Ilveksen tilanne

Lainaus..

Lainaus Ilveksen foorumikirjoituksesta. Yhdyn täysin tähän " mielipiteeseen ".

Ilves-johto tuuletettava
« : Tänään kello 17:56:18 »

Seuraavassa viestissä esitetyt asiat ovat allekirjoittaneen omia näkemyksiä ja johtopäätöksiä, eivät yleisesti tunnustettuja faktoja.

Osastolaiset vaativat lakanassaan Vincent Manngardia myymään osuutensa Ilveksestä kuvitteelliselle ostajalle X noin puolitoista viikkoa sitten. Vinnie reagoi kannattajien hätähuutoon toteamalla, etteivät kaupat Ilveksen omistajuudesta kuulu hänen suunnitelmiinsa (AL - 10.12). Kahdenkymmenen prosentin siivu Ilveksestä on Jyrki Lumpeen ja Gateway OY:n hallussa.

Vinnie uskoo olevansa Ilvekselle korvaamaton. Amerikan-setä käyttää Ilveksessä sekä suoraa että epäsuoraa valtaa - Vinnien mukaan tanssivat hallituksen katumaasturi-marionetit Jääskeläinen ja Lagerstam. Sekaisten vaateiden ja tavoitteiden ristiviidakossa taiteilevat urheilutoimenjohtaja Hautamaa, toimitusjohtaja Honkalehto ja hallituksen asiantuntijan mandaatilla operoiva Jyrki Lumme.

Juha Hautamaa on epäonnistunut hankinnoissaan katastrofaalisesti. Onnistuneita ulkomaalaispelaajia Tampereelle on saatu vain vahingossa. Joukkueen kasaamisessa ei ole ollut järkeä, ideaa, pointtia, tolkkua. Hautamaan sokko- ja paniikkihankintojen lista on loputon. Ilveksessä jatkuviin epäonnistumisiin ei ole yksinkertaisesti varaa. Tulokset ovat olleet suorastaan kelvottomia - vaikutti Vinnie hankintoihin tai ei.

Ilveksessä on käynyt kääntymässä 2000-luvulla kahdeksan ( 8 ) eri valmentajaa (laskin myös Mälkiän "toisen tulemisen"). Valmentajavalinnoissa ei ole ollut minkäännäköistä järkeä. Nimi on ratkaissut. Totaalinen pohjakosketus koettiin Curt Lindströmin astellessa Ilveksen puikkoihin. Joukkoon on mahtunut useita oikein asiallisia valmentajia, jotka ovat päässeet operoimaan asiallisella rosterilla.

Kannattajia on viilattu linssiin Ilves-Akatemian kaltaisilla kuvitteellisilla tulevaisuussunnitelmilla. Puheet eivät ole konkretisoituneet todeksi. Ilves ei ole onnistunut saavuttamaan 2000-luvulla ainuttakaan menestyspiikkiä Mälkiän toista kautta lukuunottamatta. Ovatko joukkueemme olleet niin huonoja? Entä valmentajat? Miksi Ilves alisuorittaa vuodesta toiseen?

Vincent Manngardin on tajuttava, että jonkun on muututtava. Koska Amerikan-setä ei aio luopua leikkikalustaan, on johto uusittava täydellisesti. Heikki Mälkiä on sijaiskärsijä. Toimistolla on tapahduttava täydellinen puhdistus. Cityshortsi-legioona on täytettävä, ja suojatyöpaikka-verkosto purettava. Nimimerkki Tarinankertoja on useampaan otteeseen esittänyt asiallisia muutos- ja toimintamalleja.

Toimiston ilmapiiri on homehtunut, samat naamat ovat jatkaneet kaudesta toiseen. Sijaiskärsijä on etsitty kaudesta toiseen valmentaja-aitiosta. Ilveksen johtokunnasta on tullut sisäsiittoinen yhteisö, joka ei osaa nähdä pelikuvassaan minkäänmoista vikaa. Ilves ei elä toiminnallisesti 2000-lukua. Valmentajan ulostamista voidaan vaatia vasta sitten, kun toimintaolosuhteet aitiossa on saatu edes auttavaan kuntoon.

Manngard voi pelastaa meidät uudelleen. Vinnien on kuitenkin tajuttava, ettei hän ole Ilvekselle korvaamaton. Oikeanlaisilla tuuletus- ja peliliikkeillä Ilveksestä voidaan teroittaa esiin SM-liigan kestomenestyjä, joka kulkee niin pelillisen kuin ulkojääkiekkoilullisen kehityksen eturintamassa Vinnien operoidessa hiljaisena taustatekijänä.

Clear our office, Vinnie. Save us. Again.

MJ
« Viimeksi muokattu: Tänään kello 18:27:14 kirjoittanut Mahlainen jarruton »

2

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei jaksa enää

      Mutta pielessä jotain on ja pahasti. Olkaa muuten tarkkoja mitä Ilves foorumille kirjoitatte, voimaan on astunut " nollatoleranssi ", liekö seurausta vallitsevasta tilanteesta. Kieltoja jaellaan ja uhkauksia lentelee..
      Voi olla, että Manngard omistaa Ilveksen, mutta ilman faneja hän omistaa tyhjät kuoret. Moni on kyllästynyt enää vaikenemaan. Jumbosija on ihan siedettävä, muut on vain parempia, ei sille voi mitään. Mutta nyt on kyse ihan muista asioista. Kauden alku antoi ymmärtää, että tekemisen meininki olisi palannut, mutta kaikki olikin vain kaunista retoriikkaa ja kädet ristissä toivomista.

      • Suora lainaus

        Pätkä vanhasta haastattelusta..

        - Puhelimeni on auki 24/7. Kontaktit ovat aina tervetulleita! Jokainen fani, joka pystyy omalta osaltaan vaikuttamaan Ilveksen kehittymiseksi paremmaksi organisaatioksi, on tervetullut ottamaan yhteyttä. Voin luvata, että teemme parhaamme kehittääksemme Ilvestä, päättää Vincent Manngard. Mesenaatti jättää Helsingin ja jatkaa työmatkaansa seuraavaksi kohti suomalaista kotikaupunkiaan, Tamperetta.

        Mutta foorumilla pitää olla nätisti..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      184
      11493
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      147
      2280
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      248
      1461
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1050
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      930
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      868
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      767
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      719
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      26
      706
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      689
    Aihe