Kysymys rapu naisille

epätietoisuus

Onko teille miehen suhteen tavanomaista lähentyä ja sitten perääntyä? Minun kohdalleni on sattunut tälläinen rapu nainen ja hän on tehnyt tämän kohdallani aiemminkin. Olen tällä kertaa yrittänyt saada tähän jotain selvyyttä, mutta hän ei vastaa, mitään. Miten saisin selville onko tällä kertaa päätös lopullinen?

12

1384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ellu.

      noh, voi olla näinkin, mutta siinä tapauksessa myös miehessä on ollut vika.

      Tapailin tässä nimittäin hiljattain yhtä miestä ja olin todella ihastunut ja kiinnostunut kyseisestä tyypistä. Pikku hiljaa tutustuttuamme kauemmin, alkoi mies lähinnä ahdistaa minua, kun hän olisi halunut kokoajan vain nähdä luonani ja selkeästi haluja oli fyysisellä rintamalla.

      Itseäni alkoi kuitenkin ahdistaa moinen käytös, koska emme tosiaankaan olleet tapailleet kauan. Siinä sitten yhteydenpito hiljeni, mutta en minä sentään vastaamatta yms....ollut. Lopulta molemmat tajuttiin ja sovittiin, että ollaan vain kavereita.

      Kun sanotaan, että rapunaisella on kova ulkoinen kuori ja herkkä sisin, niin se tosiaankin pitää paikkaansa! Ja tästä syystä alkoi ahdistamaan kun jätkä halusi kiireellä edetä nopeasti. Vaikka puhuttiin asiasta, niin ahdistushan siinä iskee, kun ei toista edes tunne kunnolla vielä.

      Rauhallinen aloitus siispä!

      • aloittaja

        omasta tarinastasi, et vastannut siihen että onko tämä ravulle tavanomaista käytöstä? (sori nyt vaan, mutta minua ihmetyttää että miksi ihmiset ei ymmärrä lukemaansa vaikka sen kunka suoraan laittais!)


    • rrrrnainen

      Samoilla linjoilla nimim. ellun kanssa. Kyllähän nainen sen aistii, jos mies on kiinnostunut, mutta mies ei välttämättä huomaa, kun nainen yrittää vinkata, että ystävyys ei voi kehittyä sen pidemmälle.

      Uskon kyllä, että jos rapu-nainen on kiinnostunut, niin huomaat sen kyllä.

      • Årtynyt

        Se teissä naisissa on vikana kun aina pitää yrittää vinkata!!!!!! Ettekö te v.un idiootit osaa sanoa mitään suoraan? Pitäisi olla laki joka määräisi nämä "vinkkaavat" naiset työleirille.


      • aloittaja

        En halua olla ilkeä, mutta tästä aistimisesta puheen ollen olisi naisen pitänyt ymmärtää viestin sanoma. Meillä on ollut suhde, hän katosi, tuli uudelleen luokseni vietettiin jonkin aikaa ja taas katosi. Eli meillä on useamman kerran ollut jonkin aikaa suhde joka aina johtaa hänen perääntymiseen. Olen miettinyt onko tämä rapu naisen tavanomaista käytöstä ja voisiko jokin rapujen "yhtenäinen" luonteen piirre olla taustalla? Mikä saa hänet aina menemään ja palaamaan?


      • ereteeetet
        aloittaja kirjoitti:

        En halua olla ilkeä, mutta tästä aistimisesta puheen ollen olisi naisen pitänyt ymmärtää viestin sanoma. Meillä on ollut suhde, hän katosi, tuli uudelleen luokseni vietettiin jonkin aikaa ja taas katosi. Eli meillä on useamman kerran ollut jonkin aikaa suhde joka aina johtaa hänen perääntymiseen. Olen miettinyt onko tämä rapu naisen tavanomaista käytöstä ja voisiko jokin rapujen "yhtenäinen" luonteen piirre olla taustalla? Mikä saa hänet aina menemään ja palaamaan?

        Meissä on tämä vika että kerran haluaisii lähestyä mutta sitten iskee pelko ja sitä alkaa perääntyä sitten kerää hetken päästä taas rohkeutta ja yrittää uudelleen mutta sitten taas epäilyttää, yrittäkää nyt ymmärtää että me olemme aika epävarmoja :DD


    • vaikeaselkoinen rapu

      Ei ole ominaista käytöstä. Rapunainen pitää kiinni kynsin ja hampain kaikesta mikä sille on rakasta.

      • rapu olen

        No itse rapuna kyllä loukkaantuessani tai suuttuessani otan helposti takapakkia ja teen nopeitakin päätöksiä,monasti sitten jälkikäteen kadun päätöksiäni. Mutta tunteet ovat aina niin sellainen asia, missä suorastaan pelottaa tulla loukatuksi ja siksi on helpompi perääntyä kun tuntea ja kokea pettymyksiä.


    • rapunen

      on todella.

      vaikka pitäisin jostakusta, saatan säikähtää omia tunteitani ja sitten perääntyä, osittain todistellakseni itselleni olevani riippumattomampi kuin olenkaan.
      tai jos mies on alkanut ahdistaa liiallisella läheisyydellä, sellaisella kahlitsevalla, utelevalla ja tunkkaisella tavalla, olen karannut pois.
      olen myös pitänyt jostakusta ihan ystävänä ja lähentynyt hänen kanssaan ajatellen sitä ystävyytenä, mutta tajuttuani miehen haluavan jotain enemmän, olen perääntynyt, kun en halua antaa vääriä luuloja ja satuttaa siten.

      rapuystävättäreni toimii samalla tavalla näissä asioissa.
      eli kyllä!

      • näinkin.

        Juu, vastaan tässä rapunaisesta, työkaverista neiti-ihmisestä. Yllätys oli minulle se että hän käytti vain ukkomiehiä. Tämä tuli yllättäen tietoon kun eräs heistä kuoli ja siinä yhteydessä selvisi että hänellä onkin perhe, ja muitakin miehiä vastaavia. Mikä lienee sitten ollut tämäkin mies horoskoopiltaan. Nyt en tiedä kuka on kierroksessa.
        Siis ei näy pelkäävän eikä perääntyvän kun toisenkin omat kelpaa ja oli vielä olevinaan kihloissa tämän kuolleen kanssa ja suri työpaikalla mustat vaatteet päällään kuin kuka hyvänsä vaimoke, ja tiesi satavarmasti että ukolla on perhe.


    • ´´Rapunainen´´

      Enpä oikein tiedä onko tuo tavan omaista. Itse olen ´´rapunainen´´ eikä mieleeni edes tulisi tuollaista. Mutta kaikki ovat erillaisia. EEhkä sinulle on vain osunut juuri tuollainen eteenn...

      • ei ajeta pakilla

        Enkä peräänny suhteesta jos hyvän löydän! 15 vuotta olen samassa suhteessa elellyt, onnellisena! Kyllä toisessakin osapuolessa luulisi vikaa olevan jos rapunainen perääntyy............


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe