Haluton mies...

apua-auta

Moikka vaan kaikille, ja kiitoksia jo etukäteen, kun olette viitsineet vilkaista tätä tekstiä. Mulla on tosi surullinen ongelma, enkä oikeen tiedä, mitä voisin tehdä sille.

Olen 25-vuotias nuori nainen ja mieheni on 30-vuotias. Olemme seurustelleet kolmisen vuotta. Ongelmana on miehen haluttomuus. Se alkoi joku puolitoistvuotta sitten ja on pahentunut entisestään..
Olen yrittänyt kaikkeni, mutta toinen ei vaan innostu... Nyt minulla on ollut ns. kuiva kausi, koska jostain syystä olen alkanut tuntemaan itseni kovin vastemieliseksi ja seksi jopa kuvottaa minua...tunnen oloni todella likaiseksi.. Mistähän sekin johtuu.. Olen aina ollut todella viriili ja kokeilunhaluinen... Voisiko syynä olla mieheni haluttomuus... En vain tunne itseäni halutuksi, enkä tosin voi sanoa, että kiihottuisin kovinkaan helposti miehenikään puuhista, sillä hän ei yritä... Olemme loukussa...

Mitä ihmettä voi tehdä asialle, jonka pitäisi tulla luonnostaan, eikä väkisin...miten saan taas liekkimme syttymään? Olemme puhuneet asiasta paljon, muttei mieheni osaa sanoa syytä...ei vaan huvita... On tosi pelottava ajatus, että jos kolmen vuoden jälkeen ei huvita seksi kumppaninsa kanssa, niin entäs sitten kymmenen vuoden päästä?
Miksi kaikki hyvä loppuu aikanaan...meillä on ollut aivan fantastinen seksielämä ja nykyään hyvä jos 2kertaa kuukaudessa rakastelemme!!! Olemme nuoria, mikä mättää?

Ps: Olemme kummatikin kunnostamme huolehtivia, terveitä nuoria aikuisia...
Osaako kukaan auttaa?

5

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+2

      RUNKATKAA VÄHEMMÄN.

    • kurppahuuli

      sanon tässä heti että eroa!
      asia ei muutu mihinkään vaan pahenaa koko ajan.
      Asia syö itsetunnon sinulta täysin ja saat itkeä monta iltaa.

      Lääkärissä voisi miehesi asian kanssa käydä..masennus,kireä esinahka...mitä lie.
      Tiedän miten pahalta tuntuu kun toinen rakastaa vaan ei halua rakastella.

      • lihakasa

        meilläkään ei seksi suju, kohta 10 vuotta oltu yhdessä ja on ollut tosi kiihkeää ennen. pikapanoja oli harvase päivä ja muuta hiplausta. nyt ei mies juurikaan enää koske muhun siinä mielessä, halaa kyllä ja suukon saa joka päivä mut siihen se jää. Jos haluan voin toki hänet runkata ja hän on tyytyväinen ja hyvin harvoin hän tekee samaa minulle, yleensä jos innostuu antamaan mulle käsihoitoa, haluan sen jälkeen vielä muutakin ja kysyn josko hänkin haluaisi, mut aina yleensä on joku syy ettei nyt halua.On kiire tai väsyttää tai joku paikka on kipeä. Olen kyllä lihonut muttei hänkään mikään laiha poika ole, olen siitä kysynyt ja hän kieltää sen vaikutuksen. Inhoan nyt itseäni kun en kelpaa enkä viitsi enää tyrkyttää. sooloilu on siis oikeastaan ainoa vaihtoehto. rakastamme toisiamme ja olen valmis jopa hyväksymään sen että hän haluaa muita ja saa seksiä näin, mutta mitä teen itselleni???


    • täälkans

      Tiedän täysin mitä tarkoitat tuolla että sinäkään et enää halua niin paljon ja tunnet itsesi likaiseksi jne! Minulla tullut sama tilanne, olen 26 ja mieheni kohta 40. Itse pohtinut tätä samaa ja nyt hänen haluttomuutensa on vaikuttanut minuunkin, minäkään en enää halua! En myöskään jaksa enää ehdotella jne koska olen tullut useasti torjutuksi ja se raastaa. En itsekään tiedä mitä tehdä niin en osaa neuvoa, mutta kohtalotoveri olen kyllä!

      • 69696393

        Meillä on ollut hiljaista 7v. Ehkä kerran kuussa, yleensä harvemmin. Vaimo 45. ja minä 48. Kyllä jatkuva torjutuksi tulo syö itsetunnon pikkuhiljaa. Ja kyllä parisuhde kärsii aikalailla sen olen huomannut.
        Kun et voi koskea toiseen koska se heti liittyy hänen mielestään seksiin (suukko tai muu hyväily).
        Ja kun tyrkytän itseäni hieromaan hänen jalkojaan tai hartioitaan, niin se tyrmätään täysin. Syytä hän siihen ei sano, mutta pyytää kuitenkin tytärtämme usein tekemään samaa asiaa johon hän ei suostuisi millään. Tossa kun luin viestisi niin toivoisin että minäkään en enään haluaisi, mutta pahus soikoon kun se on mielessä jo nykyään miltei koko ajan (kuin teininä). Niin ja vielä en ole vaimoani pettänyt. Hänellä tosin on pari työpaikka romanssia ollut 16v aikana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe