kyljet -ja selkä(luut?) kipeinä!

jooo-o

Terve!

Yleensä aamulla herätessä, esim. pitkien yöunien jälkeen, kyljet ja alaselkä ovat tavattoman kipeät, kuin kipu tuntuisi luissa. Esim jos taivutan itseäni sivulle, niin kylkiin sattuu ja jos taivutan eteen tai kurkottelen varpaita, sattuu alaselkään. Mistä tämä voisi johtua, johtuisiko huonosta sängystä?

Olen siitä ainakin tietoinen, että minulla on suht huonot alaselkä lihakset, kun on niin pitkä selkäkin. Kipua alaselässä ja kyljissä tuntuu myös muulloinkin kun nukkumisen jälkeen, mutta silloin kipu ei tunnun mitenkään niin voimakkaasti. olen 18-vuotias. Mitäs sanotte?

2

1324

  Vastaukset

  • Itse 191cm ja melko tuttua. Vaimon valitsema sänky ainakin liian pehmeä ja uppoan sinne aivan mutkalle. Patjan vaihto jos mahdollista. Toinen sanoit että lihakset huonot, eli ei muuta kuin maastavetoa ja muuta mukavaa harrastamaan, tiedä vaikka sais kipinän jatkaa. Kolmas ja varmasti ratkaisevin. Lihaskireyttä ilmassa. Oletko notkea? Niin arvelinkin. Helpoilla (ja valitettavan tylsillä) venyttely liikkeillä saattaisi tulla apua muutamassa viikossa. Erinäisiä liikkeitä vaikka päivittäin niin tuloksia pitäisi alkaa pian näkymään ja etenkin jos alat lihaksia vasvistamaan, ehdottomasti veny veny tai olet vielä kipeämpi/jumissa. Venyttelyohjeita löytyy netistä tai hommaa lähete tk lääkärin kautta fysioterapeutille, ne printtaa sulle samat monisteet kuin muillekin.

   • olen aika notkea..mutta esim. takareidet on kyllä aika jumissa aina, ja sehän heijastuu selkään.. mutta noita alaselkä treenejä pitäisi kyllä enemmän tehdä, muutenkin kun tulee istuttua kotona koneella ja koulunpenkillä iät ja ajat.

    Kiitos näistä tiedoista!


  SEISKA.FI

  • Rakkauden juhla! Missikeisarinna Sunneva Kantola julkaisi kauniin hääkuvan: "Mr and Mrs Sjögren"
  • Gettomasaan yhdistetty Instagram-povipommi Pasha: ”Keksin keinon, ettei miehet tuijota suuria rintojani!”
  • Hiihtäjätähti Kerttu Niskanen meni naimisiin Juho-rakkaansa kanssa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   167
   3182