Pelkään etten löydä miestä itselleni: (

da-da-da

Tämä pelko on tietyllä tapaa täysin järjetön, mutta toisaalta mietin sitä, että mitä jos se ei olekkaan järjetön? Entä jos en löydä miestä itselleni?

Voin sanoa olevani hyvännäköinen, ihan noin omasta mielestäni ja saan todella paljon positiivista palautetta ulkonäöstäni - niin miehiltä kuin naisilta. Urheilen 7 kertaa viikossa ja voin sanoa vartaloni olevan kunnossa. Luonteeltani olen alussa ehkä hyvinkin varautunut ja en ota hirveästi muihin kontaktia, mutta kun minuun tutustuu, niin olen todella iloinen, huumorintajuinen, tietyllä tapaa nöyrä, en ole vaativa, tykkään pitää hauskaa, en tuomitse muita, haluan omistautua kumppanilleni, viihdyn loistavasti itsekseni(en tarvitse ystävää/kumppania aina mukaan), minut saa innostumaan melkein kaikkeen, lepyn helposti, en suutu helposti... no tota listaa voisi jatkaa vielä, mutta pointtina se, että luulisi kaltaiseni löytävän miehen rinnalleen?

Pukeudun hyvin naisellisesti. Käytän paljon mekkoja, korkokenkiä ja muutenkin tykkään pukeutua, vaikkakin erittäin yksinkertaisesti.

Se ulkoisesta minusta, mutta edelleen... kärsin ihan älyttömän paljon siitä, että pelkään etten koskaa tapaa sitä elämäni miestä. Olen kerran ihastunut palavasti, mutta mies kohteli minua todella huonosti, mutta pidin hänestä silti. Ehkä jotenkin jopa tarrauduin häneen, sillä hänessä oli paljon hyvää ja en ole koskaan pitänyt kenestäkään miehestä sillä tapaa. Ajattelen usein etten usko, että kukaan mies ei voi saada minussa vastaavaa reaktiota aikaiseksi. Kyllähän minua ulos pyydetään, mutta en voi sille mitään etten ihastu kovinkaan helposti!:/ Ehkä olen sitten nirso, mutta sen takia tämä pelko oikeasti pelottaa minua.

Ja olen myös erittäin kateellinen naisille joilla näen, että heillä on sormus sormessa. HE ovat löytäneet miehen! Tai vielä enemmän minua ahdistaa, kun näen naisen, joka työntää lastenrattaita ja vielä sormus sormessa tai mies rinnalla. Pelkään etten koskaan koe samaa kenenkään miehen kanssa. Tai, että muuttaisin jonkun miehen kanssa yhteen. Ja tää mun ajatusmaailma vaikeuttaa sikälikin mun elämää, koska mulla on koko aika tietynlainen "haku-päällä"-tutka meneillään, koska yritän etsiä koko aika epätoivoisesti sitä kumppania rinnalleni. Ja se ei vain tuota tulosta. Tosin en usko, että vaikutan epätoivoiseltakaan, sillä aika harvoin treffeille asti pääsen... ja en minä väkisin kenestäkään yritä miestä itselleni tehdä.

Ja en voi sille mitään, että mun elämän ykkösjuttu on löytää mies itselleni. Mua ei huoleta raha, koulutus tai muut taloudelliset jutut. Mun elämän arvojärjestyksessä ykkösenä on miehen löytäminen. Sellainen, jota voin rakastaa ja joka rakastaa mua. Ja perhe-elämä sen miehen kanssa. Mä olisin maailman onnellisin nainen, kun saisin valmistaa miehelleni aterian. Tai harrastaa miehen kanssa seksiä niin usein kuin tämä tahtoo. Ehkä olen mielistelevä kumppani, mutta se on se mikä tekee mut onnelliseks, kun tiedän, että mies on onnellinen rinnalani. Elämä tuntuu tyhjältä, kun en ole löytänyt miestä..

Hassua tästä tekee se, että mulla on ikää vasta 20v. Olen nuori ja plaa plaa, mutta tämä pelko on aito ja sen vuoksi itketty monet itkut. Ehkä itsetunnossani on vikaa tai jossain, mutta mä tulen hulluksi tän pelon kanssa...

Auttakaa:/ ?

8

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aliinas

      Ymmärrän kyl että olis kiva löytää puoliso, mut tuntuu että sulla on siitä tullu melkeinpä pakkomielle.
      Jospa yrittäisit elää nuoruuttas ja nauttia siitä. Sulla ei oo mikään kiire löytää elämäs miestä. Kyllä se jonkun kulman tapaa pomppaa joskus.
      Toi sun halu alistua kumppanin tahtoon siis palvoa kumppania ei oo ihan tervettä. Ehkäpä sun tarvii viä kasvaa henkisesti ja itsenäistyä ennen kuin oot valmis seurusteleen.

    • yks..

      Sinulla ei ole yhtään mitään syytä huoleen, jos kertomasi on totta. Jos menet tavallisiin tanssipaikkoihin, seuraa kyllä löytyy. En silti sano, että sieltä pitäisi mies kaapata, mutta onhan tanssiminen mukavaa ajankulua.

    • vain tahtomalla saa

      Haluaisin sanoa vain kuinka itse tein. Omassa ajatuksissa luon sellaisia asioita mitä haluan elämääni.Minä esim.olin haaveillut autosta jo pitkään .Joka päivä katselin pihalle ja kuvittelin ja haavein että millaisen auto olisi minulla tuossa pihallani.No auto on minulla pihalla ja en ole maksanut siitä mitää.Siis sain minä halusin.
      Sinäkin voisit alkaa haaveilla ja uskoa haaveisiisi,sillä jonain päivänä ne toteutuu.Luulen että et ole määritellyt millaisen miehen haluat joten nyt aivot töihin ja kirjoita vaikka paperille asioita millaisen miehen tai millaisen jonkin asian haluat olla.Sinä itse luot omat kiellot elämääsi joten murra ne ja rupea luomaan haaveittesi kautta ja itse uskomalla niihin todella niin sen saat mitä haluat.Laulaahan yölintukin että sitä saat mitä tilaat..siis haaveilemaan ja muista uskoa siihen mitä haluat elämääsi.

      • cfvfcvfvfxv

        Tosielämässä mitä enemmän jostakin haaveilee, sitä pienemmät mahdollisuudet on saada se, tai ainakin jos sen saa se ei ole mitenkään niin hyvää.


    • 2+5

      Vuosi sitten, 19 vuotiaana minulla oli täysin sama tilanne.
      Jatkuvasti pelkäsin, että en koskaan löydä itselleni naista, ajattelin asiaa joka päivä ja kateus sekä suru valtasivat minut aina, kun näin pariskuntia tai katsoin saippuasarjoja.
      Ja tilannetta pahensi entisestään se, että sairastan sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja minun on erittäin vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin.
      Olin siihen aikaan hyvin masentunut, epätoivoinen ja naisen löytäminen oli minulle pakkomielle enkä välittänyt muista asioista. Itsekin ajattelin noin, että kun teen kumppanin onnelliseksi niin minäkin olen onnellinen.

      Jossain vaiheessa minulla oli profiili treffipalstalla ja minä jatkuvasti pyörin siellä etsimässä itselleni naista ja monta kertaa päivässä tarkistin, että onko kukaan ottanut muhun yhteyttä.
      Oli siel kyllä muutama tyttö/nainen, jotka olis olleet kiinnostuneita mutta he eivät herättäneet minussa mitään tunteita, joten annoin pakit. :P (Tosin ennen kuin annoin pakit niin yritin jollain tavalla pakottaa itseni tykkäämään näistä naisista mutta siitä huolimatta he eivät herättäneet kiinnostusta ja lopulta annoin pakit.)

      Lopulta minä pääsin eroon epätoivosta ja masennuksesta, kun aloin kohottamaan itsetuntoani sekä aloitin uuden harrastuksen.
      Toki minua yhä sillointällöin surettaa ja huolestuttaa, että löydänköhän koskaan kumppania mutta enään minulla ei ole pakonomaista tarvetta etsiä kumppania ja voin keskittyä muihin asioihin.
      Suosittelen lämpimästi, että yrität jotenkin päästä eroon epätoivosta ja masennuksesta ennen kuin yrität etsiä kumppania, epätoivo voi helposti ajaa sinut huonoon parisuhteeseen.
      Se voi toki tuntua vaikealta tai jopa mahdottomalta, kun se kumppanin löytäminen tuntuu olevan ainoa lääke mutta koita aloittaa sillä, että alat kohottamaan itsetuntoasi ja aloita uusi sinua kiinnostava harrastus. Myös terapiassa käynti voi auttaa.

    • oppeliini

      Miehen aina loytää mutta suunnittele mieluummin kuinka valitset heistä sen oikean.

      Tietysti auttaa jos vietät aikaasi ihmisten seurassa jotka vastaavat sinun ideologiaa ja kiinostuksia. Toisin sanoen etsi ystäviä kaikkialta muualta kuin viinaseurasta. Tuo sulkee baarit ja kapakat automaattisesti pois .

      Vaikket olisikaan himourheilija, voist silti mennä punttisalille treenaamaan viikottain. Usko tai älä, alat tottumaan ja jopa pitämään siitä että kroppasi voimistuu.
      Laita supermarkettisi ja kirjastosi ilmotustaululle lappu jossa pyydät halukkaita polkupyorälenkille joka lauantai aamu- tai iltapäivisin. (Tuo automaattisesti sulkee juopot - he parantelevat krapulaansa! :) )

      Mene vapaehtoistyohon haluamasi organisaatioon. Noihin yleensä osallistuu vapaaehtoisiksi hiukan fiksumpaa porukkaa joilla on halua auttaa ja osallistua.

      Mieti mitä muuta voisit tehdä

    • pullukka_paavo

      joka osaa pyörittää naisia. Olet ikävä kyllä tämän sorttisille miehille sellainen kaato joita riittää.

      Jos et tyydy hieman tavallisempaan tallaajaan ota sellainen 35v komea mies joka on valmis perheen perustamaan eikä jaksa enää kaadella naisia. tai tota silloin oltava sinunkin 30v muuten olet sen 35vuotiaan kaatona. Siis odota 10v sitten ihanne mies tyyppisi voi olla valmis perheen perustamaan, mutta ei varmaankaan jätä koluamatta helppoja naisia joita riittää ihanne miehillesi.

    • Trakkaile meistä aluksi turvallisen vläimatkan päästä ja jos vähänkin tunnet kiinnostusta, mene sitten lähemmäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      671
      5144
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      142
      3968
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3770
    4. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      18
      3332
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3131
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2534
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2401
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2340
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2187
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      51
      2184
    Aihe