Illalla tapahtuu...

JoPe79

Mökki reissu oli alkanut hikisissä merkeissä Nannan ja vaimoni seurassa. Päivä oli kääntynyt illaksi ja aurinko paistoi matalalla tyynellä ilmalla, istuessamme laiturilla saunan jälkeen juomassa kylmiä juomia. Keskustelut rönsyilivät sinne tänne ja pian huomasimme puolen yön taittuneen ja päätimme siirtyä sisätiloihin. Pienessä huppelissa naiset kävelivät loivaa mäkeä ylös kohti mökkiä ja minä jäin laittamaan saunan kuntoon. Siemaisin vielä pullon tyhjäksi laiturilla ja vetäisin yhden röökin ennen kuin lähdin talsimaan mökkiä kohti.

Laitoin oven lukkoon yöksi ja ihmettelin hiljaisuutta. Saatuani laskettua tyhjät pullot ja tölkit hellalle. Kuulin voihkintaa makuuhuoneesta, se oli vaimoni sillä tuntisin tuon äänen pilkkopimeässäkin. Saavuin hiljaa makuuhuoneen ovelle jossa oli verho vedettynä oviaukon eteen. Raotin verhoa hiukan kurkatakseni tapahtumia. Ilta auringon valossa kylpevässä huoneessa näin Nannan punaisen pään vaimon reisien välissä. Nannalla oli edelleen pyyhekiedottuna ympärilleen, mutta takapuoli oli paljastuneena helman alta ja näin hänen koko komeutensa edessäni. Pää liikuskeli hitain pyörivin liikkein hänen hiuksien sivellessä vaimon reisiä. Vaimoni nautti Nannan nuolemisesta silmät kiinni painautuneena ja hyväillee samalla muhkeita rintojaan.

Vaimoni huomaa minut seisomassa oven suussa hieromassa lantiolle kiedotun pyyhkeen alla seisovaa kaluani. Hän hymähtää ja samassa silmät painuvat jälleen kiinni Nannan työntäessä kaksi sormea hänen sisäänsä. Haluan nähdä paremmin ja siirryn sängyn vierelle naisten sivuun. Nannan kielessä oleva lävistys pyörähtää kerta toisensa jälkeen vaimoni klitoriksella. Nanna katsahtaa hymyillen minuun samalla hieroen toisella kädellä vaimoni reittä ja toisen käden sormet rystysiin saakka vaimoni sisässä.

Pyyhkeen helman alta käteni hakeutuu seisovalle kalulle ja alan hitaasti hieroa sitä. Ajatukseni laukkaa ja siinä olen Nannan takana panemassa häntä takaapäin samalla kun hän nuolee vaimoani. Kiihotun ajatuksesta entistä kovemmin, repäisen pyyhkeen lanteiltani ja menen Nannan taakse. Varovasti käteni koskettaa Nannan pakaraa, sitten toisella kädellä toista pakaraa. Katselen hänen pilluansa, levitellessä pakaroitaan ennen kuin laskeudun polvilleni ja lipaisen kielelläni hänen häpyhuuliaan. Nanna voihkaisee kosketuksesta. Läpsäisen kevyesti Nannan pakaraa.

Nanna kostuu nuolemisesta ja hänen tekemisensä vaikeutuu kiihotuksesta. Nousen ja lopetan hänen nuolemisensa, avaan hänen pyyhkeensä ja heitän sen pois. Nannan takapuoli keikkuu edessäni ja halajan työntää kaluni hänen sisään. Hieraisen terskan nuppia pari kertaa ja asetun Nannan taakse työntääkseni kalun hänen sisäänsä. Tukeva ote lanteilta ja yhdellä sulavalla työnnöllä pääsen Nannan sisään, hänen voihkiessa tyytyväisenä. Nannan pillu puristuu mukavasti kaluani vasten joka vedolla. Vaimoni katsoo jälleen minuun voihkiessaan ja kysyy tuntojani Nannan pillusta. Vastaan nauttivani hänen tiukasta puristuksesta ja vaimoni sanoo myös haluavansa vielä kaluni sisäänsä.

1

15009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Vaimoni nautiskelee täysin rinnoin koskettelustaan ja Nannan antamasta hoidosta alapäässään. Nautin katsoessani meidän kolmen tekemisiä, huoneessa oleva kiiman haju ja voihkimisen äänet. Lopetan työntelyn ja siirryn vaimoni viereen makaamaan. Hän ottaa Nannan kiimanesteiden päällystämän liukkaan kaluni käteensä vatkaa sitä minun hakiessani suulla vaimoni kiihottunutta nänniä. Sitä vaimoni ei voinut vastustaa ja lähes samassa kun oli pari kertaa naukannut nänniä, hän päästi syvän voihkaisun ja heti perään pitkän huudon.

      Katselen kuinka rauennut vaimoni makaa vieressäni ja Nanna istuu hänen jalkovälissään hivellen vaimoni vartaloa. Vaimoni pyörähtää kiinni minuun ja suutelee nänniäni, samalla hieroen kalua. Nanna hivuttautuu pian toiselle puolelleni ja näykkäilen ja imeskelen vuoron perään vaimoni ja Nannan nännejä. Käteni olen hivuttanut molempien pakaroille, puristelen ja hieron heidän molempien kiinteän siloisia pakaroita. Sormeni hakeutuu heidän pakaroiltaan kohti molempien haarojen väliin ja sieltä kosteaan pilluun.

      Vaimoni siirtyy päälleni mitään sanomatta ja ohjaa kädellään kaluni sisäänsä ja sanoo haluavansa lastini sisäänsä. Hän aloittaa rauhallisesti liikuttaa lanteitaan edes takaisin, Nannan noustessa polvilleen vierelläni ja suutelee ratsastavaa vaimoani nännistä, kaulan kautta suulle. Hyväilen Nannan klitorista pyörivin liikkein ja katselen kuinka naiset suutelevat kiihkeästi toisiaan. Aurinko joka laskee samalla takanani olevassa ikkunassa, värjää vaimoni vartalon kellertävän kultaiseksi.

      Vaimoni kiihdyttäessä tahtiaan en pysty enää pidättelemään laukeamistani ja päästän murahduksen kera lastini vaimon sisään joka saa oman orgasminsa sekunnilleen samaan aikaan. Nanna katselee vieressämme kuinka vaimoni kumartuu suutelemaan minua ja kuiskaa korvaani ettei tämä ole vielä tältä yöltä ohi…

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe