Olisiko kannattanut ottaa matkavakuutus ?

NäinSenPitääMennä

ilta-sanomat:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1854180

Kaasuräjähdyksessä palanut jumissa Egyptissä - ei varaa ambulanssilentoon

38-vuotias nainen pitäisi lennättää hoitoon Koti-Suomeen kiireesti, mutta se maksaisi 42000 euroa. Matkavakuutusta ei ole, valtio ei ambulanssilentoa kustanna konsulikyytinä, eikä omaisilla ole varaa maksaa lentoa omasta pussistaan.

Laukaalaisnainen oli miltei muuttanut asumaan Sharm El Sheikhiin. Hän on viettänyt siellä kuluneen vuoden aikana pitkiä aikoja ja nytkin hän on ollut siellä syyskuun lopusta saakka

Miksi häntä siis täytyisi Suomeen lennättää? Hänhän on halunnut muuttaa sinne ja Egyptillä on tuhatvuotiset perinteet terveyden hoidosta, kyllä hän siellä pärjää. Jos kerran on sinne halunnut, niin miksei paikallinen terveydenhuolti kelpaa?
Verovaroilla ei ainakaan lentoa pidä järjestää. Ottakoot sukulaiset vaikka talojaan ja osakkeitaan vastaan lainaa ja maksakoon lennon.

7

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaku vakuuttaja

      Aivan totta, sitä ollaan niin maailmanmatkaajaa ja kokenutta reissaajaa ja säästetään pikku pennosia VAKUUTUKSESTA,ei mene ainakaan minun järkeen. Sukulaiset vinkuu sitten lehtien palstoilla ja kerjää rahaa ja jopa vaatii valtiota kustantamaan kalliit ambulanssilennot,siinä matkailija otti tietoisen riskin joka sitten laukesi,,,so not.

    • !!!!!!!

      Tossa tilanteessa ei voi kun syyttää itteään kun on ollut niin tyhmä et on lähtenyt noinkin pitkälle matkalle ILMAN MATKAVAKUUTUSTA! No äitin ei auta kun hakea pankista lainaa tai myydä omaisuutta pois jos sitä sattuu olemaan et saa tyttärensä takaisin Suomeen.
      Tyhmyydestä yleensä sakotetaan ja joskus näköjään rankasti!
      Mä en ainakaan auta sentilläkään, koska itse en pihistä matkavakuutuksessa kun lähden reissuun!

      • !!!???!!!

        Äiti joka Ilta-Sanomissa vinkuu yhteiskunnan perään kun on ihan itse jätetty vakuutus ottamatta,niin eikun pankkiin lainaa kysymään jos itsellä on perseauki,ei todellakaan yhteiskunnan piikkiin omaa tyhmyyttä.


      • Vai kuinka
        !!!???!!! kirjoitti:

        Äiti joka Ilta-Sanomissa vinkuu yhteiskunnan perään kun on ihan itse jätetty vakuutus ottamatta,niin eikun pankkiin lainaa kysymään jos itsellä on perseauki,ei todellakaan yhteiskunnan piikkiin omaa tyhmyyttä.

        Kun nainen on siellä asunut ja tietoisesti päättänyt pärjätä ilman vakuutusta niin kyllä hänellä täytyy olla erinomainen syy ja oma varasuunnitelma ja joitain ystäviä siellä kuten Suomessakin - miesystävä ? (kun ei ole työn perään ensinnä mennyt ja on lapsensakin jättänyt), naapureita ja kylänmiehiä...joitain joita hänen hyvyytensä on kosketttanut ja jotka tietäisivät hänestä ja siksi tuntisivat myötätuntoa. Jostain syystä hän siellä asuu ja hänellä on ollut varaa siihen. Me tavalliset pulliaiset täällä eletään tavallista työläiselämää ja maksamme vakuutuksesta matkalle lähtiessä.


    • tympääntyny

      kuulemma rahaton pummi on kuskattu suomeen-kukahan senkin maksaa?
      Kaikenlaiset vastuuttomat pa.t sitä lähteekin ulkomaille, ei tölitä paikan päällä puhumattakaan vakuutuksista. Tais sossu maksaa matkankin.
      Häpeä luuseri!

    • ....

      No mitähän tuohonkin taas sanoisi - en keksi mitään. Itselläni on jatkuva matkavakuutus, asun ja työskentelen Suomessa, ja lomamatkat kestävät viikkoja, ei ikinä edes yhtä kokonaista kuukautta. Matkoille otetaan myös lapset ja mies mukaan.

    • tervejärki

      Joo, itekin ihmettelen noita. Tuli mieleen se Dubain(?) nainen. Eli vanhempi nainen siellä sairaalassa ollut jo pitkän aikaa. Mies britti, ei varaa lennättää naista Brianniaan. Nainen muuttanut aikoinaan Suomesta pois ja asunut ennen onnettomuutta kymmeniä vuosia ulkomailla. Ja sitten lehdissä itketään että on se kauheeta kun SUOMALAINEN vanhus on hylättynä ulkomailla!?!

      Kyllä, matkavakuutus kantsii ottaa. Eri asia sitten jos matkustaa lyhyitä aikoja EU-maissa ja on Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Tai jos kuuluu johonkin liittoon tms ja on sitä kautta matkavakuutus. Mutta ilman vakuutusta ei siis kannata lähteä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe