Leipojat

minkaah

Ajattelin josko otettaisiin tälläinen esittelypino,ainakin niille jotka eivät ole itseään vielä esitellyt.

Eli itse olen 24-vuotias ja asun pääkaupunkiseudulla mieheni ja 10-kuisen tyttäreni kanssa.Perheeseemme kuuluu myös mieheni 7-vuotias tytär joka on luonamme vuoroviikonlopuin.Aloitin oman blogin pitämisen viime heinäkuussa kun inostuin kakkujen teosta,lähinnä koristelupuolesta.Blogin aloittamisen jälkeen on tullut leivottua ja kokeiltua jo ihan hyvin kaikenlaista.Sitä ennen kokemusta lähinnä korvapuusteista :)

4

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täytyy myöntää mitä vanhemmaksi tulee niin jotenkin tuntuu paremmalta mitä helpommalla pääsee,eli nuo mixit sopivat meidän perheelle tosi hyvin:)

      • Jep itsekin jo esittelin omassa ketjussa. Voi miettiä hinta-laatu suhdetta näissä mixeissä. Tehdessäni alusta asti itse epäonnistun helpommin mutta saan enemmän oppia, mixien kanssa onnistun varmemmin mutten saa sitä oppia tulevaisuutta (tähtäimessä pullantuoksuinen äitiys) varten.

        Jos blogia aletaan mainostaa niin omani on osoitteessa fuksianpunainenlanka.blogspot.com/ mutta se ei keskity leipomiseen vaan ennemminkin punaisen langan löytämiseen omassa elämässä.


    • minkaah
    • smahof

      Itsekin jo tuolla omassa vähän esittäydyin, mutta kaipa sitä voisi tähänkin vähän jotain laittaa. Eli itse olen 22-vuotias ja asun kahdestaan avomieheni kanssa. Yksinasuessa kaikenlainen keittiössä viihtyminen oli vähäisempää, nyt saa taas enemmän aikaiseksi kun on joku joka niitä leivonnaisia ja muita hävittää. Kai se toisten ilahduttaminen ja/tai yhdessä tekeminen on itselle leipomisessa myös se juttu, vaikka toki sitä mielellään muutaman palan tai muffinin itsekin syö. Mutta on se jotenkin eri fiilis leipoa isommalle porukalle ja nähdä ihmisten iloiset ilmeet kun on makiaa pöydässä, mitä tehdä vain itselle syöntiin.

      Usein "perhe" myös laajenee sitten kavereiden suuntaan, ja kohtalaisen usein sitä tulee istuttua iltaa porukalla ja jatkettua ihan aamuun asti jutellen ja leffoja katsellen. Asuntoonkin on järjestynyt nukkumapaikat kolmelletoista hengelle, ettei kukaan ainakaan yösijan puutteessa joutuisi lähtemään kesken kaiken kotia kohti. Leipomisleffaillatkin ovat alkaneet saavuttaa näissä illanviettovariaatioissa aika vakiintuneen aseman, eli se että ensin leivotaan kauheasti kaikkea, ja sitten siirrytään leivonnaisten kera leffoja katsomaan. Mixien testi-iltanakin meillä oli sitten paikalla minä, avomieheni, pikkusiskoni, hyvä ystäväni, siskon kaveri ja yksi vieraileva tähti. Ja aika hyvät arvostelut nämä mixit sai, lupasi porukka tulla näitä uudestaankin testailemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      906
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe