Vartijaa

Liinu

Istuskelin tavallisen tiistai-illan tapaan töissä päivystämässä. Ketään muuta ei enää ollut paikalla, mutta pakko oli pysytellä virkeänä vielä pari tuntia, vaikka kello lähestyi jo kahtatoista. Iltojeni iloksi olin metsästänyt netistä pari sähköpostikaveria, joiden kanssa tuli vaihdeltua ajoittain varsin kiihkeitäkin viestejä. Kundit varmaan kuvittelivat uivansa sitä kautta liiveihinsä, mutta itse olin päättänyt pitäytyä sähköpostin tasolla.

Luin erästä vanhaa meiliä, jonka olin tarkoituksella pistänyt talteen. Kirjekumppanini kuvaili siinä varsin yksityiskohtaisesti ja kiihottavasti mitä haluaisi minulle tehdä, kun tapaisimme. Aloin samalla varovasti hyväillä itseäni. Nojauduin tuolissani taaksepäin, ummistin silmäni ja antaudui mielikuvituksen vietäväksi. Ajatukseni harhailivat kirjekumppanissa ja hänen kuvauksissaan. Mietin millainen hän oikeasti olisi sängyssä, mietin hänen kieltänsä lipomassa häpyhuuliani ja käsiänsä rinnoillani..

Hellä hetkeni katkesi yllättäen kun takaani kuului vaimea yskäisy. Säikähdin ja käännyin katsomaan. Siinä seisoi vartiointiliikkeen kaveri univormussansa. "Joku oli jättänyt oven auki, siitä tuli hälytys. Tiedätkö ehkä asiasta jotain?" hän kysyi. Nolotti. Kasvoni varmaan hehkuivat punaisena. "Tuota en.." vastasin varovasti ja jatkoin "Olen istunut jo useamman tunnin tässä pöytäni ääressä, enkä ole käynyt missään". Mittailin varovasti katseellani kundin ulkoista olemusta. Kasvot olivat söpöt ja ruumis vaikutti aika lihaksikkaalta. Harmaa univormu ja vyöllä roikkunut patukka toivat sopivasti auktoriteettia ja maskuliinisuutta. Pohdin kuinka kauan hän oli katsellut minua ja puuhiani samalla kun mietin seuraavaa siirtoani. Olin edelleen kiihottunut lukemastani ja se ehkä vähän heikensi arvostelukykyäni. Katsoin vartijaa suoraan silmiin ja sanoin "Taidat haluta minua?". Kundi katsoi epäröiden takaisin. Lipaisin huuliani ja levitin vähän jalkojani, jotta sanoma menisi paremmin perille.

Vartija astui askeleen verran lähemmäksi. Ojensi käteni hänen etumustaan kohden ja sipaisin kevyesti peniksen kohdalta. Hän hymyili minulle salaperäisesti. Hymyilin takaisin ja aloin hinkkaamaan haalareiden etumusta vähän kovakouraisemmin. Tunsin kuinka hänen kalunsa alkoi jäykistyä niiden sisällä. Hän laittoi pamppunsa pöydälle ja nosti minut ylös tuolista. Karskein ottein hän käänsi minut nojaamaan pöytää vasten, vähän samaantapaan kuin amerikkalaisissa leffoissa epäillyt nojaavat auton konepeltiin. Vartija väänsi jalkani haralleen ja nappasi pampun pöydältä. Tunsin kuinka kylmä kumi kulki pitkin reittäni, kohti jalkoväliä. Sinnä päästyään hän tarttui pikkareihini ja veti niitä sivuun, paljastaen kostean häpyni. Varovasti hän hyväili mustalla pampullansa huuliani. Kylmä pamppu tuntui varsin epämiellyttävältä, mutta tilanne kiihotti.

Yllättäen hän vetäisi pampun pois. Kuulin miten vetoketju aukesi. Huulilleni aseteltiin jotain lämmintä. Tunsin haalareiden kankaan painautuvan takapuoltani vasten samalla kun hän upotti kalunsa sisääni. Kalu tuntui valtavalta. Mieleni olisi tehnyt huutaa, mutta en kehdannut. Hitaasti hän nytkytti penistänsä sisälläni edestatakaisin, puristellen samalla rintojani kädellänsä. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään aktin aikana. Lopulta hän sai tarpeeksensa ja purkautui sisääni. Vartija veti itsensä taaksepäin, tunki kalunsa takaisin haalareiden sisään ja lähti. Ovella hän totesi yrmeällä äänellä "Ja tästä ei sitten puhuta." ja jatkoi matkaansa. Jäin seisomaan pöytäni ääreen hölmistyneenä.

3

9311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poju

      Ihan hyvin kirjotettu mutta ois saanu tapahtua vähän enemmän.

      • Liinu

        Vartijat on niin huonoja panomiehiä ja niillä lentää aina liian nopeasti. Sitten ne on vielä niin hölmöjä.


      • kaktus
        Liinu kirjoitti:

        Vartijat on niin huonoja panomiehiä ja niillä lentää aina liian nopeasti. Sitten ne on vielä niin hölmöjä.

        ...jos on noin ammattiatidoton kaveri et rupee töissä paneen...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1083
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    5. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    6. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    7. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      744
    8. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      740
    9. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    10. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      714
    Aihe