Hyviä animaatioelokuvia?

jotain uutta plz

Alan hiljalleen kyllästyä jo näihin perinteisiin elokuviin, joten vaihtelun vuoksi olisi ihan mukava katsoa jotain hyviä/hauskoja animaatioelokuvia. Ehdotuksia? :)
Jos nyt keksitte vaikka jonkin animesarjan mitä voisi alkaa seuraamaan niin sekin kyllä sopii !

Huomioikaamme nyt silti että Disneyn leffat on tullut katsottua pienempänä, niitä tuskin kannattaa alkaa listamaan. Shrekit on myös katsottu läpi ja StudioGhibliltä seuraavat: Liikkuva linna, Kissojen valtakunta, Naapurini Totoro, Porco Rosso, Ponyo on the cliff, Mononoke Hime ja Henkien kätkemä.



KIITOS !

23

2945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoJopas

      Jos olet Amerikkalaisia ja Japanilaisia elokuvia katsonut, niin nyt voisi olla sitten Euroopan vuoro. Tässä muutamia esimerkkejä:

      Ruohometsän kansa
      Wallace ja Gromit -kanin kirous
      Kanan lento
      Persepolis
      Bellevillen kolmoset
      Kirikou ja paha noita
      Pekka Töpöhäntä

      Noi kaikki löytyy dvd:ltä. Ja yleensä vielä suht halvalla.

      • Thel_Vadam

        Ruohmetsän kansa. Se on tosiaan hyvä leffa, mutta samalla ihan hirveä. Ei siis huonolla tavalla vaan kauhia. Kannattaa kuitenkin tsekata, mutta nuorempi väki kannattaa jättää pois telkkarin edestä. En haluaisi spoilata mitenkään, mutta siinä leffassa on veripisaroita muutama.

        Olekkos muuten miten Batman fani? Muistatko lainkaan sitä animaatio sarjaa, joka tuli joskus 90-l:lla? Siitä on aivan loistava leffakin tehty nimeltä Mask of the Phantasm. Jos yhtään pitää lepakosta, niin ei tätä voi jättää katsomatta.

        Tässä olisi pieni pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=IsO2rAYs-oc

        Asterix ja Obelix ovat kanssa todella mahtavia. Niistä pitäisi jokaisen tykätä. Oma suosikkini on 12 urotyötä. Siinä on vain niin paljon ikimuistoisia kohtia. Cleopatrakin on todella hauska.

        Pieni pätkäkin. Valitettavasti en löytänyt parempaa. Mistä leffasta toi muuten on? http://www.youtube.com/watch?v=gBdjvKgBirg&feature=PlayList&p=D8855F0276353F8E&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

        Oletko muuten sitten kuullu sellaisesta leffasta kuin Secret of the NIMH? Sellainen mukava hiirileffa, jossa on kauhua, seikkailua ja koominen sivuhahmo. Kannattaa katsoa, jos joskus vastaan tulee.

        Pieni pätkä siitäkin: http://www.youtube.com/watch?v=NkY-FQnD_9w

        Hiiristä puheen ollen. Amerikkalainen tarina, Fivel matkalla länteen. Sekin on todella hyvä pätkä. Vähän vaan masentava tuppaa olemaan, mutta sentään on onnellinen loppu.

        Ensimmäinen Maa aikojen alussa. Kuka nyt ei dinoista tykkäisi? Klassikko piirretty, jos minulta kysytään. Harmi vain, jatko-osat ovatkin sitten suoraan lapsille suunnattu ja nyt vanhenpana ei tee yhtään mieli katsoa ilman kelausnapin painelua vähän väliä.


    • 18.47.

      Kun en tiedä minkä ikäinen olet, niin en tiedä oletko jo ehtinyt pienenä katsoa Lilo & Stitch:in. Siitä itse tykkään todella. Mun mielestä ihan hyvä anime-sarja oli Haibane renmei. Ei kamalan pitkä ja ihan jännäkin. Myös Yli aidan (Over the hedge) on ihan viihdyttävä. Mehiläisen elokuva (Bee movie) oli erilainen ja aika hyvä sekin. Ja toinen hyvä anime mikä tuli mieleen on Koi kaze. Se on aika, köh, "mielenkiintoisesta" aiheesta, mutta koskettava ja antaa ainakin uusia näkökantoja asioihin. Siinä välillä tuntui että juttu ei etene, mutta loppu on tosi hyvä, välissäkin hyviä pätkiä, eikä ole kovin pitkä! Suosittelen! Ja sitten tietysti Ihmeperhe (The Incredibles). Se on hyvä pätkä! Toivottavasti edes joku näistä on sinusta katsomisen arvoinen! Ja toivottavasti et ole näitä kaikkia nähnyt jo!:D

    • sdfdf

      Tuulen laakson Nausicaä (Studio Ghiblin ensimmäinen) ja Tie Eldoradoon (Dreamworks)

    • ilovehowtotrainyour

      Jos hyvä ja ihana animaatioelokuva kiinnostaa, suosittelen Dream Worksin uusinta elokuvaa 'Näin koulutat lohikäärmeesi.'
      Se on ihan sika hyvä elokuva, siis meinaan nyt ihana tarina, ihastuttavat hahmot, kaunis musiikki, jylhät hienot maisemat ja varsinkin 3D:nä huikea elokuvaelämys. Kannattaa ehsottomasti katsoa, se on todella mahtava elokuva!!!

    • anonyymus

      lähes kaikki tuotokset on tosi hyviä. Madagascarit ja Ice Aget olet varmaan nähnyt, molemmat suosikkejani. Sitten on Disneyltä Keisarin Uudet Kuviot ja Mulan ainakin hyviä, mitä nyt saan mieleeni.

      Ja tietty Dinosaurus, joka tuli eilen MTV3:lta, on myös ei ehkä hyvä, mutta 'koskettava'.

      Nämä kaikki voivat olla sinulle tuttuja, mutta muita en kyllä keksi.

      • NoJopas

        Ice Aget eivät ole Dream Worksin vaan Blue Sky Studiosin elokuvia. Muita saman studion elokuvia ovat Robots ja Horton. Tulevia leffoja Rio (2011) ja Ice Age 4 (2012).

        En erityisemmin fanita kumpaakaan studiota. Dream Workisilla on kyllä hyviä piirroselokuvia mutta tietokoneanimaatioista suuri osa on älytöntä kohkaamista. Enkä todellakaan arvosta sitä että jos yksi elokuva menestyy (DW: Shrek ja BS: Ice Age) sille tehtaillaan jatko-osia ties kuinka pitkään. Onko uusien ideoiden keksiminen oikeasti niin vaikeaa? Katsojilta yritetään vaan kerätä rahat pois.


    • .....

      Coraline
      Corpse Bride
      Wall-E
      Up

    • LOLJomPPeLOL

      kannattaa katsoa:
      -Rio(2011)
      -Kaksin karkuteillä (2011)
      -Alpha and Omega (2010)
      -Legenda suojelijoista(2011)

      Suosittelen myös:
      -Ice Aget 1,2,3
      -Shrekit 1,2,3,4
      -Toy storyt 1,2,3

    • Animetar
    • animamma

      Oliko toy story 3 vielä onnistunut tekele? Tuleekohan vielä jatkoa? toy story boxin osto mielessä kun pikkuväki sitä halajaa, ja itsekin sen voisi katsoa, mutta hinta vielä aika kova.

      Shrekissä 3 ja 4 eivät olleet yhtä hyviä kuin 1 ja 2.

    • Suosittelen ainakin neuvostoliittolaista animaatiota Lumikuningatar http://www.imdb.com/title/tt0050987/ YouTubesta löytyy niin alkuperäinen enkkuteksteillä sekä enkkuversio (leikattu ja käsikirjoitettu uudelleen) ja sen pohjalta suomeksi dubattu versio. Suosittelen alkuperäistä venäjänkielistä versiota. Sitten suosittelen vanhoja Mikki ja Aku- lyhytelokuvia 1920-1940 luvuilta. Myös neuvostoliittolainen lyhytanimaatio Peukalo-Liisa http://www.imdb.com/title/tt0188580/ on oiva animaatiokokemus. Japanista löytyy näiden uusien animeleffojen lisäksi vanhempiakin, katsottavia anime-elokuvia kuten Hakujaden http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tale_of_the_White_Serpent ja ja enemmänkin kiinalainen Princess Iron Fan http://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Iron_Fan_(1941_film)

    • 45345

      Suosittelen ehdottomasti sellaista animaatioelokuvaa kuin Nine (9). Kyseessä on kerrankin animaatio, joka on selkeästi aikuislle suunnattu. Koskettava, ja karu elokuva!

    • Wisp-87

      -Gnomeo & Juliet
      -Kätkijät (Karigurashi no Arrietty)
      -Sateenkaari-Riti ja timanttivaras (Rainbow Brite and the Star Stealer)
      -Peikko Keskuspuistossa (Troll in Central Park)

    • Pakkasakka;)

      Mä ainaki tykkäsin tost Viisi legendaa :D

    • Rachmael

      Ranskalainen Kuningas ja Lintu 1970-luvulta.

    • Anonyymi

      Shrek 2001

    • Anonyymi

      viime vuonna katsoin aika jonka sain ja en pitänyt niistä jossa se marko tyyppi on. ei tosin ole piirretty.

      • Anonyymi

        viime vuonna katsoin myös metsän tarinan. hyvää tietoa. esim. perinteistä. vaikka tosin ei ole piirretty


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        viime vuonna katsoin myös metsän tarinan. hyvää tietoa. esim. perinteistä. vaikka tosin ei ole piirretty

        viime vuonna katsoin leijonakuningasta. kummasta versiosta enemmän tykkäät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        viime vuonna katsoin leijonakuningasta. kummasta versiosta enemmän tykkäät?

        tänä vuonna katsoin aika jonka sain. siitä markosta en yhtään tykännyt. olisi voinut jättää pois. muuten oli hyvä. ei tosin ole piirretty .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tänä vuonna katsoin aika jonka sain. siitä markosta en yhtään tykännyt. olisi voinut jättää pois. muuten oli hyvä. ei tosin ole piirretty .

        tänä vuonna katsoin myös metsän tarinan. ei ole piirretty jos niitä kaipaat


    • Anonyymi

      tänä vuonna katsoin leijonakuningasta. itse tykkään siitä uudesta versiosta. vanha alkaa jo tuntua tylsälle. ei millään pahalla. kuka muu on samaa mieltä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe