Pullonpalautusvinkki!

Ä n k y r ä

Jos sinulla on jonkin kaupparyhmän kanta-asiakaskortti (K-Plussa, Ässäkortti jne.) ja menet ostoksille sellaiseen kauppaan, jossa on myös Alko, ja aiot palauttaa myös tyhjiä pulloja - niin älä tarjoa sitä pullonpalautusautomaatin antamaa kuittia siihen ruokakauppaan, vaan mene ostoksille Alkoon ja tarjoa kuittia sinne.

Näin siksi, koska et saa bonusta tai pisteitä (tai mitä ne sitten ikinä lienevätkään) sen ruokakaupan ostoksista sen pullonpalautuskuitin summan edestä. Maksa ruokakauppaan käteisellä, ota sieltä täydet bonukset, ja maksa Alkossa pullonpalautuskuitilla. Alkosta kun et muutenkaan saisi mitään bonusta. (Siellä kun on niin hyvät prosentit jo valmiiksi.)

Ja kauppiasta harmittaa!

4

552

  Vastaukset

  • Tai jos ei Alkon tuotteet maistu, niin ota pullonpalautuskuitti neuvonnasta käteisenä ja mene sitten vasta kauppaan.

   • Ja vielä helpompi versio: maksa kaupasta ostamasi tuotteet aivan normaalisti kassalle, ja saat täydet bonukset. Ojenna sen jälkeen pullonpalautuskuitti kassalle ja sano "nämä ottaisin rahana". Ei vähene bonukset eikä vie kassajonon aikaa muutamaa lisäsekuntia pidempään, ja toimii aivan mainiosti ainakin Prismassa. Ja kun kerta toimii, niin ilmeisesti ei harmita kauppiastakaan liiemmin (miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?).


   • pitkänenä... kirjoitti:

    Ja vielä helpompi versio: maksa kaupasta ostamasi tuotteet aivan normaalisti kassalle, ja saat täydet bonukset. Ojenna sen jälkeen pullonpalautuskuitti kassalle ja sano "nämä ottaisin rahana". Ei vähene bonukset eikä vie kassajonon aikaa muutamaa lisäsekuntia pidempään, ja toimii aivan mainiosti ainakin Prismassa. Ja kun kerta toimii, niin ilmeisesti ei harmita kauppiastakaan liiemmin (miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?).

    "miksi muuten, aloittaja, haluaisit näyttää kauppiaalle pitkännenän lisäpalvelusta, jonka hän sinulle mahdollistaa, vaikka pakko ei olisi?"

    No siksi, että olisi jokin hyvä syy käydä kauppareissulla myös Alkossa!


  • Ainakin meillä S-marketissa kassoja on ohjeistettu, että loppusumman jälkeen vedetään bonuskortti lukijan läpi ja sen jälkeen lyödään pullonpalautuskuitti suoraan käteismaksuksi, jolloin bonukset kertyvät asiakkalle eikä pullokuitti niitä vähennä. (maksutapahtuman jälkeen kassahekilö tekee sitten pullonpalautuksesta kaupalle erillisen "kassasta maksu" tapahtuman jolloin varastokirjanpito menee oikein) Kaikissa kaupoissa tosin ei näin toimita.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   57
   3111
  2. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2378
  3. Stefu ja Sohvi - ero!

   Tämä on ilonpäivä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1809
  4. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1690
  5. Sofialla puhaltaa jo uudet tuulet

   Stefu on menneen talven lumia. Odottakaahan kun asia avautuu enemmän julkisuuteenkin... Hullu stefu jäi nyt sitten loppupeleissä aivan yksin, kukaan e
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1304