vaimo saannut vierasta

me2

olen saanut seurata vierestä kun vaimoni on saanut vierasta mistä, miksi se kiihottaa niin paljon. onko kellään muulla kokemusta?? Kaverini nai vaimoani takaapäin kun vaimo imi samalla munaani. asja oli muuten ok mutta kaverini sai liian aikaisin :(.... nyt vaimo sanoi että olisi naisen vuoro, mutta mistäs sellainen löydetään???

20

12631

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • timo

      Voisitko tarkentaa?

    • mie

      En valitettavasti ole päässyt katsomaan vierestä saati olla mukana, mutta tosi kiihottavaa kun hän on kertonut olleensa jonkun kanssa. Olisi kyllä kiva olla kolmistaan, jossa toinen mies

    • Mietisikelijä

      Minulla on sama "ongelma". Minua kiihoittaa ihan sikana ajatus omasta naisesta toisen miehen kanssa. Uskoakseni tämä johtuu testoteronista. Eli tavallisesti kun mies kiihottuu hänen aivot erittävät testoteronia joka aiheuttaa kiihoitusta, mutta samaa testoteronia erittyy mustasukkaisuudesta, mutta paljon suurempia määriä. Eli vähän testosteronia= kiihoitus, ja paljon testoa = agressiivisuus. Tämä aggressiivisuus voidaan oppia kanavoimaan uskomattomaksi kiihoittumiseksi. Eli nyky yhteiskunnassa kun väkivalta on niin pois suljettu, niin olemme oppineet kanavoimaan vihan eri tavalla. Tästä syystä aisankannatus on lisääntynyt huomattavasti sitä mukaan kun ihmisten yleissivistys on lisääntynyt.

      Okei tää juttu lähti nyt vähän käsistä ja kirjoituksen laatu on aivan hirveää luettavaa, mutta mitä mieltä te olette tästä ajatuksesta?

      • Aksu

        Naaras parittelee useiden urosten kanssa silloin kun raskauden mahdollisuus on suurin. Ehkä luonto osaa asiansa. Olen nähnyt kun vaimoani on pantu usean miehen voimalla, kivat muistot nyt varttuneena. Olisko nuoria kolleja hoitamaan?


      • katsoja
        Aksu kirjoitti:

        Naaras parittelee useiden urosten kanssa silloin kun raskauden mahdollisuus on suurin. Ehkä luonto osaa asiansa. Olen nähnyt kun vaimoani on pantu usean miehen voimalla, kivat muistot nyt varttuneena. Olisko nuoria kolleja hoitamaan?

        meillä remonttireiska kiusasi vaimoa et tekee homman puoli ilman jos sais ,vaimo himoissaan kysyi minulta sängyssä lupaa kokeilla onko siittä miestä luulin fantsuksi myönnyin,, seuraavana päivänä vaimo oli pitkään makuuhuoneessa menin katsoon mikä on ,,oli upeissa alusvaatteissa ,,sanoi käyppä sanomassa remonttimiehelle et tulee nyt hommiin ,,estelin ,,mut vein sanan ,,mies 45 tuli yllättyi vaimoni kysyi pitääk puheensa jos saa ,, vaimo sanoi sinä saat katsoa mut et itse saa,,himottavaa katsoa kun vaimoa hyväiltiin ja vaimo hiukka vastusti et ei paljaalla ei paljaalla mut kyllä himo voitti ja vaimo sai isoa kalua,,himotti ja toisaalta nolotti katsoa kun vaimo sai nautinnon,,onko muilla kokemuksia vastaavasta


      • Anonyymi
        Aksu kirjoitti:

        Naaras parittelee useiden urosten kanssa silloin kun raskauden mahdollisuus on suurin. Ehkä luonto osaa asiansa. Olen nähnyt kun vaimoani on pantu usean miehen voimalla, kivat muistot nyt varttuneena. Olisko nuoria kolleja hoitamaan?

        Suksi hevon vittuun kulahtanut kusikeppi


    • toni

      kyllä se on hienoa kun annetaan edestä ja takkaa,pannaan vuorotellen.Oltiin mamman kanssa 69:ssä kaveri tuli takaapäin se oli hienon näköistä kun kulli levitti pillua

      • mie

        Voi jestas kun tuommoiseen pääsisi mukaan.


      • toni
        mie kirjoitti:

        Voi jestas kun tuommoiseen pääsisi mukaan.

        mistä päin oot,on mahdollista tulla mukaan


      • Anonyymi
        mie kirjoitti:

        Voi jestas kun tuommoiseen pääsisi mukaan.

        Minä jouduinmukaan, vaimo lähti ravintolasta kun oli humalassa. Menin kotiin soitin kelloa kun en löytänyt avaimia vaimo avasi Esko miksi tulit sanoin en jaksanut kävellä kotiin katsoi vaimon taakse nuori poika oli alasti, sanoin sori jatkakaa vaimo yritti työntää pois sanoin vain nukun tässä. Vaimo käveli makuuhuoneeseen ei sulkenut ovea imi pojan kalua kiimasena nousi päälle ja nai vimmatusti poika käänsi kontalleen ja pani vaimo kiljui ja katsoi välillä minua poika kiljahti kohta vaimo huusi kiimasena tule sisään poika nousi ja puki vaimo sanoi mieheni on rekkakuski voi tulla milloin vaan poika antoi suukon ja lähti.
        Vaimo meni kontalleen ja katsoi menin japanin sisään vaimo kiljahti hyvä saada isoa pojalla oli kova ja pitkä vaimo puski vastaan kuiski pane omaa huoraa pane laukesin ja lysähdin viereen, kysyin kuka tuo oli sanoi yks kuski antoi kyydin halasin hyvän kyydin antoikin, vähä ajan päästä vaimo sanoi etkö suutu halasin en suutu olit tosi kiimanen suukotti ja sanoi halusin vierasta ja halusin näyttää sinulle. Tästä saatiin virikettä pitkäksi aikaa.


    • Anonyymi

      Meillä oli hieno ilta pelailtiin korttia ja saunottiin, minä ja Risto ja vaimoniMervi. Illan aikaan tanssittiinkin jonkin verran. Viinat alko mennä päähän ja Mervi ilmoitti menevänsä nukkumaan, me jäätiin vielä olkkariin. Jossakin vaiheessa heräsin ja kuulin puhetta. Et sinä tänne voi tulla usko jo, saanko vähän koskettaa rintoja kun illalla tanssitin ja sain vähän. Ei se nyt käy, ukko nukku olkkarissa, se nukkuu siki ei herännyt kun puistelin, usko minua sinulla on niin pornot rinnat katso kuinka nännit nöpöttää.
      Katso näin sievästi voi luoja kun on kivan tuntuiset, kiihotutko koskaan kun miehet katsoo niitä, no joskus kun näen niiden housujen nousevan. On nää ihanat, hei älä riisu voi sun kanssa älä älä ime luoja kun sinä olet kiimanen , no ime vähän. Kuulin hengityksestä että mamma on kiihottunut. Et kai sinne, no vähän sormella Mervi huohotti jo kunnolla,
      Tartu tähän ohoh onpa se suuri ei käsi yllä ympäri. Mutta hei odota, vaimo tuli ovelle käveli viereen heilutteli olkapäästä. Käveli makkariin ja puotti yöpaidan konttasi sänkyyn ja otti kalun suuhun piti kaksin käsin juuresta kiinni kun imi ja nousi päälle, kalu meni hienosti sisään vaimo äänteli kuinka hienolta tuntuu, pillun huulet oli tiukasti kiinni kalussa vaimon kiinteä pylly nousi ja laski Risto hieroi rintoja. Vaimo ulahteli että laske sisään Risto paineli voimalla ja laski sisään vaimo valitti, makasi jonkin aikaa ja siirtyi sivuun.
      Yöllä vaimo kävi vessassa herätteli minua en reakoinut. Mervi meni Riston kaluun kiinni ja hyväili sitä hiljakseen se alkoi kovettumaan, vaimo kuiskas pane edestä ota kuin väkisin. Risto nousi heitti jalat sivulle painoi sisään kuului märän vitun äänet, Risto piti kaulasta kiinni Mervin pää roikkui reunan yli vaimo puristi jaloilla pakaroista ja valitti kun Risto voima vedoin laukesi vaimolta tuli pitkä sievä uikutus ja lantio liikkui nopeaan.
      Mervi nousi keittämään kahvia kun istuivat pöydässä kävi herättämässä minut. Risto lähti aamupäivällä kotiaan, Mervi tuli viereen ohoh saako tähän vähän koskea ihanan kova, näitkö mitä halusit nähdä. Mervi otti sievästi huulilla kiinni hyväili kahdella sormella sanoi ai jai kun olet kova en kestänyt pitkään Mervi painoi kalun molemmilta puolen silloin lensi ihana suu otti vastaa kaikki, rakkaani tuli viereen kainaloon ja nukahti.

      • Anonyymi

        Ja taas sitä on hupiukko lukenut isojen poikien lehtiä hehehehee 🤣 😂


    • Anonyymi

      Tykkään myös katsoa ja vuorotellen panna vaimoani muiden miesten kanssa.
      Tein aamulla virheen kun lupasin kaverin panna vaimoani kun olen töissä.
      Soitin vaimolle hetki sitten ja kaveri on pannut vaimoani usein päivän aikaan.
      Vaimo kertoi ettei ole vielä saanut vaatteita päälleen kun toinen panee nuolee tai sormettaa vaimon pillua.
      Minun tekisi niin mieli päästä välillä panemaan omaa vaimoani, on hankala olla töissä kun muna seisoo koko ajan kun tiedän kaverin saavan vaimoni pillua ja imee vaimoni rintoja sekä klitorista ja vaimo varmasti imee kaverin kullia että saa sen pystyyn ja kiimaiseen pilluunsa.

    • Anonyymi

      Oltiin hotellissa vaimon kanssa, Katrilla halusi laittaa pitsihousut ja liivit ja punaisen lyhyen satiinisen kuin yökkärin. Katri keimaili ja sanoi olen maksullinen nainen hyväilin hienoa vartaloa Katri kävi kuumana, hyväili kalua housunpäältä tansittiin hieroi lantiolla kuiski haluaako setä imeä vai imenkö minä laskeutu alas imi kalua meni sängylle katsoin limukka loppu sanoin menen hakemaan Katri hyväili itseään pitääkö minun jäädä yksin. Menin alakertaan otin kaksi limukkaa, koulututtu tuli tervehtimään kysyi onko naista sanoin on yksi tuttu Katri. Mentiin huoneeseen Katri nousi sängystä esittelin Jarin ja sanoin Jarille tässä on hyvä tuttu Katri.
      Katri rauhottui, tehtiin juomat Katri istui syliin kuiskasin nyt olet maksullinen ja hyväilin Katria Jari katseli Katrin hienoa vartaloa sanoi olispa minullakin, työnsin Katrin ylös sanoin käy Jarin luona. Katri istui Jarin syliin Jari heti hyväili Katria satiininen asu nousi Katri katsoi minua ,sanoi huh ompa kiihkeät kädet Katrilla oli vaan liivit ja housut.
      Kädet hyväili rintoja menin viereen Katri nousi ja suuteli kunnon kielareita Jarin sormet oli pikkarien alla Katri kuiski enää ei voi perääntyä avasin liivit käänsin Katrin olin takana työnsin lähelle Jaria housut laskeutu Jari nuoli pillua Katri huokaili nyt teitä on kaksi kysyin Jarilta haittaako pieni maksu nuoli ja sanoi ei haittaa vietiin Katri sänkyyn Jari jatkoi nuolemista samalla molemmat riisuuntu Katri otti kalun suuhun vähän puraisi ja katsoi minua pidin päästä kiinni ja annoin Katrin tuntea on maksullinen Jari nousi päälle ja otti kokonaan Katrin käyttöön pani kunnolla Katri käyttäyty kuin oikea raha huora ja antautu kunnolla Jari kehui kuinka on seksikäs ja osaa naida käänsi Katrin halusi takaa menin eteen Katri imi samaan aikaa kaluani nyt oikein kiihkolla Jari laukesi nousi ja sanoin vaimo odottaa pöydässä , mitä maksaa sanoin anna jotain. Jari lähti Katri kuiskas jäi kesken menin taakse pillusta valui spermaa Katri kiljui panin voimalla katsi oli orgasmissaan kun laukesin. Käytiin pesulla, Katri huusi arvaa tulin suihkusta Katrilla oli kaksi sataa kädessä, nauroi olen oikea huora hyväilin on sulla siihen edellytys ja imin nännejä Katri meni seinää vasten ja levitti haaroja kuiskasin olet kyllä kuin huora nuolin pakaroita Katri kääntyi työnsin seinää vasten laskin housuja ja imin pillua Katri huokaili kuiski haluatko vielä laskeutu ja imi kalua katsoin alas välillä silmät katsoi ylös punaiset huulet tiujasti kalun ympärillä ja otti syvälle jatkoi niin että tulin nieluun. Otettiin paukut ja mentiin alakertaan. Siellä Jari oli vaimonsa kanssa vaimo oli vähän rotevampi tosi komiat rinnat ja paksut kiinteät reidet, huiskasin kädellä mentiin pöytään.
      Naiset tuli hyvin toimeen heti. Tanssittin myös sekaparina, Elisa sanoi tanssiessa Jari tanssii kaveriasi tosi läheltä rutistin Elisaa niin minäkin yritin pitää niin että Elisa ei näe kaikkia, Kuiskasin Elisalle ihanat rinnat saanko koskea että Jari ei näe kuiskasi koske vaan vieraan käsi tuntuu hurjalta tungoksessa hyväilin pakaroita kuiskasin haluaisin imeä rintojasi ne on komiat kuiskas korvaan entä kaverisi sanoin miten päästään vähäksi aikaa kaksin ihan vähäksi aikaa.
      Tanssin Katrin kanssa kuiskas Jari on ihan kiimassa, pillua tykyttää, sanoin houkuttele pöydässä Jari ulos tupakalle me livahdetaan huoneeseen vähäksi aikaa älä tuo Jaria sinne oli Elisan toive olla salassa, Katri kuiskas aitko sitä sanoin niin että tunttee.
      Livhdetiin huoneeseen nostin heti pusron la liivit hieroin isoja tissejä Elisa sanoi vain tissejä kopeloin pillua hosujen päältä Elisa sanoi en enne ole voi sinua laitoin shousun kaluksesta sormet pilluun huokaisi ei sais ja levitti jalkoja laskin sen housuja kuiskas ei me keritä laskin pikkareita työnnin sänkyyn esteli vielä ei me voida nuolin pillua huokaili luoja sinua laskin samalla ollessa kontallaan omia housuja nousin ja työnnin sisään levitti haarojaan kunnolla kuiskas olet iso ja antoi naida halasi välillä kovasti kuiski tule jo , tiesin että kestän oli esi nainti tehty vaimon kanssa laiton Elisan kontaleen sänkyä vasten työnnin takaa Elisa antoi täydellä halulla ja sai orgasmia panin vauhdilla ja tulin kuului kirkaisuja ja makasi siinä, Puettiin äkkiä ja lähdettiin alas, menin tiskille kun tulin pöytään juomien kannsaa Jari ripitti Elisaa pitikö mennä huoneeseen juomaan sanoin yhdet otettiin Katri hillitsi Jaria Jari joi paukun sanoi mene huoneeseen,
      Elisa oli pahoillaan, sanoin mene Jarin luo Elisa anna avain.
      Tansittiin Elisan kanssa sanoi mikä sotku tästä tulee sanoin kyllä se leppyy, tiesin Katri lepyttää.
      Mentiin huoneeseen Elisa oli hämmentynyt, suudeltiin sanoin olit hyvä olit kuin salaa karannut, Elisa jo nauroi olin karannut kotiäiti. puhelin soi Katri sanoi Jari on sitä mieltä että saatte nukkua aamuun siellä, Elisa sanoi Katrille lohduta sitä näin että tykkää sinusta, Katri sanoi tarkoitatko Elisa sanoi tarkoitan.
      Käännyin Elisaan vaatteet lensi, Elisa hymyili saan huorata koko yön.

      • Anonyymi

        Elisa imi kalua tosi ammattimaiseti, kuiskin olet ammattilainen Elisa tykkäsi imi ja katsoi nousi istui päälle nyt saan olla vapaasti hyvä rinnat roikkui imin kihkeästi Elisa sanoi tuntuu että annan rahasta voi luoja ja alkoi tärisemään kuiskasin nyt tulee Elisa huudahteli tulet kuumasti.
        Levähdettiin ja otettiin juomaa. Elisa kertoi että tulivat virkistämään suhdetta oli ollut hiljaista.
        Puhelin soi sanoin Katri soittaa kuului täällä Jari anna Elisalle, vastas varoen kuulin kun Jari sanoi nähdään aamupalalla, rakas ei puhuta nyt hyvää yötä. Elisa katsoi minua ja makoili vieressä, sanoin Jari imee nai ja nuolee Katria uskotko sanoi en tiedä, sanoin että Katri kertoi että sen kalu oli painunut kunnolla pillua vasten tansseissa , ei meillä hätää. Elisa sanoi Katri on vain sinun tyttöystävä sanoin on minun vaimo. Elisa nousi kyynärpäiden varaan kuiskas hyvä ja hyväili kalua katseli sitä naitteko ennen alas tuloa sanoin ja kovasti hymyili me kans ja olin alhaalla koko ajan pillu märkänä ja sun rohkea puhe että minulla halutti vaikka piti olla siveänä.
        Elisa piti kalua suussanosti päätään sanoi haluan tuntea kun kasvaa en ole ennen saanut näin, kalu kasvoi täyteen nousin päälle Elisa sanoi ollan hellästi rakastelttin ja kerrottiin miltä tuntuu, kun imin nännejä Elisa sanoi minusta tulee estoton kun imet ataisinkaikille ja nauroi nyt taas tykkään tästä asennosta haluan antaa paina oli kuin elimet sulautu yhteen pini lihasten jännitys liikkui sisällä elisa huokasiihanaa nyt tulee oli j´kuin olisi imenut kalua laukesin sisään, nukahdettiin kellon soittoon noin aamu viisi. Käytiin suihkussa ja makoiltiin.
        sanoin aamupala vasta seitsemältä Elisa nauroi mitä siitä , puhelin kilahti katsoin viestiä näytin syömään kahdeksalta, naurettiin imin rintoja kuin pikku poika Elisa sanoi tiedät mitä se tarkoittaa kalu kasvoi imiessä käänsin Elisan vatsalleen suutelin niskaa kuiskasin nyt koti äitiä pannaan väkisin Elisa heilutteli sivuttain pyllyä kuiskas ei saa reikä löytyi työnnyin sisään kosteään pilluun pidin käsiä sivulla sanoin kulkumies ottaa et voi mitään nosti pyllyä minkä voi sanoi ei saa pillu kastui lisää kuului kunnon ääni vartalo värisi kahteen otteeseen ennen kuin laujesin Elisa huusi eeeiiii saa laskea. Makoiltiin pitkkä ja pesu ja alas.
        Istuttiin pöydässä kun Katri ja Jari tuli.Jari suuteli vaimoaan ja sanoi huommenta.
        Istuttiin pitkään ja syötiin yöllisestä ei puhuttu mitään.
        Kotona Katri sanoi oli jännä reissu, Jari oli muuten alussa oikeasti pahoillaan meidän käynnistä mutta sitten sanoi tämä voi olla hyväksi.
        Jari soitti paljon myöhemmin sanoi meni miten meni, ainakin se auttoi meitä, sanoin sama täällä oikeastaan välit lujittu, sanoin lopussa, voidaan tavata jos haluatte olisko paras olla eri hotelleissa sekaparina Jari nauroi voi olla paras niin ei ole jännitteitä.
        Ja tehtiin niin, ensi hämmennys naisilla oli jonkinlainen kun huomasivat mikä homman nimi, oltiin niin vain yksi yö loppu omin vaimoin. Ehkä jatkuu joskus pikku reissuilla saa nähdä


    • Anonyymi

      Vaimo tanssi saman miehen kanssa useasti, miehen vaimo oli vaan pöydässä katsoin onkohan humalassa, näin kun vaimo liukeni miehen kanssa hissille, hain naista tanssimaan, hymyili ja nousi tansittiin eka kappaletta huomasin ei ollut humalassa nauroi luulitko että nukahdan, katsoin kun mieheni tansitti vaimoasi usein halusin nähdä pettääkö.
      Katsoin naista minä en ainakaan pettäisi sinua ja tansittiin, kuiskas olen Paula sanoin Esko. Mentiin tiskille ja baarin pöytään, Paula sanoi mieheni on seksihullu pitäis antaa aina ja nauroi.
      Haluan enemmän erotiikkaa kuin panoa. Kilisteltiin kuiskasin niin että muut ei kuule vaimoni antaa varmaan hulluna panna on sen tyylinen kotona. Paula sanoi mihinhän ne meni, nauroin ei ainakaan meidän huoneeseen ja näytin kahta avainta.
      Katsoin Paulaa oli vähän jakku nainen nätti asu, Paula sanoi oletko katsellut tarpeeksi mitä näyttää, pyysin anteeksi sanoin suoraan mietin miltä näytät alasti viina purskahti Paulan suusta, anteeksi mitä sanoit miltä näytät alasti.
      Olisi kiva hyväillä ja suudella sinua varpaista ylöspäin Paula katsoi nyt hymyilemättä avasi jakun mallista takkia puöreät rinnat näkyi ja nännit suurena, aivanko oikeasti ja joi kaikki kerralla. Mennään ja nousi, hississä kuiskasi haluan hulluna sitä.
      Riisuttiin toisemme Paula katsoi ja sanoi wau, minä voitin.
      Suutelin Paulaa ja suukottelin varpaisiin päin, Paula huokasi onko totta suutelin nilkkoja ja hyväilin jalkoja suutelin pikku hiljaa ylemmäs suutelin jalkojen sisäpintaa kuiskas voi luoja olen näi haarat levällään jatkoin suutelua hyväilin etusormella ja peukalolla huulia Paula nosti lantiota kuiskas haluan että näet, ihanaa.
      Suutelin jo ihan vierestä nosteli lantiota että nuolaisisin jatkoin hyväilyä jonkin aikaa ja kosketin kielellä kiljahti ja värähti odotti lisää kosketin enemmän ja enemmän nyt tämä hyvä vartaloinen nainen antoi nuolla, nousin Paula odotti silmät kiinni nousin hitaasti näin kuinka rinnat kohoili jalat meni koukkuun työnnyin sisään kiljahti voi luojaaah painoin muutaman kerran tarrautu ja sai orgasmin suutelin rintaa piti pääästäni ja suuteli ja suuteli sitten kaulaan kuiskas tätä minä olen haaveillut sait minut tulemman noin anna kulta panin voimakkaita työntöjä kuiskas yllät hullun syvälle en odota enää tule haluan työnsin ja työnsin Paula huusi hiljaa nyyyt ja vapisi laukesin syvälle.
      Makoiltiin jonkin aikaa ja juotiin meidän viiniä. Paula kiitti ja halasi pitäskö nousta suutelin vatsaa sanoin ei ja hyväilin karvoitusta, Paula sanoi en haluaisikaan kuiskas tiedätkö ja nousi otti kalun suuhun piti suussa tunsin alkaa kasvamaan piti vain suussa kohta koski nielluun kun nosti päätään tuli viereen oli yhtä ihanaa kuin olen haaveillut.
      Puhelin soi, katsoin oltiin oltu noin kaksi tuntia laitoin kaijuttimen vaimo kysyi missä ihmeessä olen kysyin entä sinä, (Paula kuiskas onko Jukka.)
      Sanoin et ole ravintolassa oletko huoneessa? no no olen sanoin anna Jukalle oli hiljaista... Jukka.
      Sanoin Paula on kunnossa tulee aamulla alkoi selittää jotain, anna vaimolle, vastas niin... sanoin tavataan aamupalalla klo 8 hei.
      Naurettiin ja otettiin viiniä, Paulalle tuli viesti voin selittää Paula kirjoitti selitä klo 8 ja sulki puhelimen.
      Paula huokasi teen kuin haluan ja meni sänkyyn vatsalleen, kävin vessassa nousin viereen ja laskin öljyä selkään Paula huokasi oiih on kylmää hieroin selkää ja siiryin jalkoihin Paula huokasi ihanaa hieroin öljyä pikku hiljaa ylemmäs otin pakarat käsittelyyn katsoin tosi seksikästä pyllyä hieroin sievästi haaroihin jalat leveni pylly nousi öljysin kunnolla joka kolkan hieroin öljyä kaluun laskeuduin sievästi.
      Paula kuiskas ihanan liukasta työnnyin pohjaan Paula vapisi kuiskas olenko porno hieroin selkää kyllä olet.
      Pylly nousi ja laski otin pois laitoin uudelleen koko ajan vartalo vähän tärisi kuiskas olisin tässä vaikka kuinka pitkään rakastelin jonkin aikaa pylly nousi ja oli jo kontallaan kuiskas pane nyt kunnolla Paula kuiskas tule haluan tuntea pidin pohjassa Paula vapisi ja laskin sisään lasketu hiljaa alas siirryin viereen.
      Käytiin pesulla pestiin toisemme ja mentiin peiton alle ja nukahdettiin.
      Aamulla Paula oli vähän hermona otin kainaloon Paula katsoi ja sanoi en kadu oli ihanaa, hymyili ja kosketti kalua vielä vähän ja veti päälleen rakstelttin pitkään.

      Mentiin aamupalalle, vaimo tuli Jukan kanssa ovelle, Paula kuiskas käveleekö vaimosi aina noin, vaimo käveli jalat leviällä tulivat pöytään aamiaisen kanssa puhuttiin normaalisti kuin oltas parit.
      Huoneessa vaimo sanoi meni vähän yli. Halasin ei haittaa oli kivaa molemmilla.
      Vaimo oli suihkussa ja tuli viereen pitäskö jo lähteä vedin viereen ja kosketin pillua kuiskas jos ei nyt minua on naitu liikaa.

    • Anonyymi

      Eka kokemus oli ihan mukava emännän kanssa, vierasta jännitti kuten meitäkin. Seuraava kerta uuden kanssa alkoi ihan hyvin. Kuvasin touhuja kunnes alkoi emäntä vertaamaa mun elintä vieraan elimeen mikä oli tosi iso. tauon jälkeen homma jatkumaa nii eukko sanooki mulle että sinä voitkin painua vittuun, tuonne sinä et tule. Tunti ulkona ootella ku et saa asiat hoijettua ja sit kysyy että mikä mulla on ku oot tuollainen 🙂

    • Anonyymi

      Vaimo tuli baarista yöllä kolisteli eteisessä menin katsomaan, riisui hamettaan menin auttamaan viina haisi kunnolla koskin pikkuhousuihin ne oli märät koketin sisäpuolelta spermaa laskin housut ja käänsin vaimon seinää vasten kuiskasin hiljaa lapset herää kalu seisoi kovana ohjasin sisään pillu oikein tulvi kuiskasin monestikko huokasi monesti nuoret pojat pani neljästi pitihän kyyti maksaa runttailin syvään vaimo levitti haaroja kuiskas onko naitavan näköinen nain voimalla ja laskin sisään vaimo jäi seinää vasten menin sänkyyn.
      Vaiimo tuli jonkin ajan päästä kainaloon annoin olla. Heräsin kun vaimo kuiski suutunko ijäksi katsoin humalaista vaimoa ja nousin päälle kalu solahti sisään vaimo antoi halukkaana kuiskasin olisitko halunnut antaa näin halasi olisin haluttaa hirveästi pillu lotisi kunnolla ja vaimo sai kahdesti.

      aamulla lapset hääräsi ympärillä, vaimolla oli vaan yöpaita, sain lapset leikkimään tietokoneella vein vaimon saunaan ja imetin kalua ja imin vaimoa naitiin laudetta vasten hurjana imin nännejä vaimo huokaili ime huoraa ime tultiin molemmat kiihkeästi.
      Tämä sekava tunne kesti kuukausia, vieni vihjaus ja heti pantiin.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tutulta. Vaimoni tuli taas taannoin aamuyöllä kotiin. Kuului kolistelua eteisestä, jonka jälkeen kaukaista suihkun lorinaa, kohta vaimo tuli makkariin ja kysyin montaka. Vaimo vastasi viisi istuen sängylle avaten käsilaukkunsa ja laski sieltä ottamansa nipun satasia yöpöydälle sanoen maksan tämän kuun lainanlyhennyksen.


      • Anonyymi

        jatkuu, viikon päästä alkoi sitten pissiminen kirveltämään. Mainisin asiasta rouvalle ja tämä sanoi huomanneensa saman mutta arveli sen johtuneen vain kovasta panemisesta. Seuraavana aamuna kustessa poltti kuin tulessa ja oli alkanut valua vihreää mätää. Siitä sitten varaamaan sukupuolitautien poliklinikalta aikaa. Seuraavalla kerralla penslattiin kondylooma syyliä.


    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe