millainen on skorpparinainen kilpailijattarena?

aquatyttö

Mä olen joutunut tahtomattani skorpparinaisen silmätikuksi. Iskin (tai minut iskettiin) kesällä skorpparin ex-miehen, josta tämä ei ollut päästänyt irti - mies kyllä käsittääkseni on, pitkä suhde loppui vuosi sitten. Nyt tapailen tätä oinasmiestä kolmattakuukautta, meillä on aika vapaa suhde, kun on ilmeisesti just tän skorpparin kanssa ollut tosi sidottu ja mulla taas on niin paljon muutakin, että niin kauan kun voin olla varma toisen tykkäämisestä, en stressaa. Oon kuitenkin jatkuvasti tilanteessa, jossa tää skorpparidaami on saanut miehen kaveripiirin kutsumaan itsensä mukaan, tuo niiden yhteistä, miehelle rakasta koiraa hoitoon, välillä yrittää jopa selvästi iskeä miestä sänkyyn mutta tämä ei huomaa.

Tää daami on pari vuotta mua nuorempi ja musta pikkuisen epävarma itsensä suhteen ollessaan mulle välillä aika epäkohteliaskin.

Itse olen horoskoopiltani vesimies eikä mulla jostain syystä ole mitään kokemusta skorppareista.

Mä en ole myöskään tottunut olemaan mustis kenestäkään existä, musta on ihan ok olla niiden kanssa ystävä ja itse päästäisin tän miehen vaikka kahdestaan jonnekin tuon exänsä kanssa, jos haluaisi mennä. Mua vaan ihmetyttää tuollainen käytös ja olisi kiva tietää millaisia yhteisiä ominaisuuksia skorpparinaisilla on?

3

910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ratiriti

      No sen voin kyl sanoa et jos tää skorpparinainen on yhtään samanlainen kuin muutama tuntemani skorpparinainen, niin yritystä saattaa kestää ja pitkään. Mut ihan hyvä, että tää mies on kuitenkin pitänyt pintansa, eikä oo lähteny tän naisen leikkiin mukaan. Eli aika sitkeä mies täytyy olla.

      Skorppiooninainen osaa olla siis aika juonitteleva ja ketkuilija. Ja kyllä saa helposti miehen pauloihinsa. Jos jotain haluaa, niin sen eteen kyllä tehdäänkin ihan mitä vaan.Varsinkin jos kyse on kiinnostavasta miehestä. Mut eiköhän se nainen kuitenkin jossain vaiheessa luovuta ja ettii itselleen uuden "uhrin". Se et jättääkö hän teidät täysin rauhaan ei tiedä.Mut toi et kuitenkin pyörii samoissa piireissä voi myös ruokkia sen naisen halua yrittää ja yrittää enemmän.

      Ei siitä naisesta sinänsä tartte olla huolissaan kun loppupäätöksen leikistä tekee se mies täs tapauksessa. Toivotaan että se on sit sen arvonen mies.

      Ja toi toisen naisen mollaaminen kuulostaa niin tutulta skorpparinaisen meiningiltä. Se voi johtua huonosta itsetunnosta, niinku se useimmiten on. Mutta se voi myös ihan muutenkin, kettumainen näissä asioissa kun hän on, olla ihan vaan sitä perus yritystä saada sinut huonoon valoon tän miehen silmissä.

      Mut niinku sanoin, ni voin vaan kuvitella miten tää nainen yrittää vielä kaikkensa monta kertaa.Mut älä alennu samalle tasolle, miehet kun ei sit loppupeleissä tykkää juonittelevista naisista.

      • 8+5

        kypsänä skopunaisena en alennu juonitteluihin enkä ala pitelemään kenestäkään kiinni, useimmiten häippäsen pois koko tilanteesta ja jos jätän jonkun en sen koomin enää kiinnostu samasta kaverista tai roiku siinä mutta pelisäännöt pitää olla selvät, ollaan tai sitten ei olla.


    • <=scorpiowoman=>

      Skorpioninainen on äärimmäisen katkera ja kostonhimoinen sille päälle sattuessaan.
      Ilmeisesti hänellä on vielä vahva tunneside tuohon poikaystävääsi,sillä skorpparinainen kun pistää jonkun menemään,sen olemassaolo ikäänkuin vain lakkaa. Itse ainakin toimin näin,jos tunteet ovat kuolleet.

      Aikoinaan suhteen kariuduttua ensirakkauteni(kalat*huoh*) kanssa,kiehuin ihan ylitse. Sekin oli suurimmaksi osaksi ihan omaa syytäni.Huomasin tunteideni syvyyden liian myöhään.Eikä asiaa auttanut ainakaan se että exän uusi tyttöystävä oli samalla luokalla(ei tosin ollut mikään kaverikaveri),joten suhteesta ylitsepääseminen oli noh... vähän haastavaa. Aikani kiehuttuani,moneen otteeseen tämän tytön alimpaan h*lvettiin kirottuani,haukuttuani exäni pystyyn kaikesta mahdollisesta(köh *nolo*) ja loppujen viimeksi vielä oluttuopillisen hänen päälleen kaadettuani,ihan noin ikävien sanojeni painoksi..pääsin jotenkuten yli. Arvokkaasti? No en.

      Skorpparinainen vaatii vähän aikaa,varsinkin jos toinen on ollut kovin tärkeä ja rakas. Hän kiehukoot omissa liemissään,kyllä se siitä leppyy,kun huomaa,ettei se poikaystäväsi olekaan ainoa mies koko maailmassa. Menkää te eteenpäin ja nauttikaa toisistanne.

      Me olemme toisinaan lapsellisia,kostonhimoisia,katkeria,aggressiivisia,ovelia ja kieroja. Mutta olemme myös intohimoisia,vahvoja ja herkkiä.Me myös opimme elämästä paljon ja syvällisemmin. Minä kadun paljon asioita elämästäni,mutten koskaan tee samoja virheitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe