Hei Tietäiskö joku/ voisko auttaa semmosessa pulmassa kun... Aloin tehdä kotiviiniä... Tein sen ihan normaalisti pönttöön, vesilukko paikalleen ja kansi kiinni. Se alko pulputtaa ihan normaalisti ja teki sitä pari päivää, mut sit lopetti?? Astia on ihan tiivis ja varmuudeks vielä teipattu, mutta mikä on pielessä?? Pitääkö mun lisätä sinne uus hiiva tai jotain? mitä??
pulputi apua
janzuliini
1
419
Vastaukset
- hiivamestarit
Jos astia on ollut normaalissa huoneenlämmössä kokoajan eikä käyminen ole vain hidastunut viileyden takia lisää uusi hiiva ravinne. Edellyttäen, ettet ole käyttänyt mitään pikahiivaa/sokeria on ollut niin vähän, että hiiva on sen kaiken käyttänyt. Sokerin osalta viinissä nyrkkisääntönä 4-5 kg/20-22 litraa/5-6 vuorokautta käymistä/10 prosenttista tavaraa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 863601
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)813260Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683082On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle702730Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442232- 651822
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,271789- 351745
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181709- 601658