NAINEN ISTUMAAN NAAMALLE

n19...

Miesystäväni haluaisi minun istuvan hänen naamalleen. En vain tiedä, miten minun pitäisi siinä olla. Kyykistellä vai ihan istua? :D Emme ole harrastaneet seksiä vielä juuri muuten ja hän haluisi aloittaa tällä tavoin. Mieltäni kuitenkin askarruttaa hajut, maut, näkymät - koko juttu. Mitä miehet ajattelevat naamalla istumisesta?

23

12792

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvoja.

      tietävät ja osaavat neuvoa.

      • n19...

        etukäteen sekä kuulla miestenkin mielipiteitä


    • frangrabba

      kivaa touhua,varsinkin jos nainen vuotaa nesteitä runsaasti ja hieroo pillullansa koko miehen naaman märäksi,klitta nenässä kiinni sese vasta on upeaa,onpas muuten omituista et sellaiset jotka eivät ole harrastaneet seksiä niin aloittavat tällätavoin,on kyllä perin omituista,en usko sun juttua

      • mahlaaa

        kerran ehkä tollast ollu, mutta kun naiseni on herkkä (kosketukselle) niin ei kärsi olla kiusattavana


      • n19...

        frangrabba: itesekin mietin, että onko se sopiva tapa näin alkuvaiheessa.

        mitä mieltä olette? ja miten se homma siis tarkalleen menee? kummin päin istumaan ja mihin kohtaan naamaa ja painoa jaloilla pitäen vai ei?


    • wefe

      Istut kyykky asennossa tai polviesi varassa miehesi eteen sinun perse miehen jalkoihin päin, miehen nenä tulee klitoriksen paikkeille ja kieli sinne häppäreiden tuntumaan, eri variaatioita on varmaan olemassa mutta tuo toimii erittäin hyvin, samalla voit liikutella itseäsi ja miehesi nussia kielellään sinua.

    • facesitteri

      Riippuen miehen mieltymyksistä voit olla joko oikein tai "väärin päin". Oikein päin pillu on paremmin miehen kasvoilla ja suun kohdalla ja väärin päin taas anus. Jotkut pitää myös tukahduttamisen tunteesta jolloin istut miehen naaman päällä niin ettei hän saa vähään aikaan kunnolla happea. Aluksi tietysti varovasti sen kanssa mutta rajat oppii kyllä aikaa myöten. Kiihottavinta on kuitenkin se että hierot ja painat oikein kunnolla pilluasi miehen naamaa vasten. Voit myös lukita reidet miehen pään ympärille ja vetää käsillä miestä takaraivosta pilluasi vasten samalla kun hierot pillua miehen suuta ja naamaa vasten.

      Voi tuntua hurjalta mutta fetissi se on tuokin. Itse tykkään oikein päin tosta ja niin että nainen nappaa oikein kunnolla reisiensä puristukseen ja tyydyttää itseään suutani vasten.

      • en pääse

        turha toivo


      • facesitteri
        en pääse kirjoitti:

        turha toivo

        Kaikki naiset on nauttineet istua naamalleni ja kietoa reidet pään ympärille kunhan olen vaan pyytänyt sitä. Mahtava fetissi. :)


    • kiskis_

      se on kivaa, tiedän mutta harvoin tulee nykyisen kans sitä harrastettua, harmi sinänsä ;) noh, mä ainaski menin niin miehen kasvojen päälle että polvistuin hajareisin vaan kun mies makasi selällään ja nojasin seinään käsillä ja kattoo vaan että kieli ylettyy klitorikselle ja pyysin sitten että ottaisi vielä reisistäni/pyllystäni kii että olisi hänestä mieluisan olosta, ja siitä sitten on misulla helppo kääntyä vaan ympäri ja kumartua niin pääsee myös maistamaan miestäkin, tuplanautinto ;) oliko neuvoistani apua?

    • lipsnam

      Mies haluaa katsella näkymiä (miksi luulet miestenlehtiä julkaistavan). Haju (kohtuullisuudessa määrin) on kiihottavaa. Puhdas pimppi haisee hyvältä. Minä ainakin haluun!

    • Riding wife
    • Kaikki ne hajut, maut ja näkymät on juuri sitä mitä miehes haluaa ja mikä häntä kiihottaa. Unohtamatta sitä ihanaa naisen takamuksen painoa kasvoilla. Toki vähän ajattelematonta mieheltäs aloitella seksijutut näin, mutta toisaalta ymmärrettävää, että hän haluaa varmistella sinun olevanhalukas tällaiseenkin. Myöhemmin näiden mieltymysten esilletuonti siinä tapauksessa ettet ole, olisi vain kivuliasta molemmille :P

      Kysele toki mistä hän eniten pitää siihen liittyen. Omaan listaani kuuluu sekä pyllystä että pillusta nauttiminen :) Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on määräävä ote asiaan siinä vaiheessa kun toteutatte hänen fantasioitaan. Todennäköisesti kaikki hänen fantasiansa eivät kuulu omaan suosikkilistaasi niin, että saisit niistä paljon irti, mutta osasta taas nautit varmasti ja paljon. Älä vain ujostele suotta itseäsi vaan anna mennä rohkeasti mitä ikinä teettekin ja nauti vallan tunteesta :D

      Tuossa olikin jo noista, miten voit hieroa pilluasi miehen kasvoihin villisti tai hellästi tai nuolettaa itseäsi lukiten hänen päänsä reisiesi väliin. Useimmat tykkää kun on paikat pesty hyvin ennen näitä leikkejä, mutta osaa kiihottaa jopa enemmän se, kun alapää on ollut päivän tai pari pesemättä. Kysymisen arvoinen asia ehdottomasti :)

      Ei ihan suoraan kasvoillaistumiseen liittyen, mutta aika lähelle kuitenkin kuuluu se, että nainen istuu miehen rinnuksilla hieroen pilluaan kädellään, levitellen häpyhuuliaan, käyttäen sitä lähellä miehen kasvoja kiusoitellen häntä näin. Minua ei haittaa vaikka nainen vie leikin loppuun asti tällä tavalla antaen minun vain nauttia näkymistä ja tuoksuista, mutta variaatioita jatkolle on loputtomiin (joko panemista tai nuolemista tai molempia :)).

      Omiin henkilökohtaisiin fantasioihini lukeutuu myös peppuleikit. Miltä tuntuisi esim. ajatus siitä siitä, että miehesi nuolisi anustasi painellen kieltään sisäääsi istuessasi hänen päällään hajareisin samalla kun tyydytät itseäsi vaikka loppuun asti? Näin alistuvana miehenä toi on mulle ihana ajatus.

      Tykkään myös erityisen paljon jos nainen avoimesti levittää pakaroitaan päälläni paljastaen avoimen vakonsa antaen minun ihailla sitä ensin katseellani. Sitten hän kehottaa minua haistelemaan sitä samalla kun laskee itsensä lähemmäksi ja lähemmäksi kasvojani asettaen anusreikänsä huolellisesti nenääni vasten ja painaa pakaransa tiukasti kasvojeni ympärille haudaten minut alleen niin etten voi hengittää vapaasti vaan hänen kontrollinsa mukaan. Itseäni ei haittaa vaikka nainen istuu koko painollaan päälläni, vaikka pomppienkin hieman ylös alas litistäen minut patjaa vasten (kannattaa edetä tunnustellen toki :)) (..ei haittaa myöskään vaikka nainen päästää ilmaa suolestaan ulos antaessaan minun hengittää, mutta tästä on varmasti eriäviä mielipiteitä..).

      Fantasioihini kuuluu myös vain maata esim. sohvalla naisen istuessa kasvoillani joko housut jalassa tai ilman tehden jotain arkista kuten katselee tv:tä, lukee kirjaa tms. Siinä kuluu vaikka tunteja :)

      Lattiaakin voi käyttää, ihana alistumisen tunne kun nainen ensin laittaa minut lattialle selinmakuulle ja sitten tarjoaa jalkoväliään naamalle.

      Sitomistakin voi kokeilla jossain vaiheessa, samoin suun tukkimista. Ilmastointiteippi ja pakkausmuovi soveltuvat mainiosti ellei muuta ole saatavilla.

      Nyt mieti onko uteliaisuutesi herännyt vai oksettaako lähinnä? :)

      Ai niin, mahdollista on myös, että miesystävälläsi on pissafetissi. Omalla kohdallani menee niin, että mie menen kylppärin lattialle makaamaan alasti, nainen kyykistyy päälleni, käskee avaamaan suuni ja asettaa pimpsansa hyvin lähelle suutani tai kiinni ja antaa tulla täydellä paineella suuni täyteen ja enemmänkin, etten voi muuta kuin niellä. Tätä voi valmistella juomalla paljon etukäteen :)

      Voi kun tekstiä riittäisi tästä aiheesta loputtomiin mut ehkä tässä oli tarpeeksi ensi hätään :D

    • Croc_

      Itse tykkään kun 69 asennosta nainen nousee ylös painaen haarovälinsä naamaani. Siinä voi sitten samalla levitellä ja hieroa pakaroita kun nuoleskelee. Upean näköistä ja varmasti hyvää!

      • jesh!

        hyvä hyvä


    • Anonyymi

      kukka haluu istuu mun naamalle sis tyttö semmoset millä on iso peppu

    • Anonyymi

      Onhan tuo kasvoille istuminen hienosti naiselta. Kannattaisko kuitenkin mieheltä kysyä miten haluaa sinut naamalleen.

    • Anonyymi

      Ihanaa! Tuntuu niin ihanalta istua miehen naaman päällä ja pyörittää pillua sen naamaan. Ei,tarvi miettiä mikä tulee mihinkin kohtaan. Hierot vaan niin kun hyvältä tuntuu. Sit tuut naamalle niin että pimppihuulet ja pyllynreikä sykkii hetken miehesi kasvoja vasten. Sit munaa. Sekä pimppiin että pyllyyn. Ai vitsi mua alko panettaan. Meen pyytään.

      • Anonyymi

        Nam,
        Keski-suomen naisia vailla "satulaa" ? 😋


    • Anonyymi

      voi mitä sikoja

      • Anonyymi

        Mitä sikoja?!


    • Ahhh istuisipa joku naamalleni

    • Anonyymi

      En nyt ehkä välitä ihan, että naamalle istutaan, mutta olis kyllä kivaa ja kiihottavaa, jos nainen kyykistyisi kasvojeni eteen, että voisin katsella hänen pilluaan ja nuollakin sitä ym.
      Siis samalla tavoin kyykistyä kuin pissatessaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe