Horos

kooppi

Ääh!! En todellakaan ymmärrä mitään astrologiasta, ja eri huoneista ja asteista yms yms.. Silti ne kiinnostaa.. Miten päästä alkuun astrologiassa, kun kärsivällisyys ei riitä edes oman kartan tulkitsemiseen.. Voisiko joku ystävällisesti kertoa selkokielellä mitä ne kuu ja aurinko merkit oikein tarkoittaa?? Itsellä löytyy astro.fi:n mukaan nousumerkki leijonasta, aurinko kuu merkurius ja venus jousimiehessä ja mars vaa´assa. Mitähän tämäkin nyt tarkoittaa? Osaiskos joku vähän avittaa mua alkuun tai tehdä jonkinnäköistä tulkintaa? Kiitoksia vain! :)

7

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • webweb

      Astrologia on pelkkää taikauskoista vanhojen ämmien ja akkamaisten miesten levittämää paskaa, siihen ei kannata sekaantua.

      Jos sinulla on noin huono keskittymiskyky ettet viitsi edes noista perustiedoista ottaa selvää, jotka löytyy googlella nappia painamalla, niin ihan turha sinun on siihen yrittää millään pikakoulutuksellakaan päästä kiinni koska kyse on paljon laajemmasta asiasta kuin voit käsittääkään ja sitä ei yhdellä tai kahdella sanalla selvitetä.

      • ihan lakkia päästä

        >> Astrologia on pelkkää taikauskoista vanhojen ämmien ja akkamaisten miesten levittämää paskaa

        >> kyse on paljon laajemmasta asiasta kuin voit käsittääkään

        On ne sitten vaan ihmeen lahjakasta väkeä ne vanhat ämmät ja akkamaiset miehet!


      • webweb
        ihan lakkia päästä kirjoitti:

        >> Astrologia on pelkkää taikauskoista vanhojen ämmien ja akkamaisten miesten levittämää paskaa

        >> kyse on paljon laajemmasta asiasta kuin voit käsittääkään

        On ne sitten vaan ihmeen lahjakasta väkeä ne vanhat ämmät ja akkamaiset miehet!

        Mistä päättelet että kyse olisi muka lahjakkuudesta?


    • Hyvää onnea.

      Onpa outoa, olet saanut Jousimiestä jättiannoksen. Pääset hyvin alkuun Helmi-sivulta. Luo Tähtikartta sekä tulosta tulkinta. Tulosta tiedot myös Astro.fi sivuilta, katso onko mitään erikoiskuviota tuollaisella kartalla.Minä nostan esiin Jousimiehen empatian, se toimii silloin, kun empatian saaja ei makaa kuopassaan, vaan pyrkii nousemaan sieltä. Jos kuopassa makaava vain odottaa ihmettä, Jousimiehen empatia ei riitä ihmeen tekemiseen. Jousimies on reipas, työhönsä sitoutunut rahankerääjä. Hän menestyy elämässään. Myöhemmällä iällä menestymiseen voi elämä iskeä jonkin odottamattoman koettelemuksen, jotta elämä ei olisi pelkkää aurinkoa. Jousimieheen liitetään siis vauraus,erämatkailu, mökkeily,luonto, jäällä hiihto, kaukomatkailu, minä laitan myös perheen merkityksen samoin, kuin Leijonalla on. Pitkäpinnaisuutta en ole koskaan kohdannut Jousimiehessä, hän on myös erinomainen pomottaja. Kun Jousimies pomottaa kaiken parisuhteessa, mies voi häippästä tilaisuuden tullen. Toivon Sinulle mielenkiintoisia hetkiä karttasi parissa.

    • Kaikki mukaan.

      Ole rohkeasti palstalla mukana. Jollakin on aina menossa haastava transiitti esimerkiksi Merkuriukseen, Marsiin, Chironiin, hän kehittyy purkaessaan haastettaan, isku ei ole osoitettu Sinua vastaan. Jos et pääse puusta pitkään, voisit laittaa tietojasi tänne. Parempi olisi siirtyä Jousimiehen merkin alle, täällä on tullut todetuksi, että täällä ei pidetä tulkinnantekemisestä, koska palsta täyttyisi niistä. Jään seuraamaan Sinua Jousimiehen-merkin alle, jos vielä tahdot tulla mukaan.

      • Horos

        Kiitoksia vastauksista! :) Laitan mielelläni lisää tietoja, sillä tuntuu jotenkin käsittämättömän vaikealta päästä alkuun tässä.. Mutta mitkähän noista tiedoista ovat ns. tärkeitä, tai siis mitähän nyt sitten pitäisi laittaa? Voin kyllä vaihtaa palstaa sinne jousimieheen, jos tämä kerta on väärä kaista..


      • Jousimies reippaana.
        Horos kirjoitti:

        Kiitoksia vastauksista! :) Laitan mielelläni lisää tietoja, sillä tuntuu jotenkin käsittämättömän vaikealta päästä alkuun tässä.. Mutta mitkähän noista tiedoista ovat ns. tärkeitä, tai siis mitähän nyt sitten pitäisi laittaa? Voin kyllä vaihtaa palstaa sinne jousimieheen, jos tämä kerta on väärä kaista..

        Jousimies on ikuinen nuori. Omapäinenkin, mutta sydänmellinen, vaikka pomotus tulisikin päälle, hän ei ole pelottava karhu, hän on arka, kumppania tarvitseva, hänen on vaikea elää yksin vaikka hän ei sitä myönnä. Jousimies elää korkeammalla tasolla, kuin tavallinen köyhä tallaaja, josta johtuen raha esittää hyvin merkittävää asiaa Jousimiehen elämässä. Kaukomatkailua, tutkimusmatkailua, merestä nauttiminen, opiskelua elämänkoulussa, ei tavallisin menetelmin. Hän on saattanut periä, tai muuten saanut rahaa, Jousimies on ahkera työssään, hän nauttii ihmisten parissa olemisesta, Mars Vaa`assa vahvistaa tuota ominaisuutta. Kaikesta esittämästäsi, voisin nähdä, että et ole yksin nurkassaan piileskelevä, vaan reippaanaa liikkuva Jousimies. Jos rohkeutta riittää, syntymätietosi antaisivat enemmän tietoa. Tavataan Jousimies-merkin alla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe