Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Anna Abreu ei menesty

Listoilla

Anna Abreun, uutta Just a prittyface albumia on kenties kehuttu Annan parhaaksi kokonaisuudeksi ja onpa sen fanitkin äänestäneet parhaaksi albumiksi Annan kotisivuilla. Miksi siis Anna Abreu ei menesty suomen radioiden hittilistoilla jos kerta kyseessä on parempaa musiikkia kuin aikaisemmin.

Omasta mielestäni nämä kaksi jo julkaistua singleä Music Everuwhere ja Impatient kuuluvat Anna Abreun parhaimmistoon unohtamatta myöskään 2nd chance ja Capital c kappaleita, jotka molemmat voisi vielä singleinä julkaista. Itse en ole mikään suuri Anna Abreu fani, mutta kyllä muutamat uuden levyn kappaleet ovat tehneet itseeni vaikutuksen.

Äänestä Anna Abreun Impatient kappaletta
Himotuimmat Ylex (ei ole mahtunut kertaakan 20 joukkoon)
http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/himotuimmat/chart

9

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • didiodi

      Ei sitä albumia joka paikassa ole kehuttu. On sanottu myös huonoimmaksi.

      • didiodi

        Ja se että Annan fanit äänestävät uuden levyn parhaimmaksi, ei ole mitenkään mullistavaa :) Useimmiten innokas fani pitää uusinta parhaimpana.


      • n o j o o

        Ainakin Wikipediassa sanottiin, että Hesari ja Vertigo on arvioinut sen yhdellä ja kahdella tähdellä. Ei siis kovin mahtavaa.


      • Listoilla
        n o j o o kirjoitti:

        Ainakin Wikipediassa sanottiin, että Hesari ja Vertigo on arvioinut sen yhdellä ja kahdella tähdellä. Ei siis kovin mahtavaa.

        Kyllä voin hieman yhtyä siihen, että tämä albumi ei ole mikään täydellinen teos, sillä lähinnä tarkoitin, ja omakin mielipide on, että tältä levyltä löytyy, monta hyvää kappaletta kuten Music Everywhere, Impatient, 2nd Chance ja Capital C ja Slam.

        Levyltä toki myös löytyy muutama täysin turhakin kappale joka laskee levyn pisteitä kuten Liquid ja Shine, jotka olisi voinut taas julkaista paljon paremmin singlejen lisämateriaalina (b-puolilla). Kyllä samaan soppaan voisi myös heittää Aural Exam kappaleen. Muut levyn kappaleet ovat vähinttän ihan jees.

        Korostan koska en ole suuri Anna fani ja en ole muiden levyjen jokaista kappaletta kuunnellut on paha sanoa kuinka monta heikompaa tai jopa turhaa kappaletta niiltä löytyy.

        Ymmärrän kyllä jos joku haluaa antaa tälle levylle myös 2 tähteä, mutta muutamaa oikeasti hyvää kappaletta, kuten Music Everywhere, Imptient, 2nd Chance ja Capital C ei voi olla nostamatta levyltä kuitenkaan hyvässä esille.


    • annaafaani
    • Violencea

      ' Music Everywhere ' oli Suomen virallisen singlelistan toisena parhaimmillaan.
      ' Impatient ' ja ' Slam ' menestyi huonommin listoilla, mutta ' Slam ' oli NRJ Top 10 toivotuin kappale kesäkuussa 2010 ja marraskuussakin vielä kolmantena.
      Nämä tiedot tarjosi Wikipedia.

      Joskus kun googlettelin, luin jonkun brittikriitikon arvion ja hän valitsi suosikeiksi piisit ' 2nd Chance ' ja ' Shine '.

      Henkilökohtaisesti mun lempparit tolta levyltä on ' Letting Me Go ' ja ' Shine ' jolla on mulle syvällinen merkitys.
      ' Aural Exam ' on hyvä myös, siinä on hauska sanaleikki sanoituksessa. Ehkä ' Impatient ' on ollut vähiten mun suosiossa ja ' Capital C ' sekä ' Mr. Perfect ' kestää vähiten kuuntelua, ne tulee nykyään helposti skipattua.

      Kokonaisuutena levy on mun mielestä hyvä, kuuntelua kestävä pop-levy. En ole vieläkään kyllästynyt siihen.
      Kriitikoiden arviot eivät ole fanien mielipidettä tärkeämpiä. Jännä nähdä miten parin viikon päästä julkaistava uus sinkku pärjää! Mulla on sellainen tunne, että tulee menestymään ja että uus levy tulee olemaan vuoden 2011 kovimpia kotimaisia.

      • Violencea

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe