Onko enää Mahdollisuutta??

Vesi(nainen)mies

Olen vesimies nainen ja seurustelin vähän aikaa Leijona miehen kanssa. Suhde kariutui leijonamiehen halusta erota. Sen jälkeen meillä on ollut silloin tällöin "sutinaa" yhden illan juttuja kuukausi tai pari välissä..

Haluisin hänet takaisin... mutta hän näyttää kiinnostustaan vain seksuaalisessa mielessä. JA puhuessaaan haluaa olla kaveri!
Vesimiehenä alotteen tekeminen tuottaa ongelmia ja luulen että jos laitan viestiä niin se häiritsee häntä vaikka hän ei sitä sanokkaan.
Ois kiva tietää miten leijona suhtautuu tuollaisiin tilanteisiin ja ovatko ne valmiita yrittämään uudestaan.. vai pitääkö vaan unohtaa.

Help me!! arggg!

3

868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelkkää seksiä.

      Olen etsinyt miesystävää usean vuoden ajan, kirjoituksesi sopii kaikkiin miehiin. Kaikki miehet tahtovat vain seksiä. Jätä tuo ja ota uusi, katso mitä tapahtuu.

    • piiamiia

      kun oma kirjoitus omasta elämästäni.Mulla nais-vesimiehellä oli pitkä suhde leijonamiehen kanssa.Hän halusi eron.Halusin hänet takaisin,mutta sen jälkeen on paljastunut suhde työkaverin kanssa..ollut jo kun olimme naimisissa.Mutta hokee vain että olemme työkavereita..minua ei taas halua takaisin..meillä ei oo ees ollu sutinaa,vaikka ehkä sekin riittäisi minulle.;D Mutta hänelle riittää ilmeisesti se että meillä on yhteiset lapset,joten pakostakin ollaan tekemisissä..joten mun ois pakko päästä eroon.Alkaa pikkuhiljaa itteä kyllästyttää..mutta kaippa hiljaa hyvä tulee..Luulen et alat vaan elämään omaa elämääsi ja sitten sitä kautta leijonamiehen kiinnostus herää taas.Tai sitten sä todella löydät jonkun uuden..:) ja jatkat elämääsi eteenpäin.

    • vm

      kaikki miehet ovat kuitenkin yksilöitä...silti tilanne on hyvinkin tuttu. Minun leijonani ahdistui yhteydenotoista, ajattelin että odotellaan...jospa hän vielä huomaa, mitä menetti ;)

      leijonasi toiveesta suhteennen loppui, oli siihen varmaan muitakin syitä? Monesti, harmillista kylläkin, samat ongelmat tulevat uudelleen esiin vanhaa suhdetta lämmittäessä. JOs toinen ei tosissaan halua, mieti itse kannattaako semmoisessa "roikkua".
      Vesimiesnainen on tähtitaivaan ihanin olento, löydät kyllä semmoisenkin miehen, joka sinua sydämestäsi rakastaa ja jota sinä voit rakastaa samallatavalla.

      t. toinen tahtitaivaan ihana olento :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      441
      4748
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1692
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      92
      1425
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1336
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1286
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1161
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      56
      857
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe