Miten bulimikot oksentavat?

vhdjhfnvjxkfjvns

Kysymys olikin jo otsikossa.

70

33133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Jos aiot opetella oksentamaan ja "ruveta" bulimikoski, niin muista sitten kirjoittaa testamenttisi ajoissa! Oksentaminen on tappavaa eli tervemenoa hautaan vain!

    • superme

      itse osaan käyttää vatsalihaksiani. ei siis tarvitse ikinä työntää sormia tai mitään muutakaan kurkkuun vaan yrjö tulee melkeinpä automaattisesti. sairasta, mutta sairashan olenkin.

      • Anonyymi

        Miten?


    • y78uhijlrö

      sormet kurkkuu ja sillee ! nykyään vatsalihakset helpottaa asiaa

      • Anonyymi

        Mitä niillä vatsalihaksilla pitää tehä


    • Juon mahdollisimman nopeasti paljon jotakin että alkaa oksettaa, ellei ala yleensä sormien heilutusta kurkussa ja oksennus onnistuu. Muutenkin tuo nopea juominen helpottaa oksennusta siinä mielessä että tulee nesteen seassa muutkin helpommin.

    • bana

      Tungen hammasharjan kurkkuun ja samalla toisella kädellä painelen vatsaa, että tulee paine sinne. Eikö kuulostakkin hohdokkaalta?

    • .dfdsdfvfdsd

      Hammasharjaa käytän apuna... hetken aikaa ärsytän sillä kurkunpäätä, niin oksennus tulee... sitten kun on se suurimmat "oksennusryöpyt" ohi, niin on vaikeampi saada ylös mahasta enää mitään. Syömisistäni riippuen lopetan yrjöämisen, kun oksennus alkaa maistumaan kitkerältä... eli siinähän on silloin paljon vatsahappoa, mikä ei ole hyväksi hampaille...

      • Anonyymi

        Laihtuuko siinä?


    • bulibuli1

      siis työnnän koko kämmenen paitsi peukkuu kurkkuun siis neljä sormee ja toisella käellä vielläkyynärpäällä painan vatsaa. Laattaa lentää litratolkulla :D

      • mm

        Sormet kurkkuun vaan! En todellakaan suosittele kokeilemaan. Kerran kokeilu tuskin jää kokeiluksi ja tästä on tosi vaikea päästä eroon. Ajattelet ehkä vaan kokeilla mut kohta tää paska pyörittää jo koko sun elämää etkä pysty ajattelemaan mitää muuta. ÄLÄ KOKEILE!


      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä


    • vastauksia tarvitsev

      kuinka syvälle pitää sormet työntää että oksentaa? Minä en vaan onnistu... Pitääkö painaa mahaa kovaa?
      Kiltti auttakaa, haluan "oppia" oksentamaan ja haluan laihtua ennen kuin koulu alkaa!

      • Anonyymi

        Sun ei tarvi laihtua


    • tuuletintyttö

      Älä tee sitä! Ihan tosi. >:(
      ellet välttämättä halua elämästäsi helvettiä.

    • lnäklm'lö nbu

      Älä oikeesti kokeile. Aluks laattaaminen voi auttaa laihuttamises mut sit ku homma lähtee lapasesta nii kaikkee muuta. Mulla kävi näin tos viime talvena ja vaikka oon ollu laihiksella koko kevään ajan niin ei oo lähteny kiloakaa. Mä oikeestaan en nykyään pysty aattelee mitää muuta ku ruokaa ja koko ajan himottas syyä kaappi tyhjäks....että tosi hyvin tällä laihtuu......

    • bigRED85

      ihan vatsalihaksilla, yleensä kun vetää tuopillisen vettä ensin niin tulee ilman sormia tai muita apuvälineitä. Mutta en suosittele edes ajattelemaan tätä laihdutuskeinona!

    • jdks

      juu en suosittele! ei oo mitenkään kivaa siinäkään vaiheessa, kun maha ja vatsalihakset ovat jo niin "tottuneet" siihen, että asiasta tulee ongelma julkisilla paikoilla ja ihmisten seurassa... siis mulla vatsa haluis tyhjentyä suun kautta suunnilleen aina ku oon syöny jotain, vaik oisin syöny ihan normaalistikin... :/

      • Anonyymi

        Tää koko hommahan o aiva fucked up


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää koko hommahan o aiva fucked up

        Niinpä, mut toisaalta 2011 oli vähä erikoista aikaa


    • bethie

      Itse vedän aina sitä ruokaa ihan saatanasti, sitten lasi tai pari vettä, hyppelehdin vähän aikaa (itselläni tää meinaa tasan kahtakymmentä jotain hyppyä:D), tökkään stabilon (kynä siis jos ei joku tiennyt..) kurkkuun ja voilá! Tarvittaessa onnistuu myös sormilla (etu- ja keskisormet), mutta mun käsien iho kuivuu niin helposti että oon ottanut käyttöön "kättä pidemmän". Hammasharjan kanssa söhräämisestä ei tule ei sitten mitään enää nykyään..

    • bt143

      Ihan vaan sormet kurkkuun ja painelemaan. Ygä lentää sitten WC-pytyn renkaalle ja vessa haisee yrjölle vielä kauan oksentamisen jälkeenkin, on joo hohdokasta. Onnea vaan valitsemallasi tiellä.

    • empukka

      Miks haluta laihduttaa oksentamalla? hey oikeasti, en suosittele, siitä lähtee niin helposti kierre, että tulevaisuus ihan itkettää. oon sairastanu monen monen vuotta, ja joka päivä vihaan itseäni. aina kun syön jotai, vähänkin, oksennus saattaa tulla itsekseen, joka on kiusallista, jos on kylässä tai ihan vaan ihmisten ilmoilla, kun ei pysty enää pidättämään vatsanpohjalla mitään. että semmonen 'hidas kuolema' odottaa. koko elämä on pilalla. jos yhtään järjellä ajattelet, niin liikunta on se millä laihtuu parhaiten, ja pysyy hyvännäköisenä. tässä vuosien varrella on hampaat syöpyny tikuiks, naama turvonnu ja lihakset surkastunut, että ei pahemmin peilin edessä viihdy.

    • voihanvinde

      Ei oksentamalla pidemmän päälle laihdu, niinkuin monet täällä sanovatkin.. Jos tahdot laihtua, syö terveellisesti ja pienempiä annoksia ja harrasta liikuntaa. Niin laihtuu.

      • bt143

        kyse onkin bulimiasta -.-


    • huooooooooooooooh

      Oksentaminen ei laihduta, vaan lihottaa pikemminkin, silloin kun se muuttuu bulimiaksi. Don't do it you stupid girl!

    • vghj

      Uskoisin, että se laihtuuko oksentamalla, on yksilöllinen asia. Itse olen sairastanut bulimiaa vuosia, ja paino ollut ihan alkua lukuunottamatta alipainon puolella. Kyse on pitkälti siitä, oksentaako kaiken ja kuinka pian syömisen jälkeen.

    • juhyt

      Siis miksi opetella oksentamaan jos ei ole jo bulimikko ja koukussa siihen oksentamiseen? Silloin kannattaisi laihduttaa jollakin muulla tavalla...

    • Tuskaa.

      Kaksi juurihoitoa takanapäin, yksi edessä. Ennen bulimiaa ei edes reikiä.....

      • Anonyymi

        Pese hampaat:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pese hampaat:)

        oisko vinkkejä


    • fcgwsfvnapgjbäoevb

      Hyvä vinkki on että työnnät sormesi kurkkuun ja yritätä vetää samalla henkeä.

      • Anonyymi

        Nielaisin juustonaksin mukana etuhampaan, jossa hammaslääkärin asentama piikki. juurena. onko tehokasta oksennuslääkettä olemassa, jolla saan mahan tyhjäksi?


    • -

      Ekaks en ymmärrä miks jotkut jotka ei tiedä bulimiasta mitään tulee tänne selittämään että oksentaminen ei auta.. se todellakin auttaa! Toi väittämä saa vaan 'sairaat' ihmiset lopettamaan syömisen, ja on se parempi että syö jotai ja oksentaa osan ulos kuin että ei syö ollenkaan mitään.

      Sitten.. syömisen jälkeen kannattaa juoda pari lasia vettä ja tehdä x-hyppyjä.
      samalla kun tökkii kurkkua jollakin kannattaa painaa toisella kädellä vatsaa, jotta oksennusta tulisi kerralla enemmän ulos mikä sitten ehkäsee kurkun ärsymistä vähän kun ei tartte montaa kertaa oksentaa.
      Ja joo oksentamisen kannattaa sitten lopettaa kun alkaa vatsahapot maistumaan kunnolla suussa ettei hampaat mene ihan pilalle.

      Itse oon ainakin ylpeä että pystyn tekemään tätä itelleni.. mielummin oon hyvännäköinen ja itsevarma ja muiden mielestä 'sairas' kuin ruma, läski ja todella itsekriittinen.

      • turvotus

        Turvonneet sylkirauhaset ovatkin jotain erittäin kuuman ja tavoittelemisenarvoisen näköistä.

        ..ja kyllä itsekin käyttäydyn aika-ajoin bulimisesti, mutta pyrin pysyttelemään erossa siitä.


      • Anonyymi

        Toi on niin totra


    • sofiia-maria

      itselläni ei hammasharja toimi ollenkaan, sattuu vaan kurkunpäähän! Yleensä sormet kurkuun ja sitä rataa. Miten te muut olette tuon vatsalihas jutun opetelleet? varsinkin pitkät kynnet todellakin SATTUU kurkkuun..

    • tuota noin, onkohan tässä keskustelussa järkeä... oikeesti. Ei millään pahalla.

      • Anonyymi

        eipä ole


    • Minitubut

      Moni täällä jo kertoilikin miten se oksentaminen onnestuu. Alkuun se vaatii työtä, naama turpoaa ja silmiin tulee verenpurkaumia. Lopulta, kun on riittävän monta kertaa oksentanut, ei apuvälineitä enää tarvita, vaan oksennus tulee ihan vastalihaksilla kun vaan kumartuu pytylle.

      Alkuun oksensin vain silloin, kun tuli syötyä mielestäni liikaa tai jotain väärää, mutta lopulta ruoka alkoi pyörittää elämääni. Rahaa meni valtavat määrät karkkiin ja herkkuihin yms. joita söin oksentaakseni ne pois ja aloittaakseni taas alusta. Sisälle jätettävien ruokien listalla oli vain muutamia ja niissäkin määräraja. Tajusin jo hyvin pian, että tämä ei ole hallinnassani ja häpesin sitä niin paljon, etten kenellekkään kehdannut siitä kertoa. Hammaslääkärissä avasin suuni, mutta kukaan ei reagoinut, antanut mitään neuvoja.

      Häpesin, etten pystynyt olemaan syömättä kuten anorektikot, vaan ahdin ruokaa. Näin unta täytekakuista. Oksennuksen haju tarttui joka paikkaan. Ennen niin hyvät hampaat lohkeilevat ja ovat muuttuneet kellertäviksi ja ohuiksi. Kaunista? Sairastin bulimiaa neljä vuotta, kunnes aloin treenata salilla ja tajusin, että jos haluan kehitystä, minun on syötävä. Tämä oli pelastukseni, kiitos Fitnnessurheilu.

      Syy, miksi bulimiaan sairastuin, ei ollut suoranaisesti halu laihtua, vaan se, että rintani eivät koskaan kehittyneet. 18-vuotiaana tunsin niin suurta itseinhoa kesken kasvuisesta vartalostani, että halusin kuihduttaa sen olemattomiin kostaakseni sille sen, että se ei kehittynyt kuten muilla tytöillä. Nyt 26-vuotiaana minulla on todettu rintojen kehityshäiriö. Rintojen kehityksen poikkeamilla on käsittämättömiä vaikutuksia nuoren minäkuvan ja itsetunnon kehitykseen, Vertaistukiryhmässä olen huomannut, että kehityshäiriö on altistanut syömishäiriöille myös muut kaltaiseni tytöt.

      Nykyään, kun käyn treenaamassa, ruoka ja neste pakkaa väkisin suuhun ja refluksitauti on helvetillinen. Oksentamaan tosiaan pystyn ilman apuvälineitä, jos tahdon, mutta en tee sitä enää. Oksennustauti on enää ainut syy oksentaa eli ei tahallaan. Kärsin seurauksista, vaikka paranin monta vuotta sitten.. Hampaiden kohtalo pelottaa eniten.

    • Tuttu_juttu

      Ensin kaivaa hanuria ja samat haisevat sormet työntää kurkkuun. Niin minä teen. ;)

      • Anonyymi

        Tärkein unohtu eli pieraset sormille


    • Anonyymi

      Ihan ekana haluun sanoo että on bullshittiä ettei oksentaminen laihduta.huom: JOS SEN OSAA.
      Painan n.36kg, ja melkeimpä joka päivä menee reilu 4000-15000kcal. Oksennan toki monta kertaa :D

      Mä oksennan ihan vaan kumartamalla ja vatsalihaksilla, nii ku moni täs on sanonutkin. Juon myös vettä ja hyppelen ennen kun alan laattaan. Juon myös sillon kun syön, niin kaikki tulee kyl parilla "ryöpyllä" ulos :)
      Onks täällä muuten muita, ketkä tekee silleen että "huuhtelee" mahalaukun?
      Siis juo vettä, kun suunnilleen kaikki safkat on oksennettu, ja oksentaa vedet ulos? Eli "tarkistaa" että ulos tuleva vesi on kirkasta
      (= kaikki on pihalla ja maha tyhjä)? Mä teen sen aika usein jos sieltä tulee esim. Leivänpala(ei kyl enää melkein ikinä), niin oksennan niin kauan et vesi on kirkasta tai alkaa tulla mahahappoja... Sitten lopetan.
      Helppoa!
      ja se tunne syömisen ja oksentamisen jälkeen tyhjällä mahalla...♡ sairas euforia...

      • Anonyymi

        Ihan kun oisin ite kirjottanu tän kommentin. 100% samaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kun oisin ite kirjottanu tän kommentin. 100% samaa mieltä.

        Tämä


    • Anonyymi

      Kuinka tämän oksentelun saa loppumaan? 😔 aina herkkujen jälkeen olo on kamala ja tekee mieli oksentaa, eikä olo ainakaan parane oksentamalla. Olen usein päiviä syömättä, etten ”joutuisi” oksentamaan 😕

    • Anonyymi

      Yleensä yrjö lentää nätisti jo sormet kurkkuun tunkiessa, mutta sipsit jne hankalemmat ruoat tarvivat mahaan painellusta.

      Toivon että kenenkään ei tarvitse sortua tähän. Bulimia on jo itsessään sairas tauti , kun tuntuu että mitään ruokaa ei voi pitää mahassa vaan kaikki on pakko oksentaa koska ahdistaa.

    • Anonyymi

      No siis en itse ole bulimikko mutta, jos pitää oksentaa tai jotain niin itse ainakin juon ensiksi vettä sitten sellainen hengenveto ihan kun olisit tekemässä tekoröyhtäisyä mutta älä röyhtäise vaan jätä se sinne kurkkuun ja sitten hammasharja kurkkuun ja sillä se tulee varmasti!

      • Anonyymi

        siis oon yrittäny tehä tätä mut mul tulee vaa refleksinä se :( ni voiksä auttaa tai joku tai kertoo jonku hyvän mil tulee ygä


    • Anonyymi

      Minä laitan 3 sormee kurkkuun. Jos syö liian vähän, tulee pienissä osissa oksennus.

    • Anonyymi

      Itsehän laitan kolme sormea perseesee

      • Anonyymi

        Kiitos. Todella asiallista.


      • Anonyymi

        Ja sitten vie ne sormet nenän alle niin lentää oksennus kaaressa kun hyhhyh pasca haisoo


    • Anonyymi

      miten oksentaa kun ei tule muutakuin oksennus refleksi vaikka kuinka kaikkea koittaa??

      • Anonyymi

        sama ongelma täällä


    • Anonyymi

      Tartten apua, haluan oksentaa mutta mulla on todella suuri oksennuskammo, voiks joku kertoo miten saisin oksennettua?

    • Anonyymi

      En oo tällä en ihminen että laihdutan tällä mutta joskus kun halusin pois koulusta/en halunntut aamulla sinne kokeilin että joisin ihan hirveesti vettä ja hyppisin no eihän se heti toiminut mutta ihan järkyttävä olo tuli kun vaan join ja join (liika juominen ei ole parasta terveydelle) niin kun olin lähös kouluun oli ihan järkyttävä tuskin pystyin seisomaan kunnolla ja kädet tärisi, no mä sitten päätin lähtee kouluun sitten no mul on noin 25 kilometrin ajomatka taksilla koululle niin eihän siinä muuta kun taksiin tunniksi, pääsin koululle niin etten oksentanut taksissa mut melkein heti kun tulin taksista niin lensi laatta, tietysti kun olin istunu niin pitkään huonovointisena ja sit nousee ylös no ei siinä muu auttanut ku soittaa vanhemmille iskä tuli hakemaan ja meni takas töihin kun kävi viemässä mut kotiin, olin sen verran iso että osasin olla yksin kotona, tälläen vinkki niille jotka vaan haluu oksentaa jos on joku koe tyyliin

      • Anonyymi

        Ite joskus kans kokeillu kaikenlaista ettei tarvis mennä kouluun, mutta lopulta tajusin että liikaa vaivaa et miksei vaan oo menemättä? Jos jompikumpi vanhemmista oli kotona niin esitin että menin muka pysäkille, mutta meninkin oikeesti vaan kauppaan tai sitten menin bussilla kouluun, mut jäin pois ennen koulu pysäkkiä. Sain kyllä kuulla vanhemmilta sanomista poissaolo merkinnöistä wilmassa mutta mua ei kiinnostanu ollenkaan silloin enään niitten raget. Tai sitte vaan oon sanonu että ahistaa niin paljon etten vaan pysty mennä. Se on toiminut aika hyvin. Ei kannata pidemmän päälle, mulle tästä tuli tapa ja sen huomaskin sitte mun todistuksessa joka oli laskenu 7,5 - 6,2. En suosittele, mut jos oikeesti ei haluu vaikka tehä koetta niin tää toimi mulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ite joskus kans kokeillu kaikenlaista ettei tarvis mennä kouluun, mutta lopulta tajusin että liikaa vaivaa et miksei vaan oo menemättä? Jos jompikumpi vanhemmista oli kotona niin esitin että menin muka pysäkille, mutta meninkin oikeesti vaan kauppaan tai sitten menin bussilla kouluun, mut jäin pois ennen koulu pysäkkiä. Sain kyllä kuulla vanhemmilta sanomista poissaolo merkinnöistä wilmassa mutta mua ei kiinnostanu ollenkaan silloin enään niitten raget. Tai sitte vaan oon sanonu että ahistaa niin paljon etten vaan pysty mennä. Se on toiminut aika hyvin. Ei kannata pidemmän päälle, mulle tästä tuli tapa ja sen huomaskin sitte mun todistuksessa joka oli laskenu 7,5 - 6,2. En suosittele, mut jos oikeesti ei haluu vaikka tehä koetta niin tää toimi mulla.

        Et meinaa sitten opiskella itelles ammattia tai et käy töissä.Hienot on suunnitelmat sulla.


    • Anonyymi

      Mä tiiän että tää on vanha ketju mut haluun kuitenki kirjottaa oman kokemukseni tänne. Oon 17v 160cm/62kg tyttö. Mä saan itteni oksentamaan juomalla syömisen jälkeen paljon vettä ja tekemällä jonkinlaisia random hyppyjä jonkin aikaa. Sen jälkeen kumarrun pöntön ääreen (en mene polvilleni vaan oksennan seisten) ja työnnän hammasharjan kurkkuun siten, että harjapää jää suun ulkopuolelle eli työnnän harjan varren kurkkuuni. Joskus se täytyy työntää aika pitkälle ja sitä pitää heilutella että oksennusrefleksi tulee. Samalla ajattelen jotain oksettavaa. Mulla on pienestä asti tullu aina oksennusrefleksi kun ajattelen sitä, että sylkäisisin lasiin, laittaisin lasin jääkaappiin ja joisin sen kylmänä. Sitä ajatellessa oksennan. Ainoa ongelma on se, etten koskaan saa kaikkea kerralla ulos vaan tavaraa tulee vähän kerrallaan. En muutenkaan saa kaikkea ulos. Olen myös keksinyt sellaisen "välimuodon", että kun syön esimerkiksi karkkia, pureskelen ja sylkäisen sen kuppiin. En siis niele. Silloin ei tarvitse oksentaa.

      • Anonyymi

        mul on ongelma!!! yritän oksentaa mut mulla on itellä nii paha oksentamisen pelko etten tiiä onks se syy miks en onnistu? oksennusreflexi kyllä tulee joka kerta mut en pysty oksentaa ja sit vaa järkyttävän huono olo sen jälkee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mul on ongelma!!! yritän oksentaa mut mulla on itellä nii paha oksentamisen pelko etten tiiä onks se syy miks en onnistu? oksennusreflexi kyllä tulee joka kerta mut en pysty oksentaa ja sit vaa järkyttävän huono olo sen jälkee

        Täällä parikymppinen anorektinen bulimikko. Mulla oli sama ongelma, et en uskaltanu oksentaa, mut sit ku vaan kutittelee kynällä/sormilla/topsipuikolla kurkkua tarpeeks kauan nii oksennusrefleksi tulee about 3 kertaa ja sitten tulee oksennus. Mul on kans sillee et pitää kutittaa ns. "putkeen" eli oksennusrefleksienkään kohdalla ei saa pitää taukoa. Sitten jäin koukkuun siihen hyvään fiilikseen oksentamisen jälkeen. Jäätelö on kaikista helpoin oksentaa ja keksit, leivät, pizza ja sipsit tuntuu vaikeimmalta jos ei juo jotain lisäks.


    • Anonyymi

      Joo 12 vuotta myöhässä et sillee, mut älä mee kokeilee, jos haluut laihtua älä syö, oksentaminen ei oo paras tapa laihtua, vatsahapot ärsyttää kurkkua tosi pahasti ja siitä voi saada vaikka minkälaisen sairauden, voit joutua osastolle, eikös kuulostakkin kivalta

    • Anonyymi

      Moi. en tiiä näkeekö kukaan tätä, mutta oon miettiny mikä mul oikeen voisi olla(: mulla on tarve/haluan vaan laihuttaa itteeni, ja ruoka käy mielessä. oon täs myös miettiny että miten vois oksentaa tahallisesti että laihtuis enemmän, mut en tiiä :(

    • Anonyymi

      Mä sairastin joskus syömishäiriötä, josta parannuin. Nyt oli kuitenki yhden jutun takia pakko moneen vuoteen oksentaa,mutta älkää pliis alottaa. Tää oli joskus mulla ongelma ja tästä voi tulla ongelma kelle vaan.<3

    • Anonyymi

      Työnnän sormet perseeseen ja sitten vien samaiset sormet nenäni alle ja paskan haju saa mut oksentamaan

    • Anonyymi

      Öö sairastan syömishäiriötä.
      12-vuotias
      Poika olen.
      158 cm pitkä 42kg (en ole alipainoinen)

      Kaikki alkoi talvella 2023, kun halusin laihtua ennen Persianlahden
      risteilyä, jota olin odottanut
      puoli vuotta… ihana matka.
      En ole mikään läski enkä ole ollut.

      Tämän jälkeen en oksennellut.
      Sitten ennen 6lk leirikoulua aloin taas laihduttamaan. Tavoitteena oli saada sixpack näkyviin.

      Sitten aloin taas laihduttaa jotain kisoja varten.

      Nyt on kesä 2023 ja olen laihduttanut espanjanmatkaa varten.
      Minun on laskenut 2kg siitä, kun olin 10.
      Ja pituutta on tullut yli 20cm ja tämän takia
      olen ollut kauan painoseurannassa.

      Haluan täsmentää että elämäni menee muuten todella hyvin:
      -Minulla on kavereita
      -Kevään keskiarvo oli 9.1, joten koulukaan ei mene paskasti.
      -Ja vanhemmillani on hyvät työpaikat.
      Olen kyllä syönyt masennuslääkkeitä ja pyrin aina täydellisyyteen.

      Nyt kaksi viikkoa sitten olen saanut syömishäiriö diagnoosin ja minun vanhemmat
      pakko syöttää muo erityisen stressaavaa
      on syödä koko perheen kanssa, jonka jälkeen joudun odottamaa puoli tuntia sisällä.

      anteeksi oli pakko selittää tausta…
      Kysymys on kuitenkin tässä:
      -MITEN VOIN OKSENTAA HILJAA (heti ruuan jälkeen)
      Voisin tarvita myös tekosyitä mennä vessaan jos ollaan vaikka ravintolassa.

      • Anonyymi

        Voisin vielä sanoa että olen paljon muita ikäisiä poikia kehittyneempi ja
        minulla alkoi murrosikä ennen monia tyttöjä.


    • Anonyymi

      Muistakaa että älkää oikeasti sitten oksennelko paljoa

    • Anonyymi

      Tarviin oikeesti apuu nyt kysyn kysymyksen ja haluun vastauksen en haluu et kaikki alkaa vaan valittaan et ”älä oksenna jne ” tiiän sen riskit ja kaiken. Se mun kysymys oli et oon siis tyttö 14v 165cm ja 55kg oon jo laihtunu 24kg viimevuodesta ja haluun laihtua vielä vähän oon siis oksennellu usein mut nyt lähipäivinä se ei enää onnistu samalla lailla eli oksennus ei vaan tule suusta tulee vaan limaa nii auttakaa et miten voi oppia oksentaan vatsalihaksilla tai ees jotenkin helpommin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe