Vinkkejä neitsytmiehen käsittelyyn!

Neuvoja, kiitos!

Joudun neitsytmieheni kanssa törmäyskurssille melko helposti, sillä hän on järki-ihminen ja minä tunneihminen. Minun on melko mahdotonta peitellä tai kieltää tunteitani, joten pyydän teiltä arvon neitsyet keinoja ja vinkkejä, kuinka tuoda tunteeni oikealla tavalla julki! Vai onko sellaista tapaa edes?
Kuvitellaan, että kysyn häneltä haluaisiko hän tehdä kanssani jotain tänä iltana. Hän miettii jonkin aikaa, vastaa sitten että nojoo, vois, kunhan en kahlitse häntä koko illaksi vain olemaan kahdestaan. Tulkitsen tämän niin, ettei hän oikeasti halua olla kanssani vaan tekisi mieluummin jotain kavereidensa kanssa, mutta myöntyy kuitenkin välttääkseen sen, että voisin joskus sanoa "et koskaan halua olla minun kanssani" tms. Möksähdän hieman, ja alan olla hiljaa. Mies ei reagoi tähän mitenkään. Sitten kun kyllästyn hiljaisuuteen ja miehen välinpitämättömyyteen, alan kertoa miten inhottavalta hänen vastauksensa kysymykseeni tuntui. Mies vääntää naamaansa sellaiseen "ei, taas joku riita"-ilmeeseen ja argumentoi, että enkös minä juuri luvannut olla sinun kanssasi, eikö mikään sinulle riitä, miten sinä taas voit suuttua jostain asiasta, en jaksaisi joka asiasta riidellä kanssasi ja vaikka mitä. Aihe yltyy kunnon riidaksi.
Missä kohtaa teen virheen?? Pitäisikö minun olla tulkitsematta hänen eleitään, ja keskittyä pelkästään siihen mitä hän sanoo? Pitäisikö minun kuitenkin välittömästi vaatia selvitystä tilanteeseen, haluaako hän siis olla minun vai kavereidensa kanssa, onko kanssani vain "säälistä" tai jostain muusta syystä? Enkö saisi möksähtää? Enkö saa pahastua mistään, mitä hän sanoo? Onko aivan turha odottaa mieheltä sitä, että hän huomaisi pahastumiseni ja jotenkin korjaisi tilanteen? Olenko kauhean epäreilu, kun en tunne itseäni kauhen arvostetuksi ja tärkeäksi, ja tuon tämän tunteen julki? Pitäisikö minun itsenikin kylmettää tunteeni täysin?
Kaipaan oikeasti vinkkejä tällaisiin tilanteisiin, sillä vastaavia tapauksia sattuu melko usein eri asioista. En koskaan halua aikaiseksi riitaa, vaikka miehen mielestä oikein hakemalla sellaista haen. Haluan vain tunteeni tulevan huomioiduksi. Kiitän jo etukäteen vastauksista ja vinkeistä! :)

3

1232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks vaan

      en ymmärrä, hänhän sanoi voivansa viettää aikaa kanssasi.. mitä odotat?? että hän kiljahtelee riemuissaan?? epätyypillistä neitsyttä sanoisin (lue: ei tule koskaan tapahtumaan). Ei neutraali vastaus ole epäkohteliasta ja saa muidenkin kanssa viettää aikaa... ei se vähennä sinun arvoasi. neuvo: laske hiukan vaatimustasoasi. vai haluatko muuttaa miestäsi? neitsytmies ei ehkä ole romanttisin olento maan päällä, mutta osoittaa välittävänsä arjen asioilla. oletat myös miehesi tajuavan sanomatta, mikä sinua vaivaa (mökötys, hiljaiselo). miehesi ei ole ajatustenlukija. mutta älä tuomitse. se ei johda mihinkään, hyvään ainakaan.

      olen itsekin tunneihminen (oinasluonne) ja olen joutunut miettimään miten reagoida tuollaisissa tilanteissa. kyse ei ole horoskooppimerkeistä vaan miehen ja naisen välisistä tulkintaeroista. lue teos miehet on marsista ja naiset venuksesta (john gray) niin ymmärrät ehkä miehesi ajatustenjuoksua.

      onnea suhteellenne!

    • buuaa

      En ole neitsyt millän tavalla, mutta vastaan nyt kuitenkin koska minulla pyörii päässäni ihan samallaisia ajtuksia kuin sinulla tai ts. samat kysymykset. Eli aika samanlainen tilanne päällä täälläkin. Eikö olekkin mukavaa tuntea oloaan epävarmaksi? Tuntupas helpottavalta saada tietää, että näitä löytyy muitakin. Ko. neitsytmies on juuri tuollainen ja itse olen juuri samallainen kuin sinä, sinun kirjotuksen perusteella. Ehkä pitää vaan yrittää luottaa siihen mitä se mies sanoo tekemättä omia johtopäätöksiä ja lopettaa rivien välistä lukeminen.Tosin se on kyllä hieman vaikeeta kun niitä rivejä on vain yksi (=Mutta minä ainakin henk koht haluan kokoajan saada tietää ajatellaanko minua ja mitä minusta ajatellaan. Näissä tapauksissa sitä ei saa ehkä kovin perusteellisesti koskaan selville, mutta eiköhän sen kanssa opi elämään. Pitää vaan löytää se yhteinen sävel.Tehdä kompromisseja, kuitenkaan yhtään hiillostamatta toista. Nimittäin jos sille hiillostuslinjalle lähtee, niin siitä tulee itselleen vaan paho mieli kun ei kuitenkaan saa sitä haluamaansa vastausta.Tai sitten sen saa, mutta sen tulkkaa väärin...Siis jotenkin näin oon aatellu tän ja toivon sen olevan näin (ts.toivon että kyse on ominaisesta huonosta tulkitsemisesta tai omien ajatusten tulkitsemisen tarpeettomuudesta, eikä niinkään Miehen tunteettomuudesta toista kohtaan)

      Voi että voin kyllä kuvitella miten ahistavalta noi tilanteet tuntuu-*tässä sinulle sympatiaa*. On kyllä tosi vaikeeta auttaa sua, mut mua ainakin autto se tieto että muitakin samanlaisia tapauksia on tällä planeetalla. Toivottavasti siis sinuakin.

    • neitsyt_--M

      Taitaa mennä pieleen jo alkuvaiheessa, kun esität vaihtoehdottoman pyynnön, mikä ei suinkaan ole asiaton eikä kohtuuton pyyntö. Lisäksi kun olet saanut vastauksen, et luota mieheesi, vaan alat vaatia niitä "kärrynpyöriä". Tunteesi ovat kuin huume, että seuraavalla kerralla sitten kovempia aineita ja kuten tuossa joku aikaisemmin neuvoi, laske vaatimustasoasi. Tunneihmisenä sinun pitäisi ymmärtää jo vähemmästä, mitä mies tarkoittaa. Oletko ehkä kalat? Jos niin silloin on oppositio neitsyeen ja siinä on omat kuvionsa. Tunteita ei pidä kylmentää minkään vuoksi ja erityisesti siksi, että neitsyt opettelee tuntemaan niitä kauttasi ja siksi oletkin hänelle tärkeä. Se mikä tunteissa sinulle on annettu jo syntymässä, on neitsyen opittava elämänsä aikana virheitten(kin) kautta. Neitsyt ei ole suinkaan tunteeton, vaan epävarma tunteissaan tai niiden ilmaisussa. Tämä ei tarkoita missään nimessä sitä, että hänellä ei ole tunteita sinua kohtaan. Joten neuvon, että rauhoita itses ja silloin neitsyt voi tuntea olonsa turvalliseksi seurassasi ja myös viihtyy seurassasi eikä kaipaa kavereitaan. No tietysti kavereita myös saa olla, mutta kyllä parisuhteessa ollaan pari suhteessa. Siitä lähdetään. En tiedä auttaako tämä, mutta kokemusta on parisuhteesta vesimiehen kanssa "kiljoona" vuotta, ja sen aikana olen oppinut ehkä kaikkein eniten tuntemaan ja ymmärtämään toista juuri tunteiden kautta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe