Illalla tapahtuu...

JoPe79

Mökki reissu oli alkanut hikisissä merkeissä Nannan ja vaimoni seurassa. Päivä oli kääntynyt illaksi ja aurinko paistoi matalalla tyynellä ilmalla, istuessamme laiturilla saunan jälkeen juomassa kylmiä juomia. Keskustelut rönsyilivät sinne tänne ja pian huomasimme puolen yön taittuneen ja päätimme siirtyä sisätiloihin. Pienessä huppelissa naiset kävelivät loivaa mäkeä ylös kohti mökkiä ja minä jäin laittamaan saunan kuntoon. Siemaisin vielä pullon tyhjäksi laiturilla ja vetäisin yhden röökin ennen kuin lähdin talsimaan mökkiä kohti.

Laitoin oven lukkoon yöksi ja ihmettelin hiljaisuutta. Saatuani laskettua tyhjät pullot ja tölkit hellalle. Kuulin voihkintaa makuuhuoneesta, se oli vaimoni sillä tuntisin tuon äänen pilkkopimeässäkin. Saavuin hiljaa makuuhuoneen ovelle jossa oli verho vedettynä oviaukon eteen. Raotin verhoa hiukan kurkatakseni tapahtumia. Ilta auringon valossa kylpevässä huoneessa näin Nannan punaisen pään vaimon reisien välissä. Nannalla oli edelleen pyyhekiedottuna ympärilleen, mutta takapuoli oli paljastuneena helman alta ja näin hänen koko komeutensa edessäni. Pää liikuskeli hitain pyörivin liikkein hänen hiuksien sivellessä vaimon reisiä. Vaimoni nautti Nannan nuolemisesta silmät kiinni painautuneena ja hyväillee samalla muhkeita rintojaan.

Vaimoni huomaa minut seisomassa oven suussa hieromassa lantiolle kiedotun pyyhkeen alla seisovaa kaluani. Hän hymähtää ja samassa silmät painuvat jälleen kiinni Nannan työntäessä kaksi sormea hänen sisäänsä. Haluan nähdä paremmin ja siirryn sängyn vierelle naisten sivuun. Nannan kielessä oleva lävistys pyörähtää kerta toisensa jälkeen vaimoni klitoriksella. Nanna katsahtaa hymyillen minuun samalla hieroen toisella kädellä vaimoni reittä ja toisen käden sormet rystysiin saakka vaimoni sisässä.

Pyyhkeen helman alta käteni hakeutuu seisovalle kalulle ja alan hitaasti hieroa sitä. Ajatukseni laukkaa ja siinä olen Nannan takana panemassa häntä takaapäin samalla kun hän nuolee vaimoani. Kiihotun ajatuksesta entistä kovemmin, repäisen pyyhkeen lanteiltani ja menen Nannan taakse. Varovasti käteni koskettaa Nannan pakaraa, sitten toisella kädellä toista pakaraa. Katselen hänen pilluansa, levitellessä pakaroitaan ennen kuin laskeudun polvilleni ja lipaisen kielelläni hänen häpyhuuliaan. Nanna voihkaisee kosketuksesta. Läpsäisen kevyesti Nannan pakaraa.

Nanna kostuu nuolemisesta ja hänen tekemisensä vaikeutuu kiihotuksesta. Nousen ja lopetan hänen nuolemisensa, avaan hänen pyyhkeensä ja heitän sen pois. Nannan takapuoli keikkuu edessäni ja halajan työntää kaluni hänen sisään. Hieraisen terskan nuppia pari kertaa ja asetun Nannan taakse työntääkseni kalun hänen sisäänsä. Tukeva ote lanteilta ja yhdellä sulavalla työnnöllä pääsen Nannan sisään, hänen voihkiessa tyytyväisenä. Nannan pillu puristuu mukavasti kaluani vasten joka vedolla. Vaimoni katsoo jälleen minuun voihkiessaan ja kysyy tuntojani Nannan pillusta. Vastaan nauttivani hänen tiukasta puristuksesta ja vaimoni sanoo myös haluavansa vielä kaluni sisäänsä.

1

14385

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JoPe79

   Vaimoni nautiskelee täysin rinnoin koskettelustaan ja Nannan antamasta hoidosta alapäässään. Nautin katsoessani meidän kolmen tekemisiä, huoneessa oleva kiiman haju ja voihkimisen äänet. Lopetan työntelyn ja siirryn vaimoni viereen makaamaan. Hän ottaa Nannan kiimanesteiden päällystämän liukkaan kaluni käteensä vatkaa sitä minun hakiessani suulla vaimoni kiihottunutta nänniä. Sitä vaimoni ei voinut vastustaa ja lähes samassa kun oli pari kertaa naukannut nänniä, hän päästi syvän voihkaisun ja heti perään pitkän huudon.

   Katselen kuinka rauennut vaimoni makaa vieressäni ja Nanna istuu hänen jalkovälissään hivellen vaimoni vartaloa. Vaimoni pyörähtää kiinni minuun ja suutelee nänniäni, samalla hieroen kalua. Nanna hivuttautuu pian toiselle puolelleni ja näykkäilen ja imeskelen vuoron perään vaimoni ja Nannan nännejä. Käteni olen hivuttanut molempien pakaroille, puristelen ja hieron heidän molempien kiinteän siloisia pakaroita. Sormeni hakeutuu heidän pakaroiltaan kohti molempien haarojen väliin ja sieltä kosteaan pilluun.

   Vaimoni siirtyy päälleni mitään sanomatta ja ohjaa kädellään kaluni sisäänsä ja sanoo haluavansa lastini sisäänsä. Hän aloittaa rauhallisesti liikuttaa lanteitaan edes takaisin, Nannan noustessa polvilleen vierelläni ja suutelee ratsastavaa vaimoani nännistä, kaulan kautta suulle. Hyväilen Nannan klitorista pyörivin liikkein ja katselen kuinka naiset suutelevat kiihkeästi toisiaan. Aurinko joka laskee samalla takanani olevassa ikkunassa, värjää vaimoni vartalon kellertävän kultaiseksi.

   Vaimoni kiihdyttäessä tahtiaan en pysty enää pidättelemään laukeamistani ja päästän murahduksen kera lastini vaimon sisään joka saa oman orgasminsa sekunnilleen samaan aikaan. Nanna katselee vieressämme kuinka vaimoni kumartuu suutelemaan minua ja kuiskaa korvaani ettei tämä ole vielä tältä yöltä ohi…

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   143
   1916
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   97
   1619
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1385
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1290
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   60
   1287
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1156
  7. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   951
  8. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   917
  9. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   914
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   896
  Aihe