voitu hallita pelolla, joka jatkuu tänäpäivänäkin, ja millä ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä

17

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Isis-uskonto oli ihmiskunnan valtauskonto yli 2000 vuotta, kunnes tosiaan Vatikaanissa politikoitiiin ja keksittiin käyttökelpoinen uusi uskonto jota varten kerättiin 29 Isiksen papin opetuksista ja elämistä kokonainen kirja joka editoitiin Uudeksi Testamentiksi, yhden miehen tarinaksi.

      • Anonyymi

        Mun nimestä tulee 1515 luku arvksi toivottavasti ei


    • Anonyymi

      Aloittaja ei ole tainnut lukea edes Uutta Testamenttia.

      Tarinoiden perusteellako keksittiin lähteä kertomaan Jeesuksesta, josta oli kerrottu jo kauan ennen hänen syntymäänsä Vanhassa Testamentissa?

      Nuo todistajat, jotka lähtivät viemään ilosanomaa Jeesuksesta ja Jumalasta olivat kokeneet jotain niin mullistavaa elämässään, että se sai heidät liikkeelle.

      Tarinoidenko perusteella he olivat valmiit uhraamaan henkensä evankeliumin ja uskon puolesta?

      Tarinoidenko tähden miljoonat ihmiset ovat maailmassa lähteneet seuraamaan Jeesusta, uudestisyntyneet ja saaneet rauhan sydämeensä ja varmuuden siitä, että ovat Jumalan lapsia ja Jeesus itse asuu heidän sydämessään?

      Uskallatko itse lähteä etsimään totuutta Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä; vai pelottaako? Onko sielunvihollinen pettänyt sinut valheillaan, niin ettet edes uskalla lähteä etsimään totuutta maailmankaikkeuden synnystä, elämän synnystä ja ihmisen tarkoituksesta?

      Olemattomuus on tila, jossa ei ole tilaakaan, mihin voi itsekseen syntyä mitään! Siksi uskominen itsekseen olemattomuudesta syntyneeseen maailmankaikkeuteen on taikauskoa ja uskominen siihen, että elämän tietokoodi DNA olisi syntynyt itsekseen alkuaineista, joilla ei ole älyä ei viisautta, on myös taikauskoa. DNA on täsmällinen koodaus siitä, miten elämä milläkin lajilla ja elämän muodolla toimii; sellainen miljardien tavujen (emäsparien) koodi ei synny itsekseen; sillä on tekijä, jonka viisaus ja tieto on ylivertainen.

      Tarkoitusta varten luotu maailmankaikkeus on Jumalan teko ja tarkoitusta varten luotu elämä on Jumalan teko ja tarkoitusta varten luotu ihminen on Jumalan teko. Tämä on se taikauskon vastakohta. Eikä kolmatta vaihtoehtoa voi olla edes olemassa. Siksi kysymys: mistä Jumala sitten tuli, on täysin turha, koska ei ole kuin nämä kaksi vaihtoehtoa kaiken olevaisuuden syntymiselle. Jumala tai taikausko!

      Jeesus tuli itse Jumalana kertomaan ihmisille, että on iankaikkinen elämä ja ihmisellä on tarkoitus, niin kuin luonnossakin on kaikella tarkoituksensa. Pyhä Henki sai ihmiset kirjoittamaan muistiin Raamatun kertomukset, joissa Jumalan hyvä tarkoitus käy ilmi ja kerrotaan ihmisen matka alusta iankaikkisuuteen asti.

      Jokainen, joka uskaltaa lähteä etsimään totuutta ihmisen tarkoituksesta ja elämän tarkoituksesta tulee löytämään Jumalan ja löytämään tuon Jeesuksen pelastajana ja iankaikkisen elämän antajana ja saamaan sisimpäänsä varmuuden, että on Jumalan lapsi.

      Synti haluaa houkutella ihmisen pois Jumalan luota ja kieltämään Jumalan ja ryhtyä synnin palvelijaksi noudattamaan omien himojensa ja halujensa kutsua syntiin ja pahuuteen. Ei tarvitse kirjoittaa luetteloa kaikista niistä, sinä tiedät ne ja näet synnin kauheat seuraukset joka päivä ympärilläsi ja maailmassa uutisten kautta.

      • Anonyymi

        Satusetä-ääliö vauhdissa


      • Anonyymi

        Kukaan ei pääse solun sisään koska dna on sinetöity


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei pääse solun sisään koska dna on sinetöity

        En oo nähny yhtään valokuvaa vaikka pitäs olla kameroita kuten ne cernissä selittää todellisuudessa ne ettii mandela-efektiä et sais maailman tuhottua


      • Anonyymi

        Miten Uuden testamentin lukeminen auttaa ymmärtämään Uuden testamentin muotoutumista nykyisekseen ? Mitä eri versioita pitäisi lukea Matteuksen evankeliumista jotta siitä jotakin ymmärtäisi. Pitäisikö Johanneksen evankeliumi jättää kokonaan lukematta sillä sehän on kreikkalaisten Olympos-vuorten jumalien palvontamenoja koko kirja täynnä taikka sitten huumehemmojen harhanäkyä.


    • Anonyymi

      Puhut totta Raamatun asioista on tehty kansantaruja kuten joulupukki

      • Anonyymi

        Elohimit ovat olleet Joulupukin esikuvina.


    • Anonyymi

      Jos vanhoilluslestadiolaisuus ei sisällä mitään, mitä oikean uskon pitää sisältää, ei sen tarvitse vaikuttaa uskoviin. Usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Kristuksen Sanan kautta. Olen lukenut, että lestadiolaisuus oli aikanaan hyvää. Lars Leevi Lestadius saarnasi, ja ihmiset kääntyivät. Sitten olisi tarvittu oikeaa opetusta, että olisi ymmäärretty, että Jumalan Sana on totta. Sitä pitää itse lukea ja ottaa todesta. Synnit saadaan anteeksi, kun tunnustaa ne Jeesukselle. Pitää elää päivittäin veren alla.

      • Anonyymi

        Mitenkä Jeesukselle tunnustetut synnit muka voisi synnintekijä saada anteeksi kun Raamatun mukaan Jumala itse päättää mikä on kullekkin ihmiselle syntiä ja mikä ei ja sitä valtaa ei Jumala ole pois antanut kenellekkään ja se joka muuta väittää on Raamatun mukaan väärä profeetta ja valehtelija.

        Nyt taitaa tulla sinulle totinen paikka kun tuollaista kirjoitat vastoin Raamattua.


    • Anonyymi

      Juutu lestauteen.

    • Anonyymi

      Olet fiksumpi kuin monet epäuskoiset

      • Anonyymi

        En minä ole epäuskoinen, vaan uskovainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä ole epäuskoinen, vaan uskovainen

        Joo


    • Anonyymi

      Uusi testamentti on ihan virkeää luettavaa Vanhaan testamenttiin verrattuna. Näin joskus joitain jehovien kirjoja, ja ne oli aika virkeää myös. Traditionaalinen kristinoppi ei ole riittävän vetävää.

      • Anonyymi

        Vanha testamentti menee jalan alle ison pasuunan kanssa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe