Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tämmöstä lähin aatteleen:

Sivukorvana

Taas on pitkät pyhät ja pakkaset käytynä ja baareihin sitä vanhakin näinä aikoina nuortuu. Ja joka jumalan kerta siellä on kuitenkin joku entinen kovis vuodelta -92, jota alkaa jostain syystä vituttaa kun bikereita näkyy ravintolan toisessa päässä, huom. omassa porukassaan iltaa istumassa. Sitten tehdään tikusta asiaa esim. viereiselle levyautomaatille, läheiselle baaritiskille ja ne, jotka oli kaikkein kovimpia kylillä, niin nehän änkee suoraan pöytään.

Ilman senkummempia käytöstapoja (mitä sitä rosvobikerille mitään käyttäytymään) istutaan pöytää hauis jäykkänä: "saako esittää yhden kysymyksen?". Siis häh? Miksi, oi miksi, ja mikähän se kysymys on? Hieman paremman kotikasvatuksen saaneet kysyy, että "voiko istua pöytään?" Ja taas mä ihmettelen, että minkä helevatan takia. Kukaan ei tunne sua, meillä on tässä oma seurue, ei olla seuraa hakemassa eikä oikeestaan kiinnosta sun jutut nyt juuri yhtään.

Jos siihen sitten kerhon puhemies vastaa, että "ei kiitos, ei kiinnosta ja sori meillä on tässä oma seurue" niin sitten alkaakin vittuilu. Paitti jos ollaan jo loppuillan puolella niin käydään suoraan painia hakemaan. Että mikä sää olet mulle sanomaan ettei mun seura nyt kiinnosta?

Niin että minkä takia sitten liivit päällä baarissa iltaa istuvalla ei ole oikeutta sanoa, että kenen kanssa hän haluaa tässä turista ja kenen kanssa ei? Että pitkääkö sitä tosiaan jokainen painimestari ja entinen tupakan salakuljettaja heti ottaa pöytään istumaan ja vielä kerholle saunomaan jatkoille?

Miksi siitä pitää joka kerta alkaa helevetinmoinen vääntö ja vittuilu, että eikö seura kelpaa ja vittuako siinä istutte. Ensin niille sanotaan ihan rauhallisesti, että voitko nyt siirtyä siitä omaan pöytääsi. Ei auta. Sitten jossain vaiheessa joku prospekti heittää lässyttäjän vähän rivakammin sivummalle. Niin sen jälkeen alkaa kauhia itku ja vaikerrus. Kun on nyt sorsittu ja porukalla hakattu.

Tälläkin palstalla alkaa aina kevättä kohti lisääntyä se muka-demokraattinen ja muka-yhteinen-asia jaarittelu: että kaikki me ollaan motoristeja ja joo kaikkia moikataan ja monenlaista mahtuu porukkaan. Asia on niin, että jotkut mahtuu porukkaan ja jotkut ei tosiaankaan. Eikä tuu ikinä mahtumaankaan.

Ei tarvi olla mikään maailmojasyleilevä kaikkien kaveri. Pitäis vaan antaa ihmisten olla rauhassa. Just niiden, jotka haluaa olla rauhassa. Ei tarvi ottaa kontaktia ollenkaan,jos ei oo mitään asiaa. Tämä toimii molempiin suuntiin.

Aina välillä iltapäivälehdet repäsee päivän uutisen ja tienaa palkkansa uutisoimalla,kuinka liivijengiläiset uhkaa milloin kenenkin terveyttä. Väitän, että sellainen joka saa jonkun jupakan aikaiseksi liivijengiläisen kanssa on jo pistänyt nokkansa sellaisiin asioihin, joihin sen ei pitäisi sitä naamansa ollenkaan työntää.

Tähän saa nyt alkaa ampumaan niitä suutariksi jääneitä uudenvuoden tulitteita, joita ette saaneet syttymään ko. yönä. Sovitaan niin, että vakio vänkytykset: ootko homo kun käyt saunassa kerholla ja semmoset, niin jätettäis väliin tänä vuonna.

5

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaa muutamin

      poikkeuksin, kuten muutama vuosi siten se kusimulkku, jonka piti etuilla taksijonossa ja jopa esitellä asettakin muille pakkasesssa seisojille. Eli itsensä ylentäminen sekä turha elvistely kaikilla tasoilla vain ja ainoastaan vituttaa.

    • airöni

      Toihan on portsarin painajainen. Ei se moottoripyöräjengi, vaan se karhu-lippiksellä varustettu tuulihousu joka tulee kyselemään et "jos te kerra ootte muka joku prätkäjengi ni miks te tulitte autolla", tms nokkelaa.

      • HGJOUGC

        On teillä huolta kerrakseen. Tiedän, että kuppiloissa istuu paljon kriisinhallintahommissa olleita ,muukalailegioonalaisia, yms. ns. kovia kokeneita. JOS pitäisimme baretteja ja muuta rekvisiittaa näkyvillä baarissa. VÄLITTÖMÄSTI JOKU KARHU-LIPPIS SIVARI TULIS VITTUILEEN. Pitäkää vain liivejä, hyvä niin. Minä reppana pidän kesälläkin baarissa pitkähihaista paitaa, jos käsivarsissa olevat tatskat näkyy, VÄLITTÖMÄSTI SAAN SEURAA JOTA EN KAIPAA.

        Antakaa kantapäätä jalkapöydälle: SE TEPSII.


      • reppanalle
        HGJOUGC kirjoitti:

        On teillä huolta kerrakseen. Tiedän, että kuppiloissa istuu paljon kriisinhallintahommissa olleita ,muukalailegioonalaisia, yms. ns. kovia kokeneita. JOS pitäisimme baretteja ja muuta rekvisiittaa näkyvillä baarissa. VÄLITTÖMÄSTI JOKU KARHU-LIPPIS SIVARI TULIS VITTUILEEN. Pitäkää vain liivejä, hyvä niin. Minä reppana pidän kesälläkin baarissa pitkähihaista paitaa, jos käsivarsissa olevat tatskat näkyy, VÄLITTÖMÄSTI SAAN SEURAA JOTA EN KAIPAA.

        Antakaa kantapäätä jalkapöydälle: SE TEPSII.

        Teitkö itse omin kätösin tatskat, kun tarttee niitä vittuilulta pitää pilossa. Entä tykkäisitkö muuten pitää hintibaskeria eli barettia (kotona päässä kokoajan)?


    • -T-

      Ihan vaan näin "ulkopuolisen" näkökulmasta.
      On tullut itsekin istuttua iltaa omassa porukassa paikallisessa bubissa ja seurailtua muiden käyttäytymistä, kun on miehillä liivit niskassa.

      Ei mene kauaa, kun joku on muna pystyssä tullut selitteleen, että mitä sitä on tullut tehtyä / kokeiltua ja, että kenen kanssa on aikoinaan iltaa vietelty. Oman egon pullistelu on alkanut. Jutut jatkuu yleensä sillä, että tunnetaan kaikki kaupungin kulkukoirat ym. Sen jälkeen on vuorossa suku (tämä varsinkin nuoremmilla) Tiiäksä kuka mun veli/isä/setä/vaari on?

      Näitä sitten joutuu kuuntelemaan... kalajuttuja ja todisteluja, kuinka helevetin hyvä jätkä on.. Toki en väitä, etteikö stoorit pitäisi kutinsa, mutta niitä on tapana vähän väritellä... Jos taasen kieltäytyy näiden hoopojen seurasta. Hyvällä syyllä -> ei jaksa kiinnostaa, kun on aina sama virsi. Alkaa tämä uhoaminen nostaa päätään. Hetkellisesti ollaan kovaa ja huudellaan partoihin. Kun joku sitten noteeraa huutelijan, sitä luikitaan takavasemmalle hyvin äkkiä.

      On se kumma, kuinka paljon tunteita yksi liivi saa aikaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe