Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

konnalle virikkeitä? Miten sisustaa

piipe::

Mitä virikkeitä konnalle voisi laittaa terraarioon ja lattialle? Meillä on turvetta, kiviä, silta. Mitä muuta vielä voisi laittaa? Onko jotain hyvää jyrsiöiden tarvike nettikauppaa?

4

1274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konnaaliisa

      Tosi kummalliset asiat voivat saada kilpparin innostumaan, kuten värikkäät pehmolelut tai kirjan/lehden sivut. Voit repiä vanhasta lehdestä värikkäitä sivuja irti ja rytätä palloksi. Kilpikonna tökkii sitä "nenällään" ja tykkää paperin rapinasta. Myös värikkäät, pienikokoiset pehmolelut voivat olla hyviä. Konna tykkää myös kiipeillä ja möngertää suurissa, pienikivisissä kasoissa joissa se joutuukin vähän pungertamaan.

      Suuresta, muovisesta karkkirasiasta voi tehdä purulaatikon. Konna tykkää mesota ja kaivautua puruissa. Kilppari innostuu usein myös tarpeeksi suurista putkista joissa mönkiä. Pahvilaatikossa taas on kiva levähtää. Myös sanomalehti voi olla hyvä repimisenkohde.

      Itse olen antanut konnilleni puoliksi leikattuja wc-paperirullia. Ne kuljettelevat sitä ympäriinsä ja kätkevät sen turpeeseen. Myös myrkyttömät viherkasvit (joko syötävät tai koristeet) voivat olla mukavan piristäviä.

    • konnat

      N Moi

      Mä oon iida .
      Mulla on kilpikonna.
      On kiva .
      Kilpikonna ja tarvikkeet virikkeet sun muut makso yhteensä 100€

    • iivarikarttis

      Myrkyttömät puun oksat ym. mitä sillä luonnossa olisi. Samalla saa itse hoidettua kynsiään ja ihoaan. Akvaterra ym. netissä jos et varma virikkeiden turvallisuudesta.

    • donatellover

      Jos et viitsi toista kilpikonnaa kaveriksi ostaa niin voithan käyttää hämyä jonka keksin. Tarvitset pienen jalkapallon, kiiwin, liimaa, spraymaalia, poran ja puukon. Leikkaa pallo kahtia ja maalaa pallo saman väriseksi kuin kilpikonnasi. Liimaa kiiwi toiselle puolelle palloa (kohtaan jossa olisi pää). vastakkaiselle puolelle poraa reikä (reiän halkasijan tiedät kilpikonnasi peniksen koosta. reiän ei tule olla liian tiukka eikä myöskään väljä). Oma konnani ei huomannut ero maalattuun nyrkkiin joten käsiäkään ei tarvitse enää liata :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe