Kysymys rapu naisille

epätietoisuus

Onko teille miehen suhteen tavanomaista lähentyä ja sitten perääntyä? Minun kohdalleni on sattunut tälläinen rapu nainen ja hän on tehnyt tämän kohdallani aiemminkin. Olen tällä kertaa yrittänyt saada tähän jotain selvyyttä, mutta hän ei vastaa, mitään. Miten saisin selville onko tällä kertaa päätös lopullinen?

12

1394

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ellu.

   noh, voi olla näinkin, mutta siinä tapauksessa myös miehessä on ollut vika.

   Tapailin tässä nimittäin hiljattain yhtä miestä ja olin todella ihastunut ja kiinnostunut kyseisestä tyypistä. Pikku hiljaa tutustuttuamme kauemmin, alkoi mies lähinnä ahdistaa minua, kun hän olisi halunut kokoajan vain nähdä luonani ja selkeästi haluja oli fyysisellä rintamalla.

   Itseäni alkoi kuitenkin ahdistaa moinen käytös, koska emme tosiaankaan olleet tapailleet kauan. Siinä sitten yhteydenpito hiljeni, mutta en minä sentään vastaamatta yms....ollut. Lopulta molemmat tajuttiin ja sovittiin, että ollaan vain kavereita.

   Kun sanotaan, että rapunaisella on kova ulkoinen kuori ja herkkä sisin, niin se tosiaankin pitää paikkaansa! Ja tästä syystä alkoi ahdistamaan kun jätkä halusi kiireellä edetä nopeasti. Vaikka puhuttiin asiasta, niin ahdistushan siinä iskee, kun ei toista edes tunne kunnolla vielä.

   Rauhallinen aloitus siispä!

   • aloittaja

    omasta tarinastasi, et vastannut siihen että onko tämä ravulle tavanomaista käytöstä? (sori nyt vaan, mutta minua ihmetyttää että miksi ihmiset ei ymmärrä lukemaansa vaikka sen kunka suoraan laittais!)


  • rrrrnainen

   Samoilla linjoilla nimim. ellun kanssa. Kyllähän nainen sen aistii, jos mies on kiinnostunut, mutta mies ei välttämättä huomaa, kun nainen yrittää vinkata, että ystävyys ei voi kehittyä sen pidemmälle.

   Uskon kyllä, että jos rapu-nainen on kiinnostunut, niin huomaat sen kyllä.

   • Årtynyt

    Se teissä naisissa on vikana kun aina pitää yrittää vinkata!!!!!! Ettekö te v.un idiootit osaa sanoa mitään suoraan? Pitäisi olla laki joka määräisi nämä "vinkkaavat" naiset työleirille.


   • aloittaja

    En halua olla ilkeä, mutta tästä aistimisesta puheen ollen olisi naisen pitänyt ymmärtää viestin sanoma. Meillä on ollut suhde, hän katosi, tuli uudelleen luokseni vietettiin jonkin aikaa ja taas katosi. Eli meillä on useamman kerran ollut jonkin aikaa suhde joka aina johtaa hänen perääntymiseen. Olen miettinyt onko tämä rapu naisen tavanomaista käytöstä ja voisiko jokin rapujen "yhtenäinen" luonteen piirre olla taustalla? Mikä saa hänet aina menemään ja palaamaan?


   • ereteeetet
    aloittaja kirjoitti:

    En halua olla ilkeä, mutta tästä aistimisesta puheen ollen olisi naisen pitänyt ymmärtää viestin sanoma. Meillä on ollut suhde, hän katosi, tuli uudelleen luokseni vietettiin jonkin aikaa ja taas katosi. Eli meillä on useamman kerran ollut jonkin aikaa suhde joka aina johtaa hänen perääntymiseen. Olen miettinyt onko tämä rapu naisen tavanomaista käytöstä ja voisiko jokin rapujen "yhtenäinen" luonteen piirre olla taustalla? Mikä saa hänet aina menemään ja palaamaan?

    Meissä on tämä vika että kerran haluaisii lähestyä mutta sitten iskee pelko ja sitä alkaa perääntyä sitten kerää hetken päästä taas rohkeutta ja yrittää uudelleen mutta sitten taas epäilyttää, yrittäkää nyt ymmärtää että me olemme aika epävarmoja :DD


  • vaikeaselkoinen rapu

   Ei ole ominaista käytöstä. Rapunainen pitää kiinni kynsin ja hampain kaikesta mikä sille on rakasta.

   • rapu olen

    No itse rapuna kyllä loukkaantuessani tai suuttuessani otan helposti takapakkia ja teen nopeitakin päätöksiä,monasti sitten jälkikäteen kadun päätöksiäni. Mutta tunteet ovat aina niin sellainen asia, missä suorastaan pelottaa tulla loukatuksi ja siksi on helpompi perääntyä kun tuntea ja kokea pettymyksiä.


  • rapunen

   on todella.

   vaikka pitäisin jostakusta, saatan säikähtää omia tunteitani ja sitten perääntyä, osittain todistellakseni itselleni olevani riippumattomampi kuin olenkaan.
   tai jos mies on alkanut ahdistaa liiallisella läheisyydellä, sellaisella kahlitsevalla, utelevalla ja tunkkaisella tavalla, olen karannut pois.
   olen myös pitänyt jostakusta ihan ystävänä ja lähentynyt hänen kanssaan ajatellen sitä ystävyytenä, mutta tajuttuani miehen haluavan jotain enemmän, olen perääntynyt, kun en halua antaa vääriä luuloja ja satuttaa siten.

   rapuystävättäreni toimii samalla tavalla näissä asioissa.
   eli kyllä!

   • näinkin.

    Juu, vastaan tässä rapunaisesta, työkaverista neiti-ihmisestä. Yllätys oli minulle se että hän käytti vain ukkomiehiä. Tämä tuli yllättäen tietoon kun eräs heistä kuoli ja siinä yhteydessä selvisi että hänellä onkin perhe, ja muitakin miehiä vastaavia. Mikä lienee sitten ollut tämäkin mies horoskoopiltaan. Nyt en tiedä kuka on kierroksessa.
    Siis ei näy pelkäävän eikä perääntyvän kun toisenkin omat kelpaa ja oli vielä olevinaan kihloissa tämän kuolleen kanssa ja suri työpaikalla mustat vaatteet päällään kuin kuka hyvänsä vaimoke, ja tiesi satavarmasti että ukolla on perhe.


  • ´´Rapunainen´´

   Enpä oikein tiedä onko tuo tavan omaista. Itse olen ´´rapunainen´´ eikä mieleeni edes tulisi tuollaista. Mutta kaikki ovat erillaisia. EEhkä sinulle on vain osunut juuri tuollainen eteenn...

   • ei ajeta pakilla

    Enkä peräänny suhteesta jos hyvän löydän! 15 vuotta olen samassa suhteessa elellyt, onnellisena! Kyllä toisessakin osapuolessa luulisi vikaa olevan jos rapunainen perääntyy............


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1387
  2. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   349
   1121
  3. 37
   782
  4. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   70
   756
  5. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   42
   742
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   151
   722
  7. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   48
   702
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   685
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   44
   659
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   49
   612
  Aihe