Typerät animaatiot ohjelmien päällä

Sain tarpeekseni

Lopetin koko kanavan seuraamisen sen jälkeen kun mainoskatkojen jälkeen ohjelmien päälle alettiin laittaa huomion pääasiasta pois vieviä mainoksia seuraavasta ohjelmasta. Heti mainoskatkon jälkeen varsinaisessa ohjelmassa saattoi olla juonen kannalta tärkeitä repliikkejä, jotka menivät ohi korvien, kun huomio oli vedetty ohjelmasta pois. Ja sen jälkeen suututti niin että vielä muutama muukin repliikki hävisi.

En ymmärrä miksi Sub halveksii niin paljon omia ohjelmiaan että se pilaa niitä ehdoin tahdoin laittamalla niiden päälle mainoksia seuraavista ohjelmista. Kun jokaisessa ohjelmassa on mainontaa seuraavasta ohjelmasta, niin kokonaisuus on pelkkää sekavaa kuvasilppua.

Sub pitää meitä älykääpiöinä joka eivät osaa painaa kaukosäätimen EPG-nappulaa josta näkee mitä seuraavaksi tulee, jos nykyinen ohjelma ei satu kiinnostamaan. Eikä se kyllä kiinnostakaan sen jälkeen kun se on kun kaikesta tehdään asian ja mainospaskan silppua. (Se on muuten laitonta, sillä toimilupa edellyttää että mainokset ja asia erotetaan selvästi toisistaan. Sub rikkoo toimilupaehtoja. On helppo ymmärtää miksi tämä ehto on asetettu.)

Kun "hyötyohjelman" päälle ilmestyi joku idioottimainen animaatio tai ylivärikäs jättikuva jossa mainostetaan seuraavaa ohjelmaa, niin ärsyyntyminen oli usein niin suurta että kanava vaihtui kokonaan toiseen. Lopulta lopetin Sub-kanavan ohjelmatietojen seuraamisenkin kokonaan.

Nämä animaatiot ovat selvästi sellaisia, että niitä tekevät pikkupojat tai pikkupojan mielenlaadulla varustetut henkilöt. He tekevät niitä itseään varten, että katsokaa kaikki mitä "hauskaa" osasin tehdä. Hauskaa se taitaa olla vain näiden tekijöiden mielestä, joille kanava on leikkikenttä. Kanava voi olla ilmeeltään nuorekas, mutta pitääkö sen olla lapsellinen? Onko kanava tekijöitä itseään vai katselijoita varten?

Mitä Sub voittaa tässä? Ei mitään. Mitä se häviää? Vastaus: Katsojia katoaa. En usko olevani joku poikkeusyksilö joka ajattelee aivan eri lailla kuin kaikki muut yli viisi miljoonaa suomalaista.

Muita kaupallisia kanavia vaivaa osittain sama tauti.

1

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.......

      Kaikilla kaupallisilla kanavilla on sama juttu. Käsittämätön juttu, sillä juuri mainoskatkolla on puffattu samaa ohjelmaa, josta tulee 5 sekunnin kuluttua animaatio toisen ohjelman päälle. Ketähän tämä palvelee? Olen sitä tiedustellut, saamatta vastausta, joten valitsin sen helpomman tien.... lopetin kanavien katselun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe