Huono res.toiminnan johtaja

reservi 99

Olen muutaman kerran vuodessa osallistunut vapaaehtoisiin koulutuksiin. Muutamassa vuodessa niiden taso on laskenut samoin kuin osallistujien taso.
Tämä johtuu päällikön vaihtumisesta. Tämä päällikkö on parissa vuodessa karkottanut monta hyvää miestä koulutuksen piiristä. Hän on erityisen aktiivinen, mutta kykyjä ei ole ollenkaan.
Monet tuntevat hänet ja vapaaehtoisessa koulutuksessa käyvä leimautuu helposti johtajan mukaan
Sotilashenkilöt tuntevat hänet tietenkin ja ovat tympeitä kun joutuvat tekemään yhteistyötä. Siinä leimautuu taas porukka johtajan mukana.
Koko touhuun on tullut jonkimmoinen perseennuolemissysteemi. Kun osoittaa arvostusta ja ihailua kelvotonta johtajaa kohtaan saa ylennyksen itsenäisyyspäivänä.

Minun mielestäni tuollaiselle johtajalle pitäisi antaa potkut. Verovaroja ei kannata tuhlata kelvottoman johtajan organisoimaan toimintaan.

4

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkka-ampuilija

      Valita johtajia. Tällä em, mainitulla johtajayksilöllä lienee kuitenkin kavereita isojenpoikien joukossa. Ja, niimpä tällainen basilli valitettavasti pystyy pilaamaan maanpuolustusasian ilmapiiriä. Nähdäkseni mitään ei ole tehtävissä. Otan osaa aseveli.

    • Vapaaehtoinen

      Jos olet vilpittömästi huolestunut tilanteesta, kerro asiasta päällikön esimiehille. Kuvaamasi tilanne vaikuttaa sellaiselta, että olen varma päällikön esimiesten suhtautuvan asiaan riittävällä vakavuudella.

      • sdfg

        kun kaikki nykyaikana menee ilmapiiriltään tunkkaiseksi niin työpaikatkin ja harrastuspiirit yms. res toimintakin perustuu pitkälti vapaaehtoisuuteen, niin luulis ilmapiirin pysyvän hyvänä..missä on se paljon puhuttu talvisodan henki tai kaveria ei jätetä henki..onko nämäkin vain pintakiiltoa?


      • Filosoohvi
        sdfg kirjoitti:

        kun kaikki nykyaikana menee ilmapiiriltään tunkkaiseksi niin työpaikatkin ja harrastuspiirit yms. res toimintakin perustuu pitkälti vapaaehtoisuuteen, niin luulis ilmapiirin pysyvän hyvänä..missä on se paljon puhuttu talvisodan henki tai kaveria ei jätetä henki..onko nämäkin vain pintakiiltoa?

        Sodassa parhaat miehet menivät ensimmäisinä pahoihin paikkoihin ja kelvottomat pelkurit yrittivät olla mahdollisimman näkymättömiä.

        Monessa rauhan toimessa tahtoo olla niin, että kelvottomat miehet menevät ensimmäisinä ja tuovat itseään esille. Parhaat miehet taas eivät kehtaa olla samassa porukassa tuollaisten kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      624
      4622
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3509
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3211
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2469
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2309
    6. 252
      1867
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe