Oravan Pekka

liito-orava.....

13

2141

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • liito-orava.........

   ""Maxi-taxi"-yrittäjä Pekka Orava kertoo Uudelle Suomelle aikovansa haastaa Suomen valtion oikeuteen, jos tunteita herättäneet kuorma-autotaksit kielletään. Kuorma-autotaksit ovat tulleet markkinoille perinteisten taksien haastajiksi. Maakunnissa maksitaksia ajavat pelkäävät "taksimafian kostoa", Orava sanoo.

   - Liikenne- ja viestintäministeriö ei ole vielä esittänyt taksilain muutosta hallitukselle. Jos muutokset ovat sellaisia, että joudun lopettamaan toiminnan, niin sitten [haastan valtion oikeuteen], Pekka Orava kertoo US:lle.

   Muussa tapauksessa Orava hankkii tarvittavat luvat. Hän pyörittää Easy Cab Company -nimistä yritystä.

   Jos Orava haastaa valtion oikeuteen, hän aikoo vaatia 230 miljoonan euron korvauksia laillisen elinkeinon lopettamisesta.

   - Summa kuulostaa hurjalta, mutta se on kymmenen vuoden ajalta, 4800 euroa nettona per kuukausi per auto. Ajoneuvoja on 400, Orava erittelee.

   ”Taksit kostavat maxi-taxeille syrjimällä laittomasti työmarkkinoilla.”
   Orava kertoo pyörittävänsä toimintaa jatkuvasti, mutta aiempaa pienimuotoisempana taksiliiton ja virkamiesten vastustuksen takia. Pääkaupunkiseudulla autoja on liikkeellä parikymmentä, koko maassa yhteensä reilut 40.

   - Maakunnissa usein ajetaan salaa, koska pelätään taksimafian kostoa, Orava sanoo.

   Oravan mukaan taksiliitto kostaa maxi-taxeille "syrjimällä laittomasti työmarkkinoilla". Toisin sanoen Oravan mukaan maxi-taxien kuljettajat suljetaan varausjärjestelmien ulkopuolelle, jolloin töitä ei enää saa.

   Uusi Suomi kertoi viime kesänä, että taksiyrittäjien ja maksitaksien kuljettajien välillä on sattunut taksitolpilla käsirysyjä.

   Taksikuljettajien mielestä "maxi-taxit" eivät saa noutaa asiakkaita taksiasemilta, koska autot eivät ole takseja. Poliisi myös alkoi sakottaa maksitakseja jonottamisesta asemilla. Pysäköinti niillä kun on kiellettyä muilta kuin takseilta."

   "Kosto" tulikin valtiovallan taholta.....

   • ?

    Pekka puristelee muniaan, miten tässä nyt näin kävi...? Meinasi taxikeisariksi taxikeisarin paikalle ja kääriä rahhoo toisten kustannuksella. Nyt porukkaan lähteneetkin katuu mukaan lähtemistään. Jo silloin, kun hän keräsi porukkaa mukaan, tiedettiin porsaanreiästä, joka tullaan tukkimaan.

    Oma vika jos on sika.......


  • Pekka best.

   Vittuakos siinä vaahtoat,ei ole mitään päätöstä on vain kirjoitettu mielipide jonka pohjalta ei tule mitään
   päätöstä..
   Vitun runkku et näköjään osaa erittaa esitystä/ tai päätöstä.
   rava ei katoa minnekkään mahdol, ylimenokausi olisi 2,v, ja muut poikkeukset siihen lisää kuten
   Maxs taksi, puristele siinä sitten kiveksiäsi vitun idiootti.

   Orava Rulettaa 2,4,jälkeenkin. ja hinnat jakoon alas pystyotsat ja vantaan pellet.

   • ?

    Ensinnäkään jotkut muutamat maxitaxit ei minun elämääni häiritse. Olen ollut eläkkeellä jo jonkun aikaa, ihan sama periaatteessa mikä päätös sieltä tulee. Vaikka saisivat jatkaa. sama se. Vaan sitä en ikinä tule hyväksymään, että nämä MAXITAXIT puhuvat kilpailusta, koska sellaista REHELLISTÄ kilpailua ei ole. Jos näille vaaditaan samat VELVOITTEET, LIIKENNELUPA, PÄIVYSTYSPAKKO, SAMAT LIIKENNEVAKUUTUSMAKSUT, YM. tervetuloa vaan mukaan yrittämään. Jos tavis takseilta vaaditaan nämä, olkoon Oravan Pekalle myös samat maksut ja vaatimukset. Toisaalta, on ihan hyvä, jos nämä tulevat hoitamaan yöliikenteessä nämä ns. paskapokat, silloinhan ei meidän "tavistaxien" kannata ajoon lähteäkään. Jostakin kumman syystä nämä ilmoittavat TISMALLEEN samat hinnat, kuin tavis takseillakin on? Eikä nämä hinnat kuitenkaan pidä paikkaansa, enemmän rokotetaan. "Mittaria", kuten he itse sanovat, "maksupäätettä" voidaan käpälöidä mielen mukaan, eihän niissä sinettiä ole. OK, täytätte samat edellytykset, eikun mukaan vaan.

    Toisekseen, en ole missään vaiheessa "vaahdonnut". Joku muu tässä nyt vaahtoaa ja päästelee näppiksistään alatyylisiä ilmaisuja. Itse en alennu noin alas, kuin kirjoittaja. Näin se Oravan Pekkakin toimii, päästelee tuolla liikenteessä sellaisia termejä, ettei näemmä millään ole mitään väliä? Outoa, kun ei enää kukaan vaadi edes kunnianloukkaus syytettäkään? Netti on tuonut mukanaan sellaisia termejä, joita ns. "sivistynyt" kansa ei suustaan päästelisi. Sinun "keskustelusi" kuuluu samaan kastiin. Etkä edes osaa hävetä?


  • PohjamudanOravat

   No nyt pääsee Orava kohta duuniin kun heinäkuu koittaa....ei muuta kun "rintterit" radalle...Pastöroitu Dennis voi vaan ihmetellä että mopoautollakin poka kulkee...ajat muuttuu..ajat muuttuu vaan tais Orava voittaa tän vaikka aikaa meni liki kymppi vuotinen mutta kuitenkin.

  • Housuntakamuskiiltää

   Naurattaa toi "kiiltoperseiden" vaahtoaminen tosta maxitaxista, nyt voi vain nauraaa kun laki sallii kohta nämä viritykset joita jo silloin nämä yrittäjät kokeili.

   • adasdff

    Joo, nauratko enää sitten kun maksat taksistas 2-3X hinnan


   • KovanenPehmonen

    Miksi maksan?? koska kuljetusta on tarjolla edelleen ja hinnalla kilpaillee autoilijat...Orava rules


  • Keravankollit1

   On se äijien äijä... tiukka ja asiallinen. Yrittäjien esikuva vaikka kuraa tulikin niskaan. Niinhän tuo aikoinaan lupasi murtaa taksimonopolin ja lopulta onnistui, hyvä niin. Tsemppiä Oravalle! Jonkun täytyy olla ensimmäinen, nyt se oli tässä tapauksessa Orava.

  • KäpyEiJäädy

   Orava on kingien kingi ja olen liittynyt heidän koko maassa toimivaan tilaustenvälityskeskukseen, joka on tehnyt jo sopimukset mm. kelan, terveysasemien, sairaaloiden, vanhuspalvelukeskusten kanssa. Tätä toimintamallia ollaan liittämässä 5 vuotisella pilotointi kokeilulla suoraan uuden soten tilausjärjestelmiin.... taitaa tulla lottovoitto!
   Uuteen keskukseen otetaan lisää autoilija osakkaita, joilla on käytössään monikäyttöauto tai autoja.
   Yhteydenotot vanhaan tuttuun meiliin :)

   • NiinVäärässäOletApina

    Aha, Kelan kilpailutus on vielä käynnissä ja muukin tekstisi on vajakin tuotosta. Kun et tiedä asioista mitään niin ole trollaamatta. Apina.


  • Anonyymi

   Tilaa Maxi-Taxi niin silloin et maksa turhasta!

   Lataa Maxi-Taxi appi puhelimeesi, niin näet missä tilaamasi auto on tulossa sekä näet etukäteen matkan hinnan.

   • Anonyymi

    Maxi-Taxi on edullisin ja laadukkain Taksipalvelu!

    Varaa etukäteen kuljetus: lentokentälle, satamaan tai tulevalle pikkujoulukaudelle, niin säästyt jonottamiselta.

    Voit tilata Maxi-Taxin soittamalla, apilla, tekstiviestillä tai etukäteen sähköpostitse.

    Valitse Suomen turvallisin Taksipalvelu Maxi-Taxi.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   120
   1369
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   45
   1191
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   54
   1178
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   59
   977
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   112
   897
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   864
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   839
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   667
  9. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   660
  10. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   654
  Aihe