Mobiiliberrko takkuilee

-

30

2627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikoja sitten huomattu selvää kusetusta. Eräskin väittää että niillä on suomen kattavin 3 G verkko, mutta ei se pidä paikkaansa huomattu on...

      • Miukumaukuli

        Voit kahtoo ihan tuolta kyseisen operaattorin kuuluvuuskartasta ja verrata sitä muiden operaattoreiden tarjontaan, niin kyllä se vaan paikkansa pitää, että kattavin se verkko on.. :)


      • t. ellu
        Miukumaukuli kirjoitti:

        Voit kahtoo ihan tuolta kyseisen operaattorin kuuluvuuskartasta ja verrata sitä muiden operaattoreiden tarjontaan, niin kyllä se vaan paikkansa pitää, että kattavin se verkko on.. :)

        kattaa mutta nopeus ja toimivuus on sitä ja tätä.


    • Juu, meille Sonera pakotti 2 g nopeuden ja nosti tuntuvasti hintaa. Nopeus ei muuttumut.
      Ainoa nopeus oli rahojen siirtyminen Soneralle nopeammin.
      Sikamaista Nazitouhua Soneralta.
      SIEG HEIL Fyhrer SONERA

    • övfjojfth65

      No voi jeesus, mikä uutinen tää nyt on? :D Ei tavalliset laajakaistatkaan koskaan voi mitenkään saavuttaa sitä maksiminopeutta, paitsi siinä tapauksessa jos internetin käyttäjiä olisi Suomessa vain yksi.

    • Jo vain

      Hankin Soneran maksiminopeus-liittymän kesällä. Nopeus lähimpään mastoon oli toki se mitä luvattiin. Mastosta eteenpäin bitti kulki 8,5% nopeudella luvatusta. Eli nipin napin 300 kbps nopeuksiin päästiin keskellä yötä ja pätkien silloinkin. Hermohan siinä meni, joten irtisanoin liittymän. Nyt minulla on Elisan megainen liittymä, mikä toimii 95% nopeudella niin kuin pitääkin. Eikä pätki. Elisan liittymän rohkenin ottaa, kun lupasivat kahden viikon tyytyväisyystakuun.

      • NOPEUS

        ONKO MIKÄ HINTA KK.TÄLLÄ KAISTALLA ?


    • sariiiiii

      Minä en kyllä ymmärrä ainaista valitusta esim. Soneran Liikkuvasta laajakaistasta. Missään ei luvata että nopeus olisi 3,6 MB/S, kyllä saa olla aika tyhmä jos kuvittelee että toimisi 3,6 nopeudella. Hinta on kuitenkin Soneralla edullinen, Saunalahdella 384 on 9,90 kk. Soneran Liikkuva laajakaista toimii kuitenkin monessa paikassa 1,5-2 mb/s nopeudella joten on hintansa arvoinen.

      • maitoa tulemaan

        On se kumma kun operaattorit saavat rahastaa tyhjästä. Jos meikäläinen alkaisi myymään maitoa litran purkeissa, joissa olisi maitoa puolillaan tai kolmas osa, voisinko asiakkaalle selittää, että litran määrä on teoreettinen, välillä maitoa saa purkissa enemmän välillä vähemmän, litran määrään päästään vain laboratorio-olosuhteissa.


    • Kuopio017

      itse hommasin elisan mobiililaajakaistan kuopioon. itse olen ollut erittäin tyytyväinen kyseiseen, ei pätki yms...ja netti toimii moitteetomasti ja lataa yli 1megan vauhtia tiedostoja. hintakin on sopiva, eli 19.90e/kk. Ja kyseinen yhteys toimi "korvessa" myös, jossa puhelimilla oli vaikea saada kenttää.

      • 12+876

        yleensä hitaanpaa 2G-verkkoa.


      • 3G 1Mt liittymä ei lataa 1Mt:n nopeutta , vaan noin 0,1Mt:tä


    • itselläni on soneran "huippunopeaksi ja tehokkaaksi"-mainostettu 3,6 megan mokkula-yhteys kahden vuoden sopimuksella, mutta olen jo kurkkuani myöten täynnä tätä mukamas normaalia parempaa yhteyttä. kyllähän sen ymmärtää, että mahdoton tuo huippunopeus on saavuttaa, mutta ei sitä silloin saa mainostaa niin nopeana!

      • Todella pettynyt

        Sama. En enää vaivaudu ilta-aikaan edes lukemaan sähköpostiani koska avatessa menee jo hermot. Asumme melkein keskustassa eli tolpan kaukaisuus ei voi olla tikun hitauden syy.


    • opa64

      on hyvä, mulla on Saunalahden dataetu, nopeutta pahaimillaan 1900 kbps. Olen tyytyväin vaikka joskus kyllä katkoo yhteyttä.

      • Olet päässyt parhaimmillaan 1,9Mt:n nopeutta , millä mittarilla mitattu . Viestintä viraston nopeusmittari näyttää aina liikaa .


      • 3G
        prutku1 kirjoitti:

        Olet päässyt parhaimmillaan 1,9Mt:n nopeutta , millä mittarilla mitattu . Viestintä viraston nopeusmittari näyttää aina liikaa .

        http://nopeustesti.tornio24.net/

        Meillä saunalahden (elisan) 3G 5Mb yhteys, latausnopeus 400-550 kts,
        eli aika hyvin pitää minkä lupaa.


      • -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
        3G kirjoitti:

        http://nopeustesti.tornio24.net/

        Meillä saunalahden (elisan) 3G 5Mb yhteys, latausnopeus 400-550 kts,
        eli aika hyvin pitää minkä lupaa.

        hitaampi kuin pitäisi, ja mielestäsi elisa pitää minkä lupaa? Was?


      • 3G
        -.-.-.-.-.-.-.-.-.-. kirjoitti:

        hitaampi kuin pitäisi, ja mielestäsi elisa pitää minkä lupaa? Was?

        bitti ei ole sama kuin tavu. Just mitattuna 4,04 Mbps / 516,54 kBps


      • Jaakonpavunvarsi
        3G kirjoitti:

        bitti ei ole sama kuin tavu. Just mitattuna 4,04 Mbps / 516,54 kBps

        Hyvä tosiaan muistaa, ettei bitti ja tavu ole sama asia. :)

        Tavuhan sisältääpi 8 bittiä. :) Operaattorithan ilmoittavat pääosin yhteysnopeudet juurikin bitteinä ja esimerkiksi nettiselaimissa latausnopeudet ovat tavuina.


      • sju_

        dna:lla homma ei toiminut ollenkaan, soneran 3g-verkkoa täällä ei edes ole (soneralla on suomen suppein verkkopeitto).
        saunalahden liittymällä on toiminut aika kivasti, joskin joitain pätkimisiä on ollut. niistä ei taida langattomissa yhteyksissä kokonaan päästä eroon.


      • Snera
        3G kirjoitti:

        bitti ei ole sama kuin tavu. Just mitattuna 4,04 Mbps / 516,54 kBps

        Sonera 1Mb mokkula

        kyseinen testi sanoo:

        "Internet-yhteytesi lataamisnopeus:

        590,20 kbps / 73,78 kBps"

        Voin sanoa että käytössä tuntuu aika hitaalta


      • opa64
        prutku1 kirjoitti:

        Olet päässyt parhaimmillaan 1,9Mt:n nopeutta , millä mittarilla mitattu . Viestintä viraston nopeusmittari näyttää aina liikaa .

        Testi on tälläisellä sivulla www.msoynet.fi , nopeuteen vaikuttaa ilmeisesti esim. talon peltikatto, seinän materiaalit jos on paksu kivi tai tiili seinä, mulla on kone yläkerrassa lähellä kattoa, asun maalla ei luulisi olevan ruuhkaisinta aluetta.


    • Ei toimi ei

      Tai yleensä kertovat laajakaistoista :((

      Täällä ei ei toimi mokkulat kun modeemi nopeudella .....*KELE*

    • EML

      Ei ole pitänyt paikkaansa meilläkään, kun muka vaihdettiin nopeusluokka 1 gigatavusta 2.
      Maksu myös nousi ensimmäisen kuuden kuukauden aikana 5 euroa /kk, ja siitä eteenpäin 10 euroa /kk.

      Taitaa olla suurta huijausta koko tarina.

      Pitää mennä kai vaihtamaan takaisin hitaampaan, koska nyt on hitaampi, kuin ennen, vaikka pitäisi olla nopeampi.

      • ...512 pelitti alle reilusti sadan vauhdilla ja ne vaan levitteli käsiään. Sitten hommasin ulkoisen antennin katolle ja nopeus nyt aina luvatulla tasolla. Ihmetyttää asiakaspalvelu tosin sillä kohdalla, kun kysyin lähimmän maston sijaintia. Ei suostuttu kertomaan asiaa millään, jotta olisin voinut suunnata antennin vaivattomasti. Onneksi on tuttuja, ja yhdellä nopealla soitolla selvisi sekin valtiosalaisuus. Muut operaattorit kyllä kuulemma kertovat mielellään......
        Eikä muuten se mokkulan ensimmäinen versio suostunut koneessani toimimaan edes tyydyttävästi ja kun menin vaihtamaan sitä, tarjosivat samanlaisen tilalle. Myönsivät kyllä, ettei se toimi tietyissä koneissa. Kuulemma eivät silti voi vaihtaa laitetyyppiä. Kun se toinenkaan ei toiminut sen paremmin marssin taas DNA-puotiin "hieman" entistä hiiltyneempänä, niin ihme kyllä vaihto uudempaan versioon kävi aivan kädenkäänteessä. No....pitää kai se jollain tavalla yrittää saada ne sudetkin pysymään asiakkailla?
        Nyt mokkulaorjuus on juuri lopuillaan ja tietysti tänään viimeksi soittivat DNA:lta yrittäen kaupata jotain etuasiakkuutta. Kysyin sitten mitä etua siitä on ja kuulemma saisi kaksi kuukautta perusmaksuista puoleen hintaan. Sillä kustannuksella, että sitoutuisin taas vuodeksi eteenpäin DNA:n asiakkaaksi!!! Jumalauta, mitä ämpäripäitä.....


      • mikäsyy

        pätkii ja pätkii sonera muntäytyy heti aamulla avata kon että saisedes laskut maksettua.


    • Kolme geetä

      Kylläpä pätkii sekin, tuossa uutisessa sanottiin että johtuu siitä kun liikaa käyttäjiä yhtä aikaa. Yöllä tuntuukin yleensä toimivan parhaiten, onneksi näin työttömänä voi öisin surffailla. Hinnan takiahan langattomaan siirryin, 15 €/kk säästyy, muttei tosiaankaan aina toimi yhden megan nopeudella...

    • mina yritäjä

      mula on kulla riipeit. mika nopeus? muute huva muta aina välill takkuaa, sillo pitaa menä arra.

      • joukkovoimaa

        Jos tämä touhu jatkuu vielä uuden lain astuttua voimaan ja laista tietysti riippuen, siis jos lakia on rikottu, suosittelen kaikille että laitetaan suomen ensimmäinen ryhmäkanne Soneraa vastaan, pitäähän jostain saada varoittava esimerkki ja luulen, että kuluttaja-asiamies kyllä lähtee asiaa eteenpäin viemään, yksin kun se ei meidän lain mukaan onnistu (tietääkseni, voi korjata, jos aihetta).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      61
      4581
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      51
      3052
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      139
      2330
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1946
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      73
      1515
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1197
    7. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      1115
    8. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1082
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      87
      1078
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1076
    Aihe