Everyday / OPR

Hra47_

Kokemuksia Everyday "lompakko" palvelusta? Laskuttavatko miten, ilmeisesti sähköistä laskua ei saa?
Lasku saapuu ilmeisesti aika pian lainannoston jälkeen?

22

6605

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miia82

      En suosittele käyttämään k.o yrityksen palvelua.Laskutukset ihan sekaisin,olen kuukauden sisällä maksanut n.8 laskua k.o puljulle(jokaisesta nostosta tulee 3 laskua eli laskua pukkaa ovista ja ikkunoista) ja nyt tuli erittely,että olisi muka kaikki maksamatta ja lasku melkein 400e.Soitin sitte tänne puljuun ja oli tullut kuulemma moka TAAS eli rahat kyllä häviää heidän tileille,mutta mitään ei näy missään.
      Ihan persestä koko paikka!!!!! Kannattaa vältellä viimeiseen asti!!

    • vältä tätä firmaa

      Lasku ei saavu "aika pian lainannoston jälkeen". Laskutus tapahtuu ihan miten sattuu.

      -En suosittele, entinen asiakas-

      • Oikeusoppi

        Laskuihin lisätään 5e laskutuslisää.vaikka ei ole myöhässä. Aina tekevät niin ettei muka näy heillä 3-4 päivän kuluea. Kyllä näkee jo saman päivän yönä ja seur.aamuna.ja sitten voi laittaa äkkiä päivämäärän perimislaskuun. Ja jos onnistut maksaan ajoissa niin sitten siirretään loppulaskun päähän ja taas sen kuun laskusta voi peeriä 5e.taas.


    • Vanha asiakas

      OPR-vakuus on aikamoinen firma kyllä... en suosittele. Mielestäni (omiin ja kavereiden kokemuksiin perustuen) parhaat yritykset joista voi lainaa saada nykyään ovat:

      Big Pankki
      LVH Pankki
      Santander
      Aasa
      Ellos

      Eivät ole missään erityisessä järjestyksessä... lainasummissa ovat aika nihkeitä kaikki lainanantajat nykyään olen huomannut. Paitsi VikaPippi firmat.

    • Sampsa Kataja

      Samaa mieltä OPR-vakuudesta. Ylimielinen toimitusjohtaja, vaikkakin vaikuttaa älykkäältä kaverilta. Hakkasi Sampsa Katajan väittelyssä ihan 6-0

    • Mielestäni OPR-Vakuuden toimitusjohtaja Richard Rosenius esiintyy edukseen TV:ssä ainakin yleensä. Viitateen aikaisempaan YLEn keskusteluiltaan, kyllä kuluttajaliiton nainen ja Sampsa Kataja olivat ahtaalla mielestäni. Perintäyhtiöiden liiton edustaja taas oli esiintymiseltään aika heikko.

    • annekkk

      Ei kannata, hirveä sotku tullut. Suorituksiani ei oteta huomioon!
      Mustalle listalle koko paikka.

    • diibadaaba

      Ja miksi ei saisi tulla peprilaskua?? Ei kaketi kannata vipata jos sitä tarvitsee joltakin noin kovin salata...

      • diibadaaba

        *Paperi*


    • Finder
      • kullervo987256897

        No ei ole...


    • Johan on R.

      Just otin Everyday.fi- vippiä, toivon kuiteski nettä firma on ok. Luulishan että jos maksaa ajallaan velkansa, niin rahat menee nätisti firman tilille ja ovat tyytyväisiä. Jos ei toimi, niin sitten ei tarvi toiste kokeilla. Kunnollisiakin firmoja on.

    • jeppejou88

      Otin Everydayltä lainaa ja aluksi laskutus oli vähän sekavaa.. Olen nyt ollut asiakkaana yli vuoden ja ottanu lainaa aina kun olen tarvinut ja kaikki on kyl toiminut hyvin. Sitten se on hyvä että asiakaspalvelu tuntuu olevan aina auki ja sähköposteihinkin vastataan tosi nopeesti, ei tarvitse edes postia sulkea.. Olen myös ottanut saman yrityksen muista lainapalveluista lainaa eikä koskaan ole kyllä ollut ongelmia.. Tietysti maksaisin vähemmän korkoa mielelläni mut eipä sitä vissiin mistään muualtakaan ole saanut halvemmalla, ja olen kyl suht montaa laina palvelua käyttänyt.. Halvin vaihtoehto olis vissiin olla tuhlaamatta palkkaa ennen seuraavaa palkka päivää ;D

    • iina663

      voi jeppe sä oot varmaan maksanu samaa laskua monta kertaa..todella huono firma, en tod. suosittele. maksat luoton moneen kertaan takaisin, koska laskutus ei huomioi kaikkia maksettuja summia. tää lafka sopii vain sellaiselle joka jaksaa todella seurata miten on laskunsa maksanut. ja jaksaa olla yhteydessä heihinpäin, koska paljon korjattavaa tulee. EN SUOSITTELE.

      • h...

        Mulla ainakin on toiminut. Tulee ihan selkeä erittely ja olen aina tarkastanut, että kaikki on ok. Ihan selkeä tuo laskutus, kun sen osaa katsoa. Se koron osuus siinä voi sekoittaa ja se kun maksaa monessa erässä takaisin, tuleehan siinä tuota korkoa. Äkkiseltään kun katsoo, niin näyttää kuin ei olis otettu huomioon jotain, mutta kun systeemiin perehtyy, niin ei siinä mitään kummallista ole. Nykyään osaan jo laskea mikä seuraavan laskun summa tulee olemaan.


    • Paras luotto

      Luottotiedotonkin voi saada oikean luottokortin osoitteesta http://evo888.com/luottokortti/
      Uskomattoman hyvä palvelu ja samaan tulee oikea pankkitili EU-pankista.....
      Rahaa on tilille yhtä vaivatonta siirtää kuin maksais Nordeasta Op:hen
      Suosittelen........

    • UljasKuulaPallo

      Jotta vanhaan ketjuun voisi saada jotain päivitystä, niin Everydaystä voi sanoa jopa hyvää! Olen pitänyt tätä auki ja lainannut maltillisesti sieltä täältä. Ensimmäisellä kerralla otin soiton asiakaspalveluun ja pistin nuoren kaverin kertomaan senttisentiltä millaiset ovat kuluerät ja kun homma oli mustaa valkoisella, niin nappasin tonnin puolikkaan. Näitä ei kannata jättää roikkumaan ja maksut on syytä tehdä rivakasti, jotta eivät jää pyörimään. Silloin alkaa se limbomeininki ja tuntuu, että erät ei pienene, vaikka kuinka lyhentää. Ihan omakohtaisia kokemuksia on, halpa muuttuu hetkessä kalliiksi ja vitosesta tulee 15 euroa 45 päivässä. That's pikavippi life. Pidemmittä puheitta, Everyday kelpaa, kun hyväksyy, että lainasta peritään korkoina konkreettisia euroja: http://www.talouteen.com/everyday-joustava-laina-tarpeesi-mukaan/

      • ohion

        Olen just maksanut pois Everydayn tililuoton. En haluaisi uudestaan, se on aika kallista 15% nostopalkkio ja sit päälle noin 50% korkoa. Mulla se vain kasvoi vaikka maksoin ihan sairaasti ja lopulta annoin mennä perintään. Ne perii oman (sisaryhtiön) kautta. Ostosraha samasta firmasta on paljon selkeämpi ja edullisempikin.


    • eienääeveryday

      tilasin eräästä liikkeestä josta piti tulla lasku everyday.fi kautta. palautin kyseiset tuotteet kaikki ja laskua pukkaa tulemaan jo toisen kerran vaikka olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun ja sieltä on ilmoitettu että lasku on ollut aiheeton.

      että näin. en todellakaan suosittele kyseistä firmaa kelleen.

    • everydayjoustoluotto

      Itsellä Everyday on toiminut todella hyvin! He ovat alentaneet minimilyhennyksen 10 %:iin mikä on todella tervetullut uudistus. Myös tuo verkkokaupassa maksaminen toimii loistavasti. Täältä löysin hyvät tiedot ennen kuin hain luoton itselleni: http://lainaanyt.fi/lainapaikat/everyday/

    • vältäjoustoa

      Aikoinaan oli (n. 10v) sitten ja ihan perseestä oli kuten noi muutkin. Joustoluotot (luotto myönnetty 2000e/enemmän) ovat kuitenkin pahimpia nykyisin kun niihin ei ole lainmukaista korkokattoa tai jos on niin se on avaruudessa.

    • everyday_varoitus

      Aivan hävytön. Perivät korot vaikka maksaa laskun hieman myöhässä (ennen muistutusta). Älkää käyttäkö!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe