laajakaista toimimattomuus korvaus?

jee jee sonera jee

mitenköhän sonera ruukaa korvata heidän omista verkoistaan johtuvia pätkimis ongelmia,yli viikon jatkunut jo ja heidän korjaajat eivät ole onnistuneet vikaa vielä paikantamaan.. elisalla vastaavasta hyvittivät 2kk maksut ilmatteeksi..

9

1393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teepä kirjallinen reklamaatio kirjattuna kirjeenä, niin eiköhän se siitä vähitellen...

    • kohtalotoveri

      Jos sulla on tuuria,niin voit parin kuukauden kuluttua saada 10 euron lahjakortin HelpSonille,kokemusta on. Todennäköisesti et sitäkään,en vielä tähänmennessä ole kuullut että Sonera myöntäisi heidän laitteissaan olevan vikaa.

      • Liian nopee netti

        Tuo voi johtua siitä, ettei heidän laitteissaan ole vikaa: monasti siellä saattaa taloyhtiön väestönsuojassa käydä tietoliikenneasentaja, joka parantaa tietoliikenneyhteyttä eikä sinänsä toki ymmärrettävistä syistä muista tahi uskalla käydä sieltä väestönsuojasta poistuessaan kertomassa taloyhtiön kaikille asukkaille, että nyt on kuulkaa taloyhtiössänne niin hyvät yhteydet. että teidän hitaat laitteenne eivät niillä edes toimi.


    • just tämän asiantunt

      onhan se määritetty. Jos viankorjaus kestää yli 48 tuntia (vikailmoituksen tekemisestä, huom!), asiakas on oikeutettu 15 euroa per alkava viikko korvaukseen. Tää on siis Viestintäviraston ja Liikenne- ja viestintäministeriön määrittämä.

      Eikä sitä korvausta tietenkään saa, jos vika on omissa tai taloyhtiön vehkeissä.

    • KK.

      Mikset sitten pysynyt Elisan asiakkaana? Houkutteliko jokin Soneran tarjous niin paljon? On aika varmaan vaihtaa takaisin.

      • jee jee sonera jee

        5 vuotta elisan asiakkaana ja koko ajan 5e kalliimpi kuukausi maksu ja reippaasti hitaampi yhteys ja se että mahdollisen vian sattuessa he eivät osanneet juuri auttaa kun eri verkossa niin eivät näe tarpeeksi tietoa omalta koneeltaan..


    • Sonera ei korvaa kyllä mitään. Olen yli vuoden tapellut soneran kanssa pätkivästä ja todella hitaasta yhteydestä. Vihoin viimein sain purettu 2 vuoden sopimukseni. Oman kokemukseni mukaan dna mokkula on tällä hetkellä paras ja nopein. Soneraa en voi suositella kenellekään, ei toimi.

    • 897136156

      Itellä tällä hetkellä ongelmia kaapelilaajakaistan kanssa. Luvattu nopeus 200M ja 26.11.2012 lähtien netin nopeus ollut KORKEINTAAN 2M, mutta välillä ei toimi ollenkaan. Kahden viikon päähän (11.12.2012) sain huollon ja sen jälkeen katsotaan mitä tapahtuu. Korvauksia aion todellakin hakea. Vika on koko paikkakunnalla, mitä asiakaspalvelu ei usko.

      Ajattelin sellasta korvausta vaatia että vuosi 2013 hinnanalennus -50% 2012 joulukuu ilmaiseksi.

      Kyseessä DNA.

    • Surkea nopeus

      Soneran langaton mobiililaajakaista ("tikku") on hidastunut omalla asuntoalueellani huomattavasti viimeisen kolmen kuukauden aikana. En tiedä mistä syystä tikku on uusi ja toimii. Kyse on siitä että kun ennen nopeus oli hyvä sekä aamulla että myöhään illalla, hitain iltapäivästä noin klo 22 asti, niin nykyisin nopeus on vain aamuisin kohtuullisen hyvä.

      Oma näkemykseni on se, että kun alueelta on nyt saatu lopetettua kaikki 450@langaton-yhteydet ja käyttäjät siirtyneet mobiililaajakaistaan on verkko tukkeutunut. Myös älypuhelinten käytön lisääntyminen on mitä ilmeisemmin nyt tukkinut verkon.

      Ei tarvitse ihmetellä miksi Suomi on pudonnut IT-maailman kärjestä. Täällähän on aivan surkeat yhteysnopeudet vaikka itsekin asun lähellä kaupunkitaajamaa ja junaratakin kulkee muutamien satojen metrien päässä. Operaattorithan ovat kehuneet että junissa tulevat älypuhelimet toimimaan nopeilla yhteyksillä. Ei voi pitää paikkaansa. Pojalla älypuhelin ja hänellä myös nopeus aivan surkea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe