NORDEA VERKKOPANKIN TUNNUS

stupiddddd

Kysyn tyhmän kysymyksen, olen aloittelija, eli kun Nordean verkkopankissa pyydetään käyttäjätunnusta ja tunnuslukua, niin mikä tuo käyttäjätunnus on? mistä sen pitäisi löytyä? onko se se numero mikä lukee Nordea visa electron kortissa vai mikä ihme se on? Vai pitääkö se käyttäjätunnus tilata jostain?
(tunnusluvun tiedänkin :D)

Olen kyllä nordean asiakas kun minulla on tilit siellä ja kaikkea, mutta tarvitsisin nyt tuota verkkopankkia jotta voin ostaa netistä erään asian enkä tajua mikä tuo käyttäjätunnus on.
Auttakaa tyhmää? :)

14

5953

  Vastaukset

  • saa ne kun käyt pankissa

  • olet tehnyt verkkopankkisopimuksen. Käyttäjätunnus ei muutu, muistaakseni 7 numeroa pitkä. Jos olet unohtanut, katso sopimuspapereista tai ota yhteys pankkiisi, saat luultavasti kokonaan uuden.

  • mina myös kiinnostaa tuo käyttäjätunnus. eli senkö siis saaa vain sieltä pankista käsin? sitäkö ei näe tiliote papereissa?

  • Ei ilman käyttäjätunnusta ja tunnuslukua pääse toimimaan verkkopankissa.
   Saat Nordeasta käyttäjätunnuksen ja sellaisen pahvi/muovisen kortin jossa on tunnusluvut ja kortin alaosassa vahvistus numerot joita aina käytetään laskua maksettaessa.

  • jos ei asia ole 2 vuoteen selvinnyt aloittajalle niin tuskin on tarpeellista enää aloittaa opastusta. Aloitettu 22.4.2010.

  • Samaa ihmetteln minäkin. Sain viikolla tunnuslukulaitteen, minkä käyttö on muilta osin iisi biisi, mutta mikä hitto on tuo tunnusluku, jota en nyt saa millään vaihtoehdolla natsaamaan! Kirottu nykyinen pankkisysteemi!

   • tunnusluku on se jonka se laite sinulle antaa,seuraa ohjeita verkkopankin sivulta ja etene sen mukaan vaihe vaiheelta, sitä laitetta pitää käyttää sen asioinnia aikana muulloinkin kuin vain mennäkseen sinne sivuille.
    Onhan se hitaampi ja hankalampi kuin se paperinen, mutta jos on turvallisempi niin ok.


   • Tunsin itseni tyhmäksi kun en meinannut millään keksiä että mikä hemmetti tuo tunnuslukusovelluksen käyttäjätunnus on ja koetin pin koodia siihen syöttää. Mutta siis käyttäjätunnus on sama tunnuslukusovelluksessa kuin se on tunnuslukukortinkin kanssa. Eli se numerosarja jonka syötät ennen kuin katsot seuraavan vapaan tunnusluvun kortista.


  • Puhelimessani ei toimi verkkomobiili pankki, ,olen asentanut sen. Nyt se yhden virheellisen kerran jälkeen ilmoittaa, että liian monta yritystä. Pitäisi nollata se ensin, jaahah, mistä nollaan, kun ei ole ohjetta. Utopiaa. Siis vaikkakin olen ohjemoinut mobiilipankin, se lakkasi toimimasta.
   Lukee vaan, että se pitäisi nollATA, EN VAAN TIEDÄ, MITEN.

   • Kannattaisikohan kysyä PANKISTA eikä mistään suoli24:stä.


   • uusavuttomalle kirjoitti:

    Kannattaisikohan kysyä PANKISTA eikä mistään suoli24:stä.

    Koitappa kysyä sieltä jotakin


   • Kokeile poistaa se pankin sovellus ja asentaa uudelleen.


  • Notdean mobiilisovellus ei toimi taaskaan. On kyllä tosi huonoa palvelua. Vaikka teen kaikki oikein niin sisään en pääse. Herjaa koko ajan että milloin väärä tunnusluku milloin liian monta kirjausta lyhyen ajan sisällä. Miten voi olla näin kun en pääse pankkiin. Raivostuttaa😠

   • Siellä on jokin häiriö. Minulle tulee ilmoitus ettei mobiilipankkiin tuon häiriön takia nyt pääse.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   165
   13486
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   288
   2923
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   30
   911