Kyllä Vectra farkkuun mahtuu

kari789

Vectra farkun yksi parhaita puolia on tilavuus.

Kuljetin siinä lattia ja kattolistoja. Niiden pituus oli 3,3 m ja mahtuivat kokonaan sisälle. Kartturin jalkatilasta takatilan vasempaan kulmaan.

Myös 2,5 m pitkät, 8 askelman tikkaat mahtuu helposti sisälle kun kartturin istuin on makuuasennossa. Ehkä voisi olla yksi askelma ( 30 cm) pitempikin.

Myös 2m korkea ovi mahtuu sisälle.

3

340

  Vastaukset

  • mallin valmistus lopetettiin ja nykyiseen Insigniaan ei mahdu kuin korkeintain golfbagi. Mutta on se NIIN paljon hienomman ja nuorekkaamman näköinen kuin Vectra farkku oli!!
   Onneksi porukka tajuaa kusetuksen ja farkku-Insignian myynti on jo sakannut kunnolla.

   • Katsoppa uudestaan lasien kanssa. C-Vectraa ei voi nuorekkaan näköiseksi väittää mutta kyllä Superb on tasan samaa kastia. Ainakin sedanin takaosa on kuin suoraan 30-luvulta.


   • O tempora kirjoitti:

    Katsoppa uudestaan lasien kanssa. C-Vectraa ei voi nuorekkaan näköiseksi väittää mutta kyllä Superb on tasan samaa kastia. Ainakin sedanin takaosa on kuin suoraan 30-luvulta.

    kirjoitin että nykyinen Insignia on nuorekkaamman näköinen kuin Vectra farkku oli.
    Itse kaipaan farkulta tilaa ja siksi vaihdoin Superbiin. Jos taas kaipaisin farkkua ulkonäön vuoksi ottasin siltikin jonkun muun kuin Insignian


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445