Queen-kilpailu

Suomi24toimitus

Queen on kiistatta yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rock-yhtyeistä. Brittibändin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, ja We Will Rock You.

Kerro paras Queeniin liittyvä muistosi ja voita upea Queen-tuotepalkinto. Suomi24 ja Emi Finland arpovat osallistujien kesken viisi tuotepakettia.

Kirjoita oma muistosi tähän viestiketjuun rekisteröidyllä Suomi24 nimimerkillä. Voittajat arvotaan niiden käyttäjien kesken, jotka ovat vastanneet tähän ketjuun rekisteröidyllä nimimerkillä 1.12. - 15.12. välisenä aikana. Voittajien nimimerkit julkaistaan kilpailun jälkeen tällä palstalla.

Palkinnot postitetaan käyttäjätiedoissa olevaan osoitteeseen, joten tarkistahan, että tietosi ovat ajantasalla.

Terveisin
Suomi24

46

3456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Blueeyes

      Queen muistoja..Paras muisto kappaleesta We will rock you.Paikallinen kiekkojoukkue voitti mestiksen ja kappale soi aina maalin tullessa.Ja kun mestismestaruus oli varmistettu soi We are the champions.Sai aikaan kyyneleitä ja kylmiä väreitä..:)

    • Jazzz

      Kesäkuun 7. 1986 jäi katoamattomasti mieleen ja sieluun unohtumattoman Råsundan konsertin ansiosta. Aika tietysti kultaa muistoja mutta tässä tapauksessa se tekee muistoista lähes timattisia :)

      Freddie oli todellinen stadionin hallitsija, silloin 16-vuotiaana teininä olin täysin myyty ensitahdeista alkaen, Freddiellä oli komento käsissään heti ensi hetkistä alkaen. Mukavaa oli myös huomata todella fanaattisen ruotsalaisyleisön mukanaolo ja -laulu lähes kaikissa biiseissä ja tuo jos mikä veti myös jäyhemmän suomalaisenkin tunnelmaan mukaan melkein varoittamatta.

      Päällimmäisenä muistona konsertin fiiliksistä jäi muistilokeroihin se yhteenkuuluvuuden tunne fanien kesken stadionilla. Vaikka sää oli mitä surkein ja Freddie taisikin pahoitella bändin tuoneen sateen mukanaan Englannista, niin missään en muista nähneeni nyreitä naamoja vaan jo lämppäreiden aikana Queenin odotus täytti ilman toiveikkaana hyrinänä.

      Ruotsalaiset olivat kohteliasta yleisöä myös avaajille, oman maansa silloiselle heavy-lupaukselle Treatille sekä jo kovassa huudossa sekä heillä ja meillä olleelle Gary Moorelle. Tiettävästi aika tunnettuahan oli että Queenin avaajan rooli ei ollut se kaikkein kiitettävin osa, ainakaan brittiyleisön edessä tiettävästi...

      Itse Queenin keikan muistaisin kestäneen noin puolitoista tuntia, tosin ajantaju taisi olla aikamoisesti kateissa koko setin ajan koska mukana laulu ja yleisömassan mukana huojuminen kentällä veivät osan huomiosta ja Freddie & co loput. Itse en jälkikäteen muistanut edes biisien järjestystä setissä paitsi avaus-intron/biisin One Vision sekä loppuvakiot We Will Rock You/We Are The Champions. Itse ehdin jo "säikähtämään" tämän loppuhuipennuksen väliin jäämistä kun bändi jätti "hyvästit" ilmeisesti Radio Gagan jälkeen mutta kokeneempi ruotsalaisfani vieressä varmististi varmasti useamman nähdyn keikan kokemuksella että "huudetaan lujempaa ja ne tulee takaisin"... ja tulihan Kuningatar vielä loppuhuipennukseen...

    • Joskus 90-luvun puolivälissä syksyllä tai talvella lähdin veljeni kanssa ajelemaan pimeälle metsätielle veljeni henkilöautolla. Yllättäen auto jäi kiinni isoon vedellä täyttyneeseen, mutaiseen kuoppaan, emmekä saaneet sitä työntämällä lähtemään liikkeelle.

      Veli lähti hakemaan traktoria n. 2 kilometrin päästä kotoa, kun minä taas jäin autoon odottamaan. Jonkin aikaa siinä kului, että traktorin valot alkoivat näkyä, mutta onneksi olin joitakin aikoja ennen sitä ostanut Queen Greatest Hits 2 -CD:n, jota kuuntelemalla aika ei tullut pitkäksi autossa.

    • tuhkimo_2009

      Mieheni kokosi mulle cd jossa oli parhaat laulut, mutta päällä luki Paula Koivuniemiemen. Olin pettynyt enkä pitkään aikaan edes yrittänyt kuunella sitä cd:tä, mutta mieheni laittoi sen sit soimaan ja ensimmäisenä oli QUEENINÄ ja riemu repes!!! Ei mulla mitään Paulaaa vastaan ole, mutta en kuuntele hänen laulujaan!!!

    • SIHTEERI1

      Queen vain on kaikkeni ja täyttää elämäni!

    • Nevermore

      Paras Queeniin liittyvä muistoni on ehdottomasti viime kesän Lontoon-lomaltani. Koko reissun kohokohta oli nimittäin ehdottomasti We Will Rock You –musikaali, jonka kävin katsomassa perheeni kanssa. Jokainen perheessämme rakastaa Queenia, joten musikaalivalinta oli ilmeinen (:
      Show oli mielenkiintoinen ja mukaansatempaava, vaikka juoni olikin melko mitätön. Juonen korvasivat kuitenkin upeat esiintyjät ja Queenin mahtava musiikki. Ei voi kuin ihmetellä tanssijoiden, näyttelijöiden ja laulajien ammattitaitoa, esiintyjät hoitivat hommansa todella hyvin ja saivat yleisönkin täysillä mukaan. Katsojat eivät pelänneet laulaa tai taputtaa mukana eikä suosionosoituksissa säästelty, mikä kohotti fiilistä huimasti.
      Tulen kyllä muistamaan tuon illan ikuisesti. Mikäli pidät Queenin musiikista, We Will Rock You kannattaa ehdottomasti nähdä ja kuulla! :)

    • Lilly_89

      Kaksi vuotta sitten tulin pois Tampereen Yliopistollisesta sairaalasta, kun radiosta soi these are the days of our lives. Sopi hyvin tunnelamaan. lohdutti minua.

    • Delilah05

      Kun aikoinaan kuuntelin enoni luona lp-levyltä Queenin esittämän konserttiäänityksen, en nyt muista mikä se oli, niin siitä lähtien olen kyseistä yhtyettä pitänyt yhtenä kaikkien aikojen parhaista yhtyeistä omalla musiikin tyylillään. Ilman Freddie Mercuryä olisi moni asia toisin nykyään...

    • Laurami

      on kappale joka pitää aina kuunnella paikalleen pysähtyen jos se tulee radiosta. Siinä on sitä jotain. En tiennyt Queenista mitään kun aloin seurustella 80- luvun loppupuolella. Olin silloin 17-v. Kaverini oli vannoutunut fani ja minä tykästyin myös, ja kuuntelen vielä 23 vuoden jälkeenkin. Mies ei enää ole kuvioissa mutta Queenia kuuntelen aina kun kaipaan hyvää musiikkia. Ensimäinen kuulemani kappale oli tuo Bohemian Rhapsody, olin siivoamassa kun kuulin sen kasetilta jonka olin saanut lainaksi mieskaveriltani. Nykyäänkin kun siivoan laitan Queenin soimaan niin isolla että kissat karkaa pihalle

    • apon

      Oma tärkein ja paras muistoni Queenista on ne kesäiset aamut kun kiinnostukseni kyseistä bändiä kohtaan heräsi.

      Elettiin 80-luvun loppua ja meidän perheeseen oli hommattu ensimmäinen VHS-nauhuri. Musikaalisemmat velipojat olivat nauhoittaneet TV:stä Queenista kertovat dokumentin Queen Magic Years: a Visual Anthology:n. Serkkupoikani etelä-suomesta tuli siihen aikaan aina meille "maalle" kesäksi ja muistan hyvin kuinkan heräsin aina ennen häntä ja lähes joka aamu oli pakko hiipiä olohuoneeseen katsomaan kyseinen ohjelma uudestaan ja uudestaan. Jotenkin se kauniin kesäaamun tunnelma, vanhemmat jo töissä ja serkku nukkumassa ja minä istumassa lattialla tv:n ääressä katsomassa joka aamu sitä samaa ohjelmaa - syöpyi kyllä lähtemättömästi tajuntaan. Nämä on ehkä niitä asioita joita ei oikein osaa toisille selittää niinkuin ne itse kokee ja muistaa. :)

      Dokumentin osasin pian ulkoa ja vieläkin kun sitä netistä käsin katselee, muistaa kaikki ne fiilikset ja ne VHS-nauhurin nauhoituksessa tulleet pikku "klikit" mitä tietyissä kohdissa oli.

      Fanitus on nyt kestänyt parikymmentä vuotta ja on päivänselvää, että ilman mukaansatempaavaa musiikkia ei sitä ohjelmaa olisi jaksanut katsoa niin montaa kertaa...

    • Mearmade

      Muistoihin en liitäisi...Queeniä...Mutta sen musiikki , joka on antanut..monellakohtaa minulle
      voimaa....Paras kappale The Show must go on .....

    • Queen fani vielläkin

      en minä ainakaan pysty erottelee mitään biisejä siinä oli kundi joka osas hoitaa hommansa kunnolla pahoillani oon siit et meni liianaikaisin

    • miki-66

      Queenista on se kun Reetu Mercury potkaisi tyhjää! Toisin sanoen heitti lusikkansa nurkkaan! Ihan surkea orkesteri koko Queen!

      • fani vieläkin

        orkesterista en tiedä yhtään mitään mut pändist jotain


    • rock4ever

      Paras muisto varmaan se kun menin Lontooseen ja siellä oli PALJON enemmän (kun Suomessa) Queenin levyjä, mainoksia, julisteita, fanikamaa yms. Ja sitten sieltä tuli tv:stä juuri silloi Roger Taylorin Live-haastattelu

      • Kun sain vihdoin Greatest Hits 2 kokoelmalevyn jota olin odottanut kauan. Olin omistanut ensimmäisen kokoelman jo jonkin aikaa ja kiintynyt siihen. Piti odottaa että on tarpeeksi rahaa ostaa kakkososa. Tuolloin oli jo tullut kuunneltua Queeniä aika paljon. Oli hienoa vihdoin saada se pitkän odotuksen jälkeen. Se kun sisälsi muutamia ehdottomia suosikkeja kuten: Radio Ga Ga, Hammer To Fall ja Show Must Go On. Sittemmin on tullut ohan kivasti kuunneltua kyseistä levyä.


    • Killer Queen-kappale oli tuttu entuudestaan, mutta vuonna 1975 armeijan harmaissa kuulin sotilaskodissa Bohemian Rhapsodyn Nuorten Sävellahja-ohjelmassa. Seuraavana viikonloppuna lomille päästyäni menin suoraan levykauppaan ja ostin A Night At The Opera-LP:n, jossa ko. biisi on viimeisenä. Siitä lähtien Queen on ollut yksi suosikkibändeistä. Toista vastaavaa ei ole, eikä varmaan tule.

    • Hene_90jkl

      paras biisi on kyl Princes Of The Universe, ekaa kertaa kun katoin Highlander -elokuvan(joskus 4 vuotta sitten) nii kuulin tuon biisin. Siitä nii oon siitä lähtien alkanu fanittaa Queenia.

      • Nobody wants

        Highlander-elokuvassa on myös upea biisi: Who Wants to Live Forever. En pysty monestikaan kuuntelemaan sitä ilman kyyneleitä, mutta silti se biisi antaa jotenkin lohtua menetyksiin...
        Innuendo on myös upea biisi, vaihteleva ja melodinen kuten Queen on aina ollut. Ei ole Freddie voittanutta.
        RIP FREDDIE. The show must go on... as he said.


      • Queena
        Nobody wants kirjoitti:

        Highlander-elokuvassa on myös upea biisi: Who Wants to Live Forever. En pysty monestikaan kuuntelemaan sitä ilman kyyneleitä, mutta silti se biisi antaa jotenkin lohtua menetyksiin...
        Innuendo on myös upea biisi, vaihteleva ja melodinen kuten Queen on aina ollut. Ei ole Freddie voittanutta.
        RIP FREDDIE. The show must go on... as he said.

        "Highlander-elokuvassa on myös upea biisi: Who Wants to Live Forever. En pysty monestikaan kuuntelemaan sitä ilman kyyneleitä, mutta silti se biisi antaa jotenkin lohtua menetyksiin..."

        Itse nieleksin jo, levyn Made in Heaven sanoinkuvaamattoman viileän kaunista jäähyväistunnelmaa surullisen kauniisti nostattavassa Winter Tale kippaleessa. Se nostaa tunteet pintaan, kuin myös nostalgisen upea Highlander versio biisistä: It some kind of magic. Ja Who wants to live foreverissä, kuten jo It some kind of magicinkin alkumetreillä, itku on ns. kurkun juurella!

        "It´s soo sad Freddie is gone!" "God, let´s make a deal. We give you Lady Gaga and you get us Freddie Mercury??"


    • Upein muistoni Queenista.. tai siitä mitä bändistä jäi jäljelle Mercuryn kuoltua oli vuonna 2005 kun vietin vappuni tukholmassa Globenilla Queen Paul Rodgersia katsellessa ja fiilistellä.

    • järG

      ok

      • saturnus22

        Naapurilta kuulin 70-luvun Queenia. Pidin silloin hard-rockista ja Beatlesista. Queen on oli yhdistelmä
        niistä - hienoja melodioita, stemma laulua, mahtipontisuutta. Sitten näin Live Aidin Queen osuuden. Paras live keikka ikinä, siitä on Queen palkittukin parhaana live showna mitä on ollut.
        Queen onnistui kaikessa - musiikki, konsertit, videot, visuaalisuus, sountrackit. Rajua, herkkää, syvällistä, viihdyttävää, elämyksellistä musiikillista seikkailua.. Queen on minulle yksi tärkeimpiä asioita maailmassa, muuten en ole mikään rock/pop ihminen...


    • hulda-amanda

      iki-ihana esitys -edi merguru(?) ja nais-ooppera laulajan duetto Barseloona

    • LissuLissu

      Ensimmäinen oikea muistikuva Queenin musiikista on se, kun olin seiskaluokkalainen ja yläasteellamme kuoli syöpään eräs ylemmällä luokalla ollut poika. Meillä oli koulussa pieni muistohetki tälle pojalle ja siellä kerrottiin, että poika oli kova Queen-fani ja pyysi ennen kuolemaansa, että hautajaisissa soitettaisiin Show must go on-kappale. Sitä sitten kuunneltiin juhlasalissa mekin ja aika koskettavalta tuntui, kun sen elävästi muistaa vielä näin 18 vuotta myöhemminkin..

    • Mauriz 3

      Hei!
      Legenta jo syntyessään. Tänäpäivänä yhtyeen kappaleet soivat suosikkikappaleiden joukossa. Tähän yhtyeeseen ei voi kyllästyä koskaan.

      • Make 3

        Näin se on.


    • Rokjari

      Killer Queen oli ensimmäinen biisi jonka kuulin, ollessamme automatkalla jossain pohjoisessa. Olin silloin nuori kiltsi, ja isoveli joka oli kuskina, soitti sitä usein mankassaan. En tuntenut silloin vielä bändiä, mutta biisi kolahti heti täysillä, eikä se ole vieläkään menettänyt tenhoaan. Paras Queen kipale edelleen, joka tuo nyt myös hienoja muistoja mieleen.

    • escorpio-69

      Kiistattomasti tämä otsikko pitää paikkansa. Jokainen omistamani albumi on täyttä rautaa. Oma heräämiseni tapahtui 80-l alussa. Aktiivinen fanius ei lopu koskaan, koska kappaleethan ovat kuolemattomia. Varsinainen kulta-aika ehdottomasti oli juuri tuo 80- ja erityisesti live aid -85.

      Kappaleita tähän on turhaa alkaa luetella, mutta jokaiselta levyltä löytyy useitakin "hittejä", jotka kestävät varmasti ajan hammasta pitkälle tulevaisuuteen. Laulajana tulkitsijanahan Freddie oli ja on yliyttämätön yhä tänäpäivänäkin!

      Mutta itse en oikein tätä Queen systeemiä (P. Rodgers) ymmärrä! Keksikää uusi nimi ja bändi. Queen ilman Mercurya ei ole Queen.

      R.I.P Freddie

    • vaan on edelleen tuo Bohemian Rhapsody joka tuo muistoja mieleen. Nuorena 18 vuotiaana olimme poikaystävän ja kahden kaverin kanssa pienellä Minillä ajelulla ja 250 kilometrin matkalla meni autosta rengas puhki 3 eri kertaa. Silloin kuunneltiin Queeniä.

    • The Show Must Go On soi kun ensimmäistä kertaa tanssin nykyisen mieheni kanssa. Myös muutaman kerran myöhemmin se on sattumalta tullut, kun ollaan yhdessä jossain menossa. Jo monta vuotta on tuo ollut soittoäänenä kun mieheni soittaa minulle.

    • Crazy thing

      Se jysähti kertalaakista! Katselin pikkupoikana TV:n jotain musiikkiohjelmaa ja vuoroon tuli itseriittoisen oloinen laulaja bandinsä kera ja täräytti tajuntaani biisin Crazy little thing called love. Siitä hetkestä alkoi matka Queenin matkassa, kaikki mahdollinen bandin materiaali on tullut hankittua; levyt konserttitaltioinnit ja musiikki ei kun paranee jokaiselta kuuntelukerralta!

      Päivääkään en vaihtais pois...

      • #

        jonka suosiota en ole ikinä ymmärtänyt...

        Kuuluu samaan sarjaan Abban ja muiden tusinailmiöiden kanssa. HEh


    • hen.kka

      Sanat eivät riitä kertomaan! Who Wants to Live Forever

      KIITOS QUEEN

    • sqweqwe

      Muistuvin muisto, ei kovin positiivinen kuitenkaan - liittyy biisiin "Who wants to live forever". Olin kyllä kuullut sen monta kertaa mutta sillä kertaa kuulin kun tultiin lapsuuden kaveria tapaamasta sairaalasta.

      Oli yrittänyt itsemurhaa, kävin katsomassa ja biisi soi kotimatkalla autossa. Kaveri kuoli ennenkuin pääsin katsomaan seuraavaa kertaa. Siitä jäi se muistikuva. On kyllä muutamalle muullekin biisille lähes samanlaisia muistikuvia, enimmäkseen kuolleiden ihmisten lempibiisejä..

    • olen aina ollut queen fani mutta made in heaven levy kolahti...sitä kuuntelen kun masentaa ja se antaa voimaa jatkaa eteenpäin kaikista huolista huolimatta.

    • Olin 70-luvun alussa 12v ja kuulin ekan kerran Bohemian Rhapsodyn ja Freddien äänen. Se oli menoa kertalaakista... Olin köyhästä kodista, jossa ei ollut levysoitinta, joten kirjaston lp-levy ja kuulokkeet olivat ahkerasti käytössäni keskikoulun hyppytuntien aikana. Kirjaston tädit aina vihjasivat, että eiköhän jo kannnattaisi ostaa levy omaksi..
      Nyt olen päälle viisikymppinen ja kuuntelen edelleen Queenia ja Mercurya; cd-levyiltä ja myös vanhat videonauhoitukset ovat kovassa käytössä, mm. Budabestin konsertin taltiointi.
      Kukaan muu artisti ei ole koskaan kolahtanut Freddien lailla, uskon, ettei hänen vertaistaan tule toista.
      Ainutlaatuinen mies ja ääni.
      p.s se p-ainen, joka kommentoi tyyliin, että Freddien paras teko oli kuolla aidsiin - mitähän voitit itsellesi pahoittamallla lukemattomien fanien mielen? Ehkä omat "kyvyt" ovat vielä vähän hakusessa..

    • Jethro tull

      Paras muisto Queenista kun olin sittemmin tulevan vaimoni kanssa Gardajärvellä . Vuosi oli 1985 . Satuimme rannalta tullessamme jäämään katsomaan Live Aidia ja kohtahan siellä esiintyi Queen . Siksi päivä on jäänyt elävästi mieleeni koska kyseisenä päivänä täytin 30 vuotta .
      Nyt voin katsella kyseistä konserttia musiikki DVD :ltä , nimenomaan Queenin esitystä .

    • Queeniin liittyviä muistoja on niin älyttömän paljon vuodesta aina 1980 alkaen että eipä osaa sanoa mikä niistä olisi paras.

      80-luvun alussa Queen ei ollut kovin suosittu suomessa ja joskus kun pidin Queen paitaa haukuttiin homoksi etc.

      86 sain lisänimen "One vision"-nimeni, koska lauloin ko kappaletta jossain tilaisuudessa. Lisänimi taisi seurata mua lähes vuosikymmenen, sittemmin kaverit ovat unohtaneet sen.

      Hassuja muistoja varmaan on se kun 1992 Miami Beachillä lauloin Crazy little thing called loven karaokessa, joku paikallinen tyyppi änkeytyi sen jälkeen seuraani ja meni yli tunti ennen kuin tajusin että se oli homo joka yritti iskeä minua sen takia koska olin laulanut Queenin kappaleen. Ei todellakaan paras muisto.

      Tietenkin mieleen tulee myös Freddien Kensingtonin asunnon edustalla vierailu 1997 ja muistokirjoituksen kirjoittaminen kivimuuriin. Vuonna 2000 kävin toisen kerran, seinä oli maalattu ja kaikki kirjoitukset kadonneet.

      Vuonna 2007 kävin Bostonissa laulamassa Another one bites the dustin karaokessa, tutustuin sen jälkeen useisiin paikallisiin ko baarista ja siitä muodostui varsin hulvaton ilta.

    • kilpailun taso

      näytti kirjoitusten perusteella niin huonolta että palkinnot on varmaan peruttu heh hee!

    • _timonen_

      Niin jokos ne voittajat on arvottu? Toisekseen, jos palkinnot postitetaan profiilissa olevaan osoitteeseen, niin mihin kohtaan profiilia voi kirjoittaa kotiosoitteensa?

      • on jo

        konkassa niin ei ne mitään palkintoja jaa.

        jouduitten huijauksen uhreiksi!!!!!


    • Suomi24toimitus

      Tekevälle sattuu! Puhtaasti Suomi24:stä johtuen pitkäksi venähtänyt Queen-kilpailu on vihdoin ratkennut ja arvonnassa onni suosi seuraavia käyttäjiä:

      Jazzz
      Nevermore
      Timantt1
      tuhkimo_2009
      rock4ever

      Palkinnot lähetetään voittajille pikimmiten. Vilpittömät pahoittelumme asian viivästymisen vuoksi, onnittelut voittajille ja iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

      Terveisin,
      Suomi24

      • ...

        Täytyyhän sitä odottaa että ihmiset ensin ostavat levynsä itse, ja näin sopivasti alennushintojen aikaan saa palkinnoilla putsattua levy-yhtiön varastoa.


      • Kiitoksia levystä ja seinävaatteesta!

        Paketti oli odottamasta kun saavuin kesämökiltä sunnuntai-iltana, meni hetki ihmetellessä mistäs tämä on tullut, kun oli niin pitkä aika tähän kilpailuun osallistumisesta.

        En ole ehtinyt kuunnella, mutta yritän huomenillalla kuunnella kommenttilevyn, kiitoksia joka tapauksessa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe