Missä aaseja myydään?

Elikkä missä myydään aaseja ja mikä on suunnilleen aasijen hinta?
Ilmianna
Jaa

5 Vastaustaaasit maksaa 1000-2000€
Ilmianna
Jaa
aaseja saa suomestakin, mutta ruotsista niitä löytää helpommin. En nyt tiedä nimeltä kaikkia sivuja, joilla kävin, mutta aasiyhdistyksen aasimarkkinat sivuilta bongasin muutaman aasin, kun itsellänikin on tuo aasi ollut hakusessa. Aaseja löytää myös yksityisiltä kasvattajilta ja välillä hevos-sivuillakin on aaseja myynnissä. Aasinus-sivustoillakin on aaseja myynnissä. Googlettamallakin löytyy välillä näitä ilmoituksia. Toivottavasti oli tästä edes vähän apua..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aasi maksaa yleensä 1000-2000 euroa. tietysti jotkut myyvät halvemmallakin tai kalliimmalla, riippuen ihan aasista. Jos aasista on yritetty päästä eroon jo pitkään, sen voi saada jopa ilmaisella, mutta ilmaista aasia minä en ottaisi, sillä yleensä niissä silloin on joku vika. Aasia hankkiessa kannattaa itse hakea se, jotta näkee paikan, mistä sen ostaa. Jos aasi on kasvatettu huonoissa olosuhteissa yleensä se vaikuttaa aasin luonteeseen ja terveyteen huonosti. Aasi maksaa siis yleensä 1000-2000e, mutta sen hoito tulee olemaan kallista, ruoat, tallipaikka, varusteet, lääkärissä käynnit, kengitys yms. (tosin olen kuullut, ettei aasia tarvitse kengittää, onko tämä totta??) Ilmoituksia myynnissä olevista aaseista löytyy silloin tällöin, milloin miltäkin sivulta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aasit voi ostaa monestakin paikkaa. Itse olen nähnyt ilmoituksen www.hevostalli.net ja www.hevosnetti.com paikoissa(:
Ilmianna
Jaa
Aaseja myynnissä Loviisassa. Eri rotuisia ja ikäisiä. Aaseilta löytyy kaikki tarvittavat paperit ja ne ovat terveitä. Osa aaseista on opetettu ratsastukseen ja/tai ajoon. Sekä ulkomaantuonteja että omia kasvatteja. Hinnat alkaen 1350 euroa. Myynnissä myös puisia kärryjä aaseille. Puh. 050-4306476 Stenberg (ilmoitus ei vanhene)
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä aaseja myydään?

Elikkä missä myydään aaseja ja mikä on suunnilleen aasijen hinta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta