kyyti lentokentältä hotellille

wereww

onko kukaan käyttäny tämmöistä palvelua/yritystä? http://www.lentokentta-praha.fi/index.htm
tarjoaisi 22€ kyydin hotellille kun ens kuussa menen sinne niin ajattelin jos joku tietää että onko toi hyvä palvelu niin voisi vaikka tilata tuolta taksin vai kannattaako sit ottaa kentältä joku kyyti

13

2318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oh

      Käytimme viime kesänä sekä aiomme käyttää myös tänä kesänä kyseistä yhtiötä. Palvelu toimi hienosti, kuljettaja erittäin ystävällinen ja oli lähtöpäivänä ajallaan hotellilla.

    • CitRane

      Enpä ole käyttänyt, mutta tilasin juuri tänään kyydin kyseiseltä yritykseltä. Matka-ajankohta on kuun lopulla. Toivottavasti toimii kuten mainostaa.

    • Karel C

      Olen käyttänyt muutamana viime vuotena kyseistä palvelua ja moitittavaa en kyllä keksi. Kaikki hoituu ja ajallaan...helppo ja varma.

      • Jutti2

        Tulimme viime viikolla Prahasta ja varasin Suomesta jo valmiiksi tuon lentokenttätaksin. Toimi tosi hyvin, siisti ja ystävällinen palvelu. Varasin soittamalla myös paluumatkalle samaisen yrityksen taksin. Suosittelen lämpimästi.

        Varokaa takseja kuitenkin, jos niitä käytätte Prahan sisällä. Ainakin AAA-nimisestä yrityksestä saimme varoituksia. Paras ottaa ns. keltainen taksi viralliselta taksitolpalta (peukalo merkkinä), jos muuten taksia tarvitsette.


    • suomi Jirka

      Hyppäät bussiin. Lipun voit ostaa automaatista. Numero on muistaakseni 119. Menee metro-asemalle josta voi jatkaa. Halpaa, helppoa ja nopeaa. Unohda taxit sun muut rosvojen vempaimet.

      • määkii

        Ah sanoit niin vähän, mutta niin osuvasti! Tällainen kyyti toimii kaikissa kaupungeissa parhaiten ja luotettavimmin


    • prahaanmatkaava

      Ei tulisi mieleenkään käyttää muuta kuin julkista. Sen hinta on kymmenesosa taksimatkasta, eikä aikaa kulu juurikaan kauemmin (riippuu tietty, missäpäin se hotelli on).

      • Piheyden huippu

        entä jos matkalla onkin 4 henkeä laukkuineen viikonloppumatkalla. Kannattaako pihistellä ja selvitellä julkisten kulkemisiin, jos kustannus on 5e/hlö per suunta teminaalista hotellin ovelle taksilla?


      • tyytyväinen matkusta
        Piheyden huippu kirjoitti:

        entä jos matkalla onkin 4 henkeä laukkuineen viikonloppumatkalla. Kannattaako pihistellä ja selvitellä julkisten kulkemisiin, jos kustannus on 5e/hlö per suunta teminaalista hotellin ovelle taksilla?

        Juuri Prahasta tulleena voimme kehua kyseistä lentokenttätaksia. Varasin taksin jo Suomesta kyydin hotellille. Tilasin autoon myös pullon valkoviiniä. Nuori mies oli kentällä vastassa pitäen nimikylttiä, kantoi matkalaukut autoon ja antoi takapenkille kylmän valkoviinin, jota siinä puolentunnin matkan aikana joimme.

        Kaikki toimi erittäin hyvin ja maksu oli juuri se jonka etkäteen sähköpostilla sain. Lähtiessämme kotimatkalle hotelli tilasi meille taksin joka oli hyvissä ajoin meitä noutamassa. Hinta oli se mitä hotellin respassa luki ja sama hinta minkä olimme maksaneet tullessamme hotelliin.

        Julkisilla (n.1h) on toki äärettömän helppo ja halpaa matkustaa, mutta painavan ison matkalaukun kanssa liukuportaissa voi olla varsinkin naisihmisille haastavaa ja aikaa vievää metrosta toiseen vaihtamisen kanssa.

        Neljän hengen seurueen matkustaminen käy kätevästi taksilla eikä tule maksamaan kuin 5€ henk.


      • Prahastapalannut

        Juuri näin. Julkisilla on helppoa ja edullista.


    • Recidence

      Käytettiin tälläviikolla tätä palvelua. Homma toimi juuri niinkin pitikin lisäpalveluineen. Kätevä ja suosittelen varsinkin jos on enemmän kantamuksia ja väkeä samaan aikaan liikenteessä. Hotellilla mainostivat etukäteen tilattavaa taksia 25 eurolla/600 korunalla per suunta kentälle.

      • Janekkinen

        Hyvin toimi: Kuski odotti nimilapun kanssa kentällä. Auto oli VW Transporter, hyvin mahtui 4 matkustajaa ja matkatavarat. Paluumatkalle kuljetta saapui hakemaan 10 min ennen sovittua aikaa. hinta 22 euroa per suunta. Helppoa.


      • taas pääsee reissuun
        Janekkinen kirjoitti:

        Hyvin toimi: Kuski odotti nimilapun kanssa kentällä. Auto oli VW Transporter, hyvin mahtui 4 matkustajaa ja matkatavarat. Paluumatkalle kuljetta saapui hakemaan 10 min ennen sovittua aikaa. hinta 22 euroa per suunta. Helppoa.

        Olen käyttänyt kyseistä palvelua 3 kertaa molempiin suuntiin, ja aina on toiminut kuin junan vessa. Eli erittäin hyvin. Lähden taas torstaina 4 hengen kera sinne, kyyti on taas tilattu samalta firmalta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe