Ehdotuksia seuraavalle levylle

Heyasd

Olisiko ehdotuksia Katri Ylanderin seuraavelle levylle eli minkälaista musiikkia, pitäisi olla. Olisiko joitain tiettyjä säveltäjiä tuottajia joiden kanssa vain tuntuisi, että voisi syntyä se paras kokonaisuus ja se Katrin paras levy ikinä.

Oma ehdotukseni

Katrin aikaisemmilta levyiltä on poimittava ne parhaat kappaleet ne aivan parhaat ja kuunnella niitä ja niiden pohjalta, pitää vanhaa tyyliä yllä. Seuraavalla neljännellä albumilla tulisi myös uudistua selvästi, mutta ei liika. Läihinnä siten, että muutama ehkä 2 -3 biisiä voisivat olla jotain aivan uutta Katri Ylanderia.
Itse ainakin haluaisin kuulla jonkun menevän ja tanssittavan tanssi biisin (ei mitään liian konemaista).

Koska Katri Ylanderilla on todella hyvä ääni, niin levyn jokaiseen biisin pitäisi keskittyä paremmin, että ei tule niitä selvästi heikompia biisejä sinne väliin. Näin voitaisiin saada jotain suurtakin aikaan.

Levyn teko ryhmä:
En tiedä onko Katrilla jokin tietty bändi taustalla jonka kanssa on suunniteltu tehtävän seuraavaa levyä.
Olisi hieno kuitenkin nähdä mitä saataisiin aikaan jos levyn tekoon saataisiin Katri itse mukaan entistä enemmän ja Chisu tuottajaksi tai joku muu huippu jos Chisulla ei ole aikaa. Tärkeintä olisi läytää eräänlainen ydin porukka, joka työskentelee levyn kanssa yhdessä , jotta levystä saataisiin mahdollisimman yhtenäinen hyvä kokonaisuus.

Myös Juha Tapio yhtenä yhteistyökumppanina levylle sanoittajana ja säveltäjänä kuulostaisi mielenkiintoiselta. Levystä ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään perus iskelmää enkä sitä odota vaan vähintään sitä mihin on jo totuttu mutta kokonaisuuten parempaa.

Panostakaa levyyn tosissaan Katrissa on ainesta vaikka mihin.

2

1515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonnna...

      Samaa mieltä. Katrissa on ainesta, pitäis vaan löytyä se oikea suunta.
      Harmillista, kun tämä viimeisin levy ei saanut juuri lainkaan huomiota, vaikka siinä on hyviä biisejä kuitenkin. Esim. Valvojat on aivan ihana, siitä olis pitänyt tehdä sinkku. Tuliko Katrille muita sinkkuja tästä levystä kuin Maailman ihanin? Harmi, että Katri tauolla, koska Maailman ihanin olis ollut ihan täydellinen kesäfestaribiisi.
      Musta tuntuu, että Jukka Immonen on tällä hetkellä se mestari, joka taikoo kuumaa kamaa. On saanut niin Anna Puulle kuin Jenni Vartiaisellekin myyvät levyt. Mutta onko Jukalla aikaa ja intoa, on eri asia. Chisu vois olla toinen hyvä myös. Mariska ja Brunila ovat myös huippuja ja Brunilahan on ollut joskus Katrin levyillä mukana.
      Mun mielestä nyt pitäis repäistä kunnolla, koska tämä nykyinen tyyli ei nyt vaan saa huomiota. Kunnon bailubiisejä ainakin pari kappaletta ja sanotuksiin pitää kiinnittää paljon huomiota, että niissä oikeasti sanomaa ja tarinaa ja että ne herättää mediassa huomiota. Muutenkin tyyli vähemmän iskelmälliseksi.
      Sitten Katria pitäis saada mediaan enemmän. Katri on ihana persoona, mutta hänen pitäis tehdä jotain repäisevää, että mediakin kiinnostuu kunnolla. Mitä repäisevää, on sitten eri asia...
      Nyt kunnon tiimi tekeen levyä huolella ja rohkeudella. Ja uudenlaista ajatusta kehiin. Katrihan on matkustellut viime aikoina, löytyiskö matkoilta hyviä tarinoita kenties??

      • Haageli

        se niin on, että Katrissa on ainesta. Hänen kipaleensa "Välitunnilla" ja "Mansikkapaikka" kolahtavat meikäläiseenkin ihan hyvin. Ylander esiintyi Myyrmannissa Vantaalla viime lokakuussa ja sain häneltä nimikirjoituksen kämmenselkääni. Eli hän kosketti mua kädestä. Uskoisin, että useimmat meistä muistavat läpi elämän tilanteet, joissa joku julkisuuden henkilö on koskettanut. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      320
      3283
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2667
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      141
      2473
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1985
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      1972
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      19
      1481
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1406
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1248
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1201
    Aihe