14-vuotias rikollinen hakattiin....?

Kyyryssä

http://www.iltalehti.fi/espoo/2009121810807926_eo.shtml

"Teinipoikaa kidutettiin Espoossa"

"26-vuotias sekä tämän seurassa ollut nainen soittivat paikalle neljä kaveriaan ja ottivat väkivalloin 14-vuotiaan autoon, jossa poikaa pahoinpideltiin."

Millään en hyväksy väkivaltaa ja etenkin naisiin tai lapsiin kohdistuva väkivalta saa vaatsan kääntymään nurin, mutta olisipa hyvä tietää mikä tämänkin taustalla oli. Mahdetaankohan sitä koskaan kertoa.

Onko poika joku pikkurikollinen ja ilkivallantekijä joka jatkuvasti aiheuttaa harmia samalla ollen lain kouran ulottumattomissa? Ja kun se ei ylety niin sitten otetaan laki omaan käteen - joka on aivan odotettavissa oleva tapahtuma jos ei puhe auta.

Jos näin on, on todella oltava huolissaa tämän yhteiskunnan tilasta. On todella vakavaa jos joku kokee jatkuvasti että ei saa oikeutta siksi että joku kloppi on mukamas liian nuori. Jos on tarpeeksi vanha tekemään jatkuvasti pahojaan niin sillloin on tarpeeksi vanha myös rangaistuksiin.

Oman käden oikeus tulee lisääntymään jos nykyinen rikollisten hyysäyslinja jatkuu.

En siis tiedä onko tuossa kyseessä tällainen tapaus, mutta tällainen kuitenkin heräsi ensimmäisen mieleen. Ja totta puhuen vituttaa se että kun itse joutuu jonkun pikku(omaisuus)rikoksen kohteeksi nin poliisi suhtautuu asiaan lähinnä tympeästi. Eihän se ole poliisin vika mutta tulee kyllä olo että ne pikkurikolliset pitäisi sitten saada hoidettua muilla tavoin.

10

1879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teukanpaari
      • hohhhoi

        Joo , www.kikkeli.com


    • yrtsä

      Tämän taustalla lienee ollut (kuten aina viimeaikoina) tuon hyvinkin tietyissä piireissä tunnetun piripää 26-vuotiaan sekoilu. Kundi on niin sekaisin viinasta ja bentsoista sekä kaikista muista mömmöistä että on jatkuvasti ainakin Niipperi - Kalajärvi-akselilla aiheuttanut milloin ampumistilanteita, milloin muunlaista väkivaltaa. Ja aina on uhreina olleet (yllätys yllätys) paljon tyyppiä itseään nuoremmat pojat.

      Se tuntuu vaan kummalliselta, ettei poliisi ole aiemmin puuttunut kundin tekemisiin, vaikka niistä on virkavallalle ilmoitettu. Vastaus on ollut suurin piirtein: tilannetta seurataan... Tältäkin silmittömältä ja täysin turhalta väkivallan teolta oltaisiin vältytty, jos kundi ois otettu talteen.

      Tuskin tästäkään tulee jätkälle mitään kunnon rangaistusta. Uhri saanee lopun ikäänsä pelätä, että kostetaan vasikointi. Toivottavasti vankilassa alan miehet näyttäisivät kundille, mistä kana pissii...hemmetin lapsen kiduttajalle.

      Ihmettelen vaan, kuinka toi tyyppi on saanut ne muut aikuiset mukaansa tohon toimintaan. Yläjuoksun kämppä, jossa 14-vuotiasta kidutettiin, kuulunee toiselle sekoboltsi piripäälle. Toivottavasti poliisit ratsaisivat sen, jotta kaikki varastetut kamat päätyisivät oikeille omistajilleen. Näitä paskaperseitä luusereita paapotaan meidän yhteiskunnassa ja normaalit, kiltit teinit saavat pelätä hengensä edestä...

    • cxzxzff

      14-vuotiaassa ei ollut mitään vikaa - kyllä koko juttu oli tuon huumehörhön -26 vee - aikaan saannosta

      • vaniljasuklaa

        Toi on ihan hirveetä mitä on tehty, mut mun mielestä se päätekijä ei kyl ihan huviksee tollasta tee, et ei se poika ehkä kuitenkaa ole mikää ihan puhdas pulmunen ollut? Kerta pääepäiltyä sanotaan lehdissä "ammattirikolliseksi".


    • qqqww

      mitä sä horiset, koko juttu oli sen 26 vuotiaan huumehörhön sairaita päähänpistoja..

      • .........

        Suoninarkkeja, jotka vetää kannabis HUUMENARKKIDEMONI suoneen! Äkkiä kauhea hirvijahti pystyyn ja narkomaanit linnaaan!!!!! Hahha!


      • jep.s.
        ......... kirjoitti:

        Suoninarkkeja, jotka vetää kannabis HUUMENARKKIDEMONI suoneen! Äkkiä kauhea hirvijahti pystyyn ja narkomaanit linnaaan!!!!! Hahha!

        kyllä niitä 14 vuotiaita rikollisiakin riittää ja niihin menee hermot koska poliisi ei voi tehdä oikein mitään kun ne ovat niin nuoria. Omiakin kokemuksia on, joten ei siitä ole mitään hyötyä että huudellaan kun käydään itseä nuorempiin kiinni. mitä vitun väliä sillä on jos se nuorempi sitä oikeasti kerjää? sitä kidutetaan joka varastaa, ei sillä iällä ole mitään väliä.

        puhutaan sitten vanhemmista kun niihin on syytäkin. ei tällä asialla ole mitään tekemistä nyrkkeilysarjojen kanssa, vaan sitä kuritetaan joka on syyllinen, olipa ikä sitten 14 tahi 30.


      • 15+16
        jep.s. kirjoitti:

        kyllä niitä 14 vuotiaita rikollisiakin riittää ja niihin menee hermot koska poliisi ei voi tehdä oikein mitään kun ne ovat niin nuoria. Omiakin kokemuksia on, joten ei siitä ole mitään hyötyä että huudellaan kun käydään itseä nuorempiin kiinni. mitä vitun väliä sillä on jos se nuorempi sitä oikeasti kerjää? sitä kidutetaan joka varastaa, ei sillä iällä ole mitään väliä.

        puhutaan sitten vanhemmista kun niihin on syytäkin. ei tällä asialla ole mitään tekemistä nyrkkeilysarjojen kanssa, vaan sitä kuritetaan joka on syyllinen, olipa ikä sitten 14 tahi 30.

        Se kämppä, jossa poikaa kidutettiin on osoitteessa Yläjuoksu 4 A1 ja käsittääkseni siinä asuu rastapäinen nuori mies muijansa kanssa, kämpässä pyörii todella epämääräistä porukkaa ja tyyppi ilmeisesti diilaa aineita, n. 50 metrin päässä on leikkipaikka, jossa käyn alle kolmevuotiaan lapseni kanssa päivittäin, asun viereisessä yhtiössä. Tämä rastapää oli oikeudessa selittänyt että pelkäsi päätekijän käyvän väkivaltaiseksi häntä ja muijaansa kohtaan, eikä uskaltanut pistää hanttin, kun tyyppi tuli yllättäen kylään. Oikeus katsoi sen toimineen pakon alla ja hylkäsi syytteet. Sais muuttaa muualle aineitaan diilaamaan, just parhaillaan mietin että vienkö tappouhkauksen postilaatikkoonsa vaiko enkö...


    • 14v Poika

      sama ylöjärvellä harrastin ilkivaltaa ja aikunen mies löi kasvoihin ja takaraivoon ku kii sai

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe