Benny Hinn ja muut

valehelijat.

TV7 on oksettava kanava omasta mielestäni.
Yksi oksettavimmista on Benny Hinn.
Tämä tyhmien manipuloija ja "ihmeparantaja" joka tietenkään ei ole koskaan parantanut yhtään mitään eikä ketään.

TV7 on kanava tyhmille ihmisille.
TV7 llä on näitä auktoriteettejä, kuten tuo Pawson, tuo Joyce Meyer ym. ym. jotka osaavat manipuloida tyhmiä.
TV7 kanavan suuntaus on avoimen rasistinen, siionistinen, pro Israel.

Miten kukaan voi ottaa Benny Hinniä tosissaan?
http://www.youtube.com/watch?v=KcaSERVdzY0

http://www.youtube.com/watch?v=97atZKdhHAI

Jos haluan katsella miten ihmisiä manipuloidaan, katselen joskus huvikseni TV7:mää.

P.S.
Kanava kyllä antaa joskus hyvät naurut.
Benny Hinnin ohjelmat antaa makeat naurut, samoin katsoin joskus jotain Polvijärven profeetat ohjelmaa, jossa joku savolainen ukko, joku pappi?, no joka tapauksessa ihan vakavalla naamalla kertoi, miten hänellä on suhde Jumalaan ja miten tämä siunaus tuli esiin viime juhannuksena, kun hänen mökillään satoi ja vieraat oli tulossa.

Tämä "polvijärven profeetta" puhui vakavalla naamalla, että hän siunasi Jeesusta, sekä tunsi suunnatonta uskoa ja otti ruohonleikkurin ja vaikka satoi, niin hän meni ajamaan nurmikkoa.
Ja sitten tapahtui kohta kuulemma suuri IHME, nimittäin tuo sade loppui ja juhannus meni oikein mukavasti mökillä.
Jumala ja Jeesus siis siunasi polvijärven profeettaa, sade lakkasi, ja heidän juhannuskekkerit onnistui, ja vieraat viihtyi.
Tosi tarina polvijärven profeetalta.

Ei voi kun sanoa, että hohhoijaa!

16

1195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep jep!

      Uskonnot on tehty massojen hallitsemiseen.
      Että ihmiset juoksisivat oman häntänsä perässä ja auktoriteetteja palvellen ja heiltä ihmeitä odottaen.

      Raamatun on nämä kontrolloijat kirjoittaneet tuhansia vuosia sitten, he ovat edelleen vallassa.
      Tutustukaa käsitteeseen illuminati, niin ehkä pääsette jäljille.

      Tosin, ihmiset, jotka katsovat TV7 kanavaa vakavalla naamalla taitavat olla jo menettejä tapauksia.
      http://www.youtube.com/watch?v=F_TBGRKDPEk

      No, kun elämä on karua, niin paetaan kaikenlaisiin satuihin, näin on ollut tuhansia vuosia ja on yhä, kuten mm. TV7-kanava todistaa.

      • ovat vastapuolta eikä mitään uskovaisia Kristuksen seuraajia Raamattu ei ole näiden kontrolloijien toimesta kirjoitettu vaan se on kirjoitettua Jumalan sanaa joka on osin kirjoitettu olosuhteissa joissa kristityt olivat vainottu vähemmistö. Miten oli uskonnottomissa yhteiskunnissa.
        Niissä lähes aina nostettiin joku ihminen auktoriteetiksi Jumalan paikalle.
        Albaniassa Hoxha,NL:ssä Stalin, Pohjois-koreassa Kim il-Sung, Kiinassa Mao jne.


      • Varamessias
        L.J.H kirjoitti:

        ovat vastapuolta eikä mitään uskovaisia Kristuksen seuraajia Raamattu ei ole näiden kontrolloijien toimesta kirjoitettu vaan se on kirjoitettua Jumalan sanaa joka on osin kirjoitettu olosuhteissa joissa kristityt olivat vainottu vähemmistö. Miten oli uskonnottomissa yhteiskunnissa.
        Niissä lähes aina nostettiin joku ihminen auktoriteetiksi Jumalan paikalle.
        Albaniassa Hoxha,NL:ssä Stalin, Pohjois-koreassa Kim il-Sung, Kiinassa Mao jne.

        > "Raamattu ... on kirjoitettua Jumalan sanaa"
        ... koska Raamatussa sanotaan niin olevan. Epäuskottava kehätodistus.

        > "Niissä lähes aina nostettiin joku ihminen auktoriteetiksi Jumalan paikalle.
        Albaniassa Hoxha,NL:ssä Stalin, Pohjois-koreassa Kim il-Sung, Kiinassa Mao jne."
        Ja Saksassa Hitler. Ja tuo liittyy illuminateihinkö millä tavalla? Tuo kaikkihan vain kertoo ihmisten taipumuksesta uskoa johonkin suurempaan voimaan. Tätä taipumusta ovat kautta ihmiskunnan historian erinäiset tahot pyrkineet hyödyntämään omassa vallantavoittelussaan, mistä uskonnot ovat saaneet alkunsa.

        Nuo "jumalat" ovat alkeellisten ihmisten tulkintoja jostain poikkeavasta tapahtumasta, joka on VOINUT olla vaikkapa vieraan sivilisaation vierailu tai poikkeuksellinen taivaankappaleiden toiminta.


    • PEURI

      HELVETIN KAUHUT KUTSUVAT SINUA KIITOS TÄMÄN VÄÄRÄN MIELIPITEESI! TV7 AINUT ASIALLINEN TV-KANAVA MITÄ NÄKYY SUOMESSA, KIITOS JUMALALLE HALLELUJA!

      SYNTINEN SAASTA VYÖRYY MUILTA KANAVILTA NAAMALLE KELLON YMPÄRI, KEHTAAVATKIN, SANOMAT JA MAIKKARIT JA JOPA YLE SYÖSTÄ KOKO KANSAKUNNAN KADOTUKSEN TIELLE ITSE S*ATANAN PAKEILLE SAASTOINEEN!

      • HEH HEH!

        Hui, kylläpä nyt pelottaa, heh heh!

        Uskon, että Jeesus niminen mies on ollut olemassa varmaan, mutta hän ei ole kyllä mikään jumalan poika yhtään enempää, kuin sinä tai minä.
        Minä en tarvitse mitään pelastajaa, kannan vastuun itse, kukaan Jeesus ei voi minua pelastaa, tai mistä täytyisi pelastaa.

        On ihmiset kyllä eläimen tasolla, jos ottaa tuon kanavan oksennukset tosissaan.
        Polvijärjven pastori on kyllä hupiohjelma vailla vertaa.


    • "rasistinen,siionistinen, pro israel"
      En ole kuullut tv7:alta kommentteja arabien ajamisesta mereen, mutta Israel-vastaisissa mielenosoituksissa on huudettu kuolemaa israelilaisille ja juutalaisille ja että juutalaiset pitäisi ajaa mereen. Lisäksi Israel-vastaiset ovat esittäneet että juutalaisia yrityksiä pitäisi boikotoida kuten natsitkin aikoinaan.

      Totta vieköön olen Israelin puolella.Kannattaa olla sillä puolella millä Jumala on. Se joka kiroaa Israelia niittää kirousta joka siunaa niittää siunausta.
      Ootsä muuten miettinyt mistä johtuu että samaan aikaan kun euroopan kansat vaativat Israelia luovuttamaan maa-alueita ählyt saavat yksittäisiä kaupunginosia hallintaansa euroopan kaupungeissa.

      Benny Hinn lienee väärä profeetta.
      Entäs muut kanavat niillä näkyy paljon kaikenlaista roskaa ja harvoin rakentavia ohjelmia seiskalla näkee rakentavia ohjelmia kenties enemmän kuin muilla yhteensä.
      Ootsä sä niitä jotka katsovat mieluummiin jotain hintti-ohjelmia muilta kanavilta?

      • iuhgsdkifujb

        > "Totta vieköön olen Israelin puolella.Kannattaa olla sillä puolella millä Jumala on."
        Koska kyseinen jumala on Israelin jumala, kysyn, oletko juutalainen? Jos et, miksi uskot juutalaisten jumalaan etkä esimerkiksi hindujen (Shiva, Vishnu), muhamettien (Allah), kreikkalaisten (Zeus, Poseidon, Artemis, Pallas Athene, Afrodite ja muut) tai suomalaisten (Ukko, Ahti, Tapio jne) jumaliin? Miksi juutalaisten jumala on sinulle oikeampi kuin kymmenet tai sadat muut ihmiskunnan jumalat? Pitääkö uskoa mihinkään jumalaan? Miksi?


      • iuhgsdkifujb kirjoitti:

        > "Totta vieköön olen Israelin puolella.Kannattaa olla sillä puolella millä Jumala on."
        Koska kyseinen jumala on Israelin jumala, kysyn, oletko juutalainen? Jos et, miksi uskot juutalaisten jumalaan etkä esimerkiksi hindujen (Shiva, Vishnu), muhamettien (Allah), kreikkalaisten (Zeus, Poseidon, Artemis, Pallas Athene, Afrodite ja muut) tai suomalaisten (Ukko, Ahti, Tapio jne) jumaliin? Miksi juutalaisten jumala on sinulle oikeampi kuin kymmenet tai sadat muut ihmiskunnan jumalat? Pitääkö uskoa mihinkään jumalaan? Miksi?

        Siksi Häneen joka ilmoitti sanansa Raamatussa koska:

        Hän antoi poikansa Jeesuksen Kristuksen puolestani.
        Hän on mahtavin ja voimakkain valta maailmankaikkeudessa.
        Hän on luonut tämän maailman.
        Jeesus Kristus taas on ainoa tie taivaaseen Hän on tie, totuus ja elämä.
        Olen saanut Häneltä avun monesti tunnen Hänet Hänen läsnäolonsa olen kokenut.
        Hän pystyy vetämään halutessaan niitä jumalia turpaan miten vain haluaa, ja tulee niiden takana olevat demonit heittämään helvettiin.

        "Pitääkö uskoa mihinkään jumalaan?Miksi?"
        Ystävä hyvä sinulle on suotu vapaa tahto. Ei Jumala pakota sinua uskomaan itseensä Jumala antaa sinun rauhassa olla uskomatta jos niin haluat.Sinulla on vapaa valinta astua Jeesuksen Kristuksen tielle tai olla astumatta.
        Mutta mikään muu tie ei pelasta siitä sinun on hyvä olla tietoinen.Sinulla on vapaus uskoa tai olla uskomatta äskeinenkin lause.


    • jeung654

      On totta että HInn on melkoinen valepukki ja ohjelma tulisi lopettaa, mutta ei silti pidä haukkua koko kanavaa. Tuleehan muiltakin sontaa.

      Katso jotain muuta aloita vaikka kosketuksesta tai jostain dokkarista.

    • suomeen

      Siis Benny Hinn on kuuluisampia Jumalan profeettoja tällähetkellä, sen takia hän saakin niin paljon vastustusta ymmärtämättömiltä ihmisiltä, joitten silmät tämän maailman Jumala on niin sokaissut, että he eivät näe evankeliumin valoa. Raamatussa nimenomaan sanotaan, että nämä merkit seuraa niitä jotka uskovat....

      • Jope48

        seuraa? Kipinä-lehti 1996. Näin Benny Hinn. Voin sanoa ilman epäilyksen häivää että ihmiskunnan suurin herätys on pian tulossa. Haluan kertoa teille, mitä Herra näytti minulle 1990-luvun alussa. Herra sanoi, 90-luvun puolivälissä kaksi Hänen hengellisistä " jättiläisistään" pääsisi kotiin. Heti sen jälkeen alkaisi hisrorian suurin herätys! Mutta me olemme 90-luvun puolivälissä. Tämä on nyt sitä aikaa. Kannattaa kiinittää turvavyöt, sillä jotakin on tapatumassa. Tuo herätyksen aikana uskon tapahtuvan kolme asiaa . Ensiksikin, historian suurin sielujenvoittamisaktiviteetti. Ttoiseksi, historian suurimmat ihmeet. Kolmanneksi, me tulemme kokemaan Jumalan lupausten toteutuvan, joiden mukaan syntisten rikkaudet tulevat vahurskasten käsiin....... Haastattelun olenaisin anti on tässä Pasi Turusen suomeksi toimittamana.


      • HinnProsperityPoser

        Benny Hinn ei ole juuri koskaan osannut profetoida tasan yhtään mitään. Lue Kristityn Foorumia niin viisastut sinäkin; sokea kananen löytää jyväsen raittiiseen Jumalan Sanaan. Koivistokin kävi Hinnin viitan liepeen alla ja miten kävikään...


    • taivastiellä

      Mukava kannanotto. Ihme, että uskallat katsoa sitä, sillä usko "tarttuu" käsittämättömällä tavalla.
      Jatka vaan. Itse sain "tartunnan" jo 20 v sitten ja hyvä tuli.

    • Miss Mossad.

      osastolle, jossa kaikki ateistit huutaa kurkku suorana :DDD Mukavaahan se on, jos Jeesus noin kiinnostaa! Eikös sitä sanota, että saatana hyökkää ensimmäisenä sinne missä on totuus ja aito Pyhä Henki läsnä. Eihän saatanaa kiinnosta esim. seurakunnat, joissa ei tapahdu mitään vaan hän hyökkää sinne missä elävä usko tulee todeksi. Kuten vaikkapa TV7:ssa:)

      Aiheesta Benny Hinn, en ihmettele etteivät ei-uskovat kestä häntä. Voimakas hengellinen julistaja ja varmasti on saanut paljon hyvää aikaa monien lähetystyövuosiensa varrella. Tietty se amerikkalainen tyyli ei oikein istu meidän kotoiseen Suomeen. Kuten Jeesus sanoi: "Myy kaikki ja anna rahat köyhille". Ehkä ihan kaikkea ei voi myydä, jos ylläpitää tuollaisia isoja tilaisuuksia ym. ympäri maailmaa. Kitisijät voisivat miettiä, miten muka itse homman hoitaisivat.

      • Aiheesta

        Ei tarvitse olla ateisti ymmärtääkseen mitä BH edustaa.

        Miksi Hinn itse ei myy kaikkea hulppeaa omaisuuttaan ja anna sitä köyhille? Nenästä vedettäviä olette.

        Onneksi ohjelma lopetettiin harhauttamasta ihmisiä.


    • anti-siionisti

      Kristityt siionistit eivät tajua, että heitä vedetään höplästä siinä kohdin kun luulevat Juutalaisten odottaman Messiaan(anti-kristuksen) olevan Jeesuksen toinen tuleminen. Talmud on maailman rasistisin kirja. Se että juutalaiset toteuttavat omaa profetiaansa ja se näkyy uutisissa, ei ole mikään todiste Jumalan olemassa olosta, mutta ei myöskään tietty sitä vastaan. Maailmaa hallitaan rahan voimalla jonka luontimekanismin vale-juutalaiset kasaarit omistavat. Tarinat tulevat ja menevät, mutta totuus pysyy.

      http://www.youtube.com/watch?v=qNMFZZOOZLg

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7907
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1734
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      60
      1006
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      190
      928
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      803
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe