yrtti-tomaati Sunnuntaileivontamix

Helmis1

Miten just silloin kun olet menossa suihkuun ja olet alasti, niin varmasti soi ovikello. Niihän se eilenkin soi vaan ei postimies "soittanut kahdesti" niinkuin elokuvassa. Toikin SUNNUNTAI YRTTI-TOMAATTI leivontamix pusseja. Olin menossa pojanperheen luokse ja otin kaksi pussia mukaan.
Miniä halusi kokeilla leipoa niitä ja teki välipalaksi lapsille ja meille aikuisille. Miniä kehui kuin helppoa ne olikin leipoa ja tuli 14 kpl muffinsseja. Tosi helppoa jälleen.
Huueltiin lapset pöytään ja alettiin maistelemaan maku oli hyvä ja erilainen. YRTTI-TOMAATI MUFFINSSN päälle laitoimme mustapippuri juustoa (kun ei muuta ollut nyt tällä kertaa) TOSI HYVÄLLE MAISTUI LÄMPÖISENÄ. Lapset tykkäsivät myös muffineista.
Keskustelimme että tähän päälle sopisi esim. vuohenjuusto vaikkapa se levitettävä. Tai kuorrutus uunissa jollain muulla juustolla.
Itse olisin kaivannut hieman enemmän niitä jyviä eli auringonkukan siemeniä mixiin. Voihan niitä itsekin lisätä kuten myös kurpitsan siemeniä.
Kiva juttu tämä kokeilu leipomiset näillä Sunnuntai leivontamixeillä uskon, että jatkossa tarttuu mukaan kauppareissulla. On helppoa ja kätevää. Kiitos Sunnuntaille. t. Helmis

3

925

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaa. Minä olen joutunut hakemaan postista nämä Sunnuntaimix-pakkaukset. Ne on aika isoihin laatikoihin pakattu, luulisi että tulisivat vähän ohuemmassakin paketissa. Mutta saanpahan muutaman tervellisen askeleen kun käyn siellä postissa kävelyllä.

      Minäkin jo yhden pussin kokeilin tomaatti-yrttijuttua niin kuin tuolla kirjoitan jo toisessa keskustelussa. Varmaan tuo mustapippurijuusto sopii hyvin tämän tomaatti-yrttisysteemin kanssa, pitääpä joskus kokeilla.

      Onnistuiskohan näistä tehdä myös sellaisia pannuleipiä vain paistaen paistinpannulla? Tai ehkä taikina on liian löysää sellaiseen.

      • Älä laita niin paljoa nestettä niin ei tule niin löysää? vai toimisiko se niin? Voisihan tuota kokeilla.


    • anni409

      Itsekin tein noita muffinseja, meillä ei silloin ollut kuin margariinia, mutta huomasin kyllä että muffinsi ehdottomasti kaipasi päälleen hieman margariinia. Sulate/tuorejuusto tietysti olisi ollut varmasti todella hyvä maun tuoja, ja ehkä olisi hieman tasoittanut noita makuja. Mutta kyllä tuo muffinsin "voitelu" jälkeenpäin tuntui kyllä todella hyvältä idealta, maistui heti maukkaammalta :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. 201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe