Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hotellit Cape Townissa

Pallonkiertäjä

Joo, tarkoitus olisi lähteä yksin Kapkaupunkiin helmikuun puolivälin paikkeilla noin 2 viikoksi. Tarkoitus olisi tietenkin käydä safarilla ym.

Miten on hotellien saatavuuden kanssa tuohon aikaan? Ajattelin että jos varaisi Suomesta käsin alkuun pariksi-kolmeksi vuorokaudeksi majoituksen ja katselisi sitten paikan päällä jatkoa. Hotellin pitäisi sijaita keskustassa tai lähellä sitä. Hintatasot eivät ainakaan nettisivuilla näytä järin halvoilta. Onkohan niissä neuvotteluvaraa?

Ei viitsisi millään varata koko ajaksi hotellia etukäteen jos innostunkin lähtemään muualle päin maata välillä.

Kiitos etukäteen, mikäli joku asiasta perillä oleva viitsii vastata.

6

1296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra 47,8

      Jos lennät yölennolla niin ehdit kentältä taksilla keskustassa olevaan turisti-infoon.Minä sain sieltä todella ystävällistä palvelua ja ehdottivat erilaisia majoitusvaihtoehtoja.Otin sitten kaksion merinäköalalla viikoksi.Infossa hoisivat varauksen yms.Hintaa en muista,siitä on jo aikaa,mutta E-Afrikkahan on edullinen lomailumaa joka suhteessa.Mutta jos sinulla on päivälento niin varaa netistä hotelli yhdeksi yöksi.
      Lomakohteena Capetown ja ympäristö on hyvä valinta.Sää on yksi parhaita koko maailmassa.Nähtävää riittää; Pöytävuori, Kruger,Water Front, Stellenbosch,Cape Magulhas(no siellä ei ole paljo mitään),Hyväntoivonniemi ha Garden Routen varrelta löytyy vaikka mitä.Siihen tarvit auton,jos et sitte mene sillä kuuluisalla junalla.
      Hyvää matkaa!!

    • Olimme ennen joulua Cape Townissa 9 yötä. Majoituimme Lady Hamilton hotelliin. Siisti, hyvä palvelu sekä hyvällä paikalla. Me varasimme netistä ja pitkän etsimisen jälkeen hinnaksi tuli 17e /hkl/yö, kolmen hengen tilava huoneisto. En sitten tiedä yhden hengen huoneiden hintaa, mutta mielestämme tuo oli hintalaatu- suhteeltaan hyvä hotelli.

      Edullisia ja siistejä hostellejahan kaupunki on pullollaan. Tuota ystäväni joka matkusti yksin suositteli.
      http://www.zebra-crossing.co.za/


      Hauskaa matkaa!

      • hinta

        Kuinka saitte noinkin edukkaan hinnan? Lady Hamilton hotellin omilla kotisivuilla kahden hengen huoneen hinta näyttää olevan n. 90 euroa (900 paikallisessa rahassa) jos perillä on reilun viikon?


    • brunetti.hki

      Oltiin marraskuussa Dale Court hotellissa, joka oli sijainniltaan, siisteydeltään ja palveluiltaan aivan nappi valinta.

    • Safarifani

      Ystäväni on reppureissaaja joka oli mm. kaksi viikkoa Etelä-Afrikassa. Ensin pari yötä Johannesburgissa ja sitten viikko CapeTownissa. Hän varasi etukäteen hostellista yön netin kautta. Varausmaksu Visalla, mutta varsinainen maksu sitten paikanpäällä. Hinnat olivat 5-10 euroa yö. Jos halusi niin hostellista tultiin hakemaan lentokentältä tai viemään sinne. Hostellimajoitusten taso vaihteli. Joissain sai aamiaisen erikseen maksamalla muutaman randin. Hostellithan ovat joskus hyvä vaihtoehto jos haluaa samankaltaista seuraa. Yhdessä he viettivät ravintolailtoja, kun eivät yksin viitsineet tai uskaltaneet mennä edullisiin paikkoihin, joita oli vähän syrjemmällä. Oli kuulemma tosi hyvä meno. Päivisin tekivät retkiä yhdessä ja erikseen. Vuokrasivat auton jne. Hostelleissa on esitteitä sitten taas muista hostelleista. Siis paikanpäällä kannattaa katsoa seuraavat yösijat. Homma kuulemma toimii tosi hyvin. Hyvää matkaa!
      Itse olen lähdössä jouluksi matkatoimiston kiertomatkalle (en ole enää hostelli-iässä itse, se sopii nuoremmille).

    • Kaapstadmatkailija

      Esim http://www.51onkloofnek.co.za/ asuin tuolla muutaman yön. Kodikas ja vihtyisä paikka hyvällä sijainnilla. Omistaja pariskunta Rika ja Sakkie huippu tyyppejä. Hoitavat taksin lentokentälle ja muutenkin avustavat kaikessa mitä tarvitset. Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe