40+ kiimainen nainen.. tarina jatkuu

JoPe79

Leena ja minä poistuimme yhtä matkaa saunasta, minä kämpän kautta vaihtamassa vaatteita. Laitoin päälleni rennot vaatteet, oloasun housut ilman kalsareita ja t-paidan. Nousin yhden kerroksen ylöspäin ja soitin hänen ovikelloaan. Leena oli saanut päällensä silkkisen tumman aamutakin ja jalassaan hänellä oli aamutakkiin sopivat tossut. Tervetuloa, hän sanoi aukaisten oven minulle ja pyytäen minua peremmälle.

Asunto oli sisältä erittäin nuorekkaasti sisustettu, hän ohjasi minut olohuoneeseen jossa hän istutti minut mustalle nahkasohvalleen ja pyysi minua olemaan kuin kotona. Katselin kuinka Leenan aamutakki liehusi hänen poistuessaan keittiöön ja paljasti hänen reitensä ja alushousunsa, jotka olivat punaiset ja pitsiset. Pian hän tuli mukanaan oluet ja leivoksia sekä pursotettavaa valmis kermavaahtoa. Hän hymyili salaperäisesti laittaessaan ne lasiselle pöydälle sohvan edessä.

Siemasin oluesta huikan kun Leena pursotti hyvän näköisen leivoksen päälle kasan kermavaahtoa ja tarjosi sitten sen minulle. Se oli taivaallisen hyvän makuista. Leena kyselikin maistuiko piiras kermavaahdon kera. Vastasin kiittäen sen olevan parhaimman makuista mitä olin koskaan syönyt ja sain Leenan hymyilemään. Leena otti kermavaahdon käteensä ja raotti rintojaan peittävää aamutakin liepettä ja pursotti pienen kasan kermavaahtoa toiselle rinnalleen. Maistuisiko tällainen leivos hän sanoi ja käänsi rintakehänsä minua kohti.

Otin hänen lantiostaan kiinni ja imaisin hetkessä kermavaahdot suuhuni. Leena vetäisi aamutakin liepeen kokonaan rintansa edestä ja pursotti jälleen kermavaahto nokareen, tällä kertaa nänninsä päälle. Otin hänen uhkean rintansa käteeni ja painoin suuni hänen nännille ja imaisin hänen nännin suuhunsa. Leena hihkaisi onnesta kun jatkoin nännin imemistä joka kiihottui samassa suuni lämpimästä kosketuksesta. Avitin häneltä aamutakin olkapään yli sen valahtaessa hänen lanteilleen paljastaen alastoman yläkropan. Leena laskeutui makaamaan sohvalle ja antautui täysin käsiini.

Painoin pääni hänen rintojen väliin, jolloin Leena pursotti toiselle nännilleen myös kermavaahtoa ja pyysi minua nuolemaan sen. Tein tarkkaa työtä ja nuolin hänen rintansa putipuhtaaksi kermavaahdosta. Nousin istumaan oltuani valmis ja avasin aamutakin solmun. Samassa Leenan pikkuhousut lähtivät hänen päältään ja otin kermavaahdon käteeni häneltä. Pursotin vanan kermavaahtoa navalta alaspäin yli karvoituksen aina pimpille asti. Sanoin että nyt voitaisiin vaikka ajella karvat pois kun on vaahdot karvoilla. Yllätyksekseni Leena sanoi että kylppäristä löytyisi höylä jos haluaisin sen tehdä.
...

2

13304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Siltä istumalta nousin ylös Leenan ihmetykseksi ja lähdin hakemaan höylää. Kylppäristä käteeni osui Leenan höylä ja trimmaus sakset. Palasin hänen levitettyjen reisien väliin kuin gynekologi konsanaan. Nuolin pursottamani kermavaahdot ensin hitaasti ja sitten aloin saksilla trimmata pitkiä karvoja pois, oltuani valmis trimmaamisesta otin kermavaahdon ja peitin karvoituksen kauttaaltaan sillä. Leena katseli hämillään tapahtumia kun aloin varoen höylätä hänen karvoitustaan kokonaan pois. Leena tuntui nauttivan kosketuksestani ja varsinkin siitä kuinka sormeni välillä livahti hänen kiihottuneeseen pilluunsa. Valmista tuli sanoin ja pyysin häntä mukanani kylppäriin huuhteluun. Leena istahti ammeeseensa ja suihkuttelin hänen posliini pillunsa puhtaaksi.

      Leena nousi lopetettuani ja otin käsipyyhkeen ja kuivasin hänen haarovälinsä kunnolla, varmistin paljaalla kädellä vielä siloisuuden ja sanoin että nyt on valmista. Leena katseli hetken peilistä posliini pilluaan ja hieraisi pari kertaa pimppiään. Nyt jatketaan herkuttelua, hän sanoi ja pyysi minua hakemaan kermavaahdon ja tulemaan makuuhuoneeseen. Hain kermavaahdon ja riisuin vaatteeni olohuoneeseen. Pursotin seisovan kaluni päähän pienen nokareen ja vanan vartta pitkin kohti kalun tyveä, ennen astumistani makuuhuoneeseen jossa Leena jo odotteli minua satiini lakanoissa maaten.

      Aaah, mullekin namia, hän sanoi ja tultuani hänen viereen hän aloitti kaluni nuolemisen kermavaahdosta. Hän otti kalustani kiinni kuin kermaleivoksesta imaisten lopuksi suuhunsa kokonaan. Hän pyysi minut päällensä samalla kun hän imisi minua. Pursotin juuri ajellulle pimpalle kermavaahtoa ja heitin sitten pullon lattialle. Leena mumisi allani kalu suussaan ja minä hänen kermaisaa pilluaan nuollen. Leena puristi välillä koukussa olevia reisiään yhteen kuin pitääkseen hetken kieleni erossa hänestä.

      Leena maistui hyvältä ja halusin nuolla hänellä orgasmin, painoin kädelläni hänen häpykumpuaan ja lähes upotin kieleni hänen sisäänsä. Leena voihki joka kosketuksesta ja klitoriksen ympäri nuollessani Leena lopetti imemiseni ja kuuntelin kuinka Leena läheni orgasmia. Hän puristi kädessään olevaa kaluani yhä tiukentuvalla otteella lauetessaan ja selän kaartuessa karrelle. Sä senkin poju, hän sai sanotuksi hetken kuluttua. Nyt sä meet tuohon makaamaan hän näytti sänkyään ja nappasi kermavaahdon lattialta.

      Makasin selälläni kun Leena kiipesi reisieni päälle istumaan ja pursotti kermavaahtoa nänneilleni, navalle ja kalun päähän. Hän kumartui ylleni ja aloitti nuolemisen vasemmasta nännistä, oikeaan nänniin ja nuoli sitten navasta aina alas kalulleni. Tuo kiimainen narttu imi kulliani kuin porno elokuvissa konsanaan. Leena popsautten päästi kalustani irti ja pyysi minua naimaan häntä.

      • JoPe79

        Hän meni kontalleen sängyllä, nousin samassa hänen taakseen ja aloitin hieromalla hänen pakaroitaan. Katselin tovin kuinka Leenan pillu paljastui pakaroita levitellessäni ja pian hän aneli minua tunkemaan kullini hänen pimppiinsä. Hitaasti työnyin hänen supistelevaan pilluunsa ja Leena aloitti huoneessa kaikuvan eläimellisen ääntelyn. Pillun lotina ääni saa minut kiihottumaan kovemmin ja Leenakin sanoi että kaluni tuli kovemmaksi ja isommaksi hoonatessani hänen takavittuaan, rintojen heiluessa valtoimenaan Leenan alla.

        Käänsin Leena kyljelle ja nostin hiukan ylempää jalkaa ja otin häntä sivuttain, katsellessani ison kaluni porautumista häneen. Leenan huuto ja minun uhkintani tiheni mitä lähemmäksi pääsimme h-hetkeä, joka saapuisi hetkenä minä hyvänsä. Leenan sänkykin oli alkanut narista työntöjen tahtiin ja naimisen äänet vain kovenivat makuuhuoneessa. Leena puristeli valtavia tissejään, välillä ottaen itse nänninsä suuhunsa.

        Leenan kliimaksi osuessa kohdalle hänen posliininen pillunsa aloitti kovan imemisen saadakseen lastit sisäänsä ja niin siinä kävikin syöstessäni lämpöiset nesteeni hänen sisäänsä.Kiimainen naintimme päättyi kaikuvaan huutoon joka eteni satavarmasti pattereita pitkin muihin asuntoihin. Istahdin voimattomana sängylle vetäytyen pois Leenasta ja katselin kuinka pian spermani valui yhä sykkivästä pillusta hänen reidelle.
        Leena pyysi minua viereensä makaamaan ja painauduin lusikkaan hänen taakseen ottaen hänen rinnoista kiinni ja suutelin hänen niskaansa. Oot kyllä kylttymätön mies jos nyt heti oot taas valmis uuteen erään, hän sanoi tuntiessaan jälleen paisuneen ja lämpöisen kaluni painautuvan hänen pakaroihin. Maistuisiko juoma ennen uutta erää, hän kysyi ja lähti sitten alastomana pakarat keinuen hakemaan oluet meille. Hän pyysi vielä jäämään yöksi ja nukuin enemmän tai vähemmän yön aikana ja aamulla suutelimme ja vaihdoimme puhelinnumeroita ja lupasimme soitella tarpeen vaatiessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe