Mäntsälän eläinlääkäriasemasta

lemmikkejä minullaki

Hei kaikille eläintenomistajille, älkää koskaan antako kenenkään viedä puolestanne rakasta lemmikkiäsi sinne hoidettavaksi edes kiireellisissä tapauksissa jos itse ette pääse mukaan. Koska teidän puolestanne puhuvaa ihmistä ei kuunnella eikä oteta todesta varsinkaan silloin jos sairaus tai ns.vamma onkin hoidettavissa kuntoon. Tänään kävi niin että äitini kissa vietiin kiireelliseen hoitoon MÄTÄPAISEEN TAKIA ja minä olin hänen puolesta puhuvana henkilönä (sattumalta olin paikalla kun kisu tuli hoitoon) ja nimenomaan tein selväksi että puhun OMISTAJAN puolesta ja tiedän HÄNEN ELI OMISTAJAN MIELIPITEEN ASIAAN eli mikäli on hoidettavissa kuntoon silloin tutkitaan ja hoidetaan kuntoon ja lääkärin lauseen mukaan oli hoidettavissa ja olisi ihan pikku juttu hoitaa kun kysyin häneltä onko hoidettavissa ja sanoin että on tutkittava kunnolla. MUTTA tässäpä kävikin niin että lääkäri ei suostunut tutkimaan eikä hoitamaan vaan minua kuuntelematta lopetti kissan kun siinä oli henkilö joka ei omistanut edes kissaa ja ns.vihaa kyseisen eläimen omistajaa niin kun siis hän ilmaisi mielipiteensä että helpompi lopettaa.. MINUSTA KYSEINEN ELÄINLÄÄKÄRI TEKI TODELLA PAHAN VIRHEEN TÄSSÄ ASIASSA ja nyt sitten kerroin äidilleni eli KISSAN OMISTAJALLE että minua ei kuunneltu siellä ollenkaan, Äitini oli todella ihmeissään miten tuolla lailla voi paikka toimia ja itkee kun ei päässyt paikalle tulemaan töiden takia ja luotti siihen ettei eläimelle käy siellä mitään pahaa vaan että se olisi HYVÄSSÄ HOIDOSSA, Minulla on ihan hirveä olo kun en pystynyt kisua pelastamaan sen lääkärin luota millään, toivon todella että äitini olisi ollut paikalla niin rakas kisuli eläisi ja olisi hyvässä hoidossa omistajallaan.
Huomenna iltapäivällä hautaamme rakkaan kisulin kauniille paikalle ja laitamme kynttilöitä palamaan lyhtyihin ja keväällä laitamme nätit monivuotiset kukkaset lepopaikalle kasvamaan.
En ikinä enään luota tuon Mäntsälän eläinlääkäri aseman arviointi kykyihin tai että he olisivat ammattitaitoisia hoitamaan omia lemmikkejäni missään tilanteessa. Varsinkaan jos minun puolestani vastaavaa henkilöä ei kuunneltaisi ollenkaan. ETSIN NYT MUUALTA HYVÄN ELÄINLÄÄKÄRIN JA PITKÄLLÄ MATKALLA EI TODELLAKAAN OLE VÄLIÄ. MÄNTSÄLÄN ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUJA EN IKINÄ ENÄÄN KÄYTÄ.

MUISTAKAA MYÖS ETTÄ KAIKKI SAIRAUDET NIIN KISSOILLA KUIN KOIRILLAKIN ON HOIDETTAVISSA, LEIKATTAVISSA YMS..LÄÄKITYKSILLÄ JA RUOKAVALIOILLA.. EIKÄ SE OLE ELÄIMENRÄÄKKÄYSTÄ NIINKUIN HE SANOVAT. AINA KANNATTAA TEHDÄ / KÄYDÄ LÄPI KAIKKI MAHDOLLISET HOITOMUODOT ENNEMMIN KUIN ANTAA HEIDÄN LOPETTAA ELÄINTÄ...VARSINKIN KUN MONILLE ELÄIMILLE OLISI VOINUT SAADA HYVÄLLÄ HOIDOLLA PITKÄN ELÄMÄNARVOISEN ELÄMÄN ILMAN KIPUJA... NYKYAJAN IHMISET LUOVUTTAVAT AIVAN LIIAN HELPOSTI.

ITSELLENI ON KAIKKI KAIKESSA LEMMIKKINI NE OVAT KUIN OMIA LAPSIANI..JA HYVÄN PITKÄN TERVEELLISEN ELÄMÄN ELÄVÄT KANSSANI..SAIRASTUESSAAN VALVON HEIDÄN VIERESSÄ JA HUOLEHDIN NIISTÄ NIINKUIN KUNNON OMISTAJAN KUULUUKIN.. HUOM.OLLAAN KÄYTY TODELLA VAKAVATKIN SAIRAUDET LÄPI JA TERVEEN PAPEREILLA NYT.

12

4215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki sairaudet ei ole parannettavissa ja joskus eutanasia on oikea vaihtoehto, mutta teidän tapauksessanne eläinlääkäri toimi todella törkeästi. Eläinlääkäri ei saa lopettaa eläintä ilman omistajan suostumusta, paitsi eläinsuojelullisesta syystä. Minä tekisin asiasta rikosilmoituksen poliisille.

    • Mäntsäläläinen myös

      Jos noin on päässyt käymään, vie asia eteenpäin läänineläinlääkärille, äläkä vain kehoita muita boikotoimaan. Jos et halua viedä, niin olen sitä mieltä, että puhut palturia tai liiottelet, kuten on täysin mahdollista kun on kyseessä anonyymi henkilö anonyymilla keskustelupalstalla. Ei nyt siis tietenkään millään pahalla, itsellänikin on ollut joskus ongelmia Mäntsälän eläinlääkäriaseman kanssa, mutta näin on näppylät että on typeryyttä uskoa ihan ketä tahansa joka postaa anonyymeille keskustelualueille.

    • kissa omistaja

      Hei! on käynyt meilekkin kun kissa vietiin mäntsälän eläin lääkäriin ja sanoin että sitä pitää katsoa koska musta tuntuu että seh tuhketuu niin lääkäei sano että he katsovat ja kissalani ei ole mitään hätää ja he sanoivat että ottavat yöksi hoitoon ja seuravana pääivänä soitto että kissä on tuhketunut ja kuolut

      • toy terrierin omista

        moi mullakin on huono kokemus mäntsälän eläinlääkärisstä ja tässä mietin vienkö uudeleen sinne koska mun pitäis viedä koirani sinne rokotukseen noh mä kerron kun vein sinne niin annoin koirani passin ja näytin että mikä rokotus puutuu ja he antoivat taas ensimäisen rokotuksen ja eri merkissen vaikka se olisi ollut voimassa seh ensimäinen rokotuksen ja eläin lääkäri nosti mun koiran niskasta ylös niin että mun pieni toy terrieri inhatti ja kun mentiin koitiin niin koirala tuli parin tunnin kulutua vinku yskä semonen että seh aivastaa en tiijä pitäiskö viiedä sinne


      • Suruissaan

        Tulee tuosta vaan mieleen että he eivät ehkä ole katsoneetkaan/hoitaneet sitä kissaa..

        Otan osaa..


    • Kissanomistajax2

      Saaren eläinklinikka on ihan samanlainen...epäpätevää porukkaa...omakohtainen kokemus kummastakin. Saarella lääkäri vaan seisoi ikkunan edessä miettien mitähän sitä tekisi illalla eikä tutkinut kissaani ollenkaan ei edes katsonut sitä... Monta tuntia odotin ja odotin kunnes totesin että:" lähden helsinkiin kissan kanssa että ei teidän tarvi vaivautua.."
      Viikin eläinsairaalassa ihmeteltiin kun vein heille kissani..mutta se oli valitettavasti liian myöhään..He sanoivat että jos ensiavun olisi saanut heti silloin saarella niin tämä olisi pelastettavissa ollut..nyt on valitettavasti myöhäistä... Että näin..
      Ystävälleni kävi samalla tavalla mutta hänen kissansa lopetettiin ilman hänen suostumusta/tietämättä..

    • monta murhetta

      Hyviä ja aidosti eläinten asioita hoitavia eläinlääkäreitä on vähän. Se on harmi, koska myös lemmikin osalta hoitojen pitäisi olla luottamuksellisia ja pitäisi olla eläintä viedessä tunne, että asialle ollaan tekemässä jotain.

      Eläinlääkärit laskuttaa aivan järjettömästi ja on myös niitä, jotka ovat tehneet liian tiukan aikataulun ja ovat aina myöhässä. Mevettiin ei kannata viedä eläintä koskaan lopetettavaksi, koska niillä tuskan hetkilläkin voi joutua jonottamaan jopa puolituntia vaikka aika on varattu.

      Mäntsälä on erikoistunut lisääntymiseen ja itse en muissa asioissa sinne eläintäni edes veisi. Mutta sillä saralla siellä on osaaminen.

      Eläinlääkäripalveluissa valitettavasti palvelu on täysin vieras sana. Enemmän siellä on väkeä, joka on epäystävällistä, töykeää ja palvelukoulutuksesta ei ole edes kuultu. Moni eläinlääkäri varsinkin tarvitsisi sille puolelle paljon oppia.

    • friidu2

      onko kirjoitukset provoja, kun kielikin on mitä sattuu...?

    • asioijatkossamuualla

      Mäntsälän eläinlääkäriasemalla vaihtuu koko ajan eläinlääkärit ja jatkuvasta hoitosuhteesta ei ole tietoakaan kun eläintä hoitaa milloin kukakin. Olen nyt asioinut kys eläinlääkäriasemalla ja huomannut että hinnoissakin on SUURIA eroja sen suhteen kuka eläintä hoitaa ja kalleimmaksi lompakollemme on käynyt eläinlääkäri Laura Asplund-Rusi, tiedoksi muillekin jos haluaa rahojaan säästää, huomaa kyllä että provikalla tehdään töitä:-/

      • Paikasta pitänyt

        Huomautuksena, että Mäntsälän eläinlääkäriasemalla eläinlääkäreinä ovat toimineet Merja Dahlbom (vuodesta 1994) ja Taru Latvanen (vuodesta 1999). Näin ollen kommenttisi : "Mäntsälän eläinlääkäriasemalla vaihtuu koko ajan eläinlääkärit ja jatkuvasta hoitosuhteesta ei ole tietoakaan kun eläintä hoitaa milloin kukakin" on perusteeton.


    • nähty on

      Jos eläinlääkäri ei oikein tiedä mikä eläintä saattaisi vaivata, eutanasiaan turvaudutaan liian herkästi. Kyseessähän on vain eläin. Olen monenlaisten vaivojen takia käyttänyt eläimiä lääkärissä ja aina ihmetellään eikä sairauden syyt lopulta kunnolla selviä.

      Mutta laskuttaa osataan. Jo lääkärin kättely maksaa 100 euroa (klinikkamaksu ja perustutkimus). Lähinnä eläinlääkäristä saa apua rokotusten ja lisääntymistä ehkäisevien leikkausten merkeissä, ne osataan mutta jos vastaan tulee vähänkin epämääräisempi tapaus niin sitten pyöritellään päätä. Ja otetaan kalliita ja turhia tutkimuksia ja taas ihmetellään.

      Eräskin koira, pirteä ja leikkisä noin muuten, jouduttiin lopettamaan kun syy jatkuvalle karvanlähdölle ei selvinnyt. Eutanasian jälkeen eläinlääkäri totesi, että syy olisi saattanut olla lisämunuaisen kuorikerroksessa ja ehkä hormonihoito olisi saattanut auttaa. Olisi senkin tiedon voinut kertoa jo aikaisemmin, kun ensimmäistä kertaa hoitoon tuotiin. Monta sataa euroa maksettiin, kun luulimme että saamme koiran kuntoon.

      Luotto on kyllä mennyt eläinlääkäreihin. Pelkkiä rahastuskoneita tämä ammattiryhmä on.

    • Kova valinta

      Olen joutunut itse karvaasti kokemaan koko yllämainitun asian huhtikuussa tänä vuonna täällä Tampereella. Ihmiset eivät halua uskoa, mitä kerron viimevaiheista, vaan sanotaan, että "eläinlääkäriin pitää luottaa"... Oli järkyttävä loppu. Silti koira oli luottavainen ja sydämestään erkoiseläinlääkärin hoidossa toisella paikkakunnalla. En voi kertoa tarinaani, koska Suomi 24 on poistanut viestini koskien tapausta ja kyseistä klinikkaa, koska en todellakaan voi suositella käyntiä heillä. Toivotan kaikille onnea valinnassanne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe