Aihe

Karjalaisen mielipidepalsta

Punamustis

Miksi helvetissä nettiKarjalaisen "mielipiteet" osio on niin perseestä? Olen seurannut Karjalaisen nettisivuja sekä osiota monia vuosia,vaikka olen nuori mies.
Suoraan sanoen minua, sekä monia muitakin VITUTTAA nämä samat ihmiset, jotka kirjoittaa täyttä paskaa keskustelupalstan täyteen vaikka mitää tietoa/taitoa/sanottavaa asiasta ei olisi!! Silti tietyt henkilöt suoltavat lähes jokapäivä ja jokaiseen aiheeseen jotain PASKAA. Miettikää Kiteen juntit ja muualta olevat VANHAT VITTUPÄÄT että onko teillä oikeata asiaa asioiden auttamiseksi vai haluatteko jauhaa PASKAA pienen loppuelämänne?

T.Nimeähän tässä ei voi kertoa, koska on nuorempi kuin TE AIVOTTOMAT joita kukaan ei edes tunne muuten kuin "mielipide" osion kautta.

16

363

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Munapusta

   näyttää todelliset kykysi Karjalaisen palstalla ja alkaa kirjoittamaan sinne äärettömän laadukasta tekstiä. Viestisi sisältökin jo kielii että olet todellinen nero kirjallisuuden alalla..ja ehkä muutenkin.

   • kyläpoliisi15

    siinähän se yks juntti näköjään kirjottaa.


  • lbfbm d

   Onko sitä palstaa/sivua pakko lukea, kuka käskee.
   Jos noin Vi....aa niin jätä lukematta, pysyy sinunkin mielenterveys hyvänä.
   Elämä on täynnä valintoja!

   • Niinköhän?

    Miten voi mitään hyvää menettää, ellei sitä ole alkujaan edes ollut.


  • Haestoetenpaskat

   Jaa, näkyypä tuo kiukkupussi vanhenneen jo kuutisen vuotta! No, nettikiukkuajat eivät ole vanhenneet, pikemmin päinvastoin. Eli kansan sivistäminen nykyaikana on aikalailla turhauttavaa touhua.
   Että terveisiä vain kaikille höyrypäille, ja mikseipä muillekin,
   T. Olli V

  • Anonyymi

   En tiedä kuinka pitkälle nuo viisaat tiedemiehet tätä ovat ajatelleet. Itse olen pienessä mielessäni ajatellut, että tästä nyt tuli vaan sellainen pandemia, että se vaan jää keskuuteemme. Emme mahda sille mitään. Tieteellisesti, miksi pitäisikään. Jos Kiinasta,Intiasta esim. kiellettäisiin kokonaan lisääntyminen voisimme selvitä satoja vuosia enemmän. Ilman näitä, ihmiskunta tulee määränpäähänsä....liian aikaisin. Tosiasia on vain se, että meitä on nyt jo liikaa ja joka vuosi meitä tulee enemmän ja enemmän liikaa. Näin pieni planeetta ei vaan kestä.
   Koko ajan keksitään sitä sun tätä. Ei niissä keksinnöissä ajatella inhimmillisesti. Ihmiset vaan lisääntyvät. Se oli joskus hyvä asia, nyt se on enempi kirous.

   • Anonyymi

    Miusta nissani on hyvä auto. Sillä on mukava ohitella ylpyröissä.


  • Anonyymi

   Muuallahan sillä ei pysty ohittamaankaan

  • Anonyymi

   Totta tämäkin!

  • Anonyymi

   Mikä ettei nissanista kirjuteta koskaan sinne mielipidepalstallen. Eikös se otsikko sinne viitannunna.

  • Anonyymi

   Nissani asioloita sais olla enemmän karvalaisen seksiviestipalstoloilla. Olis mukavampi ylpyröissä nissanilla ohitella.

   • Anonyymi

    Suorittamieni tutkimusten mukaan parhaat kyydit saa 80-luvun Passatin takapenkillä. Jaloille saa hyvän ponnistusasennon.


  • Anonyymi

   Nissaniloista ja nissani asioloista pitäs kirjuttoo enempi karvalaisessa. Minkätautta ei nissaniloista ja sumutusvaloista ja liikenneylpyröistä mittään kirjuteta. Häh. Sanopas

  • Anonyymi

   hahaa hehheee hihihihihihihiiiiiii

   • Anonyymi

    Korkeatasoiset mielipiteet ovat suurelta osalta loppuneet Karjalaisesta, koska tahvo nainen estää sellaisten kommenttien julkaisun, jotka eivät sovi hänen yksipuoliseen maailmankuvaansa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korkeatasoiset mielipiteet ovat suurelta osalta loppuneet Karjalaisesta, koska tahvo nainen estää sellaisten kommenttien julkaisun, jotka eivät sovi hänen yksipuoliseen maailmankuvaansa.

    Onneksi täällä saa nauttia korkeatasoisista mielipiteistä...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   14749
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3990
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2421