Vaimon vieraskoreus kyrpii

viraskoreus

Ja heti alkuun vinoilijoille niille siveydensipuli viittuilijoille juttuni on totta ja sinun ei sitä tarvitse uskoa pikkusielu.

Koska olemme aikuisia 40 ja aviossa jo yli 20v niin kaipaa hiukka vaihtelua jota ei takuuvarmasti nuorempana olisi tehnyt.

Lyhyt selostus vaimojen luonteesta ja asiasta. Aian on peppuselsiä saanut vongata ja harvoin saanut,sattuu,auuu,liian iso auuu,odota hitaammin yms aina joka kerta vaikka kuinka on liukastustavoidetta ja on sormilla ensin lämmitetty kauan peppua hitasti oikein varovasti ja on kalua hitaasti ja varovasti ujutettu siään jo odotettu että sulkija pehmenee ihan takuuvarmastiniin aina on vaikeaa ollut.
Kun sitten on lopulta sisässä hidasta liikettä nautiskeltu niin vaimo myös tykkää ja saa orgasmin nopeaa ja nauttii mutta aina alku niin kirotun vaikeaa.

Vaimo pitää paljon kun on peppu pystyssä ja takoo kovaa on tykänyt aina siitä ja sain ylipuhuttua vaimon ottamaan mukaan vieraan sällin myös takomaan takaapäin se oli aika nopea juttelu ja vaimo suostui sillä pitää takapanosta ja saisi sitä nyt enemmän .

3 kertaa on kokeiltu ja mahtavan kiihottavaa on ollut ja on vaimo saanut kalua varmasti 2.5 kertaisesti sillä miehethän kisaa aina kun on kaksi paikalla ja on vaimosta löytynyt enmmän ääntä ja huohotusta .

Asia mistä kirjoitan on tämä anus juttu nyt tämä vieras n puolentunnin jälkeen oli pannut vaimoa anukseen ihan noin vain ja en huomannut mitään eroa vaimossa sillä hetkellä kun oli anukseen pannut. vaihtelemme vuoroja kokoajan eli toista vaimo imee ja toinen on pillussa mutta nyt huomasin asian vasta kun meni taakse ja vaimon anus oli auki ja kiilsi rasvasta ja vaimo imutti anukesat tullutta vierasta kalua ihan kiimassa ja toinen vitutuksen aihe on se että etsin miehen jolla on isompi kalu kuin itselläni ja noin vain meni anaaliin. No eipä auta valittaa itse on leikkiin ryhytnyt ja anukseen luisti myös oma kalu saman tien eikä ollut mitään ongelmaa.

7

8072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aian on peppuselsiä

      kirjoituksestasi päätellen sulla taitaa olla aika paljon muitakin ongelmia kuin pelkkä eukon anus.

      • sikäköde

        Meillä muija nauttii kans anaalipanoista.
        Mut ei halua vierasta sinne.
        Ensin nuolen anusta ja pillua takkapäin oikein kunnolla, usein vaimo saa orkut jo siinä.
        Sen sijaan tykkää just et otan välillä ulos ja ihailen eukon avointa pyllyreikää....
        AAAH että kiihottaa.
        Sitten taas sisään ja kunnon pano jatkuu ja akka vaikertaa nautinnosta.


      • ongelmia 0

        Olen siis se alkuperäinen kirjoittaja.
        Onko tullut mieleen että tänne kirjoitettava teksti ei ole ihan parasta mahdollista tasoa koska tämä on tämmöinen foorumi jota pikaisesti vaan kirjoitetaan? Jos sinulla vittuilijalla olisi yhtään äly itsellä niin tajuaisit sen ihan itse mutte ei et tajua.
        Ja taas vittuilet väärin minulla ei ole ongelmia minkään asian suhteen ehkä vituttaa hiukan tuommoiset idiootit mutta ole huleti idiootti en puukota sinua. Itseäsi voit kyllä viillellä mutta tee se jossain sivussa ettei kukan vaan pääse tulemaan hätiin. Vihollisesi vihje jota kandee käyttää.


      • iobboi
        ongelmia 0 kirjoitti:

        Olen siis se alkuperäinen kirjoittaja.
        Onko tullut mieleen että tänne kirjoitettava teksti ei ole ihan parasta mahdollista tasoa koska tämä on tämmöinen foorumi jota pikaisesti vaan kirjoitetaan? Jos sinulla vittuilijalla olisi yhtään äly itsellä niin tajuaisit sen ihan itse mutte ei et tajua.
        Ja taas vittuilet väärin minulla ei ole ongelmia minkään asian suhteen ehkä vituttaa hiukan tuommoiset idiootit mutta ole huleti idiootti en puukota sinua. Itseäsi voit kyllä viillellä mutta tee se jossain sivussa ettei kukan vaan pääse tulemaan hätiin. Vihollisesi vihje jota kandee käyttää.

        Puskasta huutelen. Mutta ihan vinkkinä että voit nuolinäppäimillä siirtää kirjoituskursoria ihan mihin haluat tekstissäsi ja sen lisäksi sinulla on käytössä enterin yläpuolella oleva backspace näppäin, joissakin näppäimistöissä siihen on merkitty pitkä vasemmalle osoittava nuoli, jolla voit poistaa merkkejä ja lätkäistä taas tarvittavaan väliin uuden korjatun kirjaimen. Helppoa kuin heinän teko eikä meidän muiden tarvitse alkaa suomentamaan ala-arvoista suomenkieltäsi.

        En vittuile, minä sain kyllä selvää tekstistäsi, mutta on kohteliasta korjata selkeimmät virheet jos niitä tekstissä on ja sinun tekstissä niitä kyllä on ja paljon. Itsekin jouduin korjaamaan omaa tekstiäni kun tätä kirjoitin, eikä aikaa mennyt yhtään hukkaan.


    • neitineula

      oliskohan kyse vaan siitä, että vaimosi kiihottuu vieraan läsnäollessa enemmän, jolloin ehkä kipukynnyskin on korkeampi...? Ite naisihmisenä huomannu, että b-rappusessiot vaatii kunnon lämppäyksen alle, on paljon nautinnollisempaa. Pari kunnon orkkua, niin anus on auki ihan erilailla miehen tulla...

      • Perseestä

        Ootte perseestä.


      • Anonyymi

        Vieraskoreus nimimerkki jatkaa 13 v kuluttua! Ompa aika rientänyt. Edelleen kirjoitusvirheitä enkä korjaa eikä ne ole tarkoitettu vinoiluksi kenellekkään.
        Mutta sama vaimo ja samaa rataa on elämä mennyt eli hyvin suorastaan pelottavan hyvin.
        Edelleen vaimo tykkää kun saa takaa kovaa panoa,ei tunnu saavan siitä koskaan kyllästymiseen saakka. Ja hyvä niin se on kivaa puuhaa. Nyt on vieraita ”apumiehiä” n4kpl ei kylläkään kerralla. Vaihtunutkin hieman sillä heillä elämäntilanteet paikkakunnat muuttuneet. Vaimon tiukka anus,se on muuttunut käytön myötä. Ottaa nopeaa vastaan kalun enempiä pitkiä sessioita pehmitykseen. On jo kohtalaisen suurta dildoa ja mukisematta lupsahtaa anaaliin. Täydet pisteet vaimolle kehityksestä. Vieraat miehetkin olleet hyväkäytöksisiä tavallisisia ukkomiehiä. Suomessa on liikaa pihtaavia aviovaimoja joiden viriilit ukot joutuu hieman syrjähyppelemään ja ovat ihan tavallisia miehiä ,ei mitään kummallisia taipumuksia. Enempiä vieraita ei ole tarkoitus etsiskellä. Yksi täysin vieras oli tosin viimekesänä hotelli yöpymisen seurauksena täysin yllättäen kun jouduimme jäämään hotelliin auto ongelman tähden. Mutta se hotelliyö olikin hyvä juttu! Oltiin iltasella syömässä hotellilla ja mitä lie 35v mies teki tuttavuutta yritteliäästi. Vaimolla lyhyttä kesämekkoa avaraa kaula-aukko jne niin katsoohan miehet. . Eipä siinä mentiin huoneeseemme ja suihkuun kolmistaan kuuman päivän päätteeksi kun puhtaus on seksipuuhissa ehdottoman miellyttävää. Ja kyllä vaan suihkussa seisaaltaan voi olla pimpassa ja anaalissa yhtäaikaa ja jopa liikkua hiukan edestakas ja kuunnella vaimon voihkintaa. Ja helpolla meni ilman esilämmittelyjä joka aukkoon. Kehitys kehittyy ja ikää tulee mutta edelleen hauskaa on seksi. Tylsät totiset ihmiset on kurja luonnonvara.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe