Pullonpalautusvinkki!

Ä n k y r ä

Jos sinulla on jonkin kaupparyhmän kanta-asiakaskortti (K-Plussa, Ässäkortti jne.) ja menet ostoksille sellaiseen kauppaan, jossa on myös Alko, ja aiot palauttaa myös tyhjiä pulloja - niin älä tarjoa sitä pullonpalautusautomaatin antamaa kuittia siihen ruokakauppaan, vaan mene ostoksille Alkoon ja tarjoa kuittia sinne.

Näin siksi, koska et saa bonusta tai pisteitä (tai mitä ne sitten ikinä lienevätkään) sen ruokakaupan ostoksista sen pullonpalautuskuitin summan edestä. Maksa ruokakauppaan käteisellä, ota sieltä täydet bonukset, ja maksa Alkossa pullonpalautuskuitilla. Alkosta kun et muutenkaan saisi mitään bonusta. (Siellä kun on niin hyvät prosentit jo valmiiksi.)

Ja kauppiasta harmittaa!

4

576

  Vastaukset

  • Tai jos ei Alkon tuotteet maistu, niin ota pullonpalautuskuitti neuvonnasta käteisenä ja mene sitten vasta kauppaan.

   • Ja vielä helpompi versio: maksa kaupasta ostamasi tuotteet aivan normaalisti kassalle, ja saat täydet bonukset. Ojenna sen jälkeen pullonpalautuskuitti kassalle ja sano "nämä ottaisin rahana". Ei vähene bonukset eikä vie kassajonon aikaa muutamaa lisäsekuntia pidempään, ja toimii aivan mainiosti ainakin Prismassa. Ja kun kerta toimii, niin ilmeisesti ei harmita kauppiastakaan liiemmin (miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?).


   • pitkänenä... kirjoitti:

    Ja vielä helpompi versio: maksa kaupasta ostamasi tuotteet aivan normaalisti kassalle, ja saat täydet bonukset. Ojenna sen jälkeen pullonpalautuskuitti kassalle ja sano "nämä ottaisin rahana". Ei vähene bonukset eikä vie kassajonon aikaa muutamaa lisäsekuntia pidempään, ja toimii aivan mainiosti ainakin Prismassa. Ja kun kerta toimii, niin ilmeisesti ei harmita kauppiastakaan liiemmin (miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?).

    "miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?"

    No siksi, että olisi jokin hyvä syy käydä kauppareissulla myös Alkossa!


  • Ainakin meillä S-marketissa kassoja on ohjeistettu, että loppusumman jälkeen vedetään bonuskortti lukijan läpi ja sen jälkeen lyödään pullonpalautuskuitti suoraan käteismaksuksi, jolloin bonukset kertyvät asiakkalle eikä pullokuitti niitä vähennä. (maksutapahtuman jälkeen kassahekilö tekee sitten pullonpalautuksesta kaupalle erillisen "kassasta maksu" tapahtuman jolloin varastokirjanpito menee oikein) Kaikissa kaupoissa tosin ei näin toimita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   290
   11587
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   223
   7040
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5573
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   4752
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3272