Naapurin tätiä 5: Kesätyöt hakusessa

Naapurin poika

Kevät oli jo kovaa vauhtia lähestymässä ja täyttäisin pian 17. Ja ajattelin, että oli korkea aika alkaa etsimään kesätöitä tulevalle kesälle. Selaillessani eräänä aamuna sanomalehteä, silmiini osui ilmoitus, jossa eräs nimeltämainitsematon kodinkone-, ja elektroniikkaliike haki kesätyöläisiä kahdeksi viikoksi kerrallaan. Työtehtäviin kuului varaston siivoileminen, laatikoiden kanteleminen ynnämuuta. Ilmoitus oli selkeästi kuin tehty minua varten, joten koulupäivän jälkeen suuntasin kohti työhaastattelua.

Menin sisään ja kysyin kassalta, minne minun pitäisi mennä haastateltavaksi ja minut ohjattiin myymälän takana sijaitsevaan toimistoon. Painoin nappia ja hetken päästä kuului piippaus ja vihreä valo syttyi. Avasin oven ja astuin sisään. Ihmetys oli suuri, kun huomasin pöydän takana istuvan kaverini äidin, naapurissamme asuvan Annen. Anne oli ollut seksifantasiani jo monta vuotta ja olinpa yllätyksekseni päässyt rakastelemaan, tai ennemminkin naimaan häntä jo useampaankin otteeseen. En ollut muistanut, että Anne oli kyseisässe firmassa töissä, myymäläpäälikön sihteerinä.
"Ai hei! Kukas se sieltä tulla taapertaa?" -Anne sanoi leikkisästi ja hymyili. Annen hymy oli mielestäni valehtelematta maailman seksikkäin hymy.
"No katos, moro vaan" -sanoin ja istuuduin tuolille Annen työpöydän eteen.
"Vai että on se Mikko tulossa töihin tänne meille" -Anne jatkoi hyväntuulisena.
"Niin joo, jos kelpaan" -vastasin ja virnistin.
"Noooh, kyllä se varmasti järjestyy" -Anne iske silmää pyöritellen samalla kuulakärkikynää suussan. Annen suu oli yksi niitä asioita maailmassa jotka saivat minut kiihottumaan. Pidätin hengitystäni katsellessani kun Annen huulipunan peittämät, tulipunaiset huulet kietoutuivat kynän ympärille kostuttaen sen. Annella oli päällään musta puvuntakki, jonka alla vaaleansininen kauluspaita. Lisäksi hänellä oli musta, lyhyt hame. Lisäksi hänellä oli päässään silmälasit, jotka saivat hänet näyttämään tärkeämmältä, fiksummalta... ja ennen kaikkea entistäkin seksikkäämmältä. Tutkiskellessani katseellani Annea, mieleeni tuli joistakin pornoleffoissa ihastelemani seksikkäät sihteerit, jotka ottavat pomoiltaan suihin kahvitauoilla.

"No, onkos Mikko saanut pimpsaa viimeaikoina?" -Anne kysyi yllättäen ja puri alahultaan ovela kiilto silmissään.
"öh.. aika hiljasta on ollu.." -sanoin yllättyneenä Annen suorasta kysymyksestä.
"Pitäskö sille asialle tehdä jotain?" -Anne jatkoi viettelvään tyyliinsä ja nousi tuolistaan. Hän käveli ohitseni hipaisten hiuksiani varmistamaan, että ovi oli lukittu. Sen jälkeen hän siirsi paperit, kynät ynnä muut toimisto tarvikkeet pöydältään laatikkoon ja riisui puvuntakkinsa tuolin selkänojalle. Rohkaisin mieleni, nousin tuolilta ja kävelin kiinni Annen kroppaan. Olin kasvanut viimeisen puolen aikana roimasti ja Anne ei ollut minua enää paljoakaan pidempi. Hän kietoi ätensä kaulaani ja suukotteli minua aluksi hellästi, pikkuhiljaa suudelmat muuttuivat pidemmiksi ja kiihkeimmiksi ja Anne alkoi kiihkoissaan avaamaan kaluspaitansa nappeja. Repäisin paidan päältäni ja Anne alkoi haravoida rintaani ja vatsaani kuumilla, pehmeillä huulillaan välillän nuolaisten himoitsevasti jättäen vatsalleni kosteita jälkiä. Hän napsautti rintaliiviensä hakaset auki ja liivit tipahtivat lattialle.

Tartuin Annen rintoihin jälleen kerran ahnaasti.
"Meillä on vähän kiire, Mikko, ja mä haluan munaa" -Anne sanoi ja katsoi silmiini himoitsevasti. Hän riisui hameensa ja asettui työpöydälleen makaamaan, alkaen hyväilemään kiimavittuaan kostuneitten stringien läpi. Riisuin housuni ja bokserini ja aloin runkkaamaan kovettunutta kaluani katsellessani pöydällä makaavaa Annea, jolla oli päällään vain nuo mustat, helvetin seksikkäät pitsistringit. Anne vetäisi stringit nilkkoihin ja nappasi ne sormiinsa. Hän pyöritteli niitä ilmassa vittelevästi hymyillen ja viskasi ne päälleni. Nappasin stringit ilmasta ja nuuhkasin niitä pillun kohdalta. Annen kiimaisten pillunesteiden tuoksu ajoi minut hulluuden partaalle ja syöksyin nuolemaan Annen kiimaista, nesteistä kiiltelevää pillua.

Haroin kielelläni tuota lihaista reikää, Annen kiemurrellessa kiiman vallassa työpöydällään. Samalla hän hyväili pyöreitä rintojaan käsissään ja välillä kurottui nuolaisemaan niitä. Nousin ylös ja työnsin kyrpäni tuohon kiimaiseen reikään joka suorastaan pyysi, että täyttäisin sen kalullani. Tietoisena siitä, että Anne pitää rajusta seksistä, aloin heti pumppaamaan kaluani Annen häpyhuulilta kiivasta tahtia aivan hänen pillunsa perukoille. Anne piteli pöydän laidoista kiinni katselleessaan kyrpäni liukuvan kerta toisensa jälkeen syvälle hänen pilluunsa. Tunsin kyrpäni ympärille tuon kostean, supistelevan ja kuuman pillun ja Anne huohotti hampaat irvessä ja pyysi minua naimaan häneltä tajun kankaalle. Annen tissit pomppivat kimmoisina naidessani Annea kovaa.

Tilanne oli erittäin kiihottava ja tunsin, että laukeaisin pian. Huohotin Annelle tulevani ihan just, ja Anne vonkui
"Mik.. kooooh... Äläh.. aah.. ihan vielä... mmmhh... nai mua eka... mmmhh... perseeseennaah.. aaah.. aah aaaaaaaah" -Anne päästi raivoisan huudon ja tiesin hänen saaneen valtavan orgasmin. Anne nousi ja siirtyi tuolille perse minuun päin. Koitin sormillani Annen persereikää ennenkuin liutin Annen kiimanesteistä kiiltelevän, liukkaan kaluni tuohon reikään. Aloin naimaan kovaa tuohon minulle jo tutuksi tulleeseen reikään ja Anne ulvoi käsittelyssäni kiimaisena kuin eläin. Kaluni sujahti kerta toisensa jälkeen Annen perseeseen ja tunsin laukeavani minä hetkenä tahansa. Vetäisin kaluni pois ja spermani lensivät Annen perseelle ja selälle. Anne lysähti tuolille voipuneena huohottaen. Menin hänen luokseen ja hieroin hänen suuria hiestä kiilteleviä rintojaan.
"Anne mä rakastan näitä sun tissejäs.." -henkäisin ja Anne hymyili autuaan tyydytetyn näköisenä.
"Sut on palkattu" -Anne kuiskasi ja jatkoi salaperäisesti hymyillen; "Katsotaanhan mitä me sitten keksimmekään, kun tulet kesällä duuniin"

19

21231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      Nämä sun tarinas on loistavia kirjoita lisää!!!

    • fuckin

      kyllä ehdottomasti lisää näitä tarinoita...pienenä ehdotuksena ehkä hieman pitempii saisi olla mut kirjoittaja kirjoittaa omalla tyylillään....

      • Mahe

        Eikä tää mikään liian lyhyt ollut. Ihan hyvä=)


    • mahtavaa =)

      nämä sun kaikki juttus on tosi hyviä =D sulla on tosissaan lahjoja naapurin poika! LISÄÄ...

    • Pena

      Koska tulee lisää?

      • Naapurin poika

        ..jännä nähä millon inspaa kirjotella, jos kysyntää ja kehuja löytyy ni motivaatioo löytyy kans :)


      • Naapurin poika
        Naapurin poika kirjoitti:

        ..jännä nähä millon inspaa kirjotella, jos kysyntää ja kehuja löytyy ni motivaatioo löytyy kans :)

        ..varmaankin lähipäivinä =P


    • minä

      ihan hyvä ei yhtää kirjotus vierheitä kään eka mun lukema mis ei oo kirjotus virheitä....kiitos

      • Naapurin poika

        Kiitos kehuista! Tosin itse löysin heti virheen, kun aloin alkua lukemaan.. en koskaan lue novellia kirjoituksen jälkeen vaan lähetän sen suoraan..


    • Tytsy

      lehdestä oot kopsannut tän jutun?

      • Naapurin poika

        ...ole ollut tapana lehdistä kopsailla juttuja.. ja toisekseen en ole vielä yhteenkään lehteen törmännyt missä tälläisiä olisi. Anna ihmeessä esimerkki, kiinnostaisi lueskella! Ihan itse kirjotan kyllä novellini, tuo oli loukkaus :E


      • Poika
        Naapurin poika kirjoitti:

        ...ole ollut tapana lehdistä kopsailla juttuja.. ja toisekseen en ole vielä yhteenkään lehteen törmännyt missä tälläisiä olisi. Anna ihmeessä esimerkki, kiinnostaisi lueskella! Ihan itse kirjotan kyllä novellini, tuo oli loukkaus :E

        Kirjottaisikko semmosen novellin missä esim. 15-16 v. poika nai äidin parasta kaveria??


      • Naapurin poika
        Poika kirjoitti:

        Kirjottaisikko semmosen novellin missä esim. 15-16 v. poika nai äidin parasta kaveria??

        Siis tuolta Seksinovellit osiosta.. Äidin kaverin yllätysvierailu otsikolla tjsp.. :)
        Pitänee kirjotella lisää tässä kuhan inspaa :P


    • Kira

      hohhoijaa.... olipas harvinaisen tylsää ja tasaisen tappavaa jaarittelua!

      • Minä

        Kirjota lisää!!! Sun novellis on mahtavia!!!


    • Keltaruusu

      hitto et nää sun tarinat on hyviä..ihanan kiihottavia..sun novellit saa mut kiihottumaan ja lukemaan aina vaan enemmän sun tarinoita..voi ku sä tulit panemaan muakin samalla tavalla(olen siis naispuolinen henkilö)..mutta taitaa jäädä miun fantasioihin/unelmiin!!

      *halitus ja suudelmia sulle*

      jatka samaan malliin!!!


      AAAAAAAAAAAAAAAAAH.... :P

      • Naapurin poika

        Tota laitas mailiosottees ni mailaillaa ;)


      • keltaruusu
        Naapurin poika kirjoitti:

        Tota laitas mailiosottees ni mailaillaa ;)

        se miun mailini on: [email protected]


    • papparainen--

      Vuonna 2004 vielä kirjoitettiin. Nyt ei enää osata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3466
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3257
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2964
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1885
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1496
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1291
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe