Talvidieselin saatavuus pääkaupunkiseudulla

Kirjoittakaapas tähän, kun olette havainneet jossakin pääkaupunkiseudulla olevan talvilaatuista dieselpolttoainetta myynnissä! (Vain sellaiset tankkauspaikat kiinnostavat, joilla voi maksaa kuluttajien tavallisilla maksukorteilla eikä vaadita öljy-yhtiön korttia.)

7

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vai väli-

      Välilaatua löytynee, varsinainen talvilaatu voi olla "kiven alla".
      Karjaalla myytiin viime viikolla vielä kesälaatua, Hyvinkäällä sen sijaan välilaatua n. kuun alusta.

      • Kiinnostaisi siis tarkka tieto, mihin pitää ajaa ostamaan. Esim. Hyvinkää on liian laaja alue lähteä umpimähkään etsimään. Nesteen ja Teboilin asiakasneuvonnan mukaan heidän huoltoasemillaan ja kuluttajille tarkoitetuilla automaattiasemilla ei myydä tänä syksynä välilaatua. (Raskaan kaluston automaateissa sitä voi olla.) Talvilaatua -29/-34 aletaan kuulemma toimittaa pääkaupunkiseudulle nyt alkavalla viikolla.


      • ile D4D
        Timontti kirjoitti:

        Kiinnostaisi siis tarkka tieto, mihin pitää ajaa ostamaan. Esim. Hyvinkää on liian laaja alue lähteä umpimähkään etsimään. Nesteen ja Teboilin asiakasneuvonnan mukaan heidän huoltoasemillaan ja kuluttajille tarkoitetuilla automaattiasemilla ei myydä tänä syksynä välilaatua. (Raskaan kaluston automaateissa sitä voi olla.) Talvilaatua -29/-34 aletaan kuulemma toimittaa pääkaupunkiseudulle nyt alkavalla viikolla.

        Asolanväylän kylmä-Teboililla Vantaalla tankkasin tänään mittarista, jossa luki "talvi". Muistan lukeneeni, että Teboil on poistanut välilaadun kokonaan, joten ihka oikeaa talvilaatua pitäisi olla.

        No tuhlaustahan se talvilaadun käyttö vielä on, mutta muistelen, että viime talvena samasta paikasta sai välilaatua vielä tammikuun -20-pakkasilla ja silloin hirvitti, kun mittarissa luki "kesä".


      • ile D4D kirjoitti:

        Asolanväylän kylmä-Teboililla Vantaalla tankkasin tänään mittarista, jossa luki "talvi". Muistan lukeneeni, että Teboil on poistanut välilaadun kokonaan, joten ihka oikeaa talvilaatua pitäisi olla.

        No tuhlaustahan se talvilaadun käyttö vielä on, mutta muistelen, että viime talvena samasta paikasta sai välilaatua vielä tammikuun -20-pakkasilla ja silloin hirvitti, kun mittarissa luki "kesä".

        Tankkasin jo tänä syksynä kerran Teboil-asemalla mittarista, jossa luki "TALVI". Tarkoitukseni oli nostaa tankissa ennestään olevan kesälaadun samepistettä. Kassalla maksaessani sanoin "20 litraa talvidieseliä". Myyjä vastasi siihen: "Ei meillä tähän aikaan vuodesta mitään talvidieseliä ole". Kun kerroin mittarissa olevan sellaisen tekstin, hän kävi katsomassa ja totesi jonkun ilkivaltaisesti kääntäneen kyltin ympäri. Pois lähtiessäni siinä luki "KESÄ". Niitä kylttejä voivat siis asiakkaat ja ohikulkijat käännellä.


    • hynynen

      Jos vähänkään ajelet pohjosempaan päin niin ainakin Hämeenlinnassa kaikki nesteet tarjoaa talvilaatua.

      • Kävin eilen katsomassa Nesteen automaattiasemilta Hyrylässä, Ylä-Malmilla ja Pukinmäessä. Kaikissa niissä oli talvilaatua -29/-34 myynnissä.


      • Nakupetteri
        Timontti kirjoitti:

        Kävin eilen katsomassa Nesteen automaattiasemilta Hyrylässä, Ylä-Malmilla ja Pukinmäessä. Kaikissa niissä oli talvilaatua -29/-34 myynnissä.

        Kauniaisten TB:ltä saa ainakin Talvilaatua (-34) varmistin aseman hoitajalta asian, sitten Nesteen asemilta saa myös.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      102
      2147
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      245
      1747
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      257
      1063
    4. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      85
      988
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      961
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      895
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      834
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      811
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      784
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      729
    Aihe