Haluton mies...

apua-auta

Moikka vaan kaikille, ja kiitoksia jo etukäteen, kun olette viitsineet vilkaista tätä tekstiä. Mulla on tosi surullinen ongelma, enkä oikeen tiedä, mitä voisin tehdä sille.

Olen 25-vuotias nuori nainen ja mieheni on 30-vuotias. Olemme seurustelleet kolmisen vuotta. Ongelmana on miehen haluttomuus. Se alkoi joku puolitoistvuotta sitten ja on pahentunut entisestään..
Olen yrittänyt kaikkeni, mutta toinen ei vaan innostu... Nyt minulla on ollut ns. kuiva kausi, koska jostain syystä olen alkanut tuntemaan itseni kovin vastemieliseksi ja seksi jopa kuvottaa minua...tunnen oloni todella likaiseksi.. Mistähän sekin johtuu.. Olen aina ollut todella viriili ja kokeilunhaluinen... Voisiko syynä olla mieheni haluttomuus... En vain tunne itseäni halutuksi, enkä tosin voi sanoa, että kiihottuisin kovinkaan helposti miehenikään puuhista, sillä hän ei yritä... Olemme loukussa...

Mitä ihmettä voi tehdä asialle, jonka pitäisi tulla luonnostaan, eikä väkisin...miten saan taas liekkimme syttymään? Olemme puhuneet asiasta paljon, muttei mieheni osaa sanoa syytä...ei vaan huvita... On tosi pelottava ajatus, että jos kolmen vuoden jälkeen ei huvita seksi kumppaninsa kanssa, niin entäs sitten kymmenen vuoden päästä?
Miksi kaikki hyvä loppuu aikanaan...meillä on ollut aivan fantastinen seksielämä ja nykyään hyvä jos 2kertaa kuukaudessa rakastelemme!!! Olemme nuoria, mikä mättää?

Ps: Olemme kummatikin kunnostamme huolehtivia, terveitä nuoria aikuisia...
Osaako kukaan auttaa?

5

1044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+2

      RUNKATKAA VÄHEMMÄN.

    • kurppahuuli

      sanon tässä heti että eroa!
      asia ei muutu mihinkään vaan pahenaa koko ajan.
      Asia syö itsetunnon sinulta täysin ja saat itkeä monta iltaa.

      Lääkärissä voisi miehesi asian kanssa käydä..masennus,kireä esinahka...mitä lie.
      Tiedän miten pahalta tuntuu kun toinen rakastaa vaan ei halua rakastella.

      • lihakasa

        meilläkään ei seksi suju, kohta 10 vuotta oltu yhdessä ja on ollut tosi kiihkeää ennen. pikapanoja oli harvase päivä ja muuta hiplausta. nyt ei mies juurikaan enää koske muhun siinä mielessä, halaa kyllä ja suukon saa joka päivä mut siihen se jää. Jos haluan voin toki hänet runkata ja hän on tyytyväinen ja hyvin harvoin hän tekee samaa minulle, yleensä jos innostuu antamaan mulle käsihoitoa, haluan sen jälkeen vielä muutakin ja kysyn josko hänkin haluaisi, mut aina yleensä on joku syy ettei nyt halua.On kiire tai väsyttää tai joku paikka on kipeä. Olen kyllä lihonut muttei hänkään mikään laiha poika ole, olen siitä kysynyt ja hän kieltää sen vaikutuksen. Inhoan nyt itseäni kun en kelpaa enkä viitsi enää tyrkyttää. sooloilu on siis oikeastaan ainoa vaihtoehto. rakastamme toisiamme ja olen valmis jopa hyväksymään sen että hän haluaa muita ja saa seksiä näin, mutta mitä teen itselleni???


    • täälkans

      Tiedän täysin mitä tarkoitat tuolla että sinäkään et enää halua niin paljon ja tunnet itsesi likaiseksi jne! Minulla tullut sama tilanne, olen 26 ja mieheni kohta 40. Itse pohtinut tätä samaa ja nyt hänen haluttomuutensa on vaikuttanut minuunkin, minäkään en enää halua! En myöskään jaksa enää ehdotella jne koska olen tullut useasti torjutuksi ja se raastaa. En itsekään tiedä mitä tehdä niin en osaa neuvoa, mutta kohtalotoveri olen kyllä!

      • 69696393

        Meillä on ollut hiljaista 7v. Ehkä kerran kuussa, yleensä harvemmin. Vaimo 45. ja minä 48. Kyllä jatkuva torjutuksi tulo syö itsetunnon pikkuhiljaa. Ja kyllä parisuhde kärsii aikalailla sen olen huomannut.
        Kun et voi koskea toiseen koska se heti liittyy hänen mielestään seksiin (suukko tai muu hyväily).
        Ja kun tyrkytän itseäni hieromaan hänen jalkojaan tai hartioitaan, niin se tyrmätään täysin. Syytä hän siihen ei sano, mutta pyytää kuitenkin tytärtämme usein tekemään samaa asiaa johon hän ei suostuisi millään. Tossa kun luin viestisi niin toivoisin että minäkään en enään haluaisi, mutta pahus soikoon kun se on mielessä jo nykyään miltei koko ajan (kuin teininä). Niin ja vielä en ole vaimoani pettänyt. Hänellä tosin on pari työpaikka romanssia ollut 16v aikana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe