Kaikkialla muualla..

nuoripoika

Melkein kaikkialla muualla kuin kotona/yksin ollessani tulee kauhea virtsaamis tarve. Esimerkkinä jos menen kaverin luokse kylään joutuisin menemään suoraan vessaan koska tämä virtsaamishätä nousee heti kun kaverin luona olen, mutta jos vaikka käväisen nopeasti katsomassa vaikka hänen koiran pentuaan 5min (virtsaamis tunne nousee) ja lähden kotiin, ei ole enää mitään.
Tänään kävin kaverini luona taistelin virtsaamistarvettani puolisen tuntia, välillä se "unohtui" ja välillä se taas tuli takaisin, kävin vessassa, jopa tuntu hyvälle siinä vaiheessa, noh eipähä tuota tainnu mennä ku puolisen tuntii ni alko tulee taas tämä samainen vaiva. Välillä auttaa se jos vaikka seison. Jos olen jonkun muun auto kyydissä vaikka kaverini, se on sama homma, mutta välillä tuntui, että tämä vaiva katosi (silloin kun vielä poltin, kaverin autossa jos sain polttaa niin se avitti myös tähän). Porukoitteni kyydissä joskus tuntui, että siellä tätä vaivaa ei ole, välillä taas tuntui, mutta siihen avitti kännykällä pelaaminen.
Tämä vaiva ei häirinnyt silloin kun porukoitten kanssa haettiin itselleni autoa 4h matkaansa 1 tauko mennessä ja 2 taukoa tullessa ja silloin tätä vaivaa ei ollut, vaikka tämä vaiva oli jo vaivannut jo jonkun aikaa.
Mummoni synttäri lounaalla ärsyynnyin toden teolla kun jouduin ravaamaan vessassa älyttömiä määriä, vaikka koko lounas kesti ehkä sen 45min, silti juoksin vessassa ilman, että mitään tuli (katosi ainakun saavuin vessaan) Kun seuraava päivä koitti keräsin rohkeuteni ja marssin lääkärille, noh eturauhaset tutkittiin ja virtsaamisnäyte piti ottaa kotona kun paikan päällä ei onnistunut.
Tohtori määräsi siitä nähden eturauhas tulehdukseen lääkkeitä vaikka ei mitään poikkeavaa löytänytkään virtsasta eikä eturauhasista sanoen, että jos nää auttavat ni se pitäs korjaantua täl määräl mut jos tää ei korjaannu ni tuu uudestaa koha lääkekuuri loppunu.
Noh välillä tuntu et se auttaa se lääke ja välil taas ei.
Koulussa tämä vaiva haittaa pahasti jos meidän täytyy opiskella jossain luokassa, jos joudun tekemään hommia seisaaltani, voin olla vaikka koko päivän ilman kertaakaan vessa käyntiä.

Eli lyhyesti: Kavereilla/koulussa ja muissa tämmöisissä paikoissa virtsaamis tarve lisääntyy, välillä tulee paljon virtsaa välillä taas vähän. Ainoat paikat missä ei tule ollenkaan on jokin tilaisuus niinkuin mummon synttäreillä, itse olen hirveän ujo persoona, voi vaikuttaa asiaan.
Kotona ja yksinään ei ole tätä vaivaa ollenkaan..
Lisää voin tänne kirjoitella jos apuja/neuvoja saan.

T: 18v huolestunut nuori mies.

1

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pissittää, pissittää

      Jotenkin tuntuu kun tuo kova pissahätä liittyy tiettyihin tilanteisiin, niin kyse vois olla jonkun sortin jännityksestä. Jos joskus on oikeasti käynyt niin että itsellesi "epämiellyttävästi" olet jostakin tilanteesta joutunut lähtemään vessaan niin se on voinut jäädä alitajuntaan ja sit se tulee aina kun olet vieraampien joukossa. Itsekin sanoit olevasi ujo kaveri joten..
      Mulla on ollut ko. kaltainen vaiva parikymppisestä lähtien (olen 54 v naisihminen). Se on tosi kiusallista ja hankalaa. Silloin varsinkin kun tietää, että ei pääse parissa sekunnissa vessaan (jossain kaupungilla kävellessä vaikka) niin auta armias että pissittää, ihan mahaan koskee. Siksi olen vuosikaudet vältellyt tilanteita, joista ei pääse heti vessaan (tai ei pääse huomiota herättämättä). Viime kesänä hautajaisissa, kesken siunaustilaisuuden kirkossa oli pakko lähtee pissille. Arvaa miltä tuntui. Itselläni vaiva pahenee myös illalla kun pötkähdän pitkälleen. Tunnin sisällä pitää 4-5 kertaa käydä. Joskus tulee vähän, joskus vähän enemmän. Mutta tuntuu että rakko ei aina tyhjene kunnolla. Sain lääkäriltä Vesicare-nimistä lääkettä yliaktiivisen rakon hoitoon. Ei ole auttanut, pitänee vaihtaa lääkemerkkiä, lääkäri sanoi että niitä on useampia olemassa.
      Jaksamista sinulle vaivasi kanssa, et varmasti ole yksin! Siis uskon, että nuorillakin tätä voi olla paljon, toivottavasti joku ikätoverisi vastaa. Mutta nuorena mullakin alkoi eikä oikein syy ole selvinnyt. Eturauhasesta ei liene kyse;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2599
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      207
      2353
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2272
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      179
      1771
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe