Eikö kukaan kykene

Hmmmmm,,,,,

ottamaan kantaa tähän mitä Jeesus seuraajistaan sanoi:
17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

Eikö tämä ole Jumalan sanaa, vai onko tämä poistettu lestadio raamatusta.

23

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmmmmm,,,

      sanoja:

      Joh. 14:12

      Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

      Raamatun selittäjät sanoo, että kun Jeesus sanoo;" totisesti, totisesti" niin Hän on silloin erityisen tosissaan, ja se mitä sanoo on erityisen tärkeää.

    • Kyllä kykenee.
      Jossain vaiheessa oli tultu siihen tulokseen, että raamatussa on sellaiset luvut, joita käyttämällä tulee hengellinen ravintoympyrä täytetyksi.

      Muutama psalmi, joku luku Jesajaa , Matt 5, Matt 18, muutamia lukuja Paavalin kirjeistä ja Ilmestyskirjan viimeinen luku ja tietysti joku osa Pietarilta.

      Kun sitten tuli uusi raamatunkäännös, päätettiin tutustua siihen. Jostain syystä eräs veli suositteli APT:n läpikäymistä. Sehän oli melekin shokki, kun sietä alkoi nousta asioita, joita ainakaan en tiennyt edes olevan olemassa.

      Nyt tiedän, että kaikki on totta.

      • Jatkan sen verran, että harvassa on ne luterilaiset kirkot joissa rukoiltaisi sairaiden puolesta kättenpäällepanemisella.

        Kuitenkin Jeesus paransi kylissä kaikki sairaat. Kyllä siellä piti olla jonkinlaista mainontaa: Nyt on tullut kylään henkilö, joka pystyy auttamaan kaikkia vaivaisia.


      • teuta
        vihne kirjoitti:

        Jatkan sen verran, että harvassa on ne luterilaiset kirkot joissa rukoiltaisi sairaiden puolesta kättenpäällepanemisella.

        Kuitenkin Jeesus paransi kylissä kaikki sairaat. Kyllä siellä piti olla jonkinlaista mainontaa: Nyt on tullut kylään henkilö, joka pystyy auttamaan kaikkia vaivaisia.

        Tuon saman olen huomioinyt ,harvassa on.

        Mutta ei siellä mitään mainosta ollut , sairaudet miellettiin silloin yhteiseksi , ja ne ketkä voi ,
        hakivat apua , ja kun tuli mies joka paransi , asia eteni kuin kulovalkea , pääsihän kantajat vapaaksi yms.


      • ei kannat vastata

        He eivät ole arvollisia keskusteluun tällä palstalla. Raamattu kehoittaa varottamaan vääräoppista kerran tai kahdesti ja sen jälkeen karttamaan häntä.

        Nämä kaksi sekavaa mielisairasta kirjoittajaa ovat sotkeneet palstaa jo ainakin vuoden verran, eivätkä ole toivottuja henkilöitä tälle palstalle. Jeesuksen seuraajille kartettavia henkilöitä.


      • ihmettelen kovin
        ei kannat vastata kirjoitti:

        He eivät ole arvollisia keskusteluun tällä palstalla. Raamattu kehoittaa varottamaan vääräoppista kerran tai kahdesti ja sen jälkeen karttamaan häntä.

        Nämä kaksi sekavaa mielisairasta kirjoittajaa ovat sotkeneet palstaa jo ainakin vuoden verran, eivätkä ole toivottuja henkilöitä tälle palstalle. Jeesuksen seuraajille kartettavia henkilöitä.

        mä tuon raamatunsanan paikan tänne keskusteltavaksi ja sinä sanot vääräoppiseksi suoralta kädeltä huh huijaa, eikö koko raamattu ole Jumalan sanaa ja tuo mitä toin esiin on vieläpä Jeesuksen sanoja seuraajistaan.


      • Luteri luteri
        vihne kirjoitti:

        Jatkan sen verran, että harvassa on ne luterilaiset kirkot joissa rukoiltaisi sairaiden puolesta kättenpäällepanemisella.

        Kuitenkin Jeesus paransi kylissä kaikki sairaat. Kyllä siellä piti olla jonkinlaista mainontaa: Nyt on tullut kylään henkilö, joka pystyy auttamaan kaikkia vaivaisia.

        sissa on esim, Jean Roos mm, joka rukoilee sairasten puolesta ja parantumisia tapahtu.
        Hänen tiimissään on myös tiedon sanojen armolahjalla varustettu henkilö, joka usein saa tiedon siitä mitä sairauksia paranee kulloinkin.

        Jean Roos on aivan mahtavan hyvä sanan opettaja, mitä ilmeisimmin varustettu opettamisen armolahjalla.

        No en halua silti ylistää ihmistä se on Jumalan armo joka vaikuttaa, niinkuin Paavalikin sanoi, "en kuitenkaan minä, vaan Jumalan armo".


    • jhgcfxrdesw

      Muista, että Jeesus opetti että kaiken tulee olla YHTÄ!
      Se tarkoittaa, että kaikki mitä Hän opetti on YHTÄ ja jos ne raamatussa ovat ristiriitaisesti niin harhauttaja on väärentänyt raamattua. (mm. nk. pyhä ehtoollinen)

      Uskoa Jeesuksen Nimeen on esim. Jeesuksen vahvistaman Lain noudattamista, uskoa, totella jne.. Jeesus ei tarkoittanut uskoa, luulla niinkuin harhauttajan usko on.
      Uusi kieli voi hyvinkin olla "eritavalla asioita ilmaisevuutta."
      Ajaa pois riivaajia voisi olla pois ajamista omia uskovaisia tappaneen rikollisen oppeja! Se on tavallallan kyykäärmeen sikiöiden nostamista kun siirtää mieleen manipuloituja oppeja pois ja kuuntelee sielunsa Jumalallisuutta.

      Lestadiolaisuus on yksi monista luterilaisuuden talutusnuorassa roikkuva veronmaksaja ja samalla kerää ev.l.:n ääri harhautettujen eksyneitä lampaita. Lestadiolaisuudessa pilkataan julkisesti Jeesusta ja röyhkeästi silti halutaan Jeesuksen Sanan puolustajia Jumalan pilkkaajiksi, sellaisiksi kun he itse ovat sitä ymmärtämättä.

      koko keskustelu
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/8944247
      tätä eivät tee Jeesuksen opetuksen mukaisesti vaan Jeesusta pilkaten (Matteus 6):
      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8944247/43234081

      Lestadiolaiset pitävän muita pakanoina vaikka itse eivät osaa oikein Jeesuksen opettamaa "Isä meidän" rukousta. Jeesuksen opetuksen mukaan se tulee suorittaa omassa "huoneessa":
      6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
      7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.

      ----

      Matt. 28:19 - 20
      Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.
      HUOM!! "KAIKKI" tarkoittaa koko Lakia ja Jeesuksen Oman Sanan opetuksia sekä parantaa sairaita jne.

      Matt. 10:8
      Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
      Mark. 6:5
      Ja hän ei voinut siellä tehdä mitään voimallista tekoa, paitsi että paransi joitakuita sairaita panemalla kätensä heidän päälleen.
      Mark. 6:55
      ja he riensivät kiertämään koko sitä paikkakuntaa ja rupesivat vuoteilla kantamaan sairaita sinne, missä kuulivat hänen olevan.
      Luuk. 4:40
      Auringon laskiessa kaikki, joilla oli sairaita, mikä missäkin taudissa, veivät ne hänen tykönsä. Ja hän pani kätensä heidän itsekunkin päälle ja paransi heidät.
      Luuk. 9:2
      Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita.
      Luuk. 9:6
      Niin he lähtivät ja kulkivat kylästä kylään julistaen evankeliumia ja parantaen sairaita kaikkialla.
      Luuk. 13:32
      Niin hän sanoi heille: "Menkää ja sanokaa sille ketulle: 'Katso, minä ajan ulos riivaajia ja parannan sairaita tänään ja huomenna, ja kolmantena päivänä minä pääsen määräni päähän'.
      Joh. 5:3
      Niissä makasi suuri joukko sairaita, sokeita, rampoja ja näivetystautisia, jotka odottivat veden liikuttamista.
      Ap. t. 5:15
      Kannettiinpa sairaita kaduillekin ja pantiin vuoteille ja paareille, että Pietarin kulkiessa edes hänen varjonsa sattuisi johonkuhun heistä.
      Ap. t. 5:16
      Myöskin kaupungeista Jerusalemin ympäriltä tuli paljon kansaa, ja he toivat sairaita ja saastaisten henkien vaivaamia, ja ne kaikki tulivat parannetuiksi.

    • katso itseäs pakana

      Miksi sinä ihmisiltä sellaista tivaan joka on YKSIN JUMALAN ANNETTAVISSA. Kerro itsestäsi ja kerskaa jos on jotakin kerskattavaa, mitä sinä muita vainoat höpötyksilläsi.

      • f5g6hjk9l0

        ymmärrät varmaan, että kristinusko, luterilaisuuskin on syyllinen tärkeiden tietojen puuttumisiin!
        Esim. Luojalta parantajan lahjoja saaneita on poltettu noitina! Sellaisia lahjoja Jeesus antoi opetuslapsilleen mutta sinulle tärkeä kristinusko piti huolen siitä ettei lahjoja saaneet saaneet elää... jopa Jeesuksen seuraajat tappoivat Paavalin tuella...Sen jälkeen lahkot jatko lahjoja saaneidet tappamia, ristiretket, pakanavainot, noitavainot jne ja noitavainoja kristinuskon toimesta on edelleen, sitä kutsutaan lähetystyöksi:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008. [16] Nigeriassa noin 5000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[17] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia."

        ja

        http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20091018/af-nigeria-child-witches/

        jne...


      • armon kerjäläinen

        minulla, kaikki on armoa, sekin että puhun kielillä.


    • teuta

      Mark. 16:9 jakeesta on lisäystä joissakin kirkolliskokouksissa , en väitä etteikö se Jumalan sanaa
      olisi , on varmasti , mutta yhteensopivuus voi takkuilla. . . Ei poistettu , mutta sinut poistaisin mielelläni
      olisi jonkin moinen harmonia kohdallaan .

      • ihmettelen kovin

        häirikkönä jos tuon tään raamatupaikan esille, eikö se sovi sun rauhaasi järkkyykö se tästä:
        17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

        Vähästäpä rauhasi järkkyy, Jeesus järkytti fariseusten ja kirjanoppinenden rauhaa niin kovin että tuli tapetuksi, mieti sitä.


      • teuta
        ihmettelen kovin kirjoitti:

        häirikkönä jos tuon tään raamatupaikan esille, eikö se sovi sun rauhaasi järkkyykö se tästä:
        17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

        Vähästäpä rauhasi järkkyy, Jeesus järkytti fariseusten ja kirjanoppinenden rauhaa niin kovin että tuli tapetuksi, mieti sitä.

        Olen paljon miettinyt Kun olen lukenut ja kirjoittanut Jeesuksen kärsimys hitoriaa , erivaiheet
        ei minua se häiritse , että olet häirikkö , vaan se ettet ota mitään ohjeita vaarin , no sitä
        samaa on meidän omassa porukassa , eräs mies se leimaa meidät samaksi , sen takia minä
        olen sitä mieltä että LOPETA ,

        Täällä on mennyt moni asia ristiin eskon aikana minä todella toivon että lopetat.


      • väinö ,

        Hyppää kaivoon


      • esikoinen .

        Kauheeta olksää joutunu P-renkiks ?


      • Trajaanus

        Kyllä oli totta , Markuksen kirjan 16 luvun jakeesta9 on hävinneet aikanaan,
        ja kirkolliskokous on tehnyt sopivat jakeet , se on totta, ja totean että ke-vo
        on anteeksi pyynnön velkaa . Eräältä.


      • ihmettelen kovin
        teuta kirjoitti:

        Olen paljon miettinyt Kun olen lukenut ja kirjoittanut Jeesuksen kärsimys hitoriaa , erivaiheet
        ei minua se häiritse , että olet häirikkö , vaan se ettet ota mitään ohjeita vaarin , no sitä
        samaa on meidän omassa porukassa , eräs mies se leimaa meidät samaksi , sen takia minä
        olen sitä mieltä että LOPETA ,

        Täällä on mennyt moni asia ristiin eskon aikana minä todella toivon että lopetat.

        minä en ole Esko, ja mistä ohjeista minun pitäisi ottaa vaari, siitäkö ettei tätä raamatun paikkaa saisi tuoda esille:
        17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
        18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."


      • teuta

        Joskus alkuseurakunnan aikana havaittiin , että Jakeesta 9 markuksen kirja 20 oli hävikkiä tapahtunut .
        He saivat alku tekstejä , kristyttyjen kirjoista ja miten täydellistä , luulen että kyllä ,,, 324. paikoin
        sen täydennys sai lopullisen muodon . Se oli nikean kirkolliskokouksen aikoihin.


      • ?????
        teuta kirjoitti:

        Joskus alkuseurakunnan aikana havaittiin , että Jakeesta 9 markuksen kirja 20 oli hävikkiä tapahtunut .
        He saivat alku tekstejä , kristyttyjen kirjoista ja miten täydellistä , luulen että kyllä ,,, 324. paikoin
        sen täydennys sai lopullisen muodon . Se oli nikean kirkolliskokouksen aikoihin.

        ?????


      • teuta
        ????? kirjoitti:

        ?????

        Miksi kyssäri , kyyhöttää tästä on kirjoitettu ennenkin vain kyssäri , ei lukenut siksi mielenosoittaa.


    • jhgyftre5w4q3

      koita ymmärtää, että lestadiolaisilla on lutherilaisten herra epäjumalana. teutaki oppi vasta pari päivää sitten miten Jeesuksen mukaan "Isä meidän" rukous suoritetaan vaikka raamatussa on Jeesuksen antamat ohje. teuta kun ei Jeesuksen ohjeista piittaa vaan pilkkaa pilkkaamistaa Jumalaa, Jeesusta ja Pyhää Hengeä mutta ei itse sitä tajua kun on niin syvälle saatanallisuuteen kyykäärmeen sikiön pakkolapsikasteella murjottu.
      Näille pakanoille on Jeesus Omalla Sanallaan opettanut mutta he vaan laumalampaina hoilaavat "Isä meidän" rukousta kokouksissaan (kukeaa koko luku Matteus 6):
      5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
      6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
      7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
      8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.

      ----------
      Meille, ei herra epäjumalaa palveleville Jeesus opetti " ja teitä tapetaan" kristinuskon, luterilaisuudenkin jäseninä. Jo pakkolapsikasteessa heidät merkitään hengellisesti kuolleiksi asettamalla tapetun merrki (risti) otsaan jotta piru tuntis omansa.

      Matteuksen evankeliumi:
      24:1 Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
      24:2 Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
      24:3 Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
      24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
      24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
      24:6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
      24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
      24:8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
      24:9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.

      Omia uskovaisia, pikku lapsiakin tappaneen rikollisia ja heidän oppia tulee varoa:
      "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia."
      ...noitarovioillakin omia uskvaisia, pikku lapsiaankin polttaen kuin kyykäärmeen sikiön pakkokastamat pedot!!!!

      • teuta

        En usko sinuunkaan , minä uskon mielluummin LUTHERIIN.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      13
      2067
    2. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      109
      1863
    3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

      Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
      Sinkut
      131
      1483
    4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

      Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
      Maailman menoa
      153
      1108
    5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

      Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
      Maailman menoa
      96
      1072
    6. Olit kiinnostunut mutta

      varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
      Ikävä
      76
      1064
    7. Joonas Rask viettänyt omasta

      mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
      Maailman menoa
      2
      841
    8. Olet hyvin

      rakastettava ja kaipaan sinua.
      Ikävä
      38
      788
    9. Yksi syy miksi kaipaan sua

      On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
      Ikävä
      52
      780
    10. No oletko miten paljon miettinyt

      Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
      Ikävä
      67
      779
    Aihe