Tässäkö on roolimalli nuorille tytöille ??

ihmettelijäxx

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010021111102527_vi.shtml



http://static.iltalehti.fi/viihde/lahden_konsertti21202MN_vi.jpg


Annan yksi esiintymisasu Annan ja Antti Tuiskun yhteisestä konsertista. Annan fanit/katsojat olivat lähinnä teini-ikäisiä tyttöjä .


"Anna hyödynsi reggaeton-tanssiopintojaan. Lanteen herkullinen keinutus sai yleisön kiljumaan."


Onko tässä tosiaan sopiva roolimalli nuorille tytöille? Pukeudutaan paljastaviin asuihin ja heilutellaan lantiota . Fanit ovat keskimäärin 10-16 vuotiaita nuoria tyttöjä ja Anna esittää itseään tuollalailla? Olisi Anna vain pitänyt sen idols-tyylinsä tai sitten keksinyt oikeasti jotakin omaa ja persoonallista tyyliä. Nyt hän sitten samaistuu moniin massateini-idoleihin ja saattaa vaikuttaa siten että hän antaa huonoa mallia pukeutumisellaan ja käytöksellään nuorille tytöille.

En kirjoita tätä sen takia että olisin "kateellinen" Annalle. Minun kaverini 11-vuotias pikkusisko on Annan fanittaja ja hän jo meikkaa itseään ja käyttää pitkikorkoja ja haluaa jäljitellä Annan tyyliä, koska hän haluaa olla kuin Anna Abreu.Voisi Abreu vähän ajatella mitä päällensä laittaa.

Anna myös kirjoitti kerran Cosmopolitaniin ettei anna kenenkään muuttaa häntä . MIksi sitten hänelle on ihan ok, kun uusimman levyn kannen kuva on selvästi muokattu ja esim, seiskassakin on Annasta kuvia ollut joissa hänet on kuvamuokattu.

33

2083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oree

      nuoret tytöt pukeutuneet kasäisin jo parikymmentä vuotta. Eipä taida olla Annan keksintö!

    • ssissi

      kauheen paksut jalat

      • jarniss

        Aivan ihanat :P


    • lolll

      mä oon sovittanu noita kenkiä mitkä Annal on siis ihQ.

    • ek

      olen samaa mieltä. kuuntelin itsekin annaa,mutta lopetin kun musiikki muuttui 1.levystä.

    • puujalat

      miksi tuo Anna ei näytä noissa kuvissa yhtään seksikkäältä naiselta,vaikka sitä noilla asuilla ilmeisesti haetaan.hassun näköinen pikkutyttönen lyhyine ja pulleine jalkoineen. noissa jaloissa korkkarit näyttää tosi oudoille,jopa koomisille! karmeinta katsottavaa oli kun jonkun levyn kanteen Annarukan jalat oli venytetty ylipitkiksi suhteessa kroppaan. hui kamala!

    • putti!

      Annasta on tullut nuori, seksikäs nainen.

      • 0ree

        Anna on osoitus siitä, kuinka
        nuori nainen voi luoda uraa!
        Hyvä esimerkki nuorille!


    • mollipolli

      missä kohti Annassa on seksiä? näyttää lähinnä mollamaijalta!

    • metsästä pöllit

      JOO.. OMPA SEKSIKÄS..JALAT KUIN KAKKOSNELOSET!!!

    • erki!

      Anna on ihana roolimalli
      nuorille tytöille!

      • ihanvaan

        anna on pärjännyt elämässään niin hyvin että jos joku vielä paremmin pärjää niin se on jo hhhiiirrvveeäääänn !!! suuri ihme , mä veikkaan että ihan heti ei toista löydy ei idoleista eikä adoleista .se tyttö pisti itselleen haaveen joka toteutu työllä ja tietenkin ulkonäöllä . kaikista ei kuitenkaan voi tulla näin helpolla tavalla pitää olla suuresti lahjoja .kiitos anna sinä olet täydellinen .


      • yesss
        ihanvaan kirjoitti:

        anna on pärjännyt elämässään niin hyvin että jos joku vielä paremmin pärjää niin se on jo hhhiiirrvveeäääänn !!! suuri ihme , mä veikkaan että ihan heti ei toista löydy ei idoleista eikä adoleista .se tyttö pisti itselleen haaveen joka toteutu työllä ja tietenkin ulkonäöllä . kaikista ei kuitenkaan voi tulla näin helpolla tavalla pitää olla suuresti lahjoja .kiitos anna sinä olet täydellinen .

        näillä muilla menee elämä hukkaan kun ne kyylää tääl miten annaa vois loukata mahdollisimman pahasti , mut myö ei välitetä myö mennään jo kaukana sano hyvännäköiset toisilleen .hah hah haaa!!!


      • 10 v.
        ihanvaan kirjoitti:

        anna on pärjännyt elämässään niin hyvin että jos joku vielä paremmin pärjää niin se on jo hhhiiirrvveeäääänn !!! suuri ihme , mä veikkaan että ihan heti ei toista löydy ei idoleista eikä adoleista .se tyttö pisti itselleen haaveen joka toteutu työllä ja tietenkin ulkonäöllä . kaikista ei kuitenkaan voi tulla näin helpolla tavalla pitää olla suuresti lahjoja .kiitos anna sinä olet täydellinen .

        voi lapsiparka,vain kymmenvuotiaalla voi olla noin lapselliset mielipiteet!


    • Esko Nieminen

      Haluaisin naida Annaa kaikenlaisissa asennoissa.Tai sitten vaikka noita annan fani tyttöjä, jos ovat max 16V.

      • kiinnostunut myös

        huumoria olla pitää tästä ei kukaan loukkaannu mutta tiedätkö onko annalla mitään brojekteja tulossa musiikkirintamalla nyt ollut taas hijaiseloa jos tiedät niin kerro ihmeessä meillekin kun niin paljon täällä koluat .


    • nus, nus!

      Eipä taitais onnistua!
      vetele sinä vaan edelleen
      sitä teidän Rekkua!

    • ei lahjakas anna

      kyllä alkoi Abröön likalle lähtölaskenta,kun idolsin upeet naislaulajat pääsevät estradille,samoin voice of finlandissa on tosi hyviä naislaulajia ja upean näköisiä. ei auta Annalla enää seksivermeet, eikä riisuminen, kun ei niihinkään ole edellytyksiä!

    • säälittää vähän

      UMK- OHJELMASSA OLI IHANA MAAILMANTÄHTI VALTAVAN ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN IHANA JA SEKSIKÄS anna abreu.lauloi taustanauhalta ja yritti tanssia pienillä töppöjaloillaan.OLIPAS HUIKEA SHOW, EN OO IKINÄ NÄHNYT MITÄÄN VASTAAVAA!!!

      • hiphei hurraaa!!

        olin itsekkin aivan äimänkäkenä kuinka upeesti anna taas esitti oman shownsa . eihän se mitään uutta ole hän on hieno esiintyjä , eikä kukaan tai mikään hänen musiikkiuraansa katkaise , hän on esimerkkiä muille uusille ja vanhoille colleekoille , että eipäs nyt hölmöillä .!!ja etsi sinä niistä uusista itsellesi taas uusi haukuttava , niin jaksat kevättä kohti mennä niska kurtussa .


    • raasuparka

      mitäs siinä Annan niinsanotussa showssa oli erikoista ja omaperäistä,hah!lyhyenläntä pikkutytteli kiekui jotain taustanauhalta ja paljon jengiä riehui ympärillä peittämässä Annan osaamattomuutta! NIINKUIN ENNENKIN ON TODETTU ,HYVÄ LAULAJA JA KARISMAATTINEN ESIINTYJÄ EI TARVITSE JOUTOPORUKKAA YMPÄRILLEEN PÖRRÄÄMÄÄN!

    • nauha....

      annalla on lyhyet pulleat käsivarret, ihankuin pikkulapsella.ihan kuin kädet ei ylettäis pitämään mikkiä suun edessä.siksi kai laulukin tulee aina taustanauhalta!

    • lihamulle,luutasulle

      Itse ainakin haluaisin suudella noita jalkoja koko loppuvuoden putkeen, siis Annan. Luurangot pysykööt kaapeissaan.

      • YÄK..YÄK

        SEKOPÄÄ!


      • nauran sulle...
        YÄK..YÄK kirjoitti:

        SEKOPÄÄ!

        Jaa niin sulle on normaalia että mies suutelee miehen jalkoja ja nainen naisen. Heterot ovat siis sekopäitä. lol.


    • hulluja kaikki

      tällä palstalla näkyy olevan vain joko 10 vuotiaita pikkutyttöjä tai sairaita pedofiilejä.

    • Anna?
    • annan puolesta jo 07

      Hmm!!!Anteeksi nyt vaan mutta Anna Abreu on E RITTÄIN hyvä roolimalli nuorille!Itselläni on 2 TYTTÖlasta toinen pian 13 ja toinen syyskuussa 15 vuotais ja molemmat poppittavat täysillä Annaa.Kysyin tytöiltäni mielipidettä asiaan johon 15 vuotias vastasi"Painukoon kuusen kaikki valittajat,Anna on itekki sanonu et viihtyy vapaa-ajal ja kaupas lökäreis ja tennareis" johon kolmetoistavuotias lisäsi:"Että jos se sun siskos haluu sitä Annaa matkii nii kantsii pukeituu verkkareihi ja meikit jättää pois:))"

      Ja eihän kaksikymppinen nainen voi pitää mitään 16vuotiaan teinitytön tyyliä;)

      linkatkaa:
      http://www.google.com/search?q=anna abreu verkkareissa&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=t4DmUuymE9HU4QTS-oBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1284&bih=612#q=anna abreu vain elämää&revid=2056040345&rls=en&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=K2V9HYS7E9LAEM:;cGu4_eKm0nn5SM;http://is12.snstatic.fi/img/1920/1288609576732.jpg;http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288609578383.html;978;545

    • ui miten ihkua

      buaahhaa... mummohan vitsin murjas!

    • PBr
      • Ukkomies51

        Aika upea esitys 10


    • Ukkomies51v

      Kyllä toi Annan seksikäs pukeutuminen ja olemus on suunnattu selvästi miehille. Minuun se ainakin vaikuttaa ja siksi pidän Annasta ;)

    • mollipollimaijakaija

      yhtä seksikäs kuin mollamaija!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe