883 tyttömopo????

sporsteristiko

Nyt kun hinnat on kohtaalla kannattaako aikuisen miehen ostaa sporsteri vai onko se motoristien keskuudessa samanlainen tyttömopo kuin 535 Virago

44

8881

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Volucious

      Valitsetko tyttöystänkin sen mukaan mistä kaverit tykkäävät vai onko mieleesi tullut ostaa juuri SE pyörä josta ITSE pidät? Itsetunnon kohotukseen ei loppupeleissä moottoripyörän ostaminen taida olla se vahvin keino... Surullista jos pelkäät "arvostuksesi" sosiaalisissa suhteissasi määräytyvän sen mukaan millä motskarilla ajat.

      • jake

        Koeaja kyseinen peli ja osta jos pidät. Tosin vertailumielessä kannattaa kokeilla muitakin malleja. Vaikka muitakin kuin customeja.


    • onon

      jos testissäkin sanotaan "alitehoinen" niin silloin se on oikeasti sitä (jotain 40hv?).
      Todennäköisesti kuitenkin joku ylipuhuu ostamaan sen ja seuraavana kesänä olet vaihtopuuhissa käytyäsi testaamassa jotain isoa pyörää.
      Vaihtopuuhissa vain aina häviää rahaa.

      • Pepe

        Juuri noin, merkki vain oli eri.


      • sporsteristiko
        Pepe kirjoitti:

        Juuri noin, merkki vain oli eri.

        kai pitää vaan ostaa 1400 intruder, kaikilla vaan kumman vähän ajettu vaikka ovatkin jo 10 vuotta vanhoja ja kaikis sama hinta.....


      • uusi
        sporsteristiko kirjoitti:

        kai pitää vaan ostaa 1400 intruder, kaikilla vaan kumman vähän ajettu vaikka ovatkin jo 10 vuotta vanhoja ja kaikis sama hinta.....

        osta uusi! ja tinkaa suoraostohinta sopivaksi,
        käytetyt on ylihinnoiteltuja veron laskun vuoksi.

        Itse en miettisi päivääkään jos ei oo vanhaa mopoa riesana


      • XLH

        Jo 11 vuotta omalla Sportilla eikä tulisi mieleenkään vaihtaa.


    • big twin

      Joo - oikeassa olet, harjoittelumopo se on.

    • Hessu

      On se Sporty tyttömopo, mutta niin ne on nykyään kaikki. Osta Boss Hoss, niin tulee ainakin harvemmin neitejä vastaan samalla mopolla! Paitsi jos oot mies, ajat millä haluat.

      Hessu

    • spede

      On täällä ahdasmielistä porukkaa ,ihmettelette onko jokin malli vain tytöille sopiva no silloinhan kaikki alle 1200cc. pyörät olisivat.Esim.600cc kyykkypyörä on pieni ja huvittavan näköinen yli 175cm.pituisen kuskin kanssa,silti suurin osa kuskeista on pitkiä miehiä.Pyöriä pitää kokeilla ja hankkia vain sellainen josta itse pitää (tietysti myös vaimon mielipidettä kuunnellen).

      • Harlikka

        ..Osta semmoinen pärrä kun haluat. Älä kuuntele akkoja sen tiimoilta. Ostakoot ne omansa. Spotty on ehkä vähän reenauspärrä, mutta mitä sitten. Jokaisen on aloitettava jostain.


      • tyttö minäkin
        Harlikka kirjoitti:

        ..Osta semmoinen pärrä kun haluat. Älä kuuntele akkoja sen tiimoilta. Ostakoot ne omansa. Spotty on ehkä vähän reenauspärrä, mutta mitä sitten. Jokaisen on aloitettava jostain.

        Joo sporalla mieki alottelin ja jatkan niin kaua kun pääsen perinnönjaolle. Tuolloin (jos luoja suo) siirryn 1400:een Electra Glideen. Tän jälkeen automaattisesti spora siirtyy tietenkin vaimolle.


      • drive-in
        Harlikka kirjoitti:

        ..Osta semmoinen pärrä kun haluat. Älä kuuntele akkoja sen tiimoilta. Ostakoot ne omansa. Spotty on ehkä vähän reenauspärrä, mutta mitä sitten. Jokaisen on aloitettava jostain.

        ja rehellisyyden nimissä ei 883 Sporsterikaan ihan pieni äkkinäisen käsissä ole. Kuka vaan menee tällasta ääneen myöntämään menettämättä itsetuntoaan.


      • FXDSG

        Onko jotenkin huonompi pyörä, jos kutsutaan tyttöjen mopoksi? Usein näkyy tyttöjä myös isommilla pyörillä ajelevan, kuten Road King, Heritage softail, yms. Ihmeellistä, typerää luokittelua. Itse ajelen FXD Dyna Super Glide:lla, joka sekin on "tyttöjen" mopo, mutta ei se minua haittaa.


    • tyttömopo

      Kaikenlisäksi huonompi ajettava kuin 535 - samaa kokoa kuitenkin! Sopii hennoille tytöille ensi pyöräksi ja "turoille" tietysti myös.

    • ei paina..

      Kun näiltä "tosimiehiltä" kysyy tyttömoposta, niin on noussut kusi yläpäähän... Pitäisikö customin aina olla se "tonnineljäsatanen" ollakseen tosimies? Kyllä se kuski miehen tekee, vaikka ajaakin pienemmällä pyörällä... Sitä paitsi hegestään pääsee "tyttömopollakin"... Ja ei tuossa kaupungissa taida eroa olla, jos sillä jytistäjällä yrittää näyttää. Yleensä näillä nousee taas se kusi ylös, ja on pakko yrittää olla nopeampi lähes jokaisessa kadunkulmassa, kuin se "tyttömopolla" ajava... Miksi??

      • Just

        Vaikee pureskellla tuota tyttömopoideaa pyörästä joka painaa 230-240 kg sanoi osa paskahousuista mitä tahansa.....heposilla ei myöskään ole suoraa liityntää asiaan. Ts jos nais/mieshenkilö haluaa aloitella sportilla mopoharrastuksen niin kai meidän pitäs olla vain tyytyväisiä.

        Ts. Spora vm 88..80"cid..0,8Bar..240/50/16

        ts suomeksi kurvatiellä spora nopein hd ei rodia jos nuppi kestäää----japaninpyörät voi olla nopeampia mutta ne vasta tulossa työn alle :)


    • EXHDDD

      Alle 1900cc harrikkaa ei kenenkään kannata ostaa jos haluaa ohittaa joskus vaikka rekan, itsellä oli 1700cc ultra ja se hävisi kiihdytyksessä ja ajo ominaisuuksissa Hondan 500 kuutioiselle, akku hajosi 3x takuuaikana, vaihteen siirtäjä irtosi ajossa saksassa, remmi kulutti takarattaan hammaspyörästä hampaat ja remmikatkesi norjan reissulla. Vanhat hd miehet sanoi että hihnapyörät pitää harjata samoin kun hampaat aamuin illoin niin sitten ne kestää????? Ei jeesus että kävin vaihtamassa harley pois! 15000km ajoa ja nämä kaikki viat!

      • Jutustelija1

        Kilokyykky ei tuohon matkaan kaipaa juuri mitään muuta kuin bensaa ja voitelua.


      • KelvollisiaVermeitä

      • chphdkawasaki

        Samaa mieltä, vaihdoin oman 900cc kawasakiin ja tuli kaasuun eloa ja vastinetta rahalle.


    • Kkkkkkkkkkkkk

      En oikein osaa sanoa kannattamisesta mutta 883 on parhaan näköinen HD. Pidän tuosta Café racer ulkonäöstä. Ei varmaankaan paras matkapyörä tai speedwaypyörä tai enskapyörä hehheh.
      Osta pois jos siltä tuntuu.

      • Rfkfkfff

        Samaa mieltä. Sportsterit juuri aidon konstailemattoman näköisiä. Isommat harrikat huomattavasti rumempia.d


    • KILOKYYKYILIJÄ

      Aivan älyttömästi myynnissä tyttöharrikoita nettimotossa!!! Nyt on ostajan markkinat jos tykkää leikkipyöristä.

    • Lllfllflflfmfmf

      Hauska tuo kysymys: ”Onko se motoristien keskuudessa..” - kaveri kehtaa tunnustaa olevansa itsetunnoton lammas, joka miettii muiden motoristien ajatuksia valitessaan itselleen pyörää.

      • JopollaSiwaan

        Kawa om kuninkas.


    • EskoRaisvuo

      'Harrikkaporukkaan tarvitaan aina "tyttöjä" - nimittäin niitä bottompoikia!'

    • Gilsbike

      Kyllähän naiset ajaa myös isoilla HD:llä, mutta on Sporsterissa vähän sellainen nimitys tullu, tiedä sitten mistä lähtöisin..,

    • HelkkarinHenkseli

      Miun Porsterilla om pinppa. Oon nähny omin korvin.

    • eioleajokorttiakaanvai

      Tyttömopoista yleensä lässyttävät neitimäiset "miehet" joilla ei yleensä itsellä ole mitään fillaria alla, eikä usein edes sitä ajokorttia.Kun asiasta tiedustelee, vastauksena tulee "on vakaa aikomus ostaa fillari" eli toisinsanoen paskahousulla ei ole koskaan ollut tarpeeksi rahaa edes siihen "tyttöfillariin". 250kg painava, alunperin kilpa-ajoon suunniteltu sportster ei ole aloittajan kaltaisten neitien hallittavissa.Osta tossumopo, jos edes siihen on rahaa..

      • Jutustelija1

        Manki 125cc versiona on trenditietoisen valinta ja se otti skabaa originaali 50c:n kanssa Bikessä jotan fakta tietoa on siitä hyvin saatavilla.

        Eli suosittelen ostamaan sellaisen vaikka osarilla jos ei perstasku pullota käteiskaupan vertaa.

        Tai toki jos nälkää riittää niin vaikka sportster tai kilokyykky.


    • 1200Porsteri

      Osta 1200 Sportster. Uutena. Siististi ajettuna ja huollettuna kestää 50 vuotta helposti. Patarautaa, ja yksinkertaista ja toimintavarmaa elektroniikkaa.

      • öhpöhöpö

        Vai varmaa elektroniikkaa , justiinsa joo , noista porsii aivot ihan itestään jo muutaman tkm jälkeen ja takuuseen et uutta saa oli takuu voimassa tai ei ,kokemusta on. tosin jos reilun vuoskymmenen taaksepäin kts. niin ei sitä ongelmaa mutta muita virtapuolen ongelmia kylläkin jotka uudemmista jo taaksejäänyttä elämää.


    • maxaja

      Jos Sportsterin haluat, osta 1200 suoraan. 883 on hieman tuhnu (vakiona). Ei 1200:nen sekään ohjus ole, mutta miellyttävämpi käteen. Eikä ole pakko olla uusi. Varsin asiallisia pyöriä saa käytettynäkin.
      Itsellä 1200 XLS vm. -96. Ja toimii kuin junan vessa.

      • 1200Porsteri

        Eihän käytetyssäkään välttämättä mitään vikaa ole, mutta koskaan ei tiedä edellis(t)en käyttäjän toilailuista.
        Keskimäärin kuitenkin hyvä käyttöpyörä.


    • hörhöitaavitsonit

      haistata harrikoille #¤ ja hanki boss hoss.

    • MoottoripyöräHD

      Sportster on vähän siinä maineessa, että jos tälläi ajattelee, niin se 1200:kin kannattaa unohtaa myös.

      Mutta en ole sanomaan mitään:)

    • heheheehe

      Tuntuu olevan luotettavia nuo harrikat, viime kesän kokoutumisajoissa loppui paikallisesta liikkeestä hitsauslanka ja hotellilla hävisi sähköt kun hitsasivat yötämyöten harrikoita! Ainakin 10 pyörää hajosi kajaani kuopio välille pois lähdössä. Paraatiajossakin hajosi pyöriä, öljylammikoita ja muttereita jäi tiet täyteen, heheh!

      • Oikeaharrikkamies

        Taisit vaan nähdä unta.

        Harrikka-harrastajilla tosiaan pysyy työkalut kädessä. Näin vanhojakin pyöriä pystytään pitämään liikenteessä ja varaosia saa helposti maailmalta.
        Se ruuvaaminen on osa harrastusta. Pyörää modataan talven aikana pelkästään virkistykseksi. Oman työnjäljen näkeminen tuottaa mielihyvää.

        Toinen voi harrastaa moottoripyöräilyä japsimerkillä ja käyttää sitä öljynvaihdossa merkkihuollossa. Ihan ok minulle. Kukin harrastakoon niinkuin haluaa.


      • eheheeh

        Ihan uusia ne siellä hitsailivat ja ei harrikka ole uudistunut paljoakaan vuosikymmeniin. edelleen jarruton ja jousitus naurettavalla tasolla, kestävyydestä puhumattakaan!


      • ReviSiitäRunkkari
        eheheeh kirjoitti:

        Ihan uusia ne siellä hitsailivat ja ei harrikka ole uudistunut paljoakaan vuosikymmeniin. edelleen jarruton ja jousitus naurettavalla tasolla, kestävyydestä puhumattakaan!

        Tuossa yöllä noin kello yhden aikaan olin harrikkatyttöni kanssa silleen ja mun mielestä sen jousitus oli ok.

        Mitä sinä teit samaan aikaan ??? Harrikkapalstalla......aha Laatupyörät kiinnostaa.


      • ehehh

        Jos laatupyörät kiinnostaa niin tämä on vääräpalsta!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe