Kauhea kokemus

Eräs tarina

Tultiin toissapäivänä unelmiemme matkalta Singaporesta, ja suoraan kentältä sairaalaan. Oltiin täydellisen ihanaa uutta vuotta ihastelemassa Thaimaassa Phuketissa Patong beachilla. En koskaan unohda sitä näkyä kun tuhansia palavia lyhtyjä lähetettiin taivaalle ja mieletön määrä ilotulitteita räjäytettiin taivaalla. Rannalla oli iso konsertti ja ilma lämmintä. Päästessämme hotelliin huomasin vessassa käynnin jälkeen paperissa verta. Vuodon jatkuessa seuraavanakin päivänä menimme mieheni kanssa Patong beachin sairaalaan. Meidät otettiin hyvin vastaan ja palvelu oli todella ystävällistä, mutta se3 tutkimushuone jossa lääkäri minut tutki oli pimeä ja likainen. Alusastiassa tutkimuspöydän alla oli mielestäni selviä veritahroja taikka jotakin tummaa jähmettynyttä likaa. Lääkäri kääri "ankan" vihreän liinan sisältä ja pelkäsin kuollakseni että se oli likainen. Hän sanoi kaiken olevan ok, kohtuni oli vähän laskeutunut ja että jotta joimme jatkaa matkaa minun piti olla ehdottomassa vuodelevossa, ja näin teinkin.

Siitä sitten jatkoimme päivän levättyämme matkaa bussilla kohti Hat Yaita, thaimaan keskiosaa. Matkaa kertyi yli kahdeksan tunnin verran. Kaikki oli tässä vaiheessa vielä ihan ok, vain vähäistä veristä vuotoa. Hat Yaissa lepäsimme yön yli ja jatkoimme matkaa bussilla kohti Kuala Lumpuria, yli kahdeksan tunnin matka taasen. Ja ällä matkalla alkoivat helvetinmoiset kivut. Tunsin synnyttäväni ihan selvästi. Säännöllisin välein kothu supisteli ja verenvuoto koveni matkan aikana pikkuhiljaa. Ähkin ja läähärin välillä kun sattui niin paljon. Kuala Lumpurissa hotelliin päästessämme oli pari tuntia sitten vaihtamani side läpimärkä verestä, ja vessassa käydessäni ulos tuli selvä möykky. Kivut hävisivät sen jälkeen. Olen satavarma, että tämä pieni möykky oli pieni keskenkehittynyt ihmisalkio, näin siinä selvästi pään ja kädet. Lähdimme suoraan sairaalaan. Kuala Lumpurin sairaala otti meidät todella lämpimästi vastaan, ainut huono puoli oli byrokratiapuoli matkavakuutusasioissa, ei tuossa mielentilassa jaksaisi "tapella" vakuutuksen ehdoista, jotka mielestäni ovat selvät ja itse uskoo että kun matkavakuutus on niin se myös kaiken kattaa. No, kattoihan se kaiken useiden soittojen jälkeen sos-keskukseen.

Sairaalassa sain piikin joka lopettaa verenvuodon. Minkäänlaista sisätutkimusta taikka muunlaista tutlkimusta minulle ei tehty, suullisesti haastateltiin vain. Sain ehdottoman määräyksen olla taas vuorokauden täyslevossa jotta saimme luvan jatkaa matkaa lentäen kotiin, ja näin tapahtui. Minä makasin ihanassa Kuala Lumpurin kaupungissa hotellissa kun mies (onneksi) krsi kaupungilla. Kipuja minulla ei enää ollut, mieli oli sekava. Olin ihan sokissa kun möykky tuli ulos.

Siitä sitten jälleen päivän levättyämme lähdimme pitkälle kotimatkalle Singaporen ja Shanghain kautta kohti kotosuomea. Kaikki oli vielä hyvin matkan alkupuolella, mutta noin puolessa välissä lentoa Shnaghaista Helsinkiin alkoi jälleen aivan helvetinmoiset kivut ja verenvuoto. Panadolia kuin karkkia syöden, nukkuen ja tunteja laskeskellen jaksoin jotenkuten kotimaahan asti. Automatkalla sairaalaan en voinut muuta kuin maata takapenkillä ja voihkia kivusta. Lääkäri teki ultran sisäteitse todeten, että kohtuni on täysin tyhjä. Sain kohtua supistelevaa lääkettä ja pääsin särkylääkereseptin ja kahden sairauslomapäivän kanssa kotiin.

Olotila on nyt, sanoisinko tyhjä. Tuo kokemus oli kaiken sen ihanuuden jälkeen kamala, sellainen jota en kellekään soisi. Lisäksi oltiin tapahtuman aikana ulkomailla vieraassa ympäristössä. Se säikähdys , kipu ja pelko oli kammottavaa. Luojan kiitos en ollut yksin. Viikkoja minulla oli 11 4. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin tuulimuna. Minulla olisi tänään ollut ensimmäinen ultra. Kärsin yli kaksi kuukautta pahoinvoinnista, minulle tuli usein lämpöä iltaisin ja koko kroppani oli sekaisin raskauden tuomista muutoksista... ja kaikki niin turhaan.

3

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sshdhdh

      Surullista todella.... toivon kaikkea hyvää jatkoon! Jos näit alkion kädet ja jalat, se ei ollut tuulimuna. Tuulimunaraskaudessa sikiötä ei ole ollenkaan. Möykkyjä silloinkin kyllä ulos tulee, kun kaikki muu "raskausmateriaali" tulee ulos. Mutta se nyt ei ole olennaista... surullisinta on, että kokee menetyksen, oli se sitten tavallinen keskenmeno tai tuulimuna. Yhtä paljon sitä ehtii jo rakastua pieneen elämän alkuun... oli siellä joku tai ei. Toivotaan parempaa onnea ensi kerralle! Itselläni vuoto juuri päättyi, neljä viikkoa siinä meni. Nyt alettava suuntaamaan katseet tulevaan taas...

    • Phyllis K.

      Olen todella pahoillani lukiessa tarinaasi :(
      Ei tätä elämää vain pysty ymmärtämään. Lähetän sinulle paljon halauksia ja voimia!!!

      Minä totesin olevani raskaana joulukuun puolivälissä, silloin se nostatti ilon tunteita. Vihdoinkin vuoden kokeilujen jälkeen!. Kävimme varhaisessa ultrassa seitsemännellä viikolla ja siitä sitten alkoi alamäki. Lääkäri totesi minulla olevan kaksoisraskauden, josta kuitenkin toinen oli mennyt kesken. Se ei aiheuttanut mitään kipuja, ei verenvuotoa. Meille annettiin toivoa, kun kerrottiin, että toisella alkiolla kuitenkin sydän sykki.
      Tänään yhdeksännellä viikolla menimme seurantaultraan, jossa todettiin myös toisen alkion lakanneen kasvamasta. Sen jälkeen on ollut niin vaikeaa olla itkemättä. Ylihuomenna minulle on varattuna aikana tyhjennykseen. Tänään jo annettiin esilääkitys, mutta sunnuntaina pitäisi kaikki tyjentää pois sisältäni.

      Minä ja mieheni olemme molemmat totaalisen rikki... On vaikea käntää katsetta tulevaan! Olo on voimaton!

      Voimia kaikille saman kokeneille!!!

      • SiNoRo

        Olen todella pahoillani teille tapahtuneesta.
        Minä ja mieheni kävimme syyskuussa alkionsiirrossa klinikalla. Josta en valitettavasti raskautunut. Sovimme klinikan kanssa että menemme uudelleen kunnes minulle tulee yhden kuukautiset. Niitä sitten jäimme odottamaan.
        Odotimme kokonaiset kahdeksan viikkoa........... kunnes menin apteekkiin ja ostin raskaustestin. Kotona tein testin. Voi sitä onnea ja iloa kun testiin tuli molemmat viivat. Olin RASKAANA. Mikä parasta niin tämä oli tapahtunut luomusti!
        Varasin heti ajan yksityiseen lääkäriin ajan. Halusin ultraan varmistuakseni raskaudesta. Sain ajan seuraavaksi päiväksi. Lääkärissä kaikki meni hienosti. Näin pienen sydämmen sykkivän ultran monitorissa. Tilasin ajan neuvolaan jossa kävinkin samalla viikolla. Kaikki meni niinkuin pitikin.
        Kunnes kaksitoista päivää raskaustestin jälkeen huomasin vessassa käydessäni että paperiin jäi vähän rusehtavaa vuotoa. Voi ei............. Kunnes sitten seuraavalla tauolla ( olin töissä ) vessassa käydessä tulikin sitten vallan verta. Kauhea tunne.
        Soitin neuvolaan. Siellä aivan ihana kätilöni lupasi hoitaa minun puolestani soittorumpan sairaalaan. Minun pitikin mennä heti samantien sairaalaan. Itkin aivan kamalasti. Vatsaan ja selkään koski kamalasti. Autolla ajo oli melkeimpä mahdotonta kivuiltani.
        Pääsin kuitenkin sairaalaan. Lääkäri tutki minut ja totesi että sydän ei enää sykkinyt sikiöllä. Oloni oli aivan kamala. Miksi minulle pitää käydä näin!!!
        Kätilö opasti minut jatkotoimenpiteisiin. Tehtiin lääkkeellinen tyhjennys. Mutta lääkkeet sain ottaa vasta kotona koska minulla oli jo vuoto alkanut itsestään.
        Kotimatka oli kauhea supistuksilta ja kivuilta ja vuodolta. Onneksi mies tuli myös kotiin luokseni.
        Olo oli seuraavan viikon vielä aivan tyhjä. Suuri kaipaus on sisälläni........
        Ensi viikolla mene sitten jälkitarkastukseen. Lääkäri haluaa varmistua että kohtuni on tyhjentynyt.
        Toivon teille kaikille kanssasisarille voimia. Halauksia paljon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe